طرز تهیه خورشت لوبیا سفید با کوفته قلقلی به روشی ساده و سریع

طرز تهیه خورشت لوبیا سفید با کوفته قلقلی به روشی ساده و سریع

اگر از غذا‌های تکراری خسته شده‌اید و به‌دنبال طعمی جدید و متفاوت هستید که در عین تازگی، با ذائقه ایرانی همخوانی داشته باشد، پیشنهاد می‌کنیم خورشت لوبیا سفید با کوفته قلقلی را امتحان کنید. برای یادگیری نحوه پخت این خورشت تنها کافی است در این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه خورشت لوبیا سفید با کوفته قلقلی را به روشی راحت و سریع، با بیانی ساده به شما آموزش دهیم. ما در این مطلب از دیجی فود با ارائه دستور پخت مرحله‌به‌مرحله، از ابتدا تا انتهای طبخ این خورشت لذیذ همراه شما خواهیم بود. همچنین در نهایت ترفند‌ها و نکات حرفه‌ای را به شما آموزش داده‌ایم که با به‌کارگیری آن‌ها می‌توانید اطرافیانتان را بابت دستپخت بی‌نظیر خود شگفت‌زده کنید. 

مواد لازم در طرز تهیه خورشت لوبیا سفید با کوفته قلقلی

  • پیاز متوسط: ۱ عدد
  • لوبیا سفید خام: ۱/۲ پیمانه
  • رب گوجه‌فرنگی: ۲ قایق غذا‌خوری
  • گوجه گیلاسی: ۱۰ تا ۱۲ عدد
  • فلفل سبز: ۱ تا ۲ عدد
  • آبغوره: به مقدار لازم
  • زردچوبه: به مقدار لازم
  • روغن: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

خورشت لوبیا سفید - دیجی فود

طرز تهیه خورشت لوبیا سفید با کوفته قلقلی

مرحله اول

ابتدا لوبیا‌هایی را که از قبل خیسانده‌اید را در قابلمه‌ای مناسب ریخته و تا حدود ۵ سانت بالا‌تر از سطح لوبیا‌ها آب اضافه کنید. سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید و پس از جوشیدن، حرارت را کاهش داده، درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا لوبیا‌ها به مدت یک ساعت پخته شوند. 

مرحله دوم

در حین اینکه لوبیا‌های خورشتتان پخته می‌شوند، ابتدا یک پیاز متوسط را به‌صورت نگینی خرد کرده و با کمی روغن تفت دهید. پس از آنکه پیاز‌ها طلایی‌رنگ و سبک شدند، رب گوجه‌فرنگی، زرد‌چوبه، نمک و فلفل را به آن اضافه کرده و کمی تفت دهید تا خامی رب گوجه‌فرنگی گرفته و عطر ادویه‌جات بلند شود. در این مرحله از طرز تهیه خورشت لوبیا سفید با کوفته قلقلی، حدود ۲ لیوان آب جوش به پیاز‌داغ‌ها اضافه کرده و سپس لوبیا‌ها را نیز به آن اضافه کنید. درب قابلمه را گذاشته، حرارت را کاهش دهید و بگذارید لوبیا‌ها حدود نیم ساعت در آب خورشت پخته شوند و طعم بگیرند. 

مرحله سوم

پس از حدود نیم ساعت، کوفته قلقلی‌هایی که از قبل آماده کرده بودید را به خورشت اضافه کنید. در این مرحله فلفل سبز‌ها را نیز به‌صورت حلقه‌ای برش زده و دانه‌های آن را جدا کنید و همراه با کمی آبغوره به خورشت بیفزایید. 

نکته: در بخش بعدی طرز تهیه کوفته قلقلی خورشتی را ارائه کرده‌ایم.

مرحله چهارم 

پس از آنکه آب خورشت کشیده شد و حسابی جا افتاد، گوجه‌های گیلاسی را درون کمی روغن تفت دهید تا کمی نرم شوند. سپس گوجه‌ها را به خورشت اضافه کنید. سپس درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید محتویات آن چند دقیقه‌ای روی حرارت ملایم به‌اصطلاح قل بخورند. 

مرحله آخر 

در این مرحله خورشت خوش‌عطرو‌طعم شما شما آماده سرو است. آن را در ظرفی مناسب ریخته و با کمی گوجه گیلاسی و فلفل سبز تزئین کنید و بر سر سفره بگذارید. نوش جان. 

مواد لازم برای تهیه کوفته قلقلی در طرز تهیه خورشت لوبیا سفید

  • گوشت چرخ‌کرده: ۱۵۰ گرم 
  • پیاز متوسط: ۱ عدد
  • روغن: به میزان لازم 
  • نمک و فلفل: به میزان لازم

طرز تهیه کوفته قلقلی خورشتی 

مرحله اول

برای تهیه کوفته گوشت قلقلی برای خورشت لوبیا سفید، ابتدا باید یک عدد پیاز متوسط را رنده کرده و آب آن را خوب بگیرید. سپس پیاز رنده‌شده را با گوشت چرخ‌کرده مخلوط کرده و نمک و فلفل نیز به آن اضافه کنید. سپس ترکیب را خوب هم‌زده و با دست ورز دهید. 

مرحله دوم 

در ادامه تمام مایه گوشتی را به کوفته‌های کوچک، اندازه گردو، تبدیل کرده و داخل یک سینی بچینید. در ادامه در ماهیتابه‌ای مناسب، مقداری روغن ریخته و روی حرارت بگذارید تا روغن داغ شود. پس از آنکه روغن داغ شد، کوفته قلقلی‌ها را به ماهیتابه اضافه کرده و مقداری سرخ کنید. در‌نهایت کوفته قلقلی‌های سرخ‌شده را از روغن خارج کرده و به خورش اضافه کنید. 

خورشت لوبیا سفید - دیجی فود

نکات و ترفند‌هایی حرفه‌ای در طرز تهیه خورشت لوبیا سفید با کوفته قلقلی 

نکات مهم و کاربردی

  1. این خورشت معمولا همراه با برنج سرو می‌شود؛ اما اگر بخواهید می‌توانید آن را همراه با نان نیز میل کنید. 
  2. دقت کنید که برای این خورشت باید از فلفل سبز شیرین استفاده کنید. در‌صورتی که ذائقه شما غذا‌های تند را می‌پسندد، استفاده از فلفل سبز تند مانعی ندارد. 
  3. اگر شما نیز از دوستداران سیب‌زمینی سرخ‌کرده هستید، می‌توانید به‌هنگام سرو خورش لوبیا سفید با کوفته قلقلی، کمی سیب‌زمینی سرخ‌کرده نیز کنار آن بگذارید. 

 

ترفند‌های حرفه‌ای

  1. برای تهیه خورش لوبیا سفید بهتر است لوبیا‌ها را از شب قبل خیس کرده و هر چند ساعت یک‌بار آب آن را عوض کنید تا نفخ لوبیا‌ها گرفته شود.
  2. برای آنکه کوفته قلقلی‌های خورشتی شما در خورشت وا نروند و شکل خود را به‌خوبی حفظ کنند، باید مخلوط گوشت چرخ‌کرده و پیاز را حسابی ورز دهید؛ همچنین لازم است که آب پیاز‌ها را به‌طور کامل بگیرید. 
  3. پودر کاری در طرز تهیه خورشت لوبیا سفید با کوفته قلقلی آورده نشده است؛ اما اضافه کردن یک قاشق چایخوری پودر کاری به این خورشت، همچون فوت کوزه‌گری طعمی متفاوت و دلپذیر به آن می‌بخشد. 

 

در این مطلب از مجله آشپزی دیجی فود، سعی داشتیم تا بهترین و ساده‌ترین طرز تهیه خورش لوبیا سفید با کوفته قلقلی را به‌همراه نکات و ترفند‌هایی حرفه‌ای و کاربردی به شما آموزش دهیم. توصیه می‌کنیم برای یک‌بار هم که شده این خورش خوش‌‌رنگ‌و‌لعاب را طبخ کرده و لذت چشیدن طعم لذیذ آن را به خود و عزیزانتان هدیه دهید. در‌نهایت فراموش نکنید که اگر تا‌کنون این غذای خوش‌طعم را طبخ کرده یا چشیده‌اید، نظر و تجربه خود را راجع‌به آن با ما و مخاطبان ما به اشتراک بگذارید. 

 

طرز تهیه
recipe image
دستور پخت
طرز تهیه خورشت لوبیا سفید
نویسنده
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
زمان کل


0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات