طرز تهیه ماهی کبابی به همراه روش طبخ باقالی پلو به سبک رستورانی

طرز تهیه ماهی کبابی به همراه روش طبخ باقالی پلو به سبک رستورانی

طرفداران غذاهای دریایی می‌دانند که طبخ ماهی و میگو به عنوان دو غذای پرطرفدار دریایی به اشکال مختلفی ممکن است. روش طبخ میگو کبابی را پیش از این به شما آموزش داده‌ایم. احتمالاً میدانید که ماهی هم به اشکال مختلف از جمله به شیوه کبابی طبخ می‌شود. امروز اینجاییم تا شما را با طرز تهیه ماهی کبابی آشنا کنیم.

خیلی تفاوت ندارد ماهی به چه شیوه‌ای طبخ شود، کبابی یا سرخ شده، مهم‌ترین راز خوشمزگی ماهی در ادویه‌ای است که از آن برای طعم دار کردن ماهی استفاده می‌کنید. به شما پیشنهاد می‌کنم اگر طرفدار این غذا هستید، انواع ادویه‌ها را در آشپزخانه خود داشته باشید و هر بار با ترکیب جدیدی از آن‌ها ماهی را طبخ کنید. البته این نکته را هم اضافه کنیم که کباب کردن ماهی سالم‌ترین نحوه طبخ ماهی است، پس اگر در رژیم کاهش وزن هستید یا دوست دارید غذای سالم بخورید بهتر است ماهی را به این شیوه بپزید.

طرز تهیه ماهی کبابی - دیجی فود

آیا پخت ماهی کبابی راحت است؟

کباب کردن ماهی روی ذغال یا کباب‌پز برقی قطعاً خیلی جذاب است، اما معمولاً افراد از کباب کردن ماهی می‌ترسند، شاید فکر می‌کنند گوشت ماهی به این شیوه خیلی خوب نمی‌پزد یا ممکن است روی ذغال بریزد و یا حتی بسوزد! کافیست تنها یک‌بار امتحان کنید، قطعاً پس از آن دیگر ماهی را به روش دیگری نخواهید پخت.

طرز تهیه ماهی کبابی سخت نیست. فقط کافیست قبل از کباب کردن، ماهی را با انواع ادویه دلخواه به خصوص پودر سیر، پودر گشنیز و کمی زعفران مزه دار کنید. پس از آن می‌توانید ماهی را بر روی ذغال، بر روی کباب‌پز و یا روی اجاق‌گاز کباب کنید. اگر این کار را روی اجاق‌گاز انجام می‌دهید حتماً بر روی اجاق‌گاز یک تکه ورق آلومینیوم بیندازید. ماهی‌ها را درون توری مخصوص کباب کردن ماهی قرار دهید و با شعله متوسط کبابی کنید.

بعد از کباب شدن ماهی، بر روی آن‌ها مقداری پودر گلپر بپاشید و برای سرو مقداری رب انار ترش و ملس در کنار ماهی قرار دهید.

طرز تهیه ماهی کبابی - دیجی فود

مواد لازم در طرز تهیه ماهی کبابی

  • ماهی قزل‌آلا ۲ عدد
  • پیاز درشت ۲ عدد
  • آب لیمو ترش تازه نصف فنجان
  • زعفران دم کرده نصف فنجان
  • پودر سوخاری ماهی به مقدار کافی
  • ادویه مخصوص ماهی به مقدار کافی
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار کافی

طرز تهیه ماهی کبابی - دیجی فود

طرز تهیه ماهی کبابی مرحله به مرحله

  1. برای تهیه ماهی کباب ابتدا باید ماهی را تمیز و بعد طعم دار کنید. فلس‌های ماهی را با کمک چاقو جدا کنید، سپس شکم ماهی را از وسط با چاقو باز کنید، محتویات شکمی را خارج کرده و درون شکم ماهی را خوب بشویید. در ادامه ماهی را درون یک ظرف مناسب قرار دهید.
  2. حالا پیاز را پوست گرفته و با دندانه‌های درشت رنده، رنده کنید. در ادامه طرز تهیه ماهی کبابی پیاز رنده شده را روی ماهی پخش کنید، سپس زعفران دم کرده را روی ماهی ریخته و با دست ماساژ دهید.
  3. در این مرحله ماهی را با آب لیمو، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و ادویه مخصوص، ماهی را مزه دار کنید. ماهی مزه دار شده باید برای، سپس ماهی را خوب ماساژ دهید تا ادویه‌ها به خورد ماهی بروند.
  4. حالا ماهی را به مدت ۱۲ ساعت درون یخچال قرار می‌دهیم، سپس اجازه می‌دهیم ماهی مزه دار شود.
  5. قبل از اینکه به سراغ کباب کردن ماهی بروید اول پلو را آماده کنید. برای پخت باقالی پلو در طرز تهیه ماهی کبابی ابتدا آب را درون قابلمه‌ای به جوش بیاورید و برنج و باقلا را اضافه کنید. بهتر است برنج را از شب قبل خیس کرده باشید. اگر به برنجتان نمک‌ نزده‌اید یک قاشق غذاخوری نمک در زمان جوشاندن به آن اضافه کنید. بعضی‌ها باقالا را کمی زودتر به آب جوش اضافه می‌کنند اما در بعضی مواقع جوشیدن بیش از حد باقالا باعث خرد شدن آن در پلو می‌شود. اگر مهمان دارید بهتر است چنین ریسکی نکنید. همین‌که باقلا تا زمان آماده شدن برنج همراه با دانه‌های برنج بجوشد، کافیست.
  6. وقتی دانه‌های برنج کمی نرم شدند و قد کشیدند آن را آبکش کنید و ته‌دیگ محبوبتان را در ته قابلمه بچینید. می‌توانید از قطعات سیب‌زمینی و کمی کنجد استفاده کنید.
  7. حالا یک لایه برنج روی ته‌دیگ بریزید و مقداری شوید روی آن بپاشید. این دستور مربوط به طرز تهیه باقالی پلو با شوید تازه است؛ اما می‌توانید از شوید خشک‌شده هم استفاده کنید. تنها تفاوت در استفاده از شوید خشک به جای شوید تازه، عطر کمتر پلو بعد از آماده شدن است. لایه‌های برنج و شوید را تا آخر ادامه دهید و درب قابلمه را ببندید. پلو باید به مدت ۴۰ دقیقه تا یک ساعت روی حرارت کم دم بکشد.
  8. در انتها مقداری برنج دم کشیده را با زعفران مخلوط کرده و از این پلو زعفرانی برای تزئین روی دیس استفاده کنید.
  9. وقتی برنج در حال دم کشیدن است، ماهی را از یخچال خارج کنید، پیازها را کنار بزنید و سپس ماهی را داخل تور مخصوص کباب کردن ماهی قرار دهید.
  10. زغال‌ها را به صورت یکدست روشن کنید و ماهی را از سمت پوست روی حرارت زغال‌ها قرار دهید. در اواسط پخت ماهی را برگردانید فقط حواستان باشد که سمت بدون پوست ه سرعت می‌سوزد. مدم ماهی را بچرخانید. یا در انتهای پخت تنها برای چند دقیقه سمت بدون پوست را روی حرارت بگیرید.
  11. زمانی که ماهی مغزپخت شد، از روی حرارت برداشته و درون ظرف موردنظرمان قرار دهید.

اگر این روش در طرز تهیه ماهی را امتحان کردید حتماً نظرتان را با ما به اشتراک بگذارید.



0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات