طرز تهیه کوکو سیب زمینی یک شام ساده و سریع

طرز تهیه کوکو سیب زمینی یک شام ساده و سریع

دنبال یک غذای ساده هستید؟ غذایی که در کمترین زمان آماده شود و شاید از غذاهایی که با گوشت و مرغ و برنج طبخ می‌شوند، دلزده شده باشید. معمولا این‌جور وقت‌ها دستور غذاهایی مانند انواع کوکو هستند که کار شما را آسان می‌کنند. طرز تهیه کوکو سیب زمینی عنوان این مطلب است که اگر حتی اگر تجربه طبخ آن را هم داشته باشید، به شما پیشنهاد می‌کنیم این آموزش را هم مطالعه کنید. راستی هر ۱۰۰ گرم کوکو سیب زمینی ۲۶۹ کالری دارد، پس حواستان به حجم غذا و میزان مصرف کالری هم باشد.

کوکو سیب زمینی برای وعده ناهار و شام مناسب است. حتی شما می‌توانید آن را به عنوان میان‌وعده هم در حجم کمتر سرو کنید. البته این غذا برای دانشجوها هم جایگاه ویژه‌ای دارد! چرا که به سرعت آماده شده و می‌تواند ناهار خوشمزه‌ای مابین کلاس‌های دانشگاه باشد.

طرز تهیه کوکو سیب زمینی - دیجی فود

مواد لازم برای تهیه کوکو سیب زمینی ساده برای ۴ نفر

  • سیب زمینی بزرگ: ۴ عدد
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • نمک، زردچوبه، فلفل: به میزان لازم
  • سبزی خشک شوید: ۱ قاشق غذاخوری

دستور پخت سریع

برای طرز تهیه کوکو سیب زمینی ، سیب زمینی‌ها را بشویید و داخل آب بپزید.

  1. زمانی که احساس کردید سیب زمینی‌ها پخته شده، با یک چنگال به بافت داخل آن فرو کنید. اگر نیاز به زمان بیشتری برای پخت داشت، کمی صبر کنید.
  2. برای طرز تهیه کوکو سیب زمینی رنده شده بعد از این که سیب زمینی‌ها به خوبی پخته شد، پوست بکنید و سپس رنده کنید.
  3. تخم مر‌غ‌ها را بشکنید و درون سیب زمینی ریخته و هم بزنید.
  4. ادویه و سبزی را هم اضافه کنید.
  5. روغن مایع را داخل تابه نچسب بریزید و بر روی حرارت بگذارید.
  6. یک ظرف آب کنار دستتان داشته باشید. دستتان را با آب مرطوب کنید و سپس به اندازه یک نارنگی ریز از روی مواد بردارید و به حالت یک بیضی شکل آن را کف دستتان حالت دهید.
  7. حالا کوکو سیب زمینی را داخل روغن مایع به آرامی کف ماهیتابه بگذارید تا سرخ شود. طرف دیگر آن را هم سرخ کنید. آماده شد!

طرز تهیه کوکو سیب زمینی - دیجی فود

راهنمای گام به گام برای طرز تهیه کوکو سیب زمینی

حالا بهتر است طرز تهیه کوکو سیب زمینی مرحله به مرحله را با هم دوره کنیم.

برای طرز تهیه کوکو سیب زمینی بهتر است در ابتدا سیب زمینی‌ها را به خوبی بشویید تا گل و آلودگی روی پوست آن پاک شود.

حالا سیب زمینی‌ها را داخل یک ظرف مناسب به همراه آب روی حرارت بگذارید تا بپزد.

زمانی که پخت، برای اطمینان از آن، بافت سیب زمینی را به کمک یک چاقو یا چنگال بررسی کنید. اگر نیاز به پخت بیشتر داشت، باید زمان بیشتری برای آن در نظر بگیرید.

زمانی که سیب زمینی پخته شد، پوست آن را بگیرید. داخل دستگاه غذاساز بریزید یا رنده کنید.

سیب زمینی‌ها را کنار و ترجیحا در جای خنک بگذارید تا از دما بیفتد.

تخم مرغ‌ها را برای اطلاع از سلامت آن، درون ظرف جداگانه‌ای بشکنید و هم بزنید تا بافت آن از هم باز شود. سپس آن‌ها را داخل سیب زمینی‌ها ریخته و مخلوط کنید.

نمک، فلفل، زردچوبه و شوید خشک را به تخم مرغ و سیب زمینی اضافه کرده و به کمک قاشق به خوبی هم بزنید.

کف دستتان را کمی با آب مرطوب کنید، حالا مقداری از مواد کوکو را داخل دستتان به شکل کوکو فرم دهید و داخل روغن
طرف آن را سرخ کنید.

چطور کوکو سیب زمینی سوخاری بپزیم؟

تمامی مراحل ذکر شده را مانند دستورات بالا می‌توانید انجام دهید. اما قبل از سرخ کردن کوکو، آن را به آرامی درون آرد یا پودر سوخاری بغلطانید و سپس سرخ کنید. بافت اطراف کوکو سیب زمینی با این روش بسیار ترد و خوشمزه می‌شود.

طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر

با این سبک طرز تهیه کوکو سیب زمینی ، یک سوپرایز داخل کوکوها می‌توانید داشته باشید. تمامی مواد اولیه کوکو سیب زمینی شکم پر مثل همان دستوری است که در بالا ذکر کردیم. اما برای داخل کوکوها ۲ پیشنهاد داریم:

  • زرشک: زرشک را به خوبی بشویید، زمانی که سیب زمینی داخل دستانتان در حال شکل گرفتن بود، مقداری زرشک در مرکز کوکو سیب زمینی بریزید و آن را از کناره‌های روی زرشک جمع کنید.
  • پیاز داغ: پیازها را به قطعات ریز خرد کنید و آن را با کمی روغن به خوبی سرخ کنید. سپس مانند زرشک‌ها آن را درون کوکوها جاساز کنید.
  • قارچ و پنیر: قارچ‌ها را بشویید. آن را به ابعاد ریز خرد کنید. حالا قارچ‌ها را با کمی کره با حرارت زیاد تفت دهید و زمانی که آب آن تبخیر شد، از روی حرارت بردارید. قارچ‌ها را درون هر قسمت از کوکو جای دهید، مقداری پنیر پیتزا هم روی آن بریزید و دوباره روی آن را با مقداری از مواد کوکو بپوشانید.

دستور پخت کوکو سیب زمینی پیتزایی

مواد اولیه و دستورات آماده سازی برای طرز تهیه کوکو سیب زمینی را پیش بروید. اما برای مواد میانی آن مقداری قارچ، پنیر پیتزا، ذرت و ژامبون هم خرد کنید. این مواد را کمی تفت دهید و سپس داخل هر قسمت از کوکوها بگذارید و سرخ کنید.

طرز تهیه کوکو سیب زمینی قلقلی

جالب شد! این نوع کوکو سیب زمینی یک تفاوت ظاهری دارد. شما باید در محله پخت آن را به شکل یک توپ درآورید و برای این که در مرحله سرخ شدن، ظاهر آن تغییر نکند، آن را درون پودر یا آرد سوخاری بغلتانید و سپس سرخ کنید.

طرز تهیه کوکو سیب زمینی - دیجی فود

نکات مهم و ترفندها در طرز تهیه کوکو سیب زمینی

اگر کمی بکینگ پودر در مواد کوکو سیب زمینی قبل از سرخ کردن بریزید، بافت آن را سبک و به اصطلاح پوک می‌کند.

برای طرز تهیه کوکو سیب زمینی قبل از این که تخم‌مرغ‌ها را درون سیب زمینی بریزید کمی صبر کنید تا سیب زمینی‌ها از حرارت بیفتد. سپس تخم مرغ‌ها را به آن اضافه کنید. با این کار غذای شما طعم بهتری پیدا می‌کند.

بهتر است برای پخت سیب زمینی درب ظرف را بگذارید. همچنین میزان آب درون ظرف را به قدری بریزید که تا روی سطح سیب زمینی را بگیرد.
شما می‌توانید برای ظاهر بهتر کوکو سیب زمینی از قالب‌های آماده استفاده کنید. این قالب‌ها قیمت خیلی مناسبی هم دارند و کودکان را شگفت‌زده می‌کنند.

برای پخت کوکو سیب زمینی دو نفره مقدار مواد ذکر شده را نصف کنید.

سرو کوکو سیب‌زمینی

حالا که طرز تهیه کوکو سیب زمینی را مطالعه کردید، بهتر است بدانید برای سرو کوکو سیب زمینی کلی خلاقیت می‌توانید به خرج دهید! می‌توانید آن را خودتان به صورت ساندویچی آماده کنید و سپس سر میز بگذارید. خیارشور و گوجه خرد شده را درون نان باگت بچینید، سپس از کوکو سیب زمینی داخل نان را پر کنید. سس دلخواه خودتان را بر روی کوکوها بزنید و میل کنید.

شما می‌توانید کوکو سیب زمینی را به همراه کلی مخلفات هیجان انگیز به سر میز ببرید تا مهمانان شما هر کدام بر اساس ذائقه خود، داخل ساندویچشان را پر کنند.

کوکو سیب زمینی به روش‌های دیگری هم ممکن است طبخ شود. راستش را بخواهید این غذا تنوع زیادی هم می‌طلبد، شاید شما روش‌های دیگری را هم در طرز تهیه کوکو سیب زمینی امتحان کرده باشید، آن را با ما در میان بگذارید.

طرز تهیه
recipe image
دستور پخت
طرز تهیه کوکو سیب زمینی
نویسنده
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
زمان کل


0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات