طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی مرحله به مرحله

طرز تهیه کشک بادمجان از آن دستورهای پرطرفدار ایرانی است. کشک بادمجان یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و سبک در منو غذایی ما ایرانی‌هاست که هرچند در منو بعضی رستوران‌ها آن را در بخش پیش‌غذا می‌آورند اما اکثر ما آن را یک وعده کامل برای ناهار یا شام در نظر می‌گیریم. این غذا به همراه میرزاقاسمی دوتا از پرطرفدارترین غذاهایی است که به عنوان غذای دوم در مهمانی‌ها و دورهمی‌های خانوادگی در کنار غذای اصلی سرو می‌شود. البته اگر با مهمانتان رودربایستی ندارید یا مشغول تدارک یک شام ساده هستید کشک بادمجان می‌تواند به تنهایی هم کامل‌کننده وعده پذیرایی شما باشد.

طرز تهیه کشک بادمجان ساده است و در زمان کوتاهی آماده می‌شود. از طرفی این غذا چه برای گوشت‌خواران و چه برای گیاهخواران وعده لذیذ و دل‌چسبی است مگر در مواردی که مهمان شما کلاً به هر غذایی که با بادمجان درست می‌شود بی‌علاقه باشد. کشک بادمجان مواد اولیه زیادی نمی‌خواهد. کشک که در یخچال خانه تمام ما ایرانی‌ها پیدا می‌شود. باقی موارد هم شامل پیاز، بادمجان، نعنا داغ و در بعضی دستورهای گوجه است که بازهم به راحتی پیدا می‌شوند.

شیوه‌های مختلفی در طرز تهیه کشک بادمجان وجود دارد. تقریباً در هر منطقه‌ای این غذا را به شکل متفاوتی تهیه می‌کنند؛ اما ما تصمیم داریم در ادامه این مطلب از دیجی فود طرز تهیه کشک بادمجان ساده و بدون گوجه را به شما آموزش دهیم. ناگفته نماند که این دستور برای تهیه کشک بادمجان مجلسی هم عالی و بدون نقص است. با ما همراه باشید.

طرز تهیه کشک بادمجان - دیجی فود

مواد لازم

  • بادمجان ۷ عدد
  • کشک ۴ یا ۵ قاشق غذاخوری
  • پیاز بزرگ ۱ عدد
  • سیر رنده‌شده ۴ قاشق مرباخوری
  • نعنا خشک‌شده ۲ قاشق مرباخوری
  • ادویه (نمک، فلفل، زردچوبه) بسته به ذائقه شما، به مقدار لازم

دستور سریع در طرز تهیه کشک بادمجان

  1. برای تهیه کشک بادمجان ابتدا بادمجان‌ها را پوست بگیرید و در روغن سرخ کنید. بادمجان‌های سرخ‌شده را با گوشت‌کوب له کنید.
  2. سیر و پیاز را رنده یا خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید. ادویه‌ها اضافه کنید.
  3. بادمجان‌های له شده را به تابه اضافه کنید و با سیر و پیاز کمی تفت دهید. در تابه‌ای کوچک مقداری نعناع داغ آماده کنید و به بادمجان‌ها اضافه کنید.
  4. در مرحله آخر از طرز تهیه کشک بادمجان کشک را با کمی آب رقیق کرده و به سایر مواد اضافه کنید. کشک بادمجان را برای یک ربع تا بیست دقیقه روی حرارت کم قرار دهید تا به خوبی بپزد. نوش جان

طرز تهیه کشک بادمجان مجلسی مرحله به مرحله

  1. اگر می‌خواهید یک کشک بادمجان مجلسی و حرفه‌ای آماده کنید باید حداقل یک ساعت و نیم قبل از آماده شدن غذا دست به کار شوید. بادمجان‌ها را پوست بگیرید و در مخلوط آب و نمک به مدت چهل دقیقه استراحت دهید. این کار تلخی بادمجانتان را می‌گیرد و باعث می‌شود حین سرخ شدن روغن کمتری مصرف شود.
  2. بادمجان‌ها را آبکش کنید و اجازه دهید به خوبی خشک شوند. اگر عجله دارید می‌توانید رطوبت بادمجان را به کمک دستمال حوله‌ای بگیرید.
  3. حالا نوبت این رسیده که بادمجان‌ها را سرخ کنید. یک تابه متوسط انتخاب کرده و روی شعله ملایم قرار دهید. مقداری روغن بریزید و اجازه دهید روغن شما به خوبی داغ شود. حالا بادمجان‌ها را درون تابه بچینید تا سرخ شوند.
  4. نکته مهمی که در طرز تهیه کشک بادمجان وجود دارد این است که نباید بادمجان‌ها را روی شعله زیاد سرخ کنید چون در این صورت بادمجان قبل از مغزپخت شدن سرخ‌شده و داخل آن خام باقی می‌ماند.
  5. در این فاصله که بادمجان‌ها سرخ می‌شوند در تابه‌ای دیگر سیر و پیازداغ را آماده کنید. می‌توانید پیازها را خلالی، نگینی و یا حتی رنده کنید. این به سلیقه خودتان بستگی دارد. پیاز و سیر را در روغن سرخ کنید. همین‌که نرم شوند و کمی تغییر رنگ دهند کافیست.
  6. حالا ادویه‌ها را به سیر و پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید.
  7. بادمجان‌های سرخ شده را به کمک گوشت‌کوب له کنید و به سیر و پیاز اضافه کنید. آن‌ها را خوب با هم مخلوط کنید.
  8. در این مرحله از طرز تهیه کشک بادمجان نوبت به آماده کردن نعنا داغ می‌رسد. در تابه کوچکی مقدار کمی روغن بریزید و نعنا را درون روغن تفت دهید. نعنا زود می‌سوزد حواستان باشد که به محض کمی تغییر رنگ آن را از روی حرارت بردارید و به بادمجان‌ها اضافه کنید.
  9. اگر کشک‌تان غلیظ است آن را با کمی آب رقیق کنید و بعد به مجموع بادمجان و سیر و پیاز اضافه کنید.
  10. کشک، نعنا داغ و بادمجان‌ها را خوب هم بزنید تا کاملاً یکدست شوند.
  11. شعله را کم کنید و اجازه دهید کشک بادمجان شما به مدت بیست دقیقه تا نیم ساعت دقیقه با شعله ملایم به خوبی بپزد تا جا بیفتد.
  12. در مرحله آخر از طرز تهیه کشک بادمجان می‌توانید نمک و فلفل را به میزان لازم اضافه کنید. توجه داشته باشید که هم کشک و هم بادمجان‌های شما مقداری نمک دارند و نیاز نیست از نمک زیادی برای طعم دادن به غذا استفاده کنید. کشک و بادمجان شما آماده است، نوش جان.

طرز تهیه کشک بادمجان - دیجی فود

سرو کشک بادمجان

از طرز تهیه کشک بادمجان که بگذریم به سرو و تزئین آن می‌رسیم. کشک بادمجان یک غذای سنتی ایرانی است و بهترین ظرف برای سرو آن ظروف مسی هستند. برای تزئین روی کشک بادمجان می‌توانید از نعنا داغ، سیرداغ و پیازداغ و کشک رقیق‌شده استفاده کنید. حتی می‌توانید مقداری از کشک را با زعفران رنگ کنید و با دو رنگ کشک روی آن را تزئین کنید. در آخر می‌توانید کمی قلقلی و گردوی خردشده هم روی غذایتان بریزید تا حسابی هوس برانگیز شود. پیشنهاد می‌کنیم کنار این غذا از نان سنگک تازه، ریحان و پیاز غافل نشوید.

اگر به تهیه غذای سریع علاقه مند هستید :

طرز تهیه میرزا قاسمی سنتی گیلکی بصورت جامع و فوت کوزه‌گری آن

غذای سریع ، ۱۰ دستور فوری که در مواقع ضروری به کمکتان می‌آید!

اگر پیشنهاد دیگری در طرز تهیه کشک بادمجان دارید برای ما در کامنت‌ها بنویسید. راستی شما کشک بادمجان را با چه دستوری می‌پزید؟



4.5 2 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
1 دیدگاه
قدیمی ترین
جدید ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات
trackback

[…] وعده صبحانه و در کنار غذاهایی  مانند انواع کوکو، کتلت، کشک بادمجان و میرزا قاسمی و غذاهایی از این دست پر رنگ‌تر است. ما […]