طرز تهیه کوبیده رستورانی به حرفه‌ای‌ترین روش

طرز تهیه کوبیده رستورانی به حرفه‌ای‌ترین روش

تاریخچه کباب کوبیده به روزهای سلطنت ناصرالدین شاه برمی‌گردد. البته نظریه‌های زیادی در این باره وجود دارد که اثبات آن کار ساده‌ای نیست. به هر حال این موضوع نشان می‌دهد که ایرانیان از گذشته‌های نه چندان دوری این غذا را کشف کردند و این غذای ایرانی را برای مراسم‌های مهم در نظر می‌گرفتند. حالا بیایید با هم طرز تهیه کوبیده رستورانی را یاد بگیریم.

مواد لازم برای طرز تهیه کباب کوبیده رستورانی

  • گوشت چرخکرده: یک کیلوگرم
  • پیاز: ۵ عدد
  • زعفران دم کرده: یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
  • سماق: به مقدار لازم

طرز تهیه کوبیده رستورانی - دیجی فود

دستور پخت سریع برای طرز تهیه کوبیده رستورانی

  1. گوشت را ۳ بار به همراه پیاز چرخ کنید.
  2. نمک و فلفل و زعفران را به آن اضافه کنید.
  3. حالا به خوبی آن را ورز بدهید.
  4. گوشت را برای ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید.
  5. دستتان را آب زده و مقداری از گوشت را بر روی سیخ فرم دهید.
  6. سپس آن را بر روی شعله اجاق گاز یا حرارت زغال، کباب کنید.

راهنمای گام به گام طرز تهیه کباب کوبیده گوشت رستورانی

اولین مرحله برای طرز تهیه کوبیده رستورانی انتخاب گوشت مناسب برای طرز تهیه کوبیده رستورانی است. گوشت چرخکرده مخلوطی از گوسفندی و سردست و قلوه گاه گوساله را انتخاب کنید.

پیازها را رنده کنید. آب آن را به خوبی جدا کنید و دور بریزید. اگر این مرحله را به دقت انجام ندهید، کباب کوبیده شما از سیخ جدا شده و می‌ریزد.

گوشت‌ها را حدود ۳ بار چرخ کنید تا برای ورز دادن آماده شوند.

ادویه‌های دلخواه، زعفران و پیاز را به گوشت اضافه کنید و به خوبی ورز دهید.

گوشت را خنک نگه دارید. برای این کار آن را درون یخچال بگذارید.

حالا دستتان را خیس کنید و مقداری از گوشت را بردارید. آن را با دقت بر روی سیخ فرم دهید. ۲ طرف کباب را چک کنید و شیارهایی بر روی آن با انگشتان خود ایجاد کنید.

اگر فضای باز مناسبی دارید، زغال را آماده کنید. کباب زغالی طعم متفاوت‌تری دارد!

اگر هم دسترسی به فضای باز مانند حیاط و بالکن نداشته باشید، باز هم می‌توانید این کباب را بر روی شعله اجاق گاز درست کنید.

کباب‌ها را مدام بچرخانید تا همه طرف آن به خوبی پخته شود.

بعد کباب شدن کوبیده‌ها، آن را داخل ماهیتابه قرار دهید و مقداری زعفران دم کرده و کره بر روی آن بریزید.

طرز تهیه کوبیده رستورانی - دیجی فود

طرز تهیه کوبیده مرغ

کوبیده مرغ هم یکی از لذیذترین کباب کوبیده‌هاست. اگر طرفدار گوشت سفید باشید، حتما برای کوبیده، مرغ را به گوشت قرمز ترجیح می‌دهید.

برای طرز تهیه کوبیده رستورانی با گوشت مرغ مقادیر مواد اولیه و نحوه طبخ آن را برایتان توضیح می‌دهیم.

  • مرغ: ۱ کیلو
  • پیاز متوسط: ۵ عدد
  • شوید و جعفری: از هر کدام ۲ قاشق غذا خوری
  • نمک و فلفل و آویشن: به مقدار لازم
  • جوش شیرین: نصف قاشق چایخوری
  • زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذا خوری
  • کره: ۵۰ گرم

حالا طرز تهیه کوبیده رستورانی با مرغ

  1. پیازها را با رنده ریز، رنده کرده و آب آن را به خوبی جدا کنید. مرغ‌ها را با چرخ گوشت، چرخ کنید.
  2. حالا همه مواد را به جز کره و مقداری زعفران با هم مخلوط کرده و به خوبی ورز دهید. مقداری از آن را بر روی سیخ فرم دهید.
  3. کره را آب کرده و با زعفران باقی مانده ترکیب کنید. حالا از این ترکیب به کمک فرچه آشپزی بر روی کباب‌ها بزنید.
  4. کباب مرغ را بر روی شعله گاز یا زغال کباب کنید و دوباره از ترکیب کره و زعفران بر روی آن بزنید. آماده‌ست!

نکات مهم و ترفندها

گوشت کباب کوبیده برای این که نریزد، قلق‌هایی دارد. یکی از مهم‌ترین فوت و فن یک کباب کوبیده خوشمزه این است که آن را به خوبی و با حوصله ورز دهید. بعد از ورز دادن برای مدت ۱ ساعت آن را درون یخچال بگذارید.

برای طرز تهیه کوبیده رستورانی گوشت چرخکرده باید مخلوطی از گوشت گوسفند و گوساله شامل سر‌دست یا ران گوساله و قلوه‌گاه گوسفند باشد.

کباب‌ها را بر روی زغال یا شعله اجاق گاز باید مدام بچرخانید تا ۲ طرف آن به خوبی کباب شود و بپزد.

چرا کباب کوبیده سفت می شود؟ نمک کباب را زیاد ریختید؟ این یکی از دلایل سفت شدن کباب کوبیده است. انتخاب نوع گوشت هم برای این مسئله مهم است. پیاز آب گرفته شده، کباب شما را نرم می‌کند.

ادویه مخصوص کباب کوبیده معمولا سماق است. اما امروزه ادویه‌هایی هم توسط شرکت‌هایی تهیه و توزیع می‌شود که بر اساس سلیقه و ذائقه خودتان می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید.

طرز تهیه کوبیده رستورانی - دیجی فود

نحوه سرو کباب کوبیده رستورانی

کوبیده با ریحان؟ با چلو کره؟ سماق چطور؟ دوغ؟ راستش همه این گزینه‌ها برای سرو کباب کوبیده لازم است.

برای سرو کباب کوبیده، خوبی را در حقش تمام کنید. این غذا هم با نان تازه سرو می‌شود و هم برنج. می‌توانید برای هر نفر به میزان کافی برنج با تزیین زعفران در بشقاب بکشید و کنارش یک سیخ کوبیده قرار دهید. در سمت دیگر بشقاب، گوجه کبابی و مقداری ریحون و یک برش نارنج هم قرار دهید که نور علی نور شود.

برای سرو کباب کوبیده با نان ، یک تکه نان در زیر کباب و یک تکه روی آن قرار دهید و به همراه گوجه و پیاز خام نوش جان کنید.

طرز تهیه کوبیده رستورانی چطور بود؟ دیگر چه نکاتی برای این کباب ایرانی وجود دارد؟ از تجربیات خودتان برای ما بگویید.

طرز تهیه
recipe image
دستور پخت
طرز تهیه کوبیده رستورانی
نویسنده
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
زمان کل


0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات