طرز تهیه بال کبابی با دو روش متفاوت در تابه و فر

اگر دنبال یک دستور ساده و سریع میگردید که به کمک آن در زمان کوتاه یک غذای آبرومندانه و خوشمزه تدارک ببینید باید به سراغ دستور طرز تهیه بال کبابی بروید. درست است که این غذا معمولاً در پیکنیکها و روی آتش آماده میشود، اما آماده کردن بال کبابی در ماهیتابه، داخل فر و یا روی باربیکیو خانگی هم بسیار ساده است.
بال کبابی را به چه روشی بپزیم؟
در آماده کردن بال کبابی هیچ محدودیتی وجود ندارد. کافیست بالها را مزه دار کنید و بعد به دلخواه روشی را برای پخت آن انتخاب کنید. مطمئن باشید این غذا را به هر شکلی که بپزید در نهایت طعم و مزه دلچسبی خواهد داشت مگر اینکه در طرز تهیه بال کبابی برای مزه دار کردن بالها کوتاهی کرده باشید. ما در ادامه این مقاله دو روش متفاوت و بسیار کاربردی برای پختن کتف و بال در خانه را به شما آموزش میدهیم.
طرز تهیه بال کبابی زعفرانی در فر
در اینجا مزه دار کردن بال کبابی با زعفران را میخوانید اما شما میتوانید آن را با مواد دیگری هم طعم دار کنید. بال کبابی با ماست، بال کبابی تند، بال کبابی با رب انار و رب گوجه، بال با سس باربیکیو و … از دیگر طعمهایی هستند که میتوانید برای درست کردن بال کبابی امتحان کنید.
مواد لازم
- بال مرغ ۲ کیلوگرم
- نمک ۱ قاشق چایخوری
- فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
- پیاز یک عدد بزرگ
- زعفران دمکرده ۳ قاشق غذاخوری
- کره ذوبشده ۳ قاشق غذاخوری
دستور سریع
- بالهای مرغ را از دو سه ساعت قبل با مخلوط پیاز خلالی شده، فلفل و زعفران طعم دار کنید و داخل یخچال استراحت دهید.
- بعد از طعم دار شدن بالها، نمک را اضافه کنید و آنها را روی سینی توری فر بچینید.
- روی بالها کره ذوبشده بمالید و آنها را ۳۰ دقیقه با دمای ۱۲۰ درجه و حدود ۴۰ دقیقه (تا طلایی شدن بالها) با دمای ۲۲۰ درجه بپزید.
آموزش مرحله به مرحله پخت کتف و بال مرغ در فر
- در طرز تهیه بال کبابی زعفرانی ابتدا باید بالها را به خوبی بشویید. اگر کتف و بال خریدهاید باید با یک چاقوی تیز آنها را از محل اتصالشان جدا کرده و سر بالها را هم جدا کرده دور بریزید. بالها را بشویید و اجازه دهید کاملاً خشک شوند.
- یک پیاز بزرگ انتخاب کنید و آن را به شکل خلالی برش بزنید.
- زعفران را با مقداری آب جوش به مدت ۱۰ دقیقه دم کنید.
- مهمترین مرحله در آماده کردن کباب بال زعفرانی مرینیت کردن و طعم دار کردن مرغ است. پس بالها را درون یک کاسه بزرگ بریزید. پیاز خلال شده و زعفران را به همراه فلفل سیاه به بالها اضافه کنید و حسابی با هم مخلوط کنید. اگر زعفران نداشتید میتوانید به جای بال و کتف زعفرانی، بال کبابی با رب گوجه را امتحان کنید. برای این کار از مخلوط ۳ قاشق رب گوجه، ۲ قاشق آبلیمو، ۱ قاشق چایخوری زردچوبه و ۱ قاشق غذاخوری روغن مایع استفاده کنید.
- وقتی بالها را به خوبی با مواد مخلوط کردید داخل یک زیپ کیپ ریخته و درون یخچال به مدت دو الی ۳ ساعت استراحت دهید. میتوانید مواد را به این ترتیب آماده کرده و فریز کنید تا برای استفادههای بعدی بال طعم دار شده داشته باشید.
- مرحله آخر در طرز تهیه بال کبابی طبخ آن است. برای پختن بالها به دو مرحله پخت نیاز داریم. ابتدا پخت با دمای کم در طبقه پایین و بعد پخت با دمای زیاد در طبقه بالای فر.
- بالها را روی سینی توری فر بچینید، روی آنها را به کره آغشته کنید و بعد سینی را داخل فری که از قبل با دمای ۱۲۰ درجه گرم شده است قرار دهید. پخت با دمای پایین حدود ۳۰ دقیقه زمان نیاز دارد.
- بعد از گذشت ۳۰ دقیقه سینی فر را به طبقه بالا منتقل کنید و فر را روی دمای ۲۲۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. بالها باید تا طلایی شدن داخل فر بمانند. پخت با دمای بالا ۲۰۰ درجه حدود ۳۵ تا ۴۰ دقیقه طول میکشد.
طرز تهیه کتف و بال کبابی تند در تابه
درست کردن کباب همیشه یکی از مشکلات اصلی آپارتماننشینها بوده است. اگر ساکن آپارتمان هستید و فضا برای استفاده از منقل و باربیکیو ندارید، از طرفی نمیخواهید غذا را در فر آماده کنید، میتوانید با طرز تهیه بال کبابی در تابه بدون هیچ مشکلی یک کباب خوشمزه بپزید.
دیجی فود در این بخش از مقاله آموزش بال کبابی میخواهید طرز تهیه کتف و بال در ماهیتابه را به شما آموزش دهد. در این بخش طعم دارد کردن بال و کتف با سس فلفل را میخوانید اما اگر بال تند به مزاجتان سازگار نیست میتوانید آنها را مثل دستور بالا با زعفران، رب گوجه، سس تند باربیکیو و یا هر مواد و ادویه دیگری طعم دار کنید و در نهایت با روشی که میگوییم درون تابه بپزید.
مواد لازم
- بال مرغ دو کیلو
- کره ذوبشده ۶ قاشق غذاخوری
- سس فلفل تند نصف فنجان
- فلفل قرمز ۲ قاشق غذاخوری
- نمک نصف قاشق چایخوری
- فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
- سس بلو چیز به میزان لازم (به دلخواه)
- سرکه انگور ۲ قاشق غذاخوری
- ماءالشعیر ساده یک فنجان
دستور سریع
- در طرز تهیه بال کبابی تند ابتدا در یک کاسه بزرگ بالهای شسته شده را با ماءالشعیر، کره، سس فلفل تند، فلفل قرمز، نمک، فلفل سیاه و سرکه انگور خوب به هم بزنید؛ و به مدت سه ساعت داخل یخچال استراحت دهید تا مزه دار شوند.
- بالها را داخل تابه بچینید. بهتر است از تابه دوطرفه یا همان تابه رژیمی استفاده کنید.
- درب تابه را ببندید تا مرغ آب انداخته و بپزد. هر زمان غذا به روغن افتاد و صدای آن را شنیدید بال کبابی شما آماده است.
- بعد از به روغن افتادن درب تابه را باز کنید. کتف و بالها را زیرورو کنید و هر زمان دو طرف آنها طلایی شد غذا را سرو کنید.
- در انتها میتوانید از مقداری سس بلو چیز به عنوان سس کتف و بال کبابی روی کبابهایتان استفاده کنید.
آموزش مرحله به مرحله طرز تهیه بال کبابی در تابه
- برای این کار مانند دستور قبل ابتدا کتف و بالهای مرغ را از هم جدا کرده، نوک بالها را هم با چاقو بریده و دور بریزید و آنها را به خوبی بشویید.
- اجازه دهید آب مرغ کاملاً خشک شود. در این فاصله میتوانید موادتان را برای طعم دار کردن بالها آماده کنید.
- داخل یک کاسه بزرگ ماءالشعیر، کره، سس فلفل تند، فلفل قرمز، نمک، فلفل سیاه و سرکه انگور را خوب با هم مخلوط کنید.
- مانند دستور قبل در این مرحله از طرز تهیه بال کبابی نوبت مرینیت کردن مرغ است. پس بالهای شسته شده را به موادتان اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا تمام بالها به مواد آغشته شوند. میتوانید از یک پیاز خلالی شده هم استفاده کنید. برای این کار یک پیاز بزرگ را خلالی خرد کرده و به موادتان اضافه کنید.
- درب کاسه را با سلفون بپوشانید و حداقل برای سه ساعت داخل یخچال استراحت دهید.
- بعد از اینکه بالها به خوبی طعم دار شدند آنها را از داخل مواد خارج کرده و کف تابه رژیمی بچینید. نیاز نیست هیچ روغنی به تابه اضافه کنید؛ اما توجه داشته باشید که بالها همگی باید با کف تابه تماس داشته باشند و روی هم چیده نشوند.
- اگر تعداد بالها برای پختن در یک تابه زیاد است آنها را در دو نوبت بپزید.
- درب تابه را ببندید و اجازه دهید بالها آب انداخته و بپزند. در طول مدتزمان پخت تا به روغن افتادن کبابها نباید درب تابه را باز کنید.
- هر زمان کبابها به روغن افتادند درب تابه را باز کرده و بالها را زیرورو کنید تا دو طرفشان سرخ و طلایی شوند.
- اگر تابه رژیمی و دوطرفه ندارید میتوانید از تابه معمولی استفاده کنید و درب آن را در حین پخت ببندید.
- در آخر میتوانید روی بالها مقداری سس بلو چیز ریخته و یا مقداری کنجد آنها را تزئین کنید.
اگر به تهیه کباب علاقه مند هستید:
طرز تهیه کباب ترش اصیل گیلانی با دستوری ساده در منزل
طرز تهیه کباب چنجه اصیل ایرانی، خوشمزه و آبدار و حرفهای
طرز تهیه کباب سلطانی با جزئیات کامل، هم برگ هم کوبیده، با یک تیر دو نشان بزنید!
طرز تهیه بال کبابی با دو روش متفاوت در تابه و فر
طرز تهیه جوجه کباب رستورانی به صورت گام به گام +نکات
این دو روش در طرز تهیه بال کبابی را ما با به شما آموزش دادیم حالا شما بگویید چه پیشنهاد دیگری برای آماده کردن بال کبابی دارید؟

[…] طرز تهیه بال کبابی با دو روش متفاوت در تابه و فر […]