طرز تهیه جوجه کباب رستورانی

طرز تهیه جوجه کباب رستورانی

تصمیم گرفتید برای آخر هفته بروید پیک نیک؟ خب حالا چی ببریم؟ چای ذغالی؟ تنقلات؟ اوه بدمینتون یادمان باشد! نهار چی بخوریم؟ مگه جوجه کباب انتخاب دیگه‌ای هم برای ما می‌گذارد؟ این غذای لذیذ را حتما بارها در خانه درست کرده‌اید. ما می‌خواهیم طرز تهیه جوجه کباب رستورانی را با تمام فوت‌وفن‌هایش به شما آموزش دهیم.

جوجه کباب یکی از غذاهای سنتی ما ایرانیاست. قطعه‌های هم اندازه گوشت مرغ را درون سس مخصوص مزه‌دار می‌کنند و بر روی آتش کباب می‌کنند. این غذای محبوب را اکثرا می‌پسندند به همین خاطر برای دورهمی‌ها و مراسم‌های بزرگ یک انتخاب هوشمندانه است.

بریم که با هم طرز تهیه جوجه کباب فوق العاده را یاد بگیریم.

مواد لازم  برای طرز تهیه جوجه کباب برای ۶ نفر

  • مرغ خرد شده: یک کیلو
  • پیاز: ۲ عدد بزرگ
  • روغن مایع یا روغن زیتون: ۴ قاشق غذا خوری
  • زعفران دم کرده غلیظ: ۳ قاشق غذاخوری
  • آب لیمو ترش: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک: ۱ قاشق غذاخوری
  • فلفل (سیاه، قرمز، پاپریکا به دلخواه): به میزان لازم
  • گوجه متوسط: به تعداد دلخواه

طرز تهیه جوجه کباب رستورانی - دیجی فود

دستور پخت سریع

  1. پیاز را خلالی خرد کنید.
  2. مرغ‌های شسته شده را مکعبی برش بزنید.
  3. تمامی مواد را با هم ترکیب کنید و هم بزنید و داخل یک ظرف در بسته درون یخچال قرار دهید.
  4. سپس جوجه‌ها را به سیخ بکشید و با حرارت متوسط کباب کنید.

راهنمای گام به گام طرز تهیه جوجه کباب رستورانی

برای طرز تهیه جوجه کباب رستورانی در منزل پیاز‌ها را به صورت خلالی نازک خرد کنید.

ادویه‌ها و روغن را به پیاز اضافه کنید.

مرغ شسته شده را به تکه‌های مناسب خرد کنید. بهتر است تکه‌های مرغ به صورت مکعب‌های ۳ سانتی متری باشد تا خوب کباب شود.

مرغ‌ها را به مخلوط پیاز و ادویه اضافه کنید و هم بزنید. در این محله زعفران غلیظ را اضافه کنید. مخلوط را دوباره هم بزنید. در آخر هم آب لیمو ترش را اضافه کنید.

حالا جوجه‌ها را درون یک ظرف در بسته داخل یخچال به مدت چند ساعت استراحت دهید.

جوجه‌ها را به سیخ بکشید و بر روی شعله کباب کنید. فاصله جوجه‌ها از شعله باید به اندازه‌ای باشد که اطراف آن نسوزد. در حین کباب شدن سیخ‌ها را بچرخانید تا هر دو طرف آن بپزد.

پیازهایی که جوجه‌ها را با آن مزه‌دار کردید را با کمی روغن و آب بپزید، بعد از این که جوجه‌ها کباب شد، آن‌ها را از سیخ خارج کرده و بر روی پیازها بر روی شعله ملایم قرار دهید. با این کار جوجه کباب بهتر پخته می‌شود.

حالا گوجه‌ها را هم به سیخ بکشید و بر روی شعله یا ذغال کباب کنید تا حدی که پوست گوجه بسوزد. این هم از طرز تهیه جوجه کباب رستورانی خوشمزه!

طرز تهیه جوجه کباب با استخوان هم به همین ترتیب است. با این تفاوت که بهتر است برای پخت بهتر بال کبابی، قبل از کباب کردن، به کمک چاقو چند شیار بر روی آن ایجاد کنید تا بهتر پخته شود.

طرز تهیه جوجه کباب رستورانی - دیجی فود

جوجه کباب را در چه موادی بخوابانیم؟

مواد خواباندن جوجه کباب به ذائقه شما بستگی دارد. هر بار یکی از آن‌ها را امتحان کنید تا بهترین طعم را برای ذائقه خود انتخاب کنید.

انواع ادویه‌های دلخواه خودتان را در این ترکیب می‌توانید امتحان کنید. شما در این غذا حتی می‌توانید خلاقیت هم به خرج دهید. امروزه جوجه کباب را در طعم‌های مختلفی آماده می‌کنند. از سبزیجات معطر استفاده کنید. جعفری، ترخون، پیازچه و … می‌تواند جوجه کباب شما را خوشمزه‌تر کند.

جوجه کباب با سس مایونز هم طبخ می‌شود. برای این میزان جوجه، حدود ۳ قاشق غذاخوری سس مایونز به ترکیب پیاز و ادویه‌ها اضافه کنید و جوجه‌ها را درون این مخلوط بگذارید.

طرز تهیه جوجه کباب رستورانی با ماست

برای طرز تهیه جوجه کباب ماستی شما می‌توانید یک قاشق ماست ترش هم به مواد ذکر شده استفاده کنید. برای این میزان جوجه کباب باید ۴ قاشق غذاخوری ماست به مرغ‌ها اضافه کنید. ماست به بافت مرغ نفوذ کرده و باعث می‌شود یک جوجه کباب ترد و خوشمزه داشته باشید.

طرز تهیه جوجه کباب در فر

زندگی‌های آپارتمانی دست و بال ما را برای طبخ لذیذترین غذاها با ذغال بسته‌اند. شاید امکان رفتن به پیک نیک هم نداشته باشید. اما به لطف حضور فرگاز در خانه‌ها باز هم می‌توانید این غذای بی‌نظیر را در منزل تهیه کنید.

طرز تهیه جوجه کباب رستورانی در فر به این صورت است که باید تمامی مراحل بالا را دنبال کنید. اما برای کباب کردن آن می‌توانید از جوجه گردان فر استفاده کنید. اما توجه داشته باشید که در این صورت تکه‌های مرغ شما باید کمی درشت‌تر خرد شود. بعد از این که جوجه‌ها را به سیخ جوجه‌گردان فر زدید، شعله بالایی فر را روشن کنید و روی حرارت متوسط بگذارید. در فر را ببندید تا جوجه‌‌ها به خوبی کباب شوند.

حتی می‌توانید جوجه‌ها را به سیخ چوبی بکشید و درون ظرف مناسب با حرارت فر قرار دهید. روی آن را فویل بکشید و برای مدت ۴۰ دقیقه درون فر بگذارید. کنار جوجه‌ها داخل ظرف می‌توانید از سبزیجاتی مثل فلفل تند و قارچ هم استفاده کنید. اگر روی جوجه‌ها طلایی نشده بود، فویل را بردارید و برای چند دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید.

طرز تهیه جوجه کباب رستورانی - دیجی فود

نکات مهم و ترفندها برای طرز تهیه جوجه کباب رستورانی

برای طرز تهیه جوجه کباب رستورانی عالی باید با نکات و ترفندهای آن آشنا باشید. ما چند فوت و فن مهم را برای این غذا به شما آموزش می‌دهیم.

  • بهتر است تکه‌های مرغ را درون مواد به مدت چند ساعت استراحت دهید تا طعم آن به بافت مرغ نفوذ کند.
  • یکی از نکات مهم این غذا، پیاز آن است. پیاز جوجه کباب باید بیات شود. برای بیات کردن پیازها، بعد از این که آن‌ها را به صورت نازک خلالی کردید، دستکش آشپزی بپوشید و آن‌ها را با مقداری نمک ورز دهید. سپس برای چند دقیقه آن را در ظرف در بسته کنار بگذارید. بعد از این مرحله باقی مواد را با هم ترکیب کنید.
  • برای این که گوجه کبابی‌های شما خوشمزه‌تر شود، گوجه‌ها را در مواد جوجه کباب بغلتانید، سپس کباب کنید.
  • میزان نمک و فلفل دست شماست. برای مزه‌دار کردن جوجه‌ها در ابتدا مقداری نمک بزنید، بعد از این که اولین سیخ جوجه‌ها کبابی شد، یکی از آن‌ها را مزه کنید. اگر نمک آن کم بود، مقداری به آن اضافه کنید.
  • در طرز تهیه جوجه کباب رستورانی از فلفل دلمه‌ای غافل نشوید. فلفل دلمه‌ای خرد شده می‌تواند طعم بهتری به مرغ بدهد. در صورت تمایل می‌توانید نصف یک فلفل دلمه‌ای خرد شده را برای مزه‌دار کردن مرغ اضافه کنید.
  • برای تهیه جوجه کباب زعفرانی انتخاب زعفران و نحوه دم کردن آن مهم است. یک تکه کوچک یخ را درون کاسه مقاوم در برابر حرارت بیندازید. مقداری پودر زعفران روی آن بریزید و کاسه را روی حرارت کتری یا سماور بگذارید. بعد از ۱۵ دقیقه زعفران دم‌کرده شما آماده‌ست. این زعفران غلیظ را به جوجه‌ها اضافه کنید تا طعم خوبی بگیرد.
  • شما این غذا را هم بر روی منقل کبابی و ذغال درست کنید و هم بر روی اجاق گاز در منزل. پیشنهاد می‌کنم برای کباب کردن جوجه‌ها بر روی اجاق گاز، یک فویل بر روی صفحه اجاق گاز پهن کنید تا بعد از آماده شدن کباب‌ها، فویل را بردارید و دور بریزید.

طرز تهیه جوجه کباب رستورانی - دیجی فود

نحوه سرو جوجه کباب رستورانی

حالا که با طرز تهیه جوجه کباب رستوران آشنا شدید، نحوه سرو آن هم بدانید. جوجه کباب به ۲ صورت سرو می‌شود. می‌توانید آن را با برنج میل کنید. برای این کار به تعداد مهمان‌ها یا اعضای خانواده برنج دم کنید، از ته‌دیگ زعفرانی غافل نشوید.

برخی هم هستند که ترجیح می‌دهند این غذای لذیذ را با نان نوش جان کنند. با هر نوع نانی که باب میلتان باشد، شدنی است. ولی من یک پیشنهاد جذاب‌تر برایتان دارم. این دفعه با جوجه کباب مانند ساندویچ رفتار کنید. خمیر داخل نان باگت را خالی کنید. مقداری گوجه حلقه شده و برش‌هایی از خیارشور را داخل نان قرار دهید. چند تکه جوجه کباب را هم داخل نان بگذارید. ساندویچ جوجه کباب شما آماده است!

شما ترجیح می‌دهید جوجه کباب را چگونه سرو کنید؟ این غذای بی‌نظیر و همه پسند را چطور سرو کنیم تا در حقش اجحاف نشود؟ نظرتان را با ما درباره طرز تهیه جوجه کباب رستورانی در میان بگذارید.

طرز تهیه
recipe image
دستور پخت
طرز تهیه جوجه کباب رستورانی
نویسنده
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
زمان کل


0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات