طرز تهیه خورش مرغ و غوره + نکات کاربردی مهم برای طبخ یک خورش جا افتاده

طرز تهیه خورش مرغ و غوره + نکات کاربردی مهم برای طبخ یک خورش جا افتاده

خورش مرغ و غوره یکی از غذاهای محلی بسیار خوش‌مزه است که طرفداران زیادی دارد. طرز تهیه این خورش خیلی راحت است و با در اختیار داشتن کمترین امکانات می‌توانید آن را در منزل طبخ کنید. توجه داشته باشید که یکی از مهم‌ترین نکات در آشپزی، تمرین و کسب تجربه است. پس اگر در تجربه‌های اول نتوانستید نتیجه دلخواه خود را کسب کنید، نگران نباشید و سعی کنید مهارت خودتان را بالا ببرید. در این مقاله دیجی‌فود قصد داریم طرز تهیه خورش مرغ و غوره را به شما آموزش دهیم. همچنین در پایان مقاله شما را با چند نکته مهم برای بهتر درست کردن این غذا آشنا می‌کنیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه خورش مرغ و غوره

مواد اولیه در طرز تهیه خورش مرغ و غوره

  1. مرغ ۴ تکه
  2. غوره ۱ پیمانه
  3. پیاز داغ نصف پیمانه
  4. پیاز ۱ عدد
  5. کره ۱۰۰ گرم
  6. رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  7. سیر ۷ حبه
  8. زعفران آب شده ۳ قاشق غذاخوری
  9. نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

با استفاده از این میزان مواد اولیه می‌توانید خورش مرغ و غوره را برای ۴ نفر تهیه کنید. اگر می‌خواهید این غذا را برای تعداد افراد کمتر یا بیشتری طبخ کنید؛ مواد اولیه را به یک نسبت کم یا زیاد کنید.

طرز تهیه خورش مرغ و غوره

طرز تهیه خورش مرغ و غوره به صورت مرحله به مرحله

قدم اول: آماده‌سازی مرغ‌ها

  • ابتدا یک عدد پیاز و ۳ حبه سیر را خرد کنید.
  • سپس کره را درون ماهیتابه بیندازید و منتظر بمانید تا آب شود.
  • سیر و پیاز را در ماهیتابه بریزید و آن‌ها را به خوبی تفت دهید.
  • پس از اینکه سیر و پیازها نرم و شفاف شدن، تکه‌های مرغ را به آن‌ها اضافه کنید.
  • در این مرحله نمک، فلفل و زردچوبه را نیز به مواد اضافه کنید و به خوبی تفت دهید تا تمام مرغ‌ها به مواد آغشته شوند.
  • مقداری آب به مرغ‌ها اضافه کنید. سپس در ماهیتابه را ببندید و اجازه دهید مرغ‌ها روی حرارت ملایم پخته شوند.
  • در مرحله آخر پخت مرغ‌ها، زعفران آب شده را به آن اضافه کنید.

قدم دوم: پخت غوره‌‌ها

  • ۴ حبه سیر را به صورت خلالی خرد کنید.
  • در یک تابه جداگانه، پیاز داغ به همراه سیر را با کره تفت دهید.
  • سپس غوره‌ها به همراه رب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.
  • یک لیوان آب در تابه بریزید و بگذارید غوره‌ها به خوبی پخته شوند. (می‌توانید از آب مرغ نیز برای پخت غوره‌ها استفاده کنید تا طعم بهتری بگیرند.)

قدم سوم: سرو غذا

  • بعد از این که مرغ‌ها و غوره‌ها به خوبی پخته شدند، آن‌ها را با هم مخلوط کنید.
  • خورش مرغ و غوره شما آماده است و می‌توانید آن را به همراه برنج، سالاد، سبزی تازه، دوغ و دیگر چاشنی‌های مورد علاقه‌تان سرو کنید.
  • برخی از افراد در طرز تهیه خورش مرغ و غوره از بادمجان سرخ شده نیز استفاده می‌کنند. ترکیب بادمجان با مرغ بسیار لذیذ است و طعم این خورش را لذیذتر می‌کند.
  • همچنین می‌توانید از چند عدد گوجه فرنگی پخته شده نیز برای تزئین این خورش استفاده کنید.

نکات حرفه‌ای برای طبخ خورش مرغ و غوره

  • این غذا گزینه مناسبی برای افرادی است که ذائقه آن‌ها به سمت ترشی است. اما اگر دوست دارید خورش مرغ و غوره شما کمی ملس شود، می‌توانید در هنگام طبخ کمی شکر به غوره‌ها اضافه کنید.
  • برای این که عطر و طعم خورش مرغ و غوره بهتر شود، بهتر است از غوره تازه استفاده کنید.
  • اگر از بادمجان در تهیه این غذا استفاده می‌کنید؛ بهتر است قبل از سرخ کردن بادمجان‌ها، آن‌ها را به مدت ۳۰ دقیقه در مخلوط آب و نمک قرار دهید تا تلخی آن‌ها گرفته شود.
  • در طرز تهیه خورش مرغ و غوره می‌توانید از یک نوع ادویه مخصوص نیز استفاده کنید تا طعم و عطر خورش شما بهتر شود. این ادویه شامل ۱ قاشق زیره، نصف قاشق چای‌خوری پودر هل، ۱ قاشق مرباخوری زنجبیل، نصف قاشق چای‌خوری زعفران و ۱ قاشق مرباخوری پودر گل سرخ است. تمامی این ادویه‌ها را با هم مخلوط کنید و نصف قاشق مرباخوری از این ترکیب را به خورش اضافه کنید.

طرز تهیه خورش مرغ و غوره

در این متن با طرز تهیه خورش مرغ و غوره آشنا شدید. شما می‌توانید این خورش خوش‌مزه را برای مهمانی‌های خانوادگی یا دوستانه طبخ کنید و از طعم شگفت‌انگیز آن لذت ببرید. به شما قول می‌دهیم اگر تمامی مراحل پخت و همچنین نکات کلیدی مربوط به آن را مو به مو رعایت کنید؛ می‌توانید یک خورش مرغ و غوره بی‌نقص طبخ کنید. از آنجایی که در رسپی این خورش از گوشت مرغ استفاده می‌شود، مدت زمان پخت آن نیز بسیار کوتاه است. زمان لازم برای آماده‌سازی مواد اولیه این خورش، حدود ۲۰ دقیقه و زمان پخت آن ۱ ساعت است. نظر شما درباره طرز تهیه این خورش چیست؟ آیا روش بهتری برای پخت این غذا می‌شناسید؟ از شما ممنونیم که تجربه‌ها و پیشنهادهای خودتان در طبخ این غذا را برای ما و دیگر کاربران سایت به اشتراک می گذارید.

طرز تهیه
recipe image
دستور پخت
طرز تهیه خورش مرغ و غوره
نویسنده
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
زمان کل


0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات