طرز تهیه سوپ جو رستورانی + نکات و ترفندهایی برای بهتر شدن

طرز تهیه سوپ جو رستورانی + نکات و ترفندهایی برای بهتر شدن

طرز تهیه سوپ جو پرک با رب یکی از محبوب‌ترین دستورها در پخت سوپ‌های رستورانی است که اکثراً آن را در خانه به عنوان پیش‌غذا برای پذیرایی از مهمانانمان آماده می‌کنیم. هرچند که این سوپ معمولاً به عنوان پیش‌غذا در نظر گرفته می‌شود اما با توجه به مواد اولیه‌ای که در پخت آن به کار می‌رود می‌توان آن را به عنوان یک وعده غذای کامل اما رژیمی در نظر گرفت. کالری سوپ جو به ازای هر ۱۰۰ گرم تنها ۴۵ کالری است.

دستورهای متنوعی در طرز تهیه سوپ جو وجود دارد اما در این میان سوپ جو قرمز از باقی دستورها طرفداران بیشتری دارد. این سوپ پرخاصیت اگر که با شیر و خامه هم آماده شود باز بسیار خوشمزه و مقوی است و در فصول سرد سال به عنوان یک وعده غذای کامل حسابی می‌چسبد. اگر که در پخت انواع آش و سوپ مهارتی ندارید کافی است چند باری طرز تهیه سوپ جو با دستور دیجی فود را در خانه امتحان کنید تا از آن به بعد سوپ‌های خانگیتان زبانزد دوست و آشنا شود.

این سوپ دستور پخت ساده‌ای دارد پس از امتحان کردنش نترسید. حتی اگر هیچ سررشته‌ای در آشپزی نداشته باشید باز هم به شما این اطمینان را می‌دهیم که با کمک این دستور سوپ جو مجلسی را بی‌هیچ عیب و نقصی در خانه آماده کنید.

طرز تهیه سوپ جو - دیجی فود

مواد لازم در طرز تهیه سوپ جو پرک مجلسی

  • جو پرک ۱ پیمانه
  • سینه مرغ نصف یک عدد سینه کامل
  • قارچ متوسط ۵ عدد
  • رب گوجه‌فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • هویج متوسط ۱ عدد
  • سبزی سوپ ۳ قاشق غذاخوری
  • زرشک ۲ قاشق غذاخوری
  • پیاز ۱ عدد
  • زردچوبه، نمک و فلفل به مقدار لازم

شما می‌توانید در این دستور به جای جو پرک از جو دوسر استفاده کنید. طرز تهیه سوپ جو دوسر با مراحلی که در ادامه توضیح می‌دهیم هیچ تفاوتی ندارد.

این مقدار از مواد در تهیه سوپ جو برای ۴ نفر کافی است. اگر تعدادتان کمتر و یا بیشتر است مواد را به نسبت تعداد کم‌وزیاد کنید.

طرز تهیه سوپ جو - دیجی فود

دستور سریع در طرز تهیه سوپ جو قرمز

اولین کار برای آماده کردن سوپ جو و قارچ آب‌پز کردن سینه مرغ است. در فاصله پختن مرغ، جو پرک را شسته و در قابلمه بریزید، پیاز را رنده کنید و به همراه جو و آب روی حرارت ملایم قرار دهید تا سوپ شما بپزد. در اواسط پخت هویج را پوست گرفته و با رنده درشت بزنید سپس قارچ‌ها را نگینی خرد کرده و هردو را به قابلمه سوپ اضافه کنید.

سینه مرغ را پس از پخته شدن ریش‌ریش کنید و به قابلمه سوپ اضافه کنید. رب گوجه و زردچوبه را اضافه کنید و اجازه دهید سوپ جو شما به آرامی روی حرارت ملایم بپزد. در مرحله آخر از طرز تهیه سوپ جو وقتی سوپ شما به خوبی جا افتاد نمک و فلفل و سبزی و زرشک را اضافه کنید و یک ربع بعد از روی حرارت بردارید.

طرز تهیه سوپ جو - دیجی فودطرز تهیه سوپ جو - دیجی فود

طرز تهیه سوپ جوپرک مرحله به مرحله

  1. برای پخت سوپ جو پرک با رب یک قابلمه متوسط انتخاب کنید. جو شسته شده را به همراه یک عدد پیاز رنده شده و ۵ لیوان آب به قابلمه اضافه کنید. قابلمه را روی حرارت گذاشته و بعد از جوش آمدن آب آن را کم کنید تا به آرامی بپزد.
  2. در قابلمه دیگری سینه مرغ را به همراه یک پیاز کوچک و مقداری نمک و آب روی حرارت قرار دهید تا بپزد. البته می‌توانید به جای پخت مرغ در قابلمه‌ای جداگانه آن را به همراه جو پرک و پیاز هم بپزید.
  3. در اواسط پخت سوپ باید هویج رنده شده را به آن اضافه کنید. پس در این مرحله از طرز تهیه سوپ جو هویج‌ها را به خوبی شسته، پوست رویی را به کمک پوست‌کن جدا کنید و با رنده درشت بزنید؛ سپس آن‌ها را به سوپتان اضافه کنید.
  4. حالا قارچ‌ها را به خوبی شسته و به شکل نگینی خرد کنید. اگر دوست دارید بعد از پخت سوپ قارچ‌ها کاملا مشخص باشند، بهتر است آن‌ها را ورقه‌ای برش بزنید و به قابلمه اضافه کنید.
  5. زمانی که سینه مرغ به خوبی پخت آن را از قابلمه خارج کرده و اجازه دهید خنک شود. حالا با دست به خوبی آن را ریش‌ریش کرده و به سوپ اضافه کنید.
    رب گوجه و زردچوبه را هم به سوپ جو اضافه کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم برای ۲۰ دقیقه دیگر بپزد.
  6. بعد از گذشت ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت سوپ شما جا افتاده و تقریباً آماده سرو است. در این مرحله از طرز تهیه سوپ جو با قارچ نمک و فلفل، زرشک (به دلخواه) و سبزی را به سوپ اضافه کنید و ده دقیقه تا یک ربع دیگر به آن زمان دهید سپس آن را در ظرف موردنظرتان سرو کنید. بهتر است برای سبزی این سوپ از جعفری تازه استفاده کنید.

طرز تهیه سوپ جو - دیجی فود

طرز تهیه سوپ شلغم با دو دستور متفاوت را اینجا بخوانید! 

نکات و ترفندهایی برای بهتر شدن

  • اگر می‌خواهید در طرز تهیه سوپ جو از جو کامل استفاده کنید باید زمان بیشتری برای پخت این سوپ در نظر بگیرید. فراموش نکنید که جو کامل در زمان کوتاه لعاب خوبی به سوپ نمی‌دهد. باید آن را به خوبی بپزید تا در نهایت سوپ جا افتاده‌ای داشته باشید.
  • اگر می‌خواهید عطروطعم سوپتان را ارتقا دهید پیشنهاد می‌کنیم برای پخت آن از مقداری کره و آب ‌لیموی تازه استفاده کنید.
  • در طرز تهیه سوپ جو پرک با شیر باید رب را از دستور حذف کنید. حواستان باشد که حتماً شیر را قبل از اضافه کردن به سوپ کمی گرم کنید تا باعث بریده شدن سوپ نشود.
  • اگر زمان زیادی از پخت سوپ شما گذشته اما باز هم رقیق است ۲ قاشق غذاخوری آرد ذرت یا آرد گندم را در نصف لیوان آب سرد حل کنید و به سوپتان اضافه کنید.
  • اگر سینه مرغ نداشتید می‌توانید از تکه‌های بال و گردن مرغ در تهیه سوپ جو استفاده کنید. علاوه بر این استفاده از قرص عصاره مرغ هم در طرز تهیه سوپ جو مرسوم است.
  • اگر می‌خواهید سوپ جو سفید و بدون شیر بپزید رب و زردچوبه را از دستور حذف کرده و هویج را به جای رنده کردن نگینی خرد کنید. سبزی را هم در آخرین مرحله و تنها برای یکی دو دقیقه روی حرارت با سوپ بپزید و بعد آن را از روی شعله بردارید تا رنگ خودش را به سوپتان ندهد.
  • در طرز تهیه سوپ جو با شیر و خامه شیر را گرم و خامه را با مقداری سوپ داغ مخلوط کرده و بعد به سوپتان اضافه کنید.
  • برای شستن جو پرک لازم است که آن را برای چند دقیقه داخل آب سرد خیس کنید تا اگر شن و ماسه‌ای دارد ته‌نشین شود.
  • برای غلیظ‌تر شدن سوپتان می‌توانید در مرحله آخر مقداری از آن را با غذا ساز به خوبی میکس کرده و به سوپ اضافه کنید.

ما طرز تهیه سوپ جو قرمز را در این مقاله به شما آموزش دادیم و تمام نکات و ترفندها در پخت انواع سوپ جو را برای شما نوشتیم. حالا شما به ما بگویید که معمولاً سوپ جو را به چه شکل و با چه دستوری آماده می‌کنید.

طرز تهیه
recipe image
دستور پخت
طرز تهیه سوپ جو
نویسنده
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
زمان کل


0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
3 دیدگاه ها
قدیمی ترین
جدید ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات
trackback

[…] احتمالا از میان انواع سوپ همگی یک‌بار هم که شده سوپ جو رستورانی را امتحان […]

trackback

[…] طرز تهیه سوپ جو رستورانی + نکات و ترفندهایی برای بهتر شد… […]

trackback

[…] طرز تهیه سوپ جو رستورانی + نکات و ترفندهایی برای بهتر شد… […]