طرز تهیه سوپ ورمیشل یک سوپ خوشمزه به عنوان پیش‌غذای مهمانی!

طرز تهیه سوپ ورمیشل یک سوپ خوشمزه به عنوان پیش‌غذای مهمانی!

پیش از آنکه به سراغ دستور طرز تهیه سوپ ورمیشل برویم بد نیست کمی در مورد انواع سوپ و پیشینه این غذا صحبت کنیم. در فرهنگ ما ایرانی‌ها تهیه پیش‌غذا در وعده‌های غذایی روزانه چندان مرسوم نیست؛ اما معمولاً در مجالس و مهمانی‌ها یک مدل سوپ یا آش به عنوان پیش‌غذا سرو می‌شود.

اگر بخواهیم یک تعریف جامع و کلی در مورد سوپ داشته باشیم باید گفت که سوپ یک غذای مایع است که با غلظت‌های متفاوتی تهیه می‌شود. این غذای مایع غالباً به صورت گرم سرو می‌شود و به دلیل اینکه غنی از مواد غذایی سالم و ضروری است نقش مهمی را در داشتن یک برنامه غذایی سالم ایفا می‌کند. علاوه بر این کالری بسیار پایینی دارد که آن را برای گنجاندن در انواع رژیم غذایی کاهش وزن مناسب می‌کند.

هرچند که تنوع مواد اولیه در پخت انواع سوپ بسیار بالاست؛ اما چند ماده اولیه در دستور پخت اکثر سوپ‌ها از جمله طرز تهیه سوپ ورمیشل یکسان است. آب، سبزیجات، پیاز، گوجه، هویج، یک نوع گوشت، نمک، فلفل و دیگر ادویه‌ها از مواد اولیه ثابت در پخت انواع سوپ هستند. حالا بعضی سوپ‌ها با برنج و بعضی دیگر با جو یا گندم درست می‌شوند.

احتمالاً از میان انواع سوپ همگی یک‌بار هم که شده سوپ ورمیشل را امتحان کرده‌اید. این سوپ پایه ثابت رستوران‌ها و مهمانی‌هاست و دستور بسیار ساده‌ای هم دارد. امروز قصد داریم در ادامه این مطلب آموزشی از دیجی فود طرز تهیه سوپ ورمیشل را با روشی بسیار ساده به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه سوپ ورمیشل - دیجی فود

مواد لازم

  • سینه مرغ ۲۰۰ گرم
  • رشته ورمیشل ۱ پیمانه
  • رب گوجه‌فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • گوجه‌فرنگی ۱ عدد
  • هویج ۲ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • جعفری خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
  • لیموترش ۱ عدد
  • زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

طرز تهیه سوپ ورمیشل رستورانی مرحله ‌به ‌مرحله

  1. اولین مرحله در طرز تهیه سوپ ورمیشل پخت گوشت مرغ است. به این منظور گوشت مرغ را به همراه دو لیوان آب و مقداری زردچوبه و نمک روی حرارت قرار دهید تا بپزد. وقتی مرغ نیم‌پز شد آن را از روی حرارت بردارید. ضمناً آب مرغ را هم درو نریزید و برای پخت سوپ از آن استفاده کنید.
  2. پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. پیاز نگینی شده را به همراه مقدار بسیار کمی روغن درون قابلمه‌ای که برای پخت سوپ ورمیشل در نظر گرفته‌اید، تفت دهید. حواستان باشد که در این مرحله تنها یک قاشق روغن مایع کافیست. استفاده بیش‌ازحد از روغن سوپ شما را چرب می‌کند. پس پیازها را با حداقل روغن تفت دهید تا نرم شوند. هر جا احساس کردید که ممکن است پیازها ته بگیرند یک قاشق آب جوش به آن‌ها اضافه کنید.
  3. وقتی پیازها شفاف و نرم شدند مقداری زردچوبه و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و مجدداً به خوبی تفت دهید تا بوی ادویه‌ها بلند شود.
  4. مرحله بعد در طرز تهیه سوپ ورمیشل اضافه کردن سینه مرغ نیم‌پز شده به پیاز است. برای این کار مرغ را ریش‌ریش کرده و به پیاز و ادویه اضافه کنید. پس از آن نوبت اضافه کردن رب گوجه‌فرنگی به گوشت و پیاز است. رب را هم به خوبی همراه باقی مواد تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.
  5. سه لیوان آب جوش را به همراه یک لیوان آب مرغ به مواد اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت ملایم جوش بیاید. وقتی آب جوشید زیر قابلمه را کم کنید و اجازه دهید با حرارت ملایم بپزد.
  6. در مرحله بعد زمانی که ۲۰ دقیقه از پخت سوپ ورمیشل گذشت، پوره گوجه‌فرنگی را به همراه هویج نگینی شده به قابلمه سوپ اضافه کنید.
  7. سیب‌زمینی آخرین چیزیست که به سوپ اضافه می‌شود. ۱۵ دقیقه پس از اضافه کردن گوجه و هویج سیب‌زمینی نگینی شده را هم به سوپ ورمیشل اضافه کنید و یک ربع دیگر صبر کنید تا سیب‌زمینی‌ها بپزند.
  8. پس از یک ربع سوپ را بچشید، نمک و فلفل را مطابق با ذائقه‌تان اضافه کنید.
  9. حالا رشته‌های ورمیشل یا همان رشته‌های ‌فرنگی را خرد کرده و به سوپ اضافه کنید. این آخرین مرحله از طرز تهیه سوپ ورمیشل است. از حالا تا آماده شدن سوپ ۲۰ دقیقه دیگر زمان لازم است وقتی سوپ جا افتاد در دقایق پایانی جعفری خرد شده و آب یک عدد لیموترش را هم به آن اضافه کنید. ۵ دقیقه دیگر سوپ ورمیشل شما آماده است.

طرز تهیه سوپ ورمیشل - دیجی فود

طرز تهیه سوپ ورمیشل بدون مرغ

اگر گیاه‌خوار هستید و یا به هر دلیلی دوست ندارید در پخت سوپ ورمیشل از گوشت مرغ استفاده کنید کافیست تمام مراحل مربوط به پخت گوشت و اضافه کردن آن به سوپ را از دستور بالا حذف کنید و به جای آن قارچ ورقه شده را به سوپتان اضافه کنید.

طرز تهیه سوپ جو رستورانی + نکات و ترفندهایی برای بهتر شدن

طرز تهیه سوپ ورمیشل با گوشت چرخ کرده

شما می‌توانید سوپ ورمیشل را با گوشت چرخ کرده هم آماده کنید. فقط کافیست به جای اضافه کردن مرغ ریش شده به پیاز، گوشت چرخ کرده را جایگزین کرده و به پیاز اضافه کنید. گوشت را به خوبی با پیاز و ادویه تفت دهید. حالا باقی مراحل طرز تهیه سوپ ورمیشل را دنبال کرده و مطابق آموزش بالا سوپ خوشمزه و خانگی‌تان را آماده کنید.

اگر نکات بیشتری در طرز تهیه سوپ ورمیشل به ذهنتان می‌رسد کافیست در کامنت‌ها برایمان بنویسید.

 

طرز تهیه
recipe image
دستور پخت
طرز تهیه سوپ ورمیشل
نویسنده
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
زمان کل


0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات