انواع ماکارونی ، در کمترین زمان ممکن یک غذای لذیذ و خوشمزه بپزید

انواع ماکارونی ، در کمترین زمان ممکن یک غذای لذیذ و خوشمزه بپزید

تنوع در انواع ماکارونی آنقدر زیاد است که اگر بخواهیم تمامشان را نام ببریم احتمالا به بیشتر از یک مطلب نیاز است. همه ما اشکال مختلف ماکارونی را در قفسه‌های فروشگاه دیده‌ایم. از انواع ماکارونی رشته ای گرفته تا ورقه‌های نیمه آماده لازانیا و انواع ماکارونی شکل دار و فرمی که توسط برندهای مختلف در سایزهای مختلف آماده‌شده‌اند.

طرز تهیه ماکارونی هم مانند شکل و فرم‌های آن بسیار متنوع است. کافی است چاشنی ماکارونی را تغییر دهید تا غذای جدیدی داشته باشید که از نظر طعم و مزه هیچ شباهتی به ماکارونی‌هایی که تا به حال خورده‌اید ندارد. همین سادگی در پخت انواع ماکارونی و امکان خلق غذاهای جدید و طعم‌های مختلف با این ماده غذایی باعث شده که ماکارونی یا همان پاستا به یک غذای محبوب جهانی تبدیل شود.

اگر همین حالا از جایتان بلند شوید و به سراغ یخچال بروید، شک ندارم که می‌توانید با محتویات یخچالتان یک پاستای جدید و البته خوشمزه درست کنید. پاستایی متناسب با ذائقه شخصی و سس مخصوص به خودتان که می‌تواند به نام شما ثبت شود. جالب است نه؟

انواع ماکارونی - دیجی فود

درست کردن غذا با ماکارونی راحت است چون دست شما در انتخاب مواد غذایی حسابی باز است. اگر گیاه‌خوار هستید می‌توانید یک پاستای گیاهی با سس مارینارا یا سس پستو بپزید و از خوردنش لذت ببرید. حتی می‌توانید پاستا پنه آلفردو را با حذف فیله مرغ بپزید، بدون اینکه مزه اصلی غذا تغییری کند.

اگر هم گوشت‌خوار هستید، می‌توانید سس‌های مختلف را با اضافه کردن استیک و یا فیله مرغ کبابی یا گریل شده تقویت کنید و یک غذای کامل برای خودتان تدارک ببینید.

با یک سرچ ساده می‌توانید دستور تهیه انواع پاستا با مرغ، گوشت و یا سبزیجات را پیدا کنید و حداقل برای یک ماه به کمک این رسپی‌ها انواع ماکارونی را تست کنید و از شر غذاهای تکراری خلاص شوید.

ما قصد داریم امروز در این مطلب شما را با ۲ مدل از انواع ماکارونی که دستور ساده‌ای دارند آشنا کنیم. پس اگر از پختن غذاهای تکراری به تنگ آمده‌اید و به دنبال یادگیری غذاهای جدید هستید این مطلب را تا انتها دنبال کنید. طرز تهیه ماکارونی با ۲ سس مختلف و البته خوشمزه آن چیزی است که شما نیاز دارید.

انواع ماکارونی - دیجی فود

۱. پاستا با سس قارچ و گوشت

این مدل از انواع ماکارونی یکی از لذیذترین رسپی‌هایی است که در همه جای دنیا برای درست کردن پاستا از آن استفاده می‌شود. اگر گیاه‌خوار هستید از این رسپی خوشمزه نگذرید. هرچند که پاستا با سس قارچ و گوشت که یک غذای گیاهی نیست اما شما می‌توانید این غذا را با حذف گوشت هم بدون افت کیفیت و با حفظ طعم اصلی غذا بپزید.

برای درست کردن این ماکاونی نیاز به یک مدل از انواع ماکارونی فرمی دارید. پیشنهاد می‌کنیم از فرم پیچ و یا پنه برای درست کردن این غذا استفاده کنید.

مواد لازم

  • پاستا ۵۰۰ گرم
  • گوشت چرخ‌کرده ۲۰۰ گرم
  • قارچ ۲۰۰ گرم
  • پیاز یک عدد متوسط
  • سیر ۳ حبه
  • کره ۵۰ گرم
  • خامه یک پیمانه
  • آرد یک قاشق غذاخوری
  • شیر نصف پیمانه
  • جعفری خورد شده به مقدار کم
  • نمک، فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم
  • روغن ۳ قاشق غذاخوری

انواع ماکارونی - دیجی فود

طرز تهیه سس قارچ و پخت پاستا با سس قارچ و گوشت

برای درست کردن این مدل از انواع ماکارونی نیاز است که ابتدا سس قارچ و گوشت را آماده کنید. این پاستا در کمتر از ۴ دقیقه آماده سرو است و با این میزان از مواد برای ۴ نفر کافی است.

  1. ابتدا پیاز و سیر را ریز کرده و با روغن درون تابه از قبل گرم شده تفت دهید.
  2. قارچ‌ها را شسته، ریز کنید و درون تابه دیگری روی حرار قرار دهید تا آب قارچ تبخیر شود.
  3. گوشت را به پیاز و سیر اضافه کنید و با حرارت نسبتا بالا تفت دهید. از هم زدن گوشت غافل نشوید.
  4. بعد از تفت خوردن گوشت و پیاز قارچ را هم به آن‌ها اضافه کنید. می‌توانید در این مرحله کمی نمک به گوشت اضافه کنید تا مزه بگیرد.
  5. شعله را کم کنید و درب تابه را ببندید تا بپزد.
  6. در همین حین کره و آرد را درون تابه دیگری تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. بعد از کمی تفت دادن، شیر را به آن‌ها اضافه کنید. مخلوط آرد و شیر که یکدست شد خامه را به سس اضافه کنید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا خامه باز شود.
  7. گوشت و قارچ را به همراه ادویه‌ها به سس اضافه کنید و اجازه دهید روی حرارت کم تا زمان غلیظ شدن به آرامی بجوشد.
  8. هر مدل از انواع ماکارونی را که دوست دارید مطابق دستور روی بسته‌بندی داخل آب جوش ریخته و اجازه دهید بجوشد. پاستا باید به خوبی بپزد. با توجه به برندی که انتخاب کرده‌اید برای ماکارونی‌های فرمی باید از ۱۰ تا ۲۰ دقیقه زمان جوش در نظر گرفت. حواستان باشد داخل آب پاستا یک قاشق روغن مایع و مقداری نمک هم بریزید.
  9. پاستا را بعد از نرم شدن آبکش کنید و داخل ظرف سرو بریزید.
  10. سس قارچ را روی پاستا بریزید و با جعفری تزئین کنید. می‌توانید پاستا را مستقیم به ظرف سس منتقل کنید و حسابی آن را با سس قارچ و گوشتتان مخلوط کنید. بعد از اینکه پاستا حسابی به سس آغشته شد آن را درون ظروف تک‌نفره سرو بکشید.

انواع ماکارونی - دیجی فود

۲. ماکارونی با کوفته مرغ و سس مارینارا

دومین مدل از انواع ماکارونی که قرار است در این مطلب به شما آموزش دهیم ماکارونی با کوفته مرغ و سس محبوب مارینارا است. این غذا دستور پخت ساده‌ای دارد و در کمتر از ۳۰ دقیقه آماده می‌شود. برای درست کردن این پاستا به ماکارونی رشته‌ای یا فتوچینی نیاز دارید.

مواد لازم برای تهیه سس مارینارا:

  • گوجه‌فرنگی ۵ عدد
  • پیاز یک عدد متوسط
  • سیر ۲ حبه
  • آب‌لیموی تازه ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن‌زیتون ۱ قاشق غذاخوری
  • آویشن نصف قاشق غذاخوری
  • جعفری و ریحان تازه هر کدام ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

مواد لازم برای کوفته مرغ:

  • مرغ چرخ‌کرده ۴۰۰ گرم
  • آرد سوخاری یک چهارم پیمانه
  • تخم‌مرغ ۱ عدد
  • پنیر خامه‌ای نصف پیمانه
  • پنیر پارمزان یک چهارم پیمانه
  • پاستا ۵۰۰ گرم
  • سبزی خشک معطر دو قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

انواع ماکارونی - دیجی فود

دستور پخت پاستا با کوفته مرغ و سس مارینارا

برای درست کردن این مدل از انواع ماکارونی باید ابتدا به سراغ آماده کردن سس مارینارا و کوفته‌های مرغ بروید. برای تهیه سس:

  1. ابتدا پیاز و سیر را ریز کرده و در ماهیتابه با روغن‌زیتون تفت دهید. نیاز نیست پیازها طلایی شوند، برای این سس همین‌که پیازها نرم شوند کافی است.
  2. سپس گوجه‌فرنگی‌ها را پوست بگیرید و پوره‌کنید. پوره گوجه را داخل تابه بریزید و به همراه پیاز و سیر تفت دهید. آب‌لیمو را هم در همین مرحله به مواد اضافه کنید. می‌توانید برای بهتر شدن رنگ سس از نصف قاشق غذاخوری رب گوجه هم استفاده کنید؛ اما حواستان باشد در استفاده از رب زیاده‌روی نکنید. در تابه را ببندید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزند.
  3. در آخر باید طعم‌دهنده‌ها را به سس مارینارا اضافه کنید. آویشن، ریحان و جعفری را به همراه سس داخل میکسر بریزید و اجاره دهید یک ترکیب یکدست حاصل شود. مواد را دوباره به ماهیتابه برگردانید و اجازه دهید ده دقیقه دیگر با حرارت ملایم بجوشد. سس شما آماده است.
  4. حالا گوشت مرغ چرخ‌کرده، پنیر خامه‌ای، تخم‌مرغ، آرد سوخاری، سبزی خشک‌شده، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و حسابی ورز دهید.
  5. از مواد گوشتی کوفته‌هایی به اندازه گردو بگیرید و داخل سینی فر بچینید.
  6. فر را یک ربع با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید و سینی فر را به مدت ۱۵ دقیقه داخل فر قرار دهید تا کوفته‌ها طلایی شوند.
  7. حالا کوفته‌ها را داخل سس مارینارا بریزید و اجازه دهید با سس شعله ملایم به آرامی بجوشد.
  8. پاستا را مطابق دستور روی بسته‌بندی بجوشانید تا نرم و مغزپخت شود.
  9. ماکارونی را بعد از جوشیدن آبکش کنید و در ظرف سرو بریزید. روی ماکارونی سس و کوفته‌های مرغ ریخته و با پنیر پارمزان تزئین کنید. نوش جان

ما این دو دستور ساده را از میان ده‌ها روش برای پخت انواع ماکارونی انتخاب کرده‌ایم. حالا شما بگویید ماکارونی را با چه روشی آماده می‌کنید؟ سس محبوب شما در طرز تهیه ماکارونی چیست؟

Summary
انواع ماکارونی
Article Name
انواع ماکارونی
Description
انواع ماکارونی را می‌توانید با هر شکل و برندی در فروشگاه‎های مواد غذایی پیدا کنید. در این مطلب قرار است در مورد انواع ماکارونی و دستور پخت این غذا بخوانید.
Author
Publisher Name
دیجی فود


0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات