طرز تهیه سالاد تبوله به سبک لبنانی، غذایی سبک و رژیمی

طرز تهیه سالاد تبوله به سبک لبنانی، غذایی سبک و رژیمی

تصور کنید میهمانی سر زده برای شام به خانه تان بیاید و شما فرصت زیادی برای تنوع بخشیدن به سفره شام خود نداشته باشید. چه می کنید؟ ما سالاد تبوله را به شما بیشنهاد میکنیم. این سالاد رنگ و لعاب خوبی دارد و اشتها برانگیز است. بس با خیال راحت می توانید سر سفره خود بگذارید و خاطرتان از طعم آن جمع باشد. سالاد تبوله یک سالاد بین المللی با ریشه لبنانی است که از لحاظ ظاهری شباهت بسیار زیادی با سالاد شیرازی خودمان دارد. در طرز تهیه سالاد تبوله سبزی جعفری حرف اول را میزند. هر چه این سبزی تازه تر و مقدارش بیشتر باشد طعم بهتری به خود میگیرد. باید بگوییم همین سبزی جعفری است که باعث تفاوت مزه این سالاد با سالاد شیرازی ما شده است. بس برای درست کردن این سالاد دست و دلباز باشید و تا می توانید این سالاد را با جعفری تازه طعم دار کنید. در ادامه این مقاله از دیجی فود قرار است طرز تهیه سالاد تبوله را به شما آموزش دهیم . با ما همراه باشید.

طرز تهیه سالاد تبوله - دیجی فود

مواد لازم در طرز تهیه سالاد تبوله

  • بلغور نصف لیوان
  • پیازچه نصف لیوان
  • جعفری یک و نیم لیوان
  • خیار ۱ عدد
  • آب جوش سه چهارم لیوان
  • گوجه فرنگی ۲ عدد
  • آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

دستور سریع

  • در طرز تهیه سالاد تبوله قدم اول مخلوط کردن بلغور شسته شده با یک قاشق غذاخوری روغن زیتون است.
  • بعد از آن بلغورها را به مدت ۱۵ دقیقه با آب جوش خیس کنید.
  • خیار و گوجه ها و همینطور سبزیجات را خرد کنید و در کاسه سالاد بریزید.
  • بلغور را به مواد قبلی اضافه کنید.
  • نمک و فلفل سیاه را به همراه روغن زیتون و لیموترش به مخلوط سالاد اضافه کنید.
  • به خوبی مواد را هم بزنید و اجازه دهید دو ساعت در یخچال بماند.

 

طرز تهیه سالاد تبوله - دیجی فود

طرز تهیه سالاد تبوله مرحله به مرحله

  1. ابتدا بلغور را به خوبی بشویید و آن را در آبکش بریزید.
  2. بلغور شسته شده را در ظرف مناسبی بریزید و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون به آن اضافه کنید. بلغورها را با روغن زیتون به خوبی مخلوط کنید.
  3. آب جوش را به آن اضافه کنید و اجازه دهید بانزده دقیقه خیس بخورد تا نرم شود. این کار به هضم راحت بلغور کمک میکند.
  4. خیار و گوجه ها را بشویید و بگذارید خشک شود.
  5. در این مرحله از طرز تهیه سالاد تبوله، ظرف سالاد و یک چاقوی تیز انتخاب کنید. خیار گوجه ها را به اندازه دلخواه نگینی خرد کنید و در ظرف سالاد بریزید. استفاده از چاقوی تیز باعث حفظ بافت سبزیجات میشود.
  6. سبزی بیازچه و جعفری را خرد کنید و به خیار گوجه ها اضافه کنید.
  7. بلغور را بعد از بانزده دقیقه ابکشی کرده و به کاسه سالاد اضافه کنید.در طرز تهیه سالاد تبوله به این نکته توجه کنید که بلغور خیس خورده خوب آبکشی شده باشد تا سالاد به اصطلاح آب بس ندهد.

طرز تهیه سس سالا تبوله

لیمو ترش ها را بشویید و به مدت بنج دقیقه آن را در آب ولرم خیس کنید تا لیموترش نرم شود و میزان بیشتری اب لیمو بدهد.

در ظرف جداگانه دو قاشق باقی مانده روغن زیتون را بریزید و آب لیمو ترش ها رابه آن اضافه کنید. در بایان کار نمک و فلفل سیاه فراموشتان نشود. سبس مواد را به خوبی هم بزنید تا سس به صورت یکدست دربیاید.

سس دست ساز را به ظرف سالاد اضافه کنید و هم بزنید تا خوب با یکدیگر مخلوط شوند. در ظرف را بیوشانید و تا زمان سرو در یخچال نگه دارید.

طرز تهیه سالاد تبوله - دیجی فود

نکات بیشتر در طرز تهیه سالاد تبوله

  • حتما تا به حال دیده اید که سالاد شیرازی چطور بعد از مدتی آب بس میدهد.. برای اینکه خیار و گوجه در سالاد تبوله آب نیندازد قبل از اضافه کردن خیار گوجه های خرد شده به سالاد، به آن ها مقداری نمک بزنید و بگذارید چند دقیقه بماند. وقتی آب های اضافی را بس داد می توانید آن ها را به ظرف سالاد اضافه کنید.
  • در این نوع سالاد هر چه سبزیجات آن ریزتر باشد به ظاهر اصلی آن نزدیک تر است. اما شما میتوانید بسته به ذایقه خود خیار و گوجه ها و همینطور سبزی ها را ریز یا درشت خرد کنید.
  • برای اینکه یک سالاد تبوله با کیفیت داششته باشید بهتر است از سبزیجات ارگانیک استفاده کنید چرا که عطر بهتر و بیشتری به سالاد میدهد.
  • حتما سالاد تبوله را چند ساعت بیش از سرو غذا آماده کنید تا مزه ها با هم ترکیب شود.
  • اگر مایلید که طعم سالاد تبوله طعمی نزدیک به سالاد شیرازی داشته باشد چند برگ نعناع تازه به آن اضافه کنید.

در نهایت اگر طرز تهیه سالاد تبوله برایتان مفید بود خوشحال میشویم نظرات خود را اینجا برایمان بنویسید.

طرز تهیه
recipe image
دستور پخت
طرز تهیه سالاد تبوله
نویسنده
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
زمان کل


0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات