طرز تهیه میگو اسپایسی یک غذای بینظیر دریایی با عطر خاص

طرز تهیه میگو اسپایسی از خوشمزهترین دستور غذاهای دریایی است که بسیار ساده و سریع آماده میشود. اگر کارمند هستید و وقت کافی برای پختوپز ندارید این غذا میتواند فرشته نجات شما باشد. فقط کافیست همیشه یک بسته میگوی یخزده در فریزر داشته باشید تا در کمتر از ۱۰ دقیقه یک غذای کامل، مقوی و خوشمزه را برای وعده ناهار یا شامتان تدارک ببینید.
البته میگو اسپایسی را میتوان به عنوان پیشغذا هم در نظر گرفت. پیشنهاد میکنیم اگر قصد دارید در اوقات فراغتتان یک غذای تشریفاتی برای خود و اهل خانواده آماده کنید از درست کردن میگو اسپایسی به عنوان دورچین و یا پیشغذا غافل نشوید.
با ما در ادامه این مقاله آموزشی از دیجی فود همراه باشید تا به شما بگوییم چطور میتوان در کمتر از ده دقیقه یک میگو اسپایسی خوش عطر و طعم درست کنید. برای این آموزش متفاوت آمادهاید؟
مواد لازم در طرز تهیه میگو اسپایسی
- میگو خام ۲۵۰ گرم
- سیر رنده شده ۱ قاشق چایخوری
- زیره ۱/۴ قاشق چایخوری
- روغنزیتون ۲ قاشق غذاخوری
- پودر پاپریکا ۱/۲ قاشق چایخوری
- پودر فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چایخوری
- آب لیموترش تازه ۲ قاشق غذاخوری
- نمک به مقدار لازم
چطور میگو اسپایسی بپزیم؟
حتماً میدانید که رکن اصلی در غذاهای دریایی آسیایی ادویه و فلفل است. طرز تهیه میگو اسپایسی هم از این قاعده مستثنا نیست. برای تهیه این غذا باید ابتدا سسی از مخلوط ادویهها و روغنزیتون آماده کنید. میگوها را با استفاده از این سس طعم دار کرده و سپس بپزید. این غذا را هم درون تابه و هم درون فر میپزند. شما میتواند برای پخت میگوها یکی از این دو روش مختلف را امتحان کنید.
طرز تهیه میگو اسپایسی مرحله به مرحله
- در طرز تهیه میگو اسپایسی اولین مرحله آماده کردن سسی غلیظ از ادویهها و روغنزیتون است. پس درون یک کاسه تمام ادویهها شامل پودر پاپریکا، فلفل، زیره، پودر سیر یا سیر تازه رنده شده را با آب لیمو ترش، نمک و روغنزیتون به خوبی مخلوط کنید. رنگ قرمز میگو اسپایسی به خاطر پودر پاپریکایی است که در دستور تهیه این غذا استفاده میکنید، پس برای داشتن رنگ بهتر سعی کنید از پودر پاپریکا تازه و طبیعی استفاده کنید.
- وقتی تمام مواد را به خوبی مخلوط کردید نوبت اضافه کردن میگوهاست. البته پیش از این کار باید میگوها را پاک کنید. توصیه میکنیم میگوی پاک شده خریداری کنید تا برای آماده کردن غذا راحتتر باشید در غیر این صورت قسمت دم میگو را با چاقو برش زده و رگ سیاهی که در پشت میگو قرار گرفته را خارج کنید، میگوها را بشویید و وقتی آبشان رفت با موادی که پیش از این آماده کرده بودید مخلوط کنید.
- میگوها باید به خوبی با ادویهها ترکیب شوند. اگر فرصت دارید بد نیست اجازه دهید میگوها به مدت یک رب درون این مخلوط استراحت کنند. البته این مرحله در طرز تهیه میگو اسپایسی اختیاری است.
- در مرحله بعد کف تابه را با مقداری روغن چرب کنید و پس از داغ شدن تابه میگوها را درون تابه ریخته و تفت دهید. حواستان باشد که میگو باید روی حرارت ملایم پخته شود. پخت میگو زیاد طول نمیکشد حدود ۸ الی ۱۰ دقیقه برای پخت آنها کافیست.
- حواستان باشد میگوها را در حین پخت چند باری هم بزنید تا دو طرف میگو همزمان پخته شده و هر دو سمت آن کمی طلایی شود.
- اگر دوست داشته باشید میتوانید میگوها را داخل فر هم بپزید. پخت میگو اسپایسی درون فر طولانیتر نیست. فقط باید از قبل فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود. سپس میگوها را درون یک ظرف پیرکس یا سرامیک چیده و داخل فر بپزید. میتوانید به همراه میگو سبزیجات دیگری مانند قارچ، کلم بروکلی، هویج و سیبزمینی را هم با روغنزیتون، نمک و فلفل طعم دار کرده و داخل فر بپزید. حدود ده دقیقه پخت برای میگوها کافیست.
- اگر میخواهید غذا را کمی سنگینتر کنید میتوانید میگو اسپایسی را به عنوان خوراک در کنار پلو سرو کنید.
دستتان در انتخاب ادویه باز است!
ما در دستور طرز تهیه میگو اسپایسی سه ادویه مرسوم برای پخت این غذا را به شما معرفی کردیم اما انتخاب ادویه برای تهیه میگوی اسپایسی کاملاً سلیقه ایست. شما میتوانید از ادویههای دیگری مانند پودر پیاز، پودر سیر، پول بیبر، پودر زنجفیل و … در تهیه این غذا استفاده کنید؛ اما توصیه ما این است که ادویههای اصلی یعنی پاپریکا، فلفل را از این دستور حذف نکنید.
با میگوهای اضافه آمده چه کنیم؟
اگر پس از پخت مقداری میگوی اسپایسی اضافه آمد میتوانید آن را درون ظرف در بسته به مدت سه روز داخل یخچال نگهداری کنید. برای گرم کردن مجدد بهتر است آن را داخل ماکروویو گرم کنید؛ اما سرو میگو اسپایسی سرد هم در کنار سالاد معرکه است. حتماً یکبار هم که شده این ترکیب فوقالعاده را امتحان کنید.
تاکو با میگوی اسپایسی!
طرز تهیه میگوی اسپایسی یک گزینه مناسب برای تهیه تاکو است. شاید تاکو گوشت را دیده باشید حالا این بار به جای گوشت از میگوی اسپایسی برای پر کردن نان تاکو استفاده کنید و از طعم فوقالعاده این غذا لذت ببرید.
اگر دستور امتحان شده دیگری در طرز تهیه میگو اسپایسی بلدید خوشحال میشویم آن را در بخش کامنتها با ما و همراهانمان به اشتراک بگذارید.
بیشتر بخوانید:
دو روش طرز تهیه میگو سوخاری خوشمزه+سس مخصوص
طرز تهیه میگو پلو و فوتوفن درست کردن این غذای خوشمزه جنوبی

[…] […]