طرز تهیه اسنک سه گوش با سه روش متفاوت به سبک دیجی فود!

طرز تهیه اسنک سه گوش با سه روش متفاوت به سبک دیجی فود!

اسنک سه گوش با نان تست یا نان لواش یک میان وعده یا عصرانه بسیار خوشمزه است که معمولا برای پذیرایی در دورهمی ها تهیه میشود. موادی که برای آماده کردن اسنک سه گوش استفاده میشود بسیار متنوع بوده و به ذائقه شما بستگی دارد. شما میتوانید داخل اسنک را مانند سمبوسه با ترکیب پرادویه‌ای از پوره سیب زمینی و پیاز سرخ شده پر کنید و یا با انتخاب ژامبون و قارچ از آن یک لقمه پیتزایی خوشمزه بسازید. البته که در طرز تهیه اسنک سه گوش دست شما برای انتخاب مواد باز است و جز این دو مورد چندین ترکیب خوشمزه گیاهی و گوشتی دیگر هم برای پر کردن اسنک وجود دارد.

گوشت مرغ، رست بیف، گوشت چرخکرده، سوسیس، سویا، قارچ، پنیر و … از مواردی هستند که برای تهیه اسنک انتخاب میشوند. حالا انتخاب با شماست که این میان وعده خوشمزه را با چه ترکیبی نوش جان کنید. در ادامه این مقاله از دیجی فود با سه روش مختلف در طرز تهیه اسنک سه گوش همراه ما باشید.

طرز تهیه اسنک ژامبون - دیجی فود

طرز تهیه اسنک سه گوش پیتزایی با دستگاه

مواد لازم

  • قارچ 200 گرم
  • فلفل دلمه‌ای 100 گرم
  • پنیر پیتزا حدود 100 گرم
  • کالباس یا ژامبون 200 گرم
  • نان تست به تعداد لازم
  • نمک  به مقدار لازم
  • پودر آویشن و فلفل سیاه به مقدار دلخواه

مقدار مواد اولیه که در لیست بالا ذکر شد، برای تهیه اسنک به تعداد 4 نفر کافیست، فقط دقت کنید که برای تهیه دو عدد اسنک سه گوش به دو عدد نان تست نیاز داریم چراکه اسنک پس از پخت در دستگاه ساندویچ ساز به دو ساندویچ مثلثی تقسیم میشود.

طرز تهیه اسنک سه گوش با طعم پیتزا

  1. در مرحله اول از طرز تهیه اسنک سه گوش باید مواد اولیه مانند فلفل دلمه ای و قارچ را به خوبی بشویید.
  2. سپس کالباس، قارچ و فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی خرد کنید. اگر تمایل دارید در ترکیب مواد اسنک به جای کالباس از سوسیس استفاده کنید باید پیش از هرکاری سوسیس ها را خرد کرده و داخل تابه سرخ کنید.
  3. حالا یک نان تست بر روی سینی  قرار دهید. کمی پنیر پیتزا روی نان بریزید. دو قاشق از مواد وسط نان و روی پنیر پیتزا ریخته و سپس روی مواد را با پنیر بپوشانید. نان دوم را روی مواد قرار دهید. تمام نان های تست را به همین ترتیب پر کنید و در آخر با فشاری کوچک دو نان را بر روی هم محکم کنید.
  4. حالا دستگاه ساندویچ ساز را  برق بزنید و صفحه آن را به کمک قلمو کمی چرب کنید. نان ها را روی صفحه بچینید و درب ساندویچ ساز را ببندید. به طور متوسط برای پخت هر اسنک حدود 10 دقیقه زمان لازم است. بعضی دستگاه ها خودشان مدت زمان لازم برای پخت را با روشن و خاموش شدن یک چراغ به شما نشان میدهند.
  5. اسنک سه گوش شما آماده است و می‌توانید آن را همراه با انواع سس مانند سس کچاپ، سس مایونز و سس چیلی میل کنید.

طرز تهیه اسنک ژامبون - دیجی فود

طرز تهیه اسنک سه گوش گوشت و قارچ در تایه

مواد لازم

  • قارچ ۲۵۰ گرم
  • گوشت چرخکرده ۵۰۰ گرم
  • فلفل دلمه‌ای بزرگ ۱ عدد
  • سس گوجه‌فرنگی به اندازه کافی
  • پنیر پیتزا به اندازه کافی
  • نان تست به تعداد لازم
  • پودر پیاز، ادویه کاری، نمک، فلفل سیاه و آویشن به اندازه لازم

طرز تهیه اسنک سه گوش گوشت و قارچ مرحله به مرحله

  1. یکی دیگر از طعم های محبوب در طرز تهیه اسنک مثلثی آماده کردن آن با ترکیب گوشت و قارچ است. اما در این بخش از مقاله آموزش اسنک مثلثی علاوه بر اینکه به سراغ یک طعم دیگر از این میان وعده خوشمزه رفته ایم قرار است ترفندی برای تهیهاسنک در تابه را هم به شما آموزش دهیم.
  2. برای تهیه این اسنک ابتدا گوشت را به همراه مقداری روغن داخل تابه سرخ کنید. در این مرحله میتوانید مقداری پیاز رنده شده را به همراه گوشت تفت دهید اما بهتر است پودر پیاز را جایگزین کنید. وقتی گوشت به خوبی تفت خورد نصف استکان آب اضافه کنید و سپس اجازه دهید گوشت روی حرارت ملایم پخته شود.
  3. تا گوشت پخته می‌شود قارچ‌های ورقه شده را به همراه فلفل دلمه‌ای نگینی شده تفت دهید تا سبک شوند. حالا گوشت‌ چرخکرده را به همراه ادویه‌هایی که در دستور آوردیم به قارچ‌ها اضافه کنید. مواد شما برای تهیه اسنک مثلثی آماده است.
  4. در صورت نداشتن دستگاه ساندویچ ساز می‌توانید از ماهیتابه استفاده کنید. کافیست نان های تست را کف تابه بچینید و مواد اسنک را بر روی نان بریزید، به این صورت ابتدا نان را با یک لایه سس بپوشانید، روی آن مقداری پنیر پیتزا بریزید، به اندازه دو قاشق از مواد گوشتی وسط نان گذاشته و مجدد پنیر اضافه کنید. حالا لایه دوم نان را روی مواد قرار دهید و به ترتیب تمام نان ها را با همین روش پر کنید. ماهیتابه بر روی حرارت قرار داده و روی نان ها یک جسم سنگین قرا دهید (می‌توانید از سنگ و یا آجر پیچیده شده در فویل آلومینیمی استفاده کنید). بعد از برشته شدن یک سمت، اسنک‌ها را برگردانید تا دو طرف خوب برشته شوند.

طرز تهیه اسنک - دیجی فود

طرز تهیه اسنک مثلثی با نان لواش

برای تهیه اسنک با نان لواش هر ترکیبی که دوست دارید آماده کنید. میتوانید از یک اسنک گیاهی مانند سمبوسه درست کنید یا به سراغ ترکیبی از گوشت مرغ و قارچ بروید. انتخاب با شماست. حالا نان ها را به اندازه صفحه دستگاه ساندوچ ساز برش بزنید. یک لایه نان کف دستگاه قرار دهید و از مواد روی آن بریزید. حتما در زیر و روی مواد از پنیر پیتزا استفاده کنید تا دو لایه نان به خوبی به هم بچسبند. لایه دوم نان را روی مواد قرار دهید و در ساندویچ ساز را ببندید تا نان ها برشته شوند. برای برشته شدن نان لواش در دستگاه ساندویچ ساز به زمان بیشتری نیاز است.

ما در این مقاله از طرز تهیه اسنک مثلثی سه روش مختلف را به شما اموزش دادیم. از آنجایی که ترکیب مواد داخل اسنک کاملا سلیقه‌ای است خوشحال میشویم تا شما هم ترکیب مورد علاقه خودتان را در قسمت کامنت ها برای ما و همراهان دیجی فود بنویسید.

 



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *