طرز تهیه میگو سیخی ، خوشمزه، آسان و بی‌دردسر

طرز تهیه میگو سیخی ، خوشمزه، آسان و بی‌دردسر

میگو یکی از خوشمزه‌ترین انواع غذاهای دریایی است که می‌توان آن را به شیوه‌های متفاوتی پخت. پیش از این بارها طرز تهیه میگو به شیوه‌های مختلف را به شما آموزش دادیم و این بار به سراغ دستور بسیار ساده‌ای از این غذا رفته‌ایم. طرز تهیه میگو سیخی همان دستور کاربردی ساده و سریعی است که می‌توانید برای پخت این غذای دریایی به کار بگیرید.

طرز تهیه میگو سیخی بسیار ساده است و می‌توان آن را به راحتی در خانه آماده کرد. اگر شما هم از عاشقان این غذای دریایی هستید حتماً طبخ این غذا را با دستور دیجی فود امتحان کنید. میگو سیخی یک غذای فست فودی است که هم به عنوان وعده کامل و هم به عنوان پیش‌غذا سرو می‌شود. کالری آن به خاطر پخت در روغن نسبتاً بالاست و باید در مصرف آن احتیاط کرد.

طرز تهیه میگو اسپایسی یک غذای بی‌نظیر دریایی با عطر خاص

میگو سیخی - دیجی فود

مواد لازم در تهیه میگو سیخی

  • میگو ۳۰۰ گرم
  • سیر رنده شده ۱ قاشق مرباخوری
  • زعفران دم کرده ۲ قاشق غذاخوری
  • لیموترش ۱ عدد
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

میگو سیخی - دیجی فود

طرز تهیه میگو سیخی مرحله به مرحله

  1. برای پخت این غذای خوشمزه ابتدا به سراغ آماده کردن سس مرینیت بروید. برای این کار تمام مواد به جز میگو را داخل یک ظرف گود با یکدیگر مخلوط کنید. زعفران دم کره، آب لیموترش، سیره رنده شده و نمک و فلفل را خوب هم بزنید تا به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند.
  2. در مرحله بعد از طرز تهیه میگو سیخی باید میگوها را پاک کنید. برای تمیز کردن میگو رگ سیاه پشت کمر میگو را به کمک یک چاقو و خلال‌دندان خارج کنید. حالا میگوها را بشویید و اجازه دهید کمی خشک شوند. وقتی آب اضافه میگوها رفت آن‌ها را داخل سس مرینیت بریزید و خوب هم بزنید.
  3. از آنجایی که سس مرینیت میگو سیخی با مواد خوش عطروطعمی مانند سیر و زعفران آماده‌شده است میگوها به سرعت طعم‌دار می‌شوند و هیچ نیازی به خواباندن طولانی‌مدت میگو در مواد مرینیت نیست.
  4. وقتی میگوها به سس آغشته شدند از سیخ‌های چوبی برای پخت آن‌ها استفاده کنید. به این ترتیب که میگوها باید از سر و دم از سیخ عبور کنند. میگوهای سیخ زده شده برای پخت نهایی آماده‌اند.
  5. در آخرین مرحله از طرز تهیه میگو سیخی می‌توانید آن‌ها را برای پخت داخل فر یا تابه قرار دهید. اگر کالری غذا برایتان اهمیت چندان زیادی ندارد یک تابه را روی گاز قرار دهید و حدود دو قاشق روغن داخل آن بریزید.
  6. وقتی روغن گرم شد سیخ‌های چوبی را داخل تابه بچینید تا میگوها روی حرارت ملایم بپزند. هر طرف میگو باید ۵ دقیقه داخل روغن سرخ شود؛ اما از سرخ کردن بیش از اندازه میگوها خودداری کنید که اگر آن‌ها را زیاد بپزید حسابی سفت و خشک می‌شوند.
  7. اگر میگو سیخی را برای وعده ناهار تدارک دیده‌اید باید یک پرس باقلا پلو هم برای کنار آن آماده کنید. برای پختن باقلا پلو قبل از درست کردن میگوها دست به کار شوید. آب را درون قابلمه‌ای به جوش بیاورید و برنج و باقلا را اضافه کنید. بهتر است برنج را از شب قبل خیس کرده باشید. اگر به برنجتان نمک‌ نزده‌اید یک قاشق غذاخوری نمک در زمان جوشاندن به آن اضافه کنید.
  8. تا زمان آماده شدن برنج باقلا هم باید به همراه آن بجوشد. آبکش کنید و در ته قابلمه ته‌دیگ محبوبتان را بچینید. می‌توانید از قطعات سیب‌زمینی و کمی کنجد استفاده کنید.
  9. حالا یک لایه برنج روی ته‌دیگ بریزید و مقداری شوید روی آن بپاشید. این دستور مربوط به طرز تهیه باقالی پلو با شوید تازه است؛ اما می‌توانید از شوید خشک‌شده هم استفاده کنید. تنها تفاوت در استفاده از شوید خشک به جای شوید تازه، عطر کمتر پلو بعد از آماده شدن است. لایه‌های برنج و شوید را تا آخر ادامه دهید و درب قابلمه را ببندید. پلو باید به مدت ۴۰ دقیقه تا یک ساعت روی حرارت کم دم بکشد.
  10. حالا میگو سیخی‌های خوشمزه را در کنار باقلا پلو با شوید نوش جان کنید. شما می‌توانید این غذا را با سبزی پلو هم سرو کنید.

میگو سیخی - دیجی فود

طرز تهیه میگو سیخی در فر

اگر کالری مصرفی برای شما اهمیت دارد، بهتر است میگو سیخی را به تنهایی و در کنار سالاد میل کنید. همچنین توصیه می‌شود که برای پایین آوردن کالری غذا آن را به جای تابه در فر بپزید. برای این کار سیخ‌های میگو را داخل یک دیس سرامیکی بچینید و به همراه مخلوطی از انواع سبزیجات مانند قارچ، پیاز و بروکلی داخل فر به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت بپزید.

فر را از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

راستی ترجیح شما در طرز تهیه میگو سیخی کدام روش طبخ است؟ تابه یا فر؟

طرز تهیه
recipe image
دستور پخت
طرز تهیه میگو سیخی
نویسنده
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
زمان کل


0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات