طرز تهیه رول بورک پنیری به سبک دیجی فود + عکس

طرز تهیه رول بورک پنیری به سبک دیجی فود + عکس

ما پیش از این بارها طرز تهیه بورک را به شیوه های مختلفی آموزش داده ایم و اینبار در این مقاله از دیجی فود به سراغ روش متفاوتی از پخت بورک رفته‌ایم که به پآن رول بورک می‌گویند. طرز تهیه رول بورک پنیری دستور یک غذای بسیار خوشمزه و ساده است که سریع هم آماده می‌شود. مایه میانی رول بورک به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد اما ما در اینجا یکی از محبوب ترین انواع رول بورک یعنی رول بورک گوشت و قارچ به همراه پنیر پیتزا را به شما آموزش میدهیم. با ما همراه باشید.

همانطور که میدانید بورک یک لقمه غذایی پیچیده شده در خمیر نازک یوفکا و یکی از محبوب‌ترین غذاهای ترکیه‌ایست که انواع بسیار متنوعی دارد. بورک گوشت و قارچ، بورک سبزیجات، بورک سیر و استیک و … از انواع بورک‌هایی است که می‌توانید به آسانی در خانه تهیه کنید؛ اما در این میان طرز تهیه رول بورک پنیری قدری متفاوت تر است این بورک رولی خاص با طعم دلپذیرش علاوه بر ترکیه در ایران هم حسابی طرفدار دارد.

شما می‌توانید این لقمه غذایی خوشمزه و بسیار پرطرفدار را با خمیر خانگی یوفکا و یا خمیر نیمه آماده شرکتی تهیه کنید. اگر قصد دارید بورک را با خمیر خانگی درست کنید باید از قبل بدانید که تهیه این خمیر نازک بسیار دشوار است و برای تهیه آن به مهارت بالایی نیاز است. زنان میان‌سال ترک همگی در تهیه بورک و خمیر خانگی یوفکا استاد هستند و خمیر یوفکا را در کسری از ثانیه به نازکی ورقه کاغذ پهن می‌کنند، شاید جالب باشد شما هم یکبار تهیه خمیر یوفکا را در خانه امتحان کنید.

طرز تهیه رول بورک - دیجی فود

مواد لازم در طرز تهیه رول بورک پنیری

  • گوشت چرخ‌کرده ۱۵۰ گرم
  • پیاز متوسط ۱ عدد
  • قارچ بزرگ ۶ عدد
  • فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
  • رب گوجه‌فرنگی ۱ قاشق غذاخوری
  • جعفری تازه خرد شده به مقدار لازم
  • خمیر یوفکا مستطیلی یک بسته
  • پنیر پیتزا، گودا یا موزارلا (اختیاری) به میزان لازم
  • تخم‌مرغ ۱ عدد
  • ماست شیرین ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری
  • زردچوبه، پودر آویشن، نمک و فلفل به مقدار لازم
  • زعفران دم‌کرده غلیظ یک قاشق چای‌خوری
  • کنجد برای تزئین

طرز تهیه رول بورک - دیجی فود

طرز تهیه مرحله به مرحله

  1. در طرز تهیه رول بورک پنیری با ترکیب گوشت و قارچ اولین مرحله آماده کردن مواد میانی است. برای اینکار پیاز را نگینی خرد کنید و به همراه مقداری روغن درون تابه تفت دهید تا نرم و طلایی شوند. وقتی پیازها طلایی شدند گوشت را اضافه کنید و به همراه زردچوبه و فلفل سیاه تفت دهید تا گوشت بپزد. می‌توانید مقدار کمی آب جوش هم به مواد اضافه کنید تا پخت گوشت بهتر انجام شده و گوشتتان سفت نشود.
  2. در این فرصت قارچ و فلفل دلمه را خرد کرده و زمانی که گوشت کاملاً پخته شد، به تابه اضافه کنید. وقتی آب قارچ تبخیر شد نمک، فلفل و آویشن را به مواد اضافه کنید و تفت دهید. بوی ادویه‌ها که بلند شد رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید. در نهایت نصف استکان آب جوش اضافه کرده و هم بزنید، پس از پنج دقیقه جعفری تازه خرد شده را به مواد اضافه کنید و اجازه دهید آب اضافه شده کاملا تبخیر شود.
  3. تا اینجای کار مواد میانی رول بورک شما آماده شده است. حالا شما می‌توانید در این مرحله از طرز رول بورک پنیری  نیمی از پنیر پیتزا را هم به همراه نمک به مواد اضافه کنید و کمی تفت دهید تا پنیر پیتزا آب شود. در غیر این صورت تمام پنیر را حین رول کردن بورک‌ها روی مواد بریزید.
  4. فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا به خوبی گرم شود.
  5. سفیده تخم‌مرغ، ماست و کره را باهم مخلوط کرده و کنار دستتان بگذارید.
  6. خمیر یوفکا را کمی زودتر از فریزر خارج کنید تا نرم شوند. حالا خمیرها را یکی‌یکی برای آماده کردن رول بورک پنیری از بسته خارج کنید. به کمک قلم‌مو روی سطح خمیر را با مقدار کمی از مخلوط سفیده تخم‌مرغ؛ و ماست نمدار کنید تا برای رول کردن نرم شود. مقداری از مایه گوشت و قارچ را به همراه مقداری پنیر پیتزا به صورت خطی کمی پایین‌تر از لبه خمیر یوفکا قرار دهید. به اندازه دو سانتی متر از دو طرف خمیر را روی مواد برگردانید و بورک را رول کنید.
  7. وقتی تمام مواد را به همین ترتیب آماده کردید به یک ظرف پیرکس نیاز دارید، کف ظرف را چرب کرده و با کاغذ روغنی بپوشانید. اگر ظرفتان گرد است نوارهای پیچیده شده بورک را چون مارپیچ کنار هم قرار دهید تا کف ظرف را بگیردو اگر ظرف مستطیلی انتخاب کرده اید رول بورک ها را کنار هم بچینید.
  8. مخلوطی از زرده تخم‌مرغ و زعفران آماده کنید و آن را به وسیله قلم‌مو را روی رول بورک ها رومال کنید و کمی کنجد روی آن‌ها بپاشید.
  9. حالا سینی چیده شده از رول بورک پنیری را در طبقه وسط فر قرار دهید تا بورک‌ها به مدت ۲۰ تا ۳۰ دقیقه داخل فر بپزند. در آخر گریل را روشن کنید تا روی لقمه‌ها طلایی و خوش‌رنگ شود.
  10. پس از اتمام پخت سینی را از فر خارج کنید و اجازه دهید رول بورک شما خنک شود، آن‌ را برش زده و داخل ظرف موردنظرتان بچینید و به همراه سس محبوبتان سرو کنید.

شما ترجیح میدهید در طرز تهیه رول بورک پنیری به جای گوشت و قارچ از چه ترکیبی استفاده کنید؟

طرز تهیه
recipe image
دستور پخت
طرز تهیه رول بورک پنیری
نویسنده
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
زمان کل


0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات