طرز تهیه سالاد روسی و خلق یک طعم نو + سس ویژه

طرز تهیه سالاد روسی و خلق یک طعم نو + سس ویژه

طرز تهیه سالاد کاهو و کلم را همگی بلدیم، یک سالاد بسیار ساده که با خرد کردن کاهو و کلم و تزئین گوجه، هویج و خیار آماده می‌شود؛ اما اگر قرار باشد یک سالاد مجلسی‌تر آماده کنیم بهتر است به جای ترکیب ساده کاهو و کلم به سراغ یک دستور مجلسی برویم. طرز تهیه سالاد روسی برای چنین مواقعی بسیار مناسب است.

سالاد روسی یکی از انواع سالادهای خوشمزه و پرطرفدار در جهان است که همانطور که از نامش مشخص است متعلق به کشور روسیه می باشد. اگر از طرفداران سالاد الویه هستید توصیه می کنیم سالاد روسی را هم امتحان کنید چون این دو سالاد شباهت زیادی با هم دارند. در ادامه این مقاله با آموزش آشپزی سالاد روسی با دیجی فود همراه باشید.

طرز تهیه سالاد روسی - دیجی فود

مواد لازم برای تهیه  سالاد روسی

  • هویج ۱ عدد
  • کالباس ۵۰۰ گرم
  • خیارشور ۲۵۰ گرم
  • سیب زمینی ۵۰۰ گرم
  • نخود فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
  • شوید و سس مایونز به اندازه کافی

با موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سالاد روسی تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقدار کمتر یا بیشتری سالاد روسی تهیه کنید کافیست مقدار مواد را به نسبت تعداد دو یا چند برابر کنید.

طرز تهیه سالاد روسی - دیجی فود

طرز تهیه سالاد روسی

  1. ابتدا سیب زمینی ها را می شوییم و در قابلمه ای قرار می دهیم سپس مقداری آب روی آنها می ریزیم تا جایی که کاملا آب روی سطح سیب زمینی ها را بگیرد،سپس حرارت را ملایم می کنیم تا پخته شوند.باید دقت داشته باشیم که نگذاریم به حدی پخته شوند که زمان خرد کردن له شوند.
  2. پس از پخت پوست سیب زمینی ها را می گیریم و روی تخته آشپزخانه به صورت مربع های که نه خیلی کوچک باشند که در سالاد دیده نشوند و نه بزرگ که ظاهر زیبایی نداشته باشد خرد می کنیم و در کاسه ای بزرگ می ریزیم.
  3. کالباس ها را نیز روی تخته آشپزخانه به صورت مکعبی خرد می کنیم و داخل کاسه می ریزیم و همین طور خیار شورها را نیز روی به شکل مربع برش می زنیم و به مواد ملحق می کنیم.نخود فرنگی وسس مایونز و فلفل سیاه،نمک را نیز روی مواد میریزیم و با قاشق خوب مواد را زیر و رو می کنیم.
  4. هویج را هم می توانیم خام در این سالاد استفاده کنیم و هم آبپز شده که این بستگی دارد اگر در داخل سالاد بخواهیم بریزیم بهتر است یا بخار پز کنیم یا آبپز و سپس روی تخته آشپزخانه خرد کنیم ولی اگر ترجیح می دهید خام مصرف کنید می توانید رنده کنید و از آن در سالاد استفاده کنید.
  5. مقدار سس نیز بستگی به تمایل شما دارد ولی این سالاد مانند سالاد ماکارانی با سس فراوان خوشمزه تر میشود. در پایان سالاد را حسابی مخلوط می کنیم و روی مواد شوید خشک می پاشیم و در ظرف مورد نظر سرو می کنیم و روی آن سلفون بکشید و به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار دهید و سپس نوش جان کنید.

طرز تهیه یک سس بی‌نظیر برای سالاد روسی

همانطور که میدانید سالاد سزار از پرطرفدارترین و البته گران‌ترین سالادهای رستورانی است که اکثر طرفدارانش طعم آن را مدیون سس سزار میدانند. اگر می‌خواهید طرز تهیه سالاد روسی را با آماده کردن یک سس ویژه تبدیل به یک سالاد همه چیز تمام کنید پیشنهاد ما سس سزار خانگی است.

طرز تهیه سالاد روسی - دیجی فود

مواد لازم در تهیه سس سزار برای سالاد روسی

  • سس مایونز ۳ قاشق غذاخوری
  • روغن‌زیتون ۶ قاشق غذاخوری
  • سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
  • سرکه ۲ قاشق غذاخوری
  • آب‌لیمو ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر رنده شده ۱ حبه
  • پنیر پارمزان ۴ قاشق غذاخوری
  • نمک به مقدار لازم

دستور سس سزار در تهیه سالاد روسی

برای درست کردن سس سزار در ادامه ی طرز تهیه سالاد روسی ابتدا مایونز را با روغن‌زیتون (ترجیحاً از روغن‌زیتون بدون بو استفاده نکنید)، سس خردل و آب‌لیمو مخلوط کنید تا یکدست شوند. سپس سرکه، سیر و نمک را اضافه کنید و به هم بزنید. در آخر پنیر را ریخته و مخلوط کنید. سس را نیم ساعت داخل یخچال گذاشته و بعد مصرف کنید.

شما چه سسی را برای کامل‌تر شدن طرز تهیه سالاد روسی ترجیح میدهید؟ خوشحال می‌شویم تجربه خود را در به کار گیری این دستور برایمان بنویسید.



0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات