ساندویچ رست بیف یک انتخاب ساده و خوشمزه برای شام

اگر در میان غذاهای فست فودی به دنبال یک انتخاب ساده، خوشمزه و سالم میگردید بهترین گزینه آماده کردن ساندویچ رست بیف خانگی است. البته نام رست بیف تنها در منو ساندویچها به چشم نمیخورد، پیتزای رست بیف با طعمی مشابه ساندویچش یکی دیگر از غذاهای خوشمزه فست فودی است در منو غذای رستورانها به چشم میخورد؛ اما رست بیف چیست؟
رست بیف یک غذای کامل و خوشمزه و در عین حال بسیار ساده است که ریشه و اصالت انگلیسی دارد. رست بیف برای اولین بار توسط مردم منطقهای در ماساچوست اختراع شد. آنها تکههای گوشت را در فر میپختند و بعد ریش ریش کرده در نانهای گرد به همراه مخلفات و سس دستساز تندی سرو میکردند. البته که سرو ساندویچ رست بیف با مایونز و پنیر آمریکایی هم بسیار طرفدار دارد. رست بیف را معمولاً به صورت گرم سرو میکنند اما ساندویچ سرد آنهم در سواحل شمالی ماساچوست بسیار محبوب است.
این ساندویچ محبوب معمولاً در منو تمام فست فودیها به چشم میخورد و البته که قیمت ساندویچ رست بیف از باقی موارد موجود در منو کمی هم گرانتر هستند. اگر میخواهید این غذای خوشمزه و پرطرفدار را با هزینه کمتری در خانه آماده کنید، کافیست در ادامه این مقاله از دیجی فود همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه ساندویچ رست بیف
- گوشت گوساله ۳۵۰ گرم
- پیاز ۱ عدد
- قارچ ۲۵۰ گرم
- پنیر ورقهای به میزان لازم
- کاهو خرد شده به میزان لازم
- سس فرانسوی ۲ قاشق غذا خوری
- نان ساندویچی به مقدار لازم
- نمک و فلفل سیاه، پودر سیر، کاری، رزماری، آویشن به مقدار لازم
طرز تهیه چیز برگر خانگی با قارچ، مک دونالد را به خانه بیاورید!
طرز تهیه ساندویچ رست بیف رستوران مرحلهبهمرحله
- برای تهیه ساندویچ رست بیف باید ابتدا رست بیف را بپزید. برای این کار گوشت گوساله را به خوبی شسته و به قطعات کوچکتری تقسیم کنید.
یک قابلمه را روی حرارت قرار دهید. مقداری روغن بریزید و قطعات گوشت را بدون هیچ افزودنی در روغن تفت دهید. وقتی گوشتها به خوبی سرخ شدند درب قابلمه را ببندید تا گوشت آب بیندازد. - حالا یک عدد پیاز را پوست گرفته و خلالی خرد کنید. پیاز را به گوشت رست بیف اضافه کنید و تفت دهید.
- وقتی پیازها نرم شدند نوبت اضافه کردن ادویهها به گوشت است. به ترتیب پودر پیاز، رزماری، آویشن، فلفل سیاه، کاری و پودر سیر را به قابلمه اضافه کتید و هم بزنید.
- وقتی عطر ادویه بلند شد مقداری آب جوش داخل گوشت ریخته و اجازه دهید گوشت ساندویچ رست بیف شما به مدت یک ساعت با درب بسته به خوبی بپزد.
- حواستان باشد که شعله گاز را کم کنید تا آب گوشت تمام نشود. پس از پخت گوشت رست بیف باید علاوه بر تکههای پخته شده گوشت یک سس غلیظ از عصاره گوشت هم داشته باشید.
- گوشتها را از سس خارج کنید و اجازه دهید کمی سرد شوند. حالا به کمک دو چنگال یا با دستتان گوشتهای پخته شده را ریش ریش کنید.
- دومین مرحله برای تهیه ساندویچ رست بیف اسلایس کردن قارچها و تفت دادن گوشت و قارچ است.
- برای این کار ابتدا قارچها را خوب شسته و به کمک یک چاقوی تیز آشپزخانه بر روی تخته برش بزنید. برشها باید نازک باشند. اگر میخواهید ساندویچ شما ظاهر بهتری داشته باشد یک قاشق غذاخوری آب لیموترش به قارچها بزنید تا هنگام پخت سیاه نشوند.
- قارچها را روی حرارت بالا تفت دهید و کمی بعد گوشتهای ریش ریش شده را به آن اضافه کنید. البته نباید گوشت و قارچ را زیاد تفت دهید. هیچ نیازی به سرخ شدن نیست. چراکه باعث خشک شدن و از دست رفتن آب گوشت میشود.
- وقتی گوشت و قارچ را به خوبی تفت دادید سس غلیظ آب گوشت را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا از حالت ژلهای خارج شود.
- در انتها مقداری نمک به آن اضافه کنید و گوشت را برای آماده کردن ساندویچ رست بیف از روی حرارت بردارید تا کمی خنک شود.
- برای پیچیدن ساندویچ، نان مورد نظرتان را برش بزنید. میتوانید از نان باگت یا نان همبرگر برای تهیه ساندویچ رست بیف استفاده کنید.
- داخل نان کمی سس فرانسوی بمالید و آن را با کاهو، گوشت رست بیف و پنیر ورقهای پر کنید سپس نان ساندویچی را داخل فویل یا کاغذ روغنی بپیچید.
- ساندویچ رست بیف را چند دقیقهای داخل فر قرار دهید تا پنیر کمی آب شود و بعد آن را به همراه سس موردعلاقه خود سرو کنید. نوش جان
نکات بیشتر
- شما میتوانید بعد از گرم شدن ساندویچ و آب شده پنیرها گوجه حلقه شده و سیبزمینی سرخ شده یا چیپس هم به محتویات ساندویچتان اضافه کنید.
اگر دوست داشته باشید میتوانید به جای پنیر ورقهای از پنیر پیتزا استفاده کنید و یا پنیر را از دستور تهیه ساندویچ رست بیف حذف کنید و به جای آن از دیپ پنیر در کنار غذا استفاده کنید. - کمی گشنیز یا ریحان خشک شده هم طعم خوبی به ساندویچ شما میبخشد. اگر دنبال یک ساندویچ با طعم ایتالیایی هستید، پیشنهاد میکنیم از این سبزیها برای عطر بهتر ساندویچ استفاده کنید.
- حواستان باشد که ساندویچ را برای مدت طولانی داخل فر نگه ندارید زیرا نان ساندویچتان خشک میشود.
اگر روش دیگری برای تهیه ساندویچ رست بیف سراغ دارید در بخش کامنتها برایمان بنویسید.
