طرز تهیه پیتزا رست بیف در خانه، یک انتخاب فست فودی سالم و خوشمزه

طرز تهیه پیتزا رست بیف در خانه، یک انتخاب فست فودی سالم و خوشمزه

در میان انواع غذاهای فست فودی پیتزا بسیار محبوب است و در میان انواع پیتزا، طرز تهیه پیتزا رست بیف یکی از سالم‌ترین و ساده‌ترین انتخاب‌هایی است که می‌توانید داشته باشید. البته نام رست بیف تنها در منو پیتزاها به چشم نمی‌خورد، ساندویچ رست بیف هم با طعمی مشابه پیتزا رست بیف یکی دیگر از غذاهای خوشمزه فست فودی است در منو غذای رستوران‌ها می‌بینید؛ اما رست بیف چیست؟

رست بیف یک غذای کامل و خوشمزه و در عین حال بسیار ساده است که ریشه و اصالت انگلیسی دارد. رست بیف برای اولین بار توسط مردم منطقه‌ای در ماساچوست اختراع شد. آن‌ها تکه‌های گوشت را در فر می‌پختند و بعد ریش ریش کرده در نان‌های گرد به همراه مخلفات و سس دست‌ساز تندی سرو می‌کردند. بعدها آن را روی خمیر گرد پیتزا ریختند و به همراه پنیر آمریکایی سرو کردند. حالا هم ساندویچ و پیتزای رست بیف با کمی تغییر در دستور اصلی جز غذاهای اصلی در منو اکثر فست فودی‌هاست.

البته این را هم اضافه کنیم که قیمت پیتزا رست بیف و پیتزا استیک به دلیل داشتن گوشت خالص از باقی موارد موجود در منو پیتزاها کمی گران‌تر است. اگر می‌خواهید این غذای خوشمزه و پرطرفدار را با هزینه کمتری در خانه آماده کنید، کافیست در ادامه این مقاله از دیجی فود همراه ما باشید. ما پیش از این طرز تهیه ساندویچ رست بیف را به شما آموزش دادیم و حالا نوبت به این رسیده که به سراغ طرز تهیه پیتزا رست بیف برویم.

پیتزا رست بیف - دیجی فود

مواد لازم برای تهیه پیتزا رست بیف

  • گوشت گوساله ۳۵۰ گرم
  • پیاز ۱ عدد
  • قارچ ۲۵۰ گرم
  • پنیر پیتزا به میزان لازم
  • خمیر پیتزا
  • نمک و فلفل سیاه، پودر سیر، کاری، رزماری، آویشن به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا خانگی

  • آرد ۳ پیمانه
  • تخم‌مرغ ۱ عدد
  • خمیرمایه فوری ۱ قاشق غذاخوری
  • شکر ۴ قاشق غذاخوری
  • نمک ۱ قاشق غذاخوری
  • شیر ۱ پیمانه
  • روغن مایع ولرم ۶ قاشق غذاخوری

پیتزا رست بیف - دیجی فود

طرز تهیه پیتزا رست بیف رستورانی مرحله‌به‌مرحله

  1. برای تهیه پیتزا رست بیف باید ابتدا رست بیف را آماده کنید. برای این کار گوشت گوساله را به خوبی شسته و به قطعات کوچک‌تری تقسیم کنید.
  2. یک قابلمه را روی حرارت قرار دهید. مقداری روغن بریزید و قطعات گوشت را بدون هیچ افزودنی در روغن تفت دهید. وقتی گوشت‌ها به خوبی سرخ شدند درب قابلمه را ببندید تا گوشت آب بیندازد.
  3. حالا یک عدد پیاز را پوست گرفته و خلالی خرد کنید. پیاز را به گوشت رست بیف اضافه کنید و تفت دهید.
  4. وقتی پیازها نرم شدند نوبت اضافه کردن ادویه‌ها به گوشت است. به ترتیب پودر پیاز، رزماری، آویشن، فلفل سیاه، کاری و پودر سیر را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید. این کار برای پخت یک پیتزا رست بیف خوش طعم ضروری است.
  5. وقتی عطر ادویه بلند شد مقداری آب جوش داخل گوشت ریخته و اجازه دهید گوشت به مدت یک ساعت با درب بسته به خوبی بپزد.
  6. پس از پایان مدت زمان پخت اجازه دهید تکه‌های گوشت کمی سرد شوند. حالا به کمک دو چنگال یا با دستتان گوشت‌های پخته شده را ریش ریش کنید.
  7. اگر عجله دارید از خمیر پیتزای آماده استفاده کنید در غیر این صورت می‌توانید با دستوری که در ادامه می‌نویسیم یک خمیر پیتزای خانگی بی‌نظیر برای پخت پیتزا رست بیف تهیه کنید.

طرز تهیه خمیر پیتزا رست بیف

  1. ابتدا شیر را روی حرارت قرار دهید تا دمای آن به حدی برسد که اگر انگشت کوچکتان را داخل شیر بزنید گرمای آن را حس کنید اما دستتان نسوزد. حالا ۱ قاشق از شکر دستور را درون شیر حل کنید و سپس خمیرمایه را به آن اضافه کنید. کمی هم بزنید و روی ظرف را بپوشانید. آن را در محیطی گرم و تاریک مانند کابینت و یا داخل فر خاموش قرار دهید تا خمیرمایه عمل بیاید.
  2. بعد از ده دقیقه که خمیرمایه شما پف کرد و اصطلاحاً عمل آمد آن را به همراه روغن، تخم‌مرغ، باقی شکر و نمک داخل کاسه‌ای بزرگ‌تر ریخته و حسابی مخلوط کنید.
  3. حالا آرد را در سه مرحله به موادتان اضافه کنید. بهتر است آرد را در حال الک کردن به مواد اضافه کنید. با این کار خمیر باکیفیت‌تری برای پخت پیتزا رست بیف دارید.
  4. زمانی که دیگر احساس کردید هم زدن خمیر با قاشق امکان ندارد با دست شروع به ورز دادن خمیر کنید. هر چند دقیقه یک‌بار صفحه کار را کمی آرد پاشی کنید و به ورز دادن خمیر ادامه دهید. حدود ۸ دقیقه برای ورز دادن کافی است و پس از آن خمیر به آن لطافت موردنظرمان می‌رسد.
  5. خمیر را داخل کاسه‌ای که کمی چرب شده قرار دهید و روی آن را ابتدا با سلفون و بعد با یک پارچه تمیز بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در جایی گرم استراحت دهید. بهتر است این مراحل را زمانی که منتظر پخت اولیه گوشت هستید انجام دهید تا خمیر پیتزا و رست بیف‌تان هم‌زمان باهم آماده شوند.

پیتزا رست بیف - دیجی فود

مرحله نهایی در طرز تهیه پیتزا رست بیف

  1. با گذشت یک ساعت حجم خمیر شما تقریباً دو برابر شده است. پف خمیر را با مشت کردن دستتان بخوابانید و بعد آن را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. البته می‌توانید خمیر پیتزا رست بیف را به شکل یکنواخت هم کف سینی فر پهن کنید.
  2. هر قسمت خمیر را به یک چانه گرد شده تبدیل کنید و آن‌ها را روی سطح آرد پاشی شده به کمک وردنه باز کنید.
  3. روی سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیرها را که با قطر دلخواهتان باز کردید روی سینی فر قرار دهید.
  4. برای آخرین بار به خمیرتان استراحت کوتاهی دهید. روی آن را با پارچه بپوشانید تا به مدت ۱۵ دقیقه در دمای آشپزخانه استراحت کند.
  5. روی خمیرها را با یک لایه سس کچاپ بپوشانید. البته می‌توانید در طرز تهیه پیتزا رست بیف به جای سس کچاپ از سس مارینارا هم استفاده کنید. دستور تهیه این سس را قبلاً برایتان نوشته‌ایم.
  6. یکی لایه پنیر پیتزا رنده شده روی خمیر ریخته و سپس رست بیف‌ها را به همراه قارچ‌های ورقه شده روی پنیر بریزید.
  7. یکی لایه نازک دیگر از پنیر پیتزا را روی گوشت‌ها بریزید و بعد آن را داخل فر قرار دهید. می‌توانید از حلقه‌های زیتون و گوجه گیلاسی برای تزئین روی پیتزا رست بیف استفاده کنید.
  8. فر باید از قبل به مدت ده دقیقه با دمای ۲۲۰ درجه گرم شده باشد. پیتزا را به مدت یک ربع داخل فر قرار دهید. در آخر می‌توانید برای چند دقیقه گریل را روشن کنید تا روی پیتزای شما کمی برشته و طلایی شود.

اگر با استفاده از این دستور پیتزا رست بیف را در خانه آماده کردید حتما نتیجه را در کامنت‌ها با ما به اشتراک بگذارید.

 

طرز تهیه
recipe image
دستور پخت
طرز تهیه پیتزا رست بیف
نویسنده
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
زمان کل


0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات