طرز تهیه چیپس و پنیر + چهارروش مختلف و حرفه‌ای

طرز تهیه چیپس و پنیر + چهارروش مختلف و حرفه‌ای

چیپس و پنیر یکی از میان‌وعده‌های پرطرفدار در سراسر جهان است. مواد اصلی برای درست کردن این میان وعده، چیپس و پنیر پیتزا است. با این وجود شما می‌توانید با توجه ذائقه خودتان، از مواد اولیه دیگری نیز در طبخ این غذا استفاده کنید. خوب است بدانید که این غذا، کالری و چربی بسیار بالایی دارد. به همین دلیل برای افرادی که اضافه وزن یا رژیم غذایی مخصوصی دارند؛ توصیه نمی‌شود. طرز تهیه چیپس و پنیر بسیار ساده و متنوع است. در این مقاله دیجی‌فود قصد داریم ۴ روش ساده برای طبخ این غذای لذیذ را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید. 

طرز تهیه چیپس و پنیر

روش اول: طرز تهیه چیپس و پنیر در ۱۰ دقیقه

مواد اولیه برای ۲ نفر

  • چیپس ساده ۱ بسته
  • پنیر پیتزا به میزان دلخواه
  • فلفل سفید و سس گوجه فرنگی به میزان لازم

طرز تهیه

  1. ابتدا در ظرفی که بتوانید آن را درون فر یا ماکروفر قرار دهید؛ مقداری چیپس بریزید. چیپس‌ها باید به اندازه‌ای باشند که کف ظرف به طور کامل پوشانده شود.
  2. سپس فلفل سفید را به چیپس‌ها اضافه کنید.
  3. در مرحله بعدی سطح چیپس‌ها را با پنیر پیتزای ورقه‌ای یا رنده شده بپوشانید.
  4. ظرف را در فر یا ماکروفر قرار دهید و صبر کنید تا پنیرها برشته و طلایی رنگ شوند. 
  5. چیپس و پنیر شما آماده است و می‌توانید آن را به همراه سس گوجه فرنگی نوش جان کنید.

روش دوم: طرز تهیه چیپس و پنیر با ژامبون

مواد اولیه برای ۲ نفر 

  • چیپس ۱ الی ۲ بسته
  • ژامبون مرغ یا گوشت ۵۰ الی ۷۰ گرم
  • پنیر پیتزا، فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم

طرز تهیه

  1. در مرحله اول، یک ظرف نچسب که بتوانید آن را درون فر یا ماکروفر قرار دهید را انتخاب کنید و کف آن را با مقدار بسیار کمی روغن بپوشانید. البته اگر می‌خواهید چیپس و پنیر را در ماکروفر درست کنید؛ نیازی به استفاده از روغن نیست. 
  2. کف ظرف را با یک لایه از چیپس بپوشانید. برای جلوگیری از چسبیدن پنیر پیتزا، باید تمامی قسمت‌های کف ظرف به خوبی با چیپس پوشانده شده باشد.
  3. چیپس‌ها را کمی با دستتان فشار دهید تا ضخامت تمامی بخش‌های آن به یک اندازه شود. 
  4. یک لایه پنیر پیتزا به همراه مقداری فلفل سیاه و آویشن به چیپس‌ها اضافه کنید.
  5. در مرحله بعدی طرز تهیه چیپس و پنیر ، یک لایه ژامبون مرغ یا گوشت را روی پنیرها قرار دهید.
  6. سپس یک لایه دیگر چیپس روی ژامبون‌ها قرار دهید و در مرحله آخر تمامی سطح ظرف را با پنیر پیتزا بپوشانید. 
  7. ظرف را درون فر یا ماکروفر قرار دهید و صبر کنید تا پنیرها به خوبی آب شوند و به تمامی لایه‌ها نفوذ کنند. برای استفاده از فر، کافی است ظرف را حدود ۴ الی ۵ دقیقه در دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید.
  8. چیپس و پنیر شما آماده سرو کردن است و می‌توانید آن را با سس گوجه فرنگی یا دیگر چاشنی‌های مورد علاقه‌تان میل کنید. 

طرز تهیه چیپس و پنیر

روش سوم: تهیه چیپس و پنیر پیشرفته

مواد اولیه برای ۴ نفر

  • چیپس ۱ الی ۲ بسته
  • فلفل دلمه‌ای نصف ۱ عدد
  • ژامبون گوشت ۱۵۰ گرم
  • گوجه فرنگی سفت ۱ عدد
  • جعفری ۵ الی ۶ شاخه
  • پنیر پیتزا، روغن، سس گوجه فرنگی، آویشن و فلفل سفید به مقدار لازم

طرز تهیه

  1. در یک ظرف مناسب که می‌توانید آن را درون فر یا ماکروفر قرار دهید؛ مقدار کمی روغن بریزید.
  2. سپس کف ظرف را به طور کامل با یک لایه چیپس بپوشانید. 
  3. مقدار کمی سس قرمز روی چیپس‌ها بریزید. اگر مقدار سس زیاد باشد؛ چیپس‌ها خمیر می‌شوند.
  4. جعفری‌ها را ساطوری کرده و روی چیپس‌ها بریزید.
  5. سپس یک لایه پنیر به همراه مقداری آویشن و فلفل سفید به مواد اضافه کنید.
  6. در این مرحله از طرز تهیه چیپس و پنیر ، باید گوجه فرنگی‌ها را به صورت نیم دایره‌ای و نازک برش بزنید و آن‌ها روی پنیرها قرار دهید. 
  7. در لایه بعدی، ژامبون گوشت را به مواد اضافه کنید و سپس روی آن‌ها را با پنیر بپوشانید.
  8. فلفل دلمه‌ای‌ها را به صورت خلالی و نازک برش دهید و آن‌ها را به ظرف اضافه کنید.
  9. سپس مقدار دیگری پنیر پیتزا بریزید و یک لایه دیگر فلفل دلمه‌ای و ژامبون روی مواد قرار دهید.
  10. در مرحله آخر، ظرف را به مدت ۸ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید.

روش چهارم: تهیه چیپس و پنیر بدون فر

مواد اولیه

  • چیپس ساده ۱ بسته بزرگ
  • پنیر موزارلا ۱ تا ۲ پیمانه
  • قارچ ۲۰۰ گرم
  • ژامبون خلالی شده ۱۰۰ گرم
  • پودر سیر ۱ قاشق چای‌خوری
  • پودر پاپریکا ۱ قاشق چای‌خوری
  • فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

  1. ابتدا قارچ‌ها را خرد کنید و آن‌ها را روی حرارت زیاد تفت دهید تا به خوبی نرم شوند. 
  2. یک ظرف یا تابه نچسب بردارید و کف آن را به صورت کامل به چیپس بپوشانید. 
  3. سپس پودر سیر، پودر پاپریکا و فلفل را روی چیپس‌ها بپاشید.
  4. در مرحله بعد به ترتیب یک لایه ژامبون، قارچ و پنیر موزارلا به مواد اضافه کنید.
  5.  سپس درب تابه را ببندید و آن را روی شعله ملایم قرار دهید.
  6. ۱۵ تا ۲۰ دقیقه صبر کنید تا پنیرها روی حرارت ملایم به تدریج ذوب شوند. 
  7. چیپس و پنیر شما آماده سرو است و می‌توانید آن را با سس گوجه فرنگی یا سس فرانسوی نوش جان کنید.

طرز تهیه چیپس و پنیر

چیپس و پنیر خانگی خود را چگونه سرو کنیم؟

معمولا در رستوران‌ها و کافه‌ها، چیپس و پنیر با ظاهر بسیار جذاب و هیجان‌انگیزی سرو می‌شود. شما نیز می‌توانید در منزل، این غذا را با روش‌های مختلفی تزئین کنید. در ابتدا خوب است بدانید که چیپس و پنیر را باید در همان ظرفی که می‌پزید؛ سرو کنید و نمی‌توانید آن را به ظرف دیگری منتقل کنید. برای تزئین چیپس و پنیر با توجه به ذائقه و سلیقه خودتان، می‌توانید از مواد مختلفی مثل زیتون سیاه یا گوجه گیلاسی استفاده کنید. یکی دیگر از موادی که در هنگام سرو این غذا می‌توانید از آن استفاده کنید، پنیر پارمسان است. زمانی که چیپس و پنیر هنوز داغ است، پنیر پارمسان را به آن اضافه کنید تا با استفاده از حرارت غذا ذوب شود. این پنیر علاوه بر این که ظاهر غذای شما را جذاب‌تر می‌کند؛ باعث خوش‌مزه و لذیذتر شدن طعم آن می‌شود. از دیگر افزودنی‌هایی که می‌توانید در هنگام سرو این غذا استفاده کنید، سس دیپ چدار است. روش تهیه این سس نیز بسیار ساده است. شما می‌توانید این سس را با استفاده از شیر، پنیر چدار، آرد، پودر پیاز و پنیر پارمسان به راحتی در منزل تهیه کنید و چیپس و پنیر را با این سس خوش‌مزه میل کنید.

 

شما از چه روشی در طرز تهیه چیپس و پنیر استفاده می‌کنید؟ فراموش نکنید تجربه یا فوت و فن‌های خودتان در تهیه این غذا را با ما در میان بگذارید.

طرز تهیه
recipe image
دستور پخت
طرز تهیه چیپس و پنیر
نویسنده
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
زمان کل


0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات