سالاد سیب زمینی و شوید یک غذای سبک و خوشمزه برای میان وعده

سالاد سیب زمینی و شوید یک غذای سبک و خوشمزه برای میان وعده

سالاد سیب زمینی و شوید یکی از سالادهای فوری و بسیار خوشمزه ایرانی است که می توانید از آن به عنوان یک غذای سبک برای شام یا ناهار استفاده کنید. این سالاد خوشمزه شباهت های زیادی به سالاد الویه دارد.

سالاد شوید و سیب زمینی یک غذای ساده و خوشمزه است که می توانید به عنوان پیش غذا، عصرانه یا میان وعده سرو کنید. این غذا با مواد گیاهی و سبزیجات پخته می شود و سالم است. می توانید به آن سس اضافه کرده یا مایونز را از دستور پخت آن حذف کنید. همچنین می‌توانید با اضافه کردن مقداری مرغ، کالباس خرد شده، ذرت پخته، کشمش و قارچ نیز طعم جدید به سالاد سیب زمینی و مرغ ببخشید.

مصرف مقدار کافی سبزیجات و میوه های ارگانیک بسیار برای سلامتی مفید است. سبزیجات غنی از انواع ویتامین ها، مواد معدنی، فیبر و مواد ضد سرطان هستند. البته مصرف مطلق سبزیجات در رژیم غذایی توصیه نمی شود زیرا گیاهان نمی توانند به تنهایی مواد غذایی مورد نیاز بدن را تامین کنند. زیرا در گوشت و لبنیات مقدار زیادی کلسیم و ویتامین B12 وجود دارد که برای رشد بدن ضروری هستند.

با مقدار موادی که در این دستور آشپزی قرار گرفته است می توانید برای ۴ نفر سالاد تهیه کنید. در صورتی که می خواهید مقداری کمتر یا بیشتری سالاد تهیه کنید کافیست مقدار مواد را ضرب یا تقسیم کنید. در ادامه این مقاله از دیجی فود همراه ما باشید تا دستور تهیه سالاد سیب زمینی و شوید را برایتان بنویسیم.

طرز تهیه سالاد سیب زمینی و شوید - دیجی فود

مواد لازم سالاد سیب زمینی و شوید

  • پیازچه ۱۰۰ گرم
  • خیار شور ۶ عدد
  • شوید تازه ۵۰ گرم
  • سیب زمینی بزرگ ۲ عدد
  • آب لیمو ترش ۱ قاشق غذاخوری
  • سس مایونز و ماست به اندازه کافی
  • نمک ، فلفل سیاه و آویشن به اندازه کافی

طرز تهیه مرحله به مرحله

  1. برای تهیه سالاد سیب زمینی و شوید ابتدا سیب زمینی ها را می شوییم و در قابلمه ای قرار می دهیم و تا سطح آن ها آب می ریزیم و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا سیب زمینی ها آبپز شوند.بعد حرارت را خاموش می کنیم
  2. و سیب زمینی ها را در صافی قرار می دهیم و روی آن آب سرد می گیریم و اجازه می دهیم تا خنک شوند و آن وقت پوست آن ها را می گیریم و روی تخته آشپزخانه قرار می دهیم و به صورت نگینی آن ها را خرد می کنیم و در کاسه ای می ریزیم.
  3. خیارشورها را نیز به صورت مربع های کوچک خرد می کنیم و به سیب زمینی ها اضافه می کنیم. سپس شوید و پیازچه را نیز می شوییم و در آبکش قرار می دهیم تا آب اضافه آن ها خارج شود و بعد در خردکن قرار می دهیم تا ریز خرد شوند
  4. و یا روی تخته آشپزخانه با چاقو ان ها را خرد می کنیم و روی مواد می ریزیم.بعد در کاسه ای ماست و سس مایونز به مقداری که تمایل داریم سالادمان سس داشته باشد می ریزیم و آبلیمو،آویشن،فلفل و کمی نمک روی ماست می ریزیم
  5. و با هم خوب مخلوط می کنیم و هم می زنیم و در آخر طعم سس را می چشیم اگر مجددا نیاز به آبلیمو یا نمک بود اضافه می کنیم و مجددا با مواد مخلوط می کنیم و در آخر سس را روی مواد سالاد می ریزیم و آرام با دو قاشق مواد را زیر و رو می کنیم تا سالاد کاملا با سس آغشته شود
  6. و روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و سالاد را به مدت ۲ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا هم مزه دار شود و هم زمان سرو آن خنک باشد.در نهایت از یخچال بیرون می آوریم و در ظرف مورد نظر سالاد را می ریزیم و نوش جان کنید.

طرز تهیه سالاد سیب زمینی و شوید - دیجی فود

سالاد سیب زمینی و شوید با مرغ

  • برای تهیه سالاد سیب زمینی و شوید با مرغ کافیست مراحل تهیه سالاد را مانند دستوری که در ابتدا برایتان نوشتیم دنبال کنید با این تفاوت که باید در شروع کار یک عدد سینه مرغ را به همراه پیاز و آب روی حرارت قرار دهید تا بپزد.
  • ده دقیقه که از پخت مرغ گذشت به آن نمک اضافه کنید و اجازه دهید ده دقیقه تا یک ربع دیگر بپزد. حالا مرغ را از روی حرارت بدارید و اجازه دهید سرد شود.پ
  • به دلخواه خودتان مرغ را به شکل مکعبی یا ریش ریش شده خرد کرده و به سالاد سیب زمینی و شوید اضافه کنید.

طرز تهیه سالاد سیب زمینی و شوید - دیجی فود

سالاد سیب زمینی و شوید با کالباس

دستور تهیه این سالاد با کالباس هم تفاوتی با دو دستور قبل ندارد و تنها کافیست کالباس خرد شده را به مواد سالاد اضافه کنید و  بزنید تا ترکیب یکدستی از سالاد داشته باشید.

اگر پیش از این تجربه پخت سالاد سیب زمینی و شوید را داشته‌اید خوشحال می‌شویم نظرتان را درباره‌ی طعم این غذا بدانیم.

 

طرز تهیه
recipe image
دستور پخت
سالاد سیب زمینی و شوید
نویسنده
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
زمان کل


0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات