طرز تهیه پیتزا استیک خانگی گام به گام با دیجی فود

طرز تهیه پیتزا استیک خانگی گام به گام با دیجی فود

به ندرت پیش می‌آید کسی پیتزا و استیک گوشت دوست نداشته باشد. اگر شما هم از طالبان این دو غذای فست فودی هستید و همیشه موقع سفارش غذا در دوراهی انتخاب یکی از این دو گزینه می‌مانید پشنهاد ما به شما پیتزا استیک است. البته این پیتزا برخلاف ظاهرش که خیلی حرفه‌ای به نظر می‌رسد دستور پخت ساده‌ای دارد و می‌توان آن را به راحتی در خانه آماده کرد. طرز تهیه پیتزا استیک از آن دستورهایی است که اگر یک‌بار امتحان کنید برای همیشه به لیست غذاهایتان اضافه می‌شود.

در ادامه این مطلب از دیجی فود قرار است طرز تهیه پیتزا استیک را به شما آموزش دهیم. اگر علاقمند یادگیری دستورهای جدید و تجربه طعم‌های متفاوت هستید و ترکیب غذاها برایتان کار هیجان‌انگیزی به نظر می‌رسد حتما ادامه این مطلب را دنبال کنید. راستی کالری این پیتزا هم مانند دیگر غذاهای فست فودی بالاست. بد نیست بدانید هر برش از پیتزا استیک حدود ۲۸۵ کیلو کالری دارد.

طرز تهیه پیتزا استیک - دیجی فود

طرز تهیه پیتزا استیک تجربه‌ای متفاوت در درست کردن پیتزای خانگی

اولین مرحله در درست کردن پیتزا استیک و یا هر پیتزای دیگری درست کردن خمیر آن است. به همین دلیل ما هم ابتدا به سراغ طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی و بعد به سراغ مواد لازم و مراحل پخت در طرز تهیه پیتزا استیک میرویم.

مواد لازم برای تهیه خمیر پیتزا خانگی

  • آرد ۳ پیمانه
  • تخم‌مرغ ۱ عدد
  • خمیر مایه فوری ۱ قاشق غذاخوری
  • شکر ۴ قاشق غذاخوری
  • نمک ۱ قاشق غذاخوری
  • شیر ۱ پیمانه
  • روغن مایع ولرم ۶ قاشق غذاخوری

مرحله‌به‌مرحله تا آماده شدن خمیر پیتزا

خمیر پیتزا انواع متنوعی دارد. بعضی خمیرها ساده‌تر و بعضی سخت‌تر هستند؛ اما این دستوری که در ادامه برایتان می‌نویسیم یک دستور حرفه‌ای اما ساده در تهیه خمیر پیتزا خانگی است که می‌توانید از آن در طرز تهیه پیتزا استیک و هر پیتزای دیگری استفاده کنید.

  1. ابتدا شیر را روی حرارت قرار دهید تا دمای آن به حدی برسد که اگر انگشت کوچکتان را داخل شیر بزنید گرمای آن را حس کنید اما دستتان نسوزد. حالا ۱ قاشق از شکر دستور را درون شیر حل کنید و سپس خمیرمایه را به آن اضافه کنید. کمی هم بزنید و روی ظرف را بپوشانید. آن را در محیطی گرم و تاریک مانند کابینت و یا داخل فر خاموش قرار دهید تا خمیرمایه عمل بیاید.
  2. بعد از ده دقیقه که خمیرمایه شما پف کرد و اصطلاحاً عمل آمد آن را به همراه روغن، تخم‌مرغ، باقی شکر و نمک داخل کاسه‌ای بزرگ‌تر ریخته و حسابی مخلوط کنید.
  3. حالا آرد را در سه مرحله به موادتان اضافه کنید. بهتر است آرد را در حال الک کردن به مواد اضافه کنید. با این کار خمیر باکیفیت‌تری دارید.
  4. زمانی که دیگر احساس کردید هم زدن خمیر با قاشق امکان ندارد با دست شروع به ورز دادن خمیر کنید. هر چند دقیقه یک‌بار صفحه کار را کمی آرد پاشی کنید و به ورز دادن خمیر ادامه دهید. حدود ۸ دقیقه برای ورز دادن کافی است و پس از آن خمیر به آن لطافت موردنظرمان می‌رسد.
  5. خمیر را داخل کاسه‌ای که کمی چرب شده قرار دهید و روی آن را ابتدا با سلفون و بعد با یک پارچه تمیز بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در جایی گرم استراحت دهید. در این مدت می‌توانید به سراغ آماده کردن مواد لازم در طرز تهیه پیتزا استیک بروید.

طرز تهیه پیتزا استیک - دیجی فود

مواد لازم برای پیتزا استیک

  • گوشت گوساله ۲۰۰ گرم
  • سیر ۲ حبه
  • پاپریکا و آویشن به مقدار لازم
  • روغن به میزان لازم
  • قارچ به ۵ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • پنیر موزارلا (پنیر پیتزا) و سس کچاپ به میزان لازم

طرز تهیه پیتزا استیک خانگی گام به گام با دیجی فود

اولین مرحله در آماده‌سازی مواد لازم برای درست کردن یک پیتزا استک حرفه‌ای مرینیت کردن گوشت است.

  1. گوشت گوساله را به شکل نواری و نازک برش بزنید. بهتر است قبل از این کار گوشت را برای یک ساعت درون فریزر قرار دهید که کمی منجمد شود، چراکه در صورت منجمد بودن گوشت برش زدن آن به شکل نوارهای نازک آسان‌تر است.
  2. درون یک کاسه استیل آویشن، پودر پاپریکا، سیر رنده شده و هر ادویه دیگری که طعم و عطرش را می‌پسندید به گوشتتان اضافه کنید. می‌توانند یک قاشق روغن زیتون هم به آن‌ها اضافه کنید تا مخلوط کردن ادویه‌ها با گوشت آسان‌تر باشد. گوشت را به آرامی با ادویه‌ها مخلوط کنید تا تمام قسمت‌های گوشت به ادویه‌ها آغشته شود.
  3. گوشت را داخل یخچال استراحت دهید تا مزه بگیرد. اگر گوشت‌ها را قبل از آماده کردن خمیر پیتزایتان مرینیت کنید و درون یخچال استراحت دهید خیلی بهتر مزه دار می‌شود و در نهایت طعم پیتزا استیک شما هم بهتر است. اینطور بگوییم که در طرز تهیه پیتزا استیک مهم‌ترین مرحله آماده کردن گوشت استیک است.
  4. قارچ‌ها را شسته، به شکل ورقه‌ای برش بزنید و درون تابه‌ای روی حرارت متوسط گاز قرار دهید تا آب بیندازند. سپس حرارت را بالا برده تا آب قارچ‌ها کشیده شود. در آخر مقدار خیلی کمی روغن به قارچ‌ها اضافه کنید و برای سه الی چهار دقیقه تفت دهید.
  5. همان تابه‌ای که قارچ‌ها را درونش تفت دادید روی شعله گاز گذاشته و استیک‌ها را کف آن بچینید. گوشت استیک چون نازک و نواری برش داده شده است بدون اضافه کردن آب یا بستن درب تابه در کمترین زمان پخته می‌شود.

طرز تهیه پیتزا استیک - دیجی فود

آماده‌سازی مواد پیتزا استیک شما در این مرحله تمام می‌شود. حالا باید مجدد به سراغ خمیرتان بروید و باقی مراحل را دنبال کنید.

  1. با گذشت یک ساعت حجم خمیر شما تقریباً دو برابر شده است. پف خمیر را با مشت کردن دستتان بخوابانید و بعد آن را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. (البته می‌توانید خمیر پیتزا استیک را به شکل یکنواخت هم کف سینی فر پهن کنید.)
  2. هر قسمت خمیر را به یک چانه گرد شده تبدیل کنید و آن‌ها را روی سطح آرد پاشی شده به کمک وردنه باز کنید.
  3. روی سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیرها را که با قطر دلخواهتان باز کردید روی سینی فر قرار دهید.
  4. برای اخرین بار به خمیرتان استراحت کوتاهی دهید. روی آن را با پارچه بپوشانید تا به مدت ۱۵ دقیقه در دمای آشپزخانه استراحت کند.
  5. روی خمیرها را با یک لایه سس کچاپ بپوشانید. البته می‌توانید در طرز تهیه پیتزا استیک به جای سس کچاپ از سس مارینارا هم استفاده کنید. دستور تهیه این سس را قبلا برایتان نوشته‌ایم.
  6. پیاز را حلقه حلقه کنید و روی سس کچاپ قرار دهید.
  7. یکی لایه پنیر پیتزا رنده شده روی خمیر بریزید.
  8. استیک‌ها را به همراه قارچ‌های ورقه شده روی پنیر بچینید.
  9. یکی لایه نازک دیگر از پنیر پیتزا را روی گوشت‌ها بریزید و بعد آن را داخل فر قرار دهید.
  10. فر باید از قبل به مدت ده دقیقه با دمای ۲۲۰ درجه گرم شده باشد. پیتزا را به مدت یک ربع داخل فر قرار دهید. در آخر می‌توانید برای چند دقیقه گریل را روشن کنید تا روی پیتزای شما کمی برشته و طلایی شود

اگر علاقه مند به پیتزا هستید:

طرز تهیه پیتزا با دو روش متفاوت، آموزش پخت پیتزا در فر و تابه

طرز تهیه خمیر پیتزا به دو روش حرفه‌ای و فوری با دیجی فود

انواع پنیر پیتزا ، رمز و راز پخت یک پیتزای خوشمزه

 

طرز تهیه پیتزا استیک شاید به ظاهر سخت به نظر برسد اما در حقیقت اینطور نیست. کافی است با حوصله و دقت مراحل بالا را طی کنید تا در نهایت یک پیتزای حرفه‌ای داشته باشید. اگر با این دستور پیتزا استیک درست کردید حتما نتیجه را در کامنت‌ها با ما به اشتراک بگذارید.

طرز تهیه
recipe image
دستور پخت
طرز تهیه پیتزا استیک
نویسنده
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
زمان کل


2 1 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
3 دیدگاه ها
قدیمی ترین
جدید ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات
آریانا
آریانا
3 ماه قبل

👏👏👏👏👏👏👏👏😚😚

trackback

[…] طرز تهیه پیتزا استیک خانگی گام به گام با دیجی فود […]