طرز تهیه اسنک پیتزایی یک پیش غذای فوری و خوشمزه

طرز تهیه اسنک پیتزایی یک پیش غذای فوری و خوشمزه

اسنک پیتزایی به همراه قارچ و فلفل دلمه‌ای جزء خوراک‌های خوشمزه و همه پسندی است که در پخت آن از هیچ گونه روغنی، نه جامد نه مایع استفاده نمی‌شود. این اسنک یکی از اسنک های خوشمزه و جذاب برای مهمانی‌ها یا دورهمی‌های عصرانه است که به سرعت آماده می‌شود، طرز تهیه اسنک پیتزایی انواع مختلفی دارد. شما می‌توانید آن را با گوشت مرغ، رست بیف، قارچ، پنیر و یا هرچه که دلتان خواست ترکیب کنید.

اگر در منزل ساندویج ساز دارید در عرض ۱۰ دقیقه یک اسنک پیتزایی خوشمزه دارید، اما اگر ساندویچ ساز ندارید اصلا جای نگرانی نیست ما در این مقاله طرز تهیه اسنک پیتزایی در ماهیتابه را هم آموزش می‌دهیم. با ما در ادامه این مقاله از دیجی فود همراه باشید تا طرز تهیه این پیش غذای خوشمزه و سریع را یاد بگیرید.

طرز تهیه اسنک پنیری

مواد لازم برای تهیه اسنک پیتزایی

  • قارچ ۲۰۰ گرم
  • فلفل دلمه‌ای ۱۰۰ گرم
  • ذرت پخته شده‌ی نرم به مقدار لازم
  • پنیر پیتزا حدود ۱۰۰ گرم
  • کالباس یا ژامبون ۲۰۰ گرم
  • نان تست نرم به تعداد لازم
  • نمک  به مقدار دلخواه
  • پودر آویشن به مقدار دلخواه
  • پودر فلفل به مقدار دلخواه

مقدار مواد ذکر شده در این پست، برای تعداد ۴ نفر کافیست، فقط دقت کنید هنگام محاسبه نان تست برای هر نفر، تعداد اعداد زوج را در نظر بگیرید.

طرز تهیه اسنک پیتزایی

  1. در مرحله‌ی اول قارچ و فلفل دلمه‌ای را بشورید و خشک کنید.
  2. کالباس، قارچ و فلفل دلمه‌ای را به صورت نگینی خرد کنید.
  3. دستگاه ساندویچ ساز را آماده کنید و یک نان تست بر روی صفحه زیرین بگذارید.
  4. بر روی نان ابتدا کمی پنیر پیتزا ریخته و سپس کمی از موادتان را بریزید (مخلوطی از فلفل دلمه، کالباس، قارچ، ذرت(
  5. حالا باز مقداری پنیر پیتزا بر روی مواد بریزید و سپس کمی ادویه بپاشید (نمک، فلفل و آویشن(
  6. بر روی مواد یک لایه نان تست دیگر بگذارید و در ساندویچ ساز را ببندید تا حدود ۱۰ دقیقه.
  7. بعد از پخت اسنک می‌توانید آن را همراه با انواع سس‌های لذیذ میل کنید. همچنین در کنار اسنک، گوجه فرنگی و خیارشور خرد کنید و آن را تزئین کنید.

اگر دستگاه ساندویچ ساز ندارید جای نگرانی نیست!

شما در صورت نداشتن دستگاه ساندویچ ساز می‌توانید از ماهیتابه استفاده کنید. کافیست در کف ماهیتابه یک لایه نان به صورت یکدست چیده و مواد اسنک را بر روی نان بریزید، لایه‌ی دوم نان را گذاشته و ماهیتابه بر روی حرارت قرار داده و روی نان ها یک جسم سنگین را که با فویل آلو‌مینیمی پیچیده‌اید (می‌توانید از سنگ و یا آجر پیچیده شده در فویل آلومینیمی استفاده کنید) قرار دهید، تا نان ها به هم خوب بچسبند. بعد از برشته شدن لایه زیرین، اسنک‌ها را چرخانده تا دو طرف خوب برشته شوند.

طرز تهیه اسنک ژامبون - دیجی فودروشی دیگر در طرز تهیه اسنک پیتزایی

مواد لازم

  • قارچ ۲۰۰ گرم
  • کالباس ۲۰۰ گرم
  • سوسیس ۲۰۰ گرم
  • پیاز متوسط ۱ عدد
  • زیتون به اندازه کافی
  • فلفل دلمه ای ۱ عدد
  • آویشن به اندازه کافی
  • پنیر پیتزا به اندازه کافی
  • ذرت ۱ قاشق غذاخوری
  • گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری

مرحله به مرحله در طرز تهیه اسنک پیتزایی

  1. ابتدا پیاز را پوست می گیریم و می شوییم و روی تخته نگینی خرد می کنیم و درتابه اب روغن می ریزیم و روی حرارت کم اجازه می دهیم کمی داغ شود سپس پیاز را در روغن می ریزیم و تفت می دهیم تا نرم و گوشت چرخ کرده را اضافه می کنیم
  2. و تفت می دهیم و آویشن ،نمک،فلف سیاه را نیز اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم تا رنگ گوشت کاملا تغییر کند.(اگر تمایل دارید که گوشت کاملا پخته شود می توانید کمی آب در تابه بریزید تا گوشت به مرور زمان کاملا مغز پخت شود و آب آن کاملا تبخیر شود)
  3. در مرحله سوم از طرز تهیه پیتزا مخلوط پس از تفت دادن و تبخیر شدن آب گوشت ، حرارت زیر تابه را خاموش می کنیم و تابه را کنار می گذاریم. کالباس را روی تخته آشپزخانه به صورت مربع های ریز خرد می کنیم. قارچ ها را با مقدار کمی آب گرد و غبار آن را میگیریم
  4. و بعد با کمک پارچه حوله‌ای ذرات سیاه روی آن را تمیز و درنهایت به آرامی و در زمان کوتاهی آبکشی میکنیم و روی تخته به شکل ورقه ورقه برش می زنیم.فلفل دلمه ای را می شوییم و نگینی خرد می‌کنیم.چند عدد زیتون (به دلخواه)را نیز به صورت حلقه ای برش می دهیم.
  5. رب گوجه فرنگی را کمی در آن تفت می دهیم و روی نان می ریزیم و با پشت قاشق آن را کاملا پخش می کنیم. پنیر پیتزا را نیز روی سس پخش می کنیم و گوشت و کالباس را روی پنیر می ریزیم و قارچ،فلفل دلمه ای و ذرت را نیز در لایه بعدی روی مواد اسنک پیتزایی پخش می کنیم و در آخر مجددا پنیر پیتزا روی مواد می ریزیم، لایه بعدی نان را روی مواد قرار داده و اسنک را به یکی از دو روشی که در بالا آموزش دادیم، میپزیم.

نکات بیشتر در طرز تهیه اسنک پیتزایی

  • ترکیب مواد داخل اسنک کاملا سلیقه‌ای و دل‌بخواه است به عنوان مثال شما می‌توانید ذرت و فلفل دلمه‌ای را حذف کرده و به مواد، گوجه فرنگی نگینی اضافه کنید، همچنین به جای کالباس از سوسیسی که قبلا سرخ شده استفاده کنید. یا مقداری گوشت چرخ کرده همراه با پیاز سرخ کنید و جایگزین کالباس قراردهید.
  • هنگام سرو اسنک معمولا از سس خردل و سس قرمز استفاده می‌شود.
  • در تهیه اسنک پیتزایی هیچ موادی را از قبل سرخ نمی‌کنیم.
  • افراد گیاه خوار می‌توانند جایگزین کالباس و مواد گوشتی از کدو و یا سیب زمینی که از قبل پخته شده استفاده کنند.

شما کدام دستور در طرز تهیه اسنک پیتزایی را ترجیح می‌دهید؟



0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات