پاستا فتوچینی آلفردو طعمی دلچسب برای روزهایی که وقت آشپزی ندارید!

پاستا فتوچینی آلفردو طعمی دلچسب برای روزهایی که وقت آشپزی ندارید!

چه کسی است که تا به حالا نام پاستا پنه آلفردو به گوشش نخورده باشد؟ اما در این مطلب قرار نیست طرز تهیه پنه آلفردو را به شما آموزش دهیم بلکه موضوع این مقاله طرز تهیه پاستا فتوچینی آلفردو است! فتوچینی آلفردو یک پاستای محبوب و بسیار خوشمزه ایتالیایی است که برای اولین بار توسط فردی به نام آلفردو دی لیو اختراع شد! امروز در این مقاله از دیجی فود سری می‌زنیم به سال ۱۹۲۰، به یک رستوران در رم که برای اولین بار پاستا فتوچینی با سس محبوب آلفردو را برای مشتریانش سرو کرد!

در یک روز شلوغ کاری وقتی خسته از سرکار به خانه رسیده‌اید و زمان کافی برای آشپزی ندارید چه چیزی بهتر از یک پاستای گرم و خامه‌ای که در زمان بسیار کوتاهی هم آمده می‌شود؟ طرز تهیه پاستا فتوچینی آلفردو هم مانند انواع پاستا بسیار ساده است و معمولاً در زمانی کوتاه‌تر از چهل دقیقه آماده می‌شود. کافیست چم و خم درست کردن سس پاستا دستتان باشد تا تنها در نیم ساعت خالق یک اثر هنری در آشپزخانه خود باشید. ما روش تهیه این پاستا را به شما آموزش خواهیم داد.

پاستا فتوچینی آلفردو - دیجی فود

مواد لازم در طرز تهیه پاستا فتوچینی آلفردو

  • پاستا فتوچینی ۵۰۰ گرم
  • سینه یا فیله مرغ  ۶۰۰ گرم
  • قارچ ۴۰۰ گرم
  • شیر ۱ پیمانه
  • خامه ۳۰۰ گرم
  • سیر ۲ یا ۳ حبه
  • پنیر پارمزان یک چهارم پیمانه
  • کره به مقدار لازم
  • جعفری تازه به مقدار لازم
  • آبلیمو به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن به مقدار لازم

مواد گفته شده در لیست بالا در طرز تهیه پاستا فتوچینی با مرغ و سس آلفردو برای شش نفر کافیست. اگر تعداد نفراتتان بیشتر یا کمتر است، می‌توانید مقدار مواد اولیه را متناسب با تعداد نفرات نصف یا چند برابر کنید.

پاستا فتوچینی آلفردو - دیجی فود

طرز تهیه پاستا فتوچینی آلفردو در سه مرحله

مرحله اول: آماده کردن سس آلفردو

  • برای تهیه پاستا فتوچینی با سس آلفردو ابتدا سینه یا فیله مرغ را با مواد دلخواه مرینیت کنید و اجازه دهید حداقل نیم ساعت داخل یخچال استراحت کند سپس به صورت مکعبی خرد کنید و با کمی کره، نمک و فلفل و روی حرارت کم تفت بدهید تا خوب مغز پخت شوند. می‌توانید فیله‌ها را روی آتش کباب کنید.
  • اصلی‌ترین مرحله برای پخت پاستا فتوچینی آلفردو آماده کردن سس پاستا است. البته پیش از آن قارچ‌ها را به خوبی شسته و به صورت ورقه‌ای خرد کنید. تکه‌های درشت قارچ می‌توانند هم ظاهر بهتری به پاستا بدهند و هم طعم بهتری در پاستا ایجاد می‌کند. قارچ‌ها را داخل مقداری کره به همراه کمی نمک، فلفل و آبلیمو تفت بدهید. استفاده از آبلیمو از سیاه شدن قارچ‌ها جلوگیری می‌کند. به یاد داشته باشید که به هنگام سرخ کردن قارچ‌ها، نباید درب ظرف را بگذارید؛ چون این کار باعث آب انداختن و کوچک شدن قارچ‌ها می‌شود.
  • تابه را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید و کره را توی تابه بیندازید. تا فاصله ذوب شدن کره سیر را رنده کنید و بعد داخل تابه بریزید. سیر باید برای دو تا چهار دقیقه با کره تفت‌ داده شود. به هیچ عنوان سیر را بیش‌ازحد و یا روی شعله زیاد با کره تفت ندهید.
  • خامه را با شیر رقیق کنید و به تابه انتقال دهید. شعله را کم کنید و مواد را مدام هم بزنید. توجه کنید که خامه اصلاً نباید بجوشد. همین‌که گرم و روان شود و ترکیب یکنواختی به دست بیاید کافی است.
  • حالا زمان اضافه کردن پنیر پارمزان به سس پاستا فتوچینی آلفردو است. پنیر را در دو مرحله به خورد سس دهید؛ و از هم زدن سس غافل نشوید. در این مرحله احتمال ته گرفتن سس به خاطر خاصیت چسبندگی پنیر بسیار زیاد است. پس حواستان را جمع کنید که کیفیت نهایی سس شما به این مرحله بستگی دارد.
  • اگر خیلی اهل نمک نیستید پیشنهاد می‌کنم کلاً از خیر اضافه کردن نمک به این سس بگذرید. پنیر پارمزان به اندازه کافی طعم شوری را به سستان اضافه خواهد کرد؛ اما اگر تمایل داشتید می‌توانید نوک قاشق چای‌خوری نمک به سس اضافه کنید. فلفل سیاه تأثیر زیادی در عطروطعم سس‌ها دارد و از ضروریات طرز تهیه سس آلفردو است؛ اما آویشن و جوز هندی را می‌توان از دستور حذف کرد. البته که اضافه کردنشان به ترکیب سس خالی از لطف نیست؛ اما یادتان باشد در زدن هیچ ادویه‌ای زیاده‌روی نکنید.
  • بعد از اضافه کردن ادویه‌ها شعله را خاموش کرده و جعفری خردشده را به سس اضافه کنید. میزان استفاده از جعفری در ترکیب سس آلفردو به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد.

پاستا فتوچینی آلفردو - دیجی فود

مرحله دوم: جوشاندن پاستا فتوچینی

  • برای آماده کردن پاستای فتوچینی آلفردو یک قابلمه بزرگ را پر از آب کنید و روی گاز بگذارید تا به جوش بیاید. سپس پاستا را داخل آب جوش بریزید و اجازه بدهید نوارهای پاستا فتوچینی خوب نرم شوند.
  • برای آماده شدن نوارهای فتوچینی حدود ۲۰ الی ۳۰ دقیقه جوشیدن پاستاها کافیست، اما بازهم بهتر است به نحوه آماده‌سازی نوشته‌شده بر روی بسته توجه کنید، مدت زمان جوشاندن پاستا ممکن است بر اساس برندی که خریداری کرده‌اید متفاوت باشد. پس از نرم شدن نوارهای فتوچینی پاستا را آبکش کنید.

مرحله سوم: ترکیب فتوچینی و سس آلفردو

پاستای آبکش شده را به سس آماده‌شده اضافه کنید و مواد را به خوبی باهم مخلوط کنید. بهتر است نیمی از پنیر پارمزان را در این مرحله به پاستا اضافه کنید تا نوارهای فتوچینی هم به خوبی طعم پنیر پارمزان را به خودشان بگیرند. اگر احساس کردید پاستا فتوچینی آلفردو شما غلیظ شده و چسبندگی آن زیاد است می‌توانید مقداری از آب پاستا را به آن اضافه کنید البته در این کار زیاده‌روی نکنید.

برای تزئین نهایی پاستا فتوچینی با سس آلفردو می‌توانید مقداری پنیر پارمزان روی  پاستا بپاشید و در آخر چند برگ جعفری یا ریحان روی پاستا قرار دهید. استفاده از چند عدد زیتون در تزئین ظرف پاستا هم می‌تواند به زیباتر شدن غذای شما کمک کند.

اگر به کمک این دستور یک پاستا فتوچینی آلفردو در خانه آماده کردید خوشحال می‌شویم نظرتان را درباره طعم این غذا با ما و همراهان مجله دیجی فود به اشتراک بگذارید.

طرز تهیه
recipe image
دستور پخت
پاستا فتوچینی آلفردو
نویسنده
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
زمان کل


0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات