طرز تهیه پاستا آلفردو یک طعم بینظیر در میان انواع پاستای ایتالیایی

طرز تهیه پاستا آلفردو یک طعم بینظیر در میان انواع پاستای ایتالیایی

پاستا آلفردو از تمام پاستاهای ایتالیایی محبوب‌تر است، سس خامه‌ای آلفردو  در ترکیب این پاستا طعم خاص و ویژه‌ای ایجاد کرده و به همین واسطه به یکی از پرطرفدارترین غذاها در میان مردم جهان تبدیل شده است. طرز تهیه پایتا آلفردو هم مانند انواع پاستا بسیار ساده است و معمولا در مدت زمان بسیار کوتاهی آماده می‌شود. البته ناگفته نماند که اگر دوست دارید پاستا را دقیقا به روش سرآشپزهای ایتالیایی درست کنید، باید  صبر و حوصله را چاشنی دقت کنید و دست به کار شوید.

اگر تمایل دارید با شیوه پخت پاستا آلفردو معروف آشنا شوید در ادامه این مقاله همراه دیجی فود باشید.

پاستا آلفردو - دیجی فود

مواد لازم در طرز تهیه پاستا آلفردو

  • پاستا پنه ۵۰۰ گرم
  • سینه یا فیله مرغ  ۶۰۰ گرم
  • قارچ ۴۰۰ گرم
  • شیر ۱ پیمانه
  • خامه ۳۰۰ گرم
  • سیر ۲ یا ۳ حبه
  • پنیر پارمزان یک چهارم پیمانه
  • کره به مقدار لازم
  • جعفری تازه به مقدار لازم
  • آبلیمو به مقدار لازم
  • نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن به مقدار لازم

مواد گفته شده در لیست بالا در طرز تهیه پاستا آلفردو برای شش نفر کافی است. اگر می‌خواهید برای تعداد بیشتر یا کمتری پاستا درست کنید، می‌توانید مقدار مواد اولیه را متناسب با تعداد نفرات نصف یا چند برابر کنید.

دستور پخت سریع پاستا آلفردو

  1. می‌توانید طرز تهیه پاستا آلفردو را با مزه دار کردن فیله‌ها آغاز کنید. سینه یا فیله مرغ را با مواد دلخواه مرینیت کنید و اجازه دهید حداقل نیم ساعت داخل یخچال استراحت کند سپس به صورت مکعبی خرد کنید و با کمی کره، نمک و فلفل و روی حرارت کم تفت بدهید تا خوب مغز پخت شوند. می‌توانید فیه‌ها را روی آتش کباب کنید.
  2. قارچ‌ها را خوب شسته و به صورت ورقه‌ای خرد کنید. سپس آنها را به همراه کمی کره، نمک، فلفل و آبلیمو تفت بدهید.
  3. کره را داخل تابه‌ای بزرگ بیندازید و سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و تفت بدهید.
  4. پودر آویشن، نمک، فلفل، جعفری ریز شده را به سیر اضافه کنید و اجازه بدهید مواد چند دقیقه روی شعله کم باهم بپزند.
  5. یک قابلمه بزرگ را پر از آب کنید و روی گاز بگذارید تا به جوش بیاید. سپس پاستا را داخل آب جوش بریزید و اجازه بدهید دانه‌های پاستا خوب نرم شوند و سپس پاستا را آبکش کنید.
  6. حالا خامه را به سیر و ادویه‌ها اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا خامه و باقی مواد یکدست شوند. سپس پنیر پارمزان را اضافه کنید.
  7. بعد از اینکه پنیر کامل آب شد و ترکیب یکدستی ایجاد شد، شیر را به مواد اضافه کنید و چند دقیقه صبر کنید تا ترکیب کمی غلیظ شود حالا مرغ و قارچ را به این مواد اضافه کنید.
  8. پاستای آبکش شده را به سس آماده شده اضافه کنید و مواد را به خوبی باهم مخلوط کنید. پاستای شما آماده است.

پاستا آلفردو - دیجی فود

دستور پخت مرحله به مرحله  در طرز تهیه پنه آلفردو

  1. برای از بین بردن بوی بد مرغ ابتدا مرغ را با مواد دلخواه مانند پیاز، ادویه، زردچوبه و … مزه دار کنید و اجازه دهید حداقل برای مدت نیم ساعت داخل یخچال استراحت کنید. البته که توصیه می‌شود مرغ را در طرز تهیه پاستا آلفردو از شب قبل داخل مواد بخوابانید تا به خوبی نرم و مزه دار شود.
  2. پس از اینکه مرغ‌ها خوب طعم دار شدند، آنها را به صورت مکعبی خرد کنید و با مقداری کره، نمک و فلفل روی حرارت کم تفت بدهید. سعی کنید در مصرف نمک زیاده‌روی نکنید؛ چون در مراحل بعدی قرار است از پنیر پارمزان استفاده کنید که نمک لازم را به غذای شما می‌دهد. شما میتوانید فیله یا سینه مرغ را به جای تفت دادن روی آتش کباب کنید که با این روش هم پاستا آلفردو خوشمزه‌ای دارید.
  3. اصلی‌ترین مرحله در طرز تهیه پاستا آلفردو آماده کردن سس پاستا است. البته پیش از آن قارچ‌ها را به خوبی شسته و به صورت ورقه‌ای خرد کنید. تکه‌های درشت قارچ می‌توانند هم ظاهر بهتری به پاستا بدهند و هم طعم بهتری در پاستا ایجاد می‌کند. قارچ‌ها را داخل مقداری کره به همراه کمی نمک، فلفل و آبلیمو تفت بدهید. استفاده از آبلیمو از سیاه شدن قارچ‌ها جلوگیری می‌کند. به یاد داشته باشید که به هنگام سرخ کردن قارچ‌ها، نباید درب ظرف را بگذارید؛ چون این کار باعث آب انداختن و کوچک شدن قارچ‌ها می‌شود.
  4. پاستا پنه را داخل قابلمه با آب جوش روی حرارت قرا دهید تا به مدت ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت بجوشد. بهتر است مقداری روغن و نمک هم درون آب بریزید. حالا در این فاصله مشغول آماده سازی سس آلفردو شوید.
  5. تابه را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید و کره را توی تابه بیندازید. تا فاصله ذوب شدن کره سیر را رنده کنید و بعد داخل تابه بریزید. سیر باید برای دو تا چهار دقیقه با کره تفت‌داده شود. به هیچ عنوان سیر را بیش‌ازحد و یا روی شعله زیاد با کره تفت ندهید.
  6. خامه را با شیر رقیق کنید و به تابه انتقال دهید. شعله را کم کنید و مواد را مدام به هم بزنید. توجه کنید که خامه اصلاً نباید بجوشد. همین‌که گرم و روان شود و ترکیب یکنواختی به دست بیاید کافی است.
  7. حالا زمان اضافه کردن پنیر پارمزان به سس آلفردو است. پنیر را در دو مرحله به خورد سس دهید؛ و از هم زدن سس غافل نشوید. در این مرحله احتمال ته گرفتن سس به خاطر خاصیت چسبندگی پنیر بسیار زیاد است. پس حواستان را جمع کنید که کیفیت نهایی سس شما به این مرحله بستگی دارد.
  8. اگر خیلی اهل نمک نیستید پیشنهاد می‌کنم کلاً از خیر اضافه کردن نمک به این سس بگذرید. پنیر پارمزان به اندازه کافی طعم شوری را به سستان اضافه خواهد کرد؛ اما اگر تمایل داشتید می‌توانید نوک قاشق چای‌خوری نمک به سس اضافه کنید. فلفل سیاه تأثیر زیادی در عطروطعم سس‌ها دارد و از ضروریات طرز تهیه سس آلفردو است؛ اما آویشن و جوز هندی را می‌توان از دستور حذف کرد. البته که اضافه کردنشان به ترکیب سس خالی از لطف نیست؛ اما یادتان باشد در زدن هیچ ادویه‌ای زیاده‌روی نکنید.
  9. بعد از اضافه کردن ادویه‌ها شعله را خاموش کرده و جعفری خردشده را به سس اضافه کنید. میزان استفاده از جعفری در ترکیب سس آلفردو به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد. حتی می‌توانید جعفری را از دستور سس حذف کنید. بسیار خوب، حالا پاستای آبکش شده را به سس اضافه کنید و نوش جان.

برای سرو پاستا آلفردو می‌توانید مقداری پنیر پارمزان روی  پاستا بپاشید و در آخر چند برگ جعفری یا ریحان روی پاستا قرار دهید. استفاده از چند عدد زیتون در تزئین ظرف پاستا هم می‌تواند به زیباتر شدن غذای شما کمک کند. خوشحال می‌شویم نظرات و تجربیات خودتان درباره طرز تهیه پاستا آلفردو را با ما و همراهان دیجی فود به اشتراک بگذارید.

طرز تهیه
recipe image
دستور پخت
طرز تهیه پاستا آلفردو
نویسنده
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
زمان کل


0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات