طرز تهیه پنکیک ؛ یک دلخوشی خوشمزه و پنبهای برای صبحانه یا عصرانه

چند وقتیست که پنکیک تصویر جذابتری از میانوعده، صبحانه و عصرانه برای ما ساخته؛ ترکیب آن با انواع میوهها و مارمالادها و سسهای شیرین در این جذابیت نقش دارند. اگر تابحال پنکیک درست نکردهاید، ما طرز تهیه پنکیک را برای شما توضیح میدهیم.
اگر بافت کیک را بپسندید، پنکیک را هم انتخاب خواهید کرد. اما پنکیکها خیلی سریعتر و راحتتر از کیک آماده میشوند و حتی میتوان آن را از انواع نان صبحانه به حساب آورد. شاید یکی از دلایل محبوبیت پنکیک همین سریع و راحت آماده شدنش باشد. بد نیست بدانید این میانوعده محبوب در هر ۱۰۰ گرم ۲۲۷ کالری دارد.
مواد لازم در طرز تهیه پنکیک بدون کره
- آرد سفید قنادی: ۱ و نیم پیمانه
- تخم مرغ: ۱ عدد
- شکر: ۱ قاشق غذاخوری
- شیر: ۱ پیمانه
- روغن مایع: ۱ قاشق غذاخوری
- وانیل: ۱ قاشق چایخوری
- بکینگ پودر: ۱ قاشق چایخوری
- نمک: خیلی کم
دستور پخت سریع پنکیک
- یک کاسه نسبتا بزرگ بردارید تا برای همزدن مواد راحت باشید.
- تخم مرغ را درون آن بشکنید. کمی تخم مرغ را هم بزنید تا بافت آن از هم باز شود.
- شیر و وانیل و شکر را به تخم مرغ اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید.
- آرد و بکینگ پودر را با هم الک کرده و به باقی مواد اضافه کنید.
- این ترکیب را ۱ دقیقه هم بزنید.
- در آخر روغن مایع را به آن اضافه کنید.
- با کمک یک ملاقه، مواد را درون تابه نچسب و داغ بریزید.
- زمانی که روی پنکیک، حباب زد، آن را به کمک یک کفگیر صاف برگردانید تا طرف دیگر آن هم پخته شود.
راهنمای گام به گام طرز تهیه پنکیک ساده
تمامی مواد را با اندازههای ذکر شده، آماده کنید.
تخم مرغ را به کمک همزن دستی حدود چند ثانیه بزنید تا بافت آن باز شود.
شیر، وانیل و شکر را به تخم مرغ اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا شکر در این مواد حل شود. اگر شیر کمی ولرم باشد، شکر بهتر حل میشود. این ترکیب را سریعا هم بزنید.
آرد سفید را با بکینگ پودر مخلوط کرده و از صافی رد کنید.
سپس قاشق قاشق آرد را به مخلوط شیر و تخم مرغ و شکر اضافه کنید و هم بزنید.
اگر احساس کردید، گلولههایی از آرد درون مواد پنکیک وجود دارد و حل نمیشود، یکبار کل مواد را از صافی رد کنید.
در مرحله آخر روغن مایع را اضافه کرده و هم بزنید.
حالا یک تابه صاف و نچسب انتخاب کنید و بر روی حرارت بگذارید تا سطح آن داغ شود.
بعد از داغ شدن تابه، حرارت را کم کنید و به کمک یک ملاقه، از مواد پنکیک درون تابه بریزید و صبر کنید تا سطح روی آن حباب بزند. در این لحظه به کمک یک کفگیر یا لیسک، پنکیک را برگردانید تا طرف دیگر آن هم بپزد.
طرز تهیه پنکیک پف دار
برای طرز تهیه پنکیک پف دار لازم نیست کار زیادی انجام دهید! تمامی دستورات بالا را انجام دهید، با یک تفاوت! همان ابتدای کار سفیده تخم مرغ را از زرده جدا کنید و در یک ظرف دیگر با دور تند همزن برای ۴ دقیقه هم بزنید. هم زدن را تا قدری ادامه دهید تا سفیده به خوبی کف کند و از ظرف بیرون نریزد. حالا آن را درون یخچال بگذارید.
زمانی که تمامی مراحل را پیش رفتید، در مرحله آخر سفیده تخم مرغ را به آرامی با بقیه مواد مخلوط کنید. برای مخلوط کردن از یک لیسک یا کفگیر چوبی استفاده کنید و به شکل دورانی هم بزنید. شما یک پنکیک پف دار خواهید داشت.
طرز تهیه پنکیک موزی
برای طرز تهیه پنکیک با طعم موز، تمامی مراحل بالا را پیش بروید. اما میزان آرد سفید را ۱ پیمانه در نظر بگیرید. حالا ۲ عدد موز رسیده و شیرین را پوست بکنید و پوره کنید. اگر دستگاه پورهساز ندارید، موزها را با کمک چنگال له کنید.
بعد از پوره شدن موز، آنها را به مواد پنکیک اضافه کنید و مانند دستور ذکر شده درون تابه بپزید.
طرز تهیه پنکیک کاکائویی
برای طرز تهیه پنکیک شکلاتی طبق دستور بالا پیش روید، اما ۱ قاشق غذاخوری پودر کاکائو به مواد اضافه کنید و به خوبی هم بزنید. کاکائو را میتوانید با آرد و بکینگ پودر مخلوط کرده و الک کنید. سپس آن را با شیر و تخم مرغ هم بزنید.
نکات مهم و ترفندهایی پخت پنکیک
اگر بخواهید پنکیک شیرینتری داشته باشید، ۲ قاشق غذاخوری شکر در نظر بگیرید. پنکیکها چون عموما به همراه سس شکلات و عسل سرو میشوند، نیاز به شکر زیادی در خود ندارند.
برای اندازهگیری شیر و آرد از ۱ پیمانه استفاده کنید تا اندازهگیری آن دقیق شود.
برای تهیه پنکیک، یک پیمانه شیر و تخم مرغ را از یخچال بیرون بگذارید تا همدمای محیط شود. با این کار شکر بهتر در مواد حل میشود.
قبل از ریختن مواد پنکیک درون تابه داغ، آن را برای مدت ۱۵ دقیقه در محیط آشپزخانه استراحت دهید تا بکینگ پودر در کل مواد پنکیک نفوذ کند.
حرارت گاز باید ملایم باشد تا مغز پنکیک به آرامی بپزد.
اگر پنکیکهای کوچکتری بخواهید درست کنید، به جای ملاقه از یک قاشق سوپخوری استفاده کنید.
سرو هیجانانگیز پنکیک
حالا که زحمت کشیدید و طرز تهیه پنکیک را خواندید، حالا با نحوه سرو آن هم آشنا شوید.
شما پنکیکها را میتوانید بر روی هم بچینید و یک برج شکلات نوتلایی درست کنید. بر روی روف گاردن این برج هم تکههای موز و توتفرنگی بگذارید که محشر میشود. چند تکه بادام زمینی هم بر روی آن خرد کرده و ختم جلسه را اعلام کنید!
حتی میتوانید بر روی برج پنکیک به جای شکلات، از عسل یا کارامل استفاده کنید.
باز هم راه برای خوشمزهتر شدن آن دارید. بر روی یک پنکیک مقداری شکلات نوتلا بمالید، حلقههای موز و توتفرنگی بگذارید، و یک پنکیک دیگر بر روی آن قرار دهید. حالا بر روی هر کدام از این لقمهها با قیف و خامه، شکوفههای زیبا بزنید. برای طرز تهیه پنکیک با خامه هم میتوانید از خامه ساده و هم از خامه شکلاتی استفاده کنید.
برای خوشمزهتر کردن پنکیک از دیگر میوهها هم میتوانید استفاده کنید. مثلا بلوبری، تمشک، انگور و … . شما چه میوه و سس خوشمزهای برای پنکیک میپسندید؟
اگر به کیک علاقه مند هستید:
طرز تهیه وافل نوتلا به دو روش مختلف، دستگاه وافل ساز یا فر خانگی؟
طرز تهیه کیک یزدی با دستوری آسان اما اصیل+نکات
طرز تهیه کیک ساده خانگی و فوتوفنهایی که نمیدانید!
طرز تهیه کیک شکلاتی یک میان وعده جذاب و دوستداشتنی برای عصرانه






[…] قبلا طرز تهیه پنکیک را برایتان نوشتهایم البته اگر بتوان پنکیک را از […]
[…] […]