طرز تهیه پیاز سوخاری + نکات مهم و حرفه‌ای

طرز تهیه پیاز سوخاری + نکات مهم و حرفه‌ای

پیاز سوخاری که به آنیون رینگ (onion rings) هم در رستوران‌ها معروف است، یکی از سوخاری‌های خوش‌طعم و پر‌طرفدار بوده که اغلب در کنار فست‌فود‌ها سرو می‌شود؛ اما می‌تواند به‌تنهایی یک میان‌وعده کامل یا پیش‌غذایی محبوب باشد. طرز تهیه پیاز سوخاری بسیار ساده است و علاوه‌بر آن مواد لازم برای پخت این خوراک ارزان قیمت بوده و همه‌جا در‌دسترس است. این میان‌وعده همچنین گزینه عالی برای مادرانی است که می‌خواهند با طبخ پیاز به‌سبکی لذیذ و وسوسه‌انگیز کودکانشان از خواص آن بهره‌مند کنند. این خوراک به روش‌های مختلفی آماده می‌شود و تفاوت اصلی آن‌ها در ادویه‌جات و مواد متفاوتی است که در هر دستور پخت استفاده می‌شود؛‌ از‌این‌رو ما در این مطلب چهار سبک مختلف برای تهیه پیاز سوخاری را به شما آموزش داده‌ایم تا بتوانید آن را بر‌اساس سلیقه و موادی که در دسترس دارید، آماده کنید.

طرز تهیه پیاز سوخاری

طرز تهیه پیاز سوخاری به‌سبک متداول (اسنک پیاز)

مواد لازم در طرز تهیه پیاز سوخاری:

  1. پیاز: پنج عدد
  2. تخم مرغ: سه عدد
  3. شیر: یک لیوان
  4. نمک: دو قاشق چای‌خوری
  5. پودر سیر: دو قاشق چای‌خوری
  6. دارچین: یک قاشق چای‌خوری
  7. آرد سفید: به مقدار لازم
  8. آرد سوخاری:‌ به مقدار لازم

مراحل تهیه پیاز سوخاری به روش متداول:

  • پیازها را بصورت حلقه‌ای خرد کنید. (سعی کنید حلقه‌ها خیلی نازک نباشند.)
  • داخل یک کاسه شیر، آرد سفید، پودر دارچین، نمک و پودر سیر را مخلوط کنید. تخم مرغ‌ها را نیز اضافه کنید و خوب هم‌بزنید تا غلظت آن شبیه به غلظت ماست شود.
  • روغن را داخل ماهیتابه بریزید تا داغ شود. آرد سوخاری را در کاسه‌ای کنار دستتان قرار دهید. پیازها را داخل مخلوطی که آماده کرده اید بزنید؛ سپس به آرد سوخاری آغشته کرده و در روغن سرخ نمائید.
  • پس از اینکه پیاز‌ها طلایی شدند آن‌ها را از روغن خارج کنید و روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی پیاز‌ها گرفته شود. سپس به همراه سس دلخواه سرو کنید.

طرز تهیه پیاز سوخاری پفکی

​مواد لازم برای تهیه پیاز سوخاری پفکی:

  1. دوغ: سه فنجان
  2. پیاز: دو عدد (پیاز شیرین حلقه شده)
  3. آرد: ۳۳۰ گرم
  4. پودر پیاز: سه قاشق غذاخوری
  5. پودر سیر: سه قاشق غذاخوری
  6. نمک: یک‌و‌نیم قاشق چای‌خوری
  7. فلفل سیاه: یک‌و‌نیم قاشق چای‌خوری
  8. روغن کانولا: چهار فنجان

مراحل تهیه پیاز سوخاری پفکی:

  • دوغ را داخل یک کاسه بزرگ بریزید. پیازها را به شکل حلقه‌ای برش دهید و لایه‌ها را جدا کنید. حلقه‌‌های پیاز را به دوغ اضافه کنید و حدود یک ساعت به آن‌ها استراحت دهید.
  • آرد، پودر سیر، پودر پیاز، نمک و فلفل سیاه را داخل یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
  • روغن را داخل یک ماهیتابه نچسب بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس پیازها را تکان دهید تا دوغ اضافی بریزد و بعد آن‌ها را در کاسه آرد بچرخانید تا خوب به آرد آغشته شوند.
  • پیاز‌ها را داخل روغن داغ بریزید تا کاملا سرخ و برشته شوند. پس از خارج کردن پیاز‌ها از روغن آن‌ها روی دستمال کاغذی گذاشته تا روغن اضافه پیاز‌ها گرفته شود. اکنون پیاز سوخاری پفکی شما برای تزیین و سرو آماده است. نوش جان.

طرز تهیه پیاز سوخاری
طرز تهیه پیاز سوخاری مجلسی

مواد لازم برای تهیه پیاز سوخاری مجلسی:

  1. پیاز حلقه شده: به میزان دلخواه
  2. آرد سفید: دو پیمانه
  3. تخم مرغ: دو عدد
  4. آب یخ: یک لیوان
  5. آرد سوخاری: به مقدار لازم
  6. پودر سیر: یک قاشق چای‌خوری
  7. فلفل سیاه: یک قاشق چای‌خوری
  8. نمک: یک قاشق چای‌خوری

مراحل تهیه پیاز سوخاری مجلسی:

  • پیازها را به شکل حلقه‌ای برش دهید و حلقه‌ها را از هم جدا کنید.
  • در یک کاسه بزرگ آرد، تخم مرغ، آرد سوخاری، فلفل و نمک را با هم مخلوط کنید. (در صورت تمایل می توانید به این مواد پودر سیر هم اضافه کنید)
  • آب یخ را در ظرفی مناسب ریخته و پیازهای حلقه‌شده را به آب اضافه کرده و بگذارید چند دقیقه در ظرف بمانند.
  • ماهیتابه‌ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و در آن روغن بریزید و بگذارید تا روغن داغ شود.
  • پیازها را یکی‌یکی از آب بیرون آورده و به ترکیب مواد خشکی که در مرحله دوم آماده کرده بودید، آغشته کرده و سپس در روغن سرخ کنید.
  • وقتی پیازها سرخ شدند، آن ها را روی دستمال بگذارید تا روغن اضافی آن‌ها خارج شود. اکنون پیاز سوخاری مجلسی شما آماده سرو است.

طرز تهیه پیاز سوخاری رستورانی

مواد لازم برای تهیه پیاز سوخاری رستورانی:

  1. پیاز خام حلقه‌شده: به میزان دلخواه
  2. آرد گندم یا آرد سفید: به مقدار لازم
  3. پودر سوخاری: به مقدار لازم
  4. تخم‌ مرغ: یک عدد
  5. نمک: به مقدار لازم
  6. زردچوبه: به مقدار لازم

مراحل تهیه پیاز سوخاری رستورانی:

  • پیاز را پوست کنده و بشویید و بعد از خشک کردن به صورت حلقه حلقه برش بزنید. بهتر است ضخامت حلقه‌ها بین ۱ تا ۱.۵ سانت باشد.
  • حالا حلقه‌ها را از هم جدا کنید. دقت کنید که هر‌کدام از حلقه‌ها بیشتر از دو لایه پیاز نباشد تا پیازها موقع سوخاری شدن به خوبی نرم و مغز‌پخت شوند.
  • تخم مرغ را داخل کاسه بشکنید و با مقدار کافی نمک و زردچوبه هم بزنید.
  • هر‌یک از پیازها را در تخم مرغ فرو برده و سپس در آرد سفید یا آرد گندم بغلتانید تا همه قسمت های پیاز به آرد آغشته شود.
  • دوباره پیازها را یکی‌یکی در تخم مرغ بزنید و این‌بار آن‌ها را به آرد سوخاری آغشته کنید.
  • در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و بگذارید داغ شود. پیازها را داخل روغن داغ بریزید تا بگذارید تا سرخ شوند. سپس آن‌ها را روی یک دستمال قرار دهید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شده و کمی خنک شوند. در این پیاز سوخاری رستورانی شما آماده تزیین و سرو است.

در این مطلب چهار دستور پخت مختلف برای تهیه پیاز سوخاری آموختید. برایمان بنویسید که شما کدام روش را در طرز تهیه پیاز سوخاری می‌پسندید؟



0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات