طرز تهیه پیتزا ناپولی + یک دستور ویژه برای تهیه خمیر

طرز تهیه پیتزا ناپولی + یک دستور ویژه برای تهیه خمیر

ما پیش از این چند مدل پیتزای محبوب و پرطرفدار را به شما آموزش دادیم و حالا نوبت به دستور طرز تهیه پیتزا ناپولی رسیده است. این پیتزا یک پیتزای بسیار معروف در جهان است که دستور آن در اصل یک دستور غذای ایتالیایی است؛ البته در هر کشوری مطابق با ذائقه و عادات غذایی مردم آن کشور تقریباً روشی متفاوتی برای پخت آن وجود دارد. ترکیب مواد اولیه در پخت این پیتزا ریحان، سیر، گوجه فرنگی، ژامبون و پنیر پیتزاست. اگر به دنبال یک پیتزای سبک و کم حجم هستید و یا می‌خواهید در سریع‌ترین زمانه ممکن با حداقل‌ترین مواد اولیه یک پیتزای خوشمزه آماده کنید پیشنهاد ما طرز تهیه پیتزا ناپولی است.

با ما در ادامه این مقاله از دیجی فود همراه باشید تا در کنار هم یک پیتزا ناپولی خانگی بی‌نظیر آماده کنیم.

طرز تهیه پیتزا ایتالیایی - دیجی فود

مواد لازم در طرز تهیه پیتزا ناپولی

  • سیر ۲ حبه
  • ریحان ۱۰۰ گرم
  • ژامبون ۱۰۰ گرم
  • خمیر پیتزا ۱ عدد
  • پنیر پیتزا ۲۵۰ گرم
  • روغن مایع به اندازه کافی
  • گوجه فرنگی بزرگ ۴ عدد
  • نمک، فلفل سیاه و آویشن به اندازه کافی

طرز تهیه پیتزا ناپولی مرحله‌به‌مرحله

همان‌طور که در ابتدا گفتیم پیتزا ناپولی از ساده‌ترین دستورها در تهیه پیتزاست. برای درست کردن این پیتزای سبک و سالم ابتدا پیش از هر کاری فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد قرار داده تا گرم شود.

در مرحله بعد از طرز تهیه پیتزا ناپولی گوجه‌فرنگی‌ها را شسته و روی تخته آشپزخانه خیلی ریز و نگینی خرد کنید. همچنین می‌توانید گوجه‌ها را با رنده ریز بزنید و پوره کنید. این کاملاً سلیقه ایست. البته روش اول یعنی نگینی خرد کردن گوجه‌فرنگی‌ها در نهایت ظاهر بهتری دارد و از نظر کیفیت نیز پیتزای معقولانه‌تری به دست می‌آید.

در مرحله بعد سیرها را پوست گرفته و با قسمت ریز رنده کنید. داخل تابه مقداری روغن بریزید، سیر را اضافه کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی شود. وقتی سیر سرخ شد، گوجه‌های خرد شده یا پوره شده را به تابه اضافه کنید. نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید و آن‌قدر تفت دهید تا آب گوجه‌ها تبخیر شود.

مقداری از ریحان را برای تزئین کنار بگذارید اما باقی آن را ساطوری کرده و به تابه اضافه کنید. دو دقیقه بعد تابه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید مواد کمی سرد شود.

از مواد روی خمیر پیتزا بریزید، ژامبون‌ها را نواری برش شده و به همراه پنیر به پیتزا اضافه کنید و بعد آن را برای ۱۵ دقیقه داخل فر از قبل گرم شده بپزید. اگر می‌خواهید روی پیتزا طلایی شود برای پنج دقیقه نیز گریل را روشن کنید.

طرز تهیه خمیر پیتزا - دیجی فود

چطور خمیر پیتزا درست کنیم؟

اگر تمایل دارید به جای استفاده از خمیر پیتزای آماده در طرز تهیه پیتزا ناپولی از یک خمیر خانگی استفاده کنید این بخش از مقاله را از دست ندهید.

مواد لازم در تهیه خمیر پیتزا ناپولی

  • آرد ۳ پیمانه
  • تخم‌مرغ ۱ عدد
  • خمیرمایه فوری ۱ قاشق غذاخوری
  • شکر ۴ قاشق غذاخوری
  • نمک ۱ قاشق غذاخوری
  • شیر ۱ پیمانه
  • روغن مایع ولرم ۶ قاشق غذاخوری

طرز تهیه خمیر خانگی پیتزا ناپولی

  1. در طرز تهیه پیتزا ناپولی برای تهیه خمیر پیتزا ابتدا شیر را روی حرارت قرار دهید تا دمای آن به حدی برسد که اگر انگشت کوچکتان را داخل شیر بزنید گرمای آن را حس کنید اما دستتان نسوزد. حالا ۱ قاشق از شکر دستور را درون شیر حل کنید و سپس خمیرمایه را به آن اضافه کنید. کمی هم بزنید و روی ظرف را بپوشانید. ترجیحاً آن را در محیطی گرم و تاریک مانند داخل کابینت و یا داخل فر خاموش قرار دهید تا خمیرمایه عمل بیاید.
  2. بعد از ده دقیقه که خمیرمایه شما پف کرد و اصطلاحاً عمل آمد آن را به همراه روغن، تخم‌مرغ، باقی شکر و نمک داخل کاسه‌ای بزرگ‌تر ریخته و حسابی مخلوط کنید.
  3. حالا آرد را در سه مرحله به مواد خیس خمیر اضافه کنید. بهتر است آرد را در حال الک کردن به مواد اضافه کنید. با این کار خمیر باکیفیت‌تری دارید.
  4. زمانی که دیگر احساس کردید هم زدن خمیر با قاشق امکان ندارد، با دست شروع به ورز دادن خمیر کنید. هرچند دقیقه یک‌بار صفحه کار را کمی آرد پاشی کنید و به ورز دادن خمیر ادامه دهید. حدود ۸ دقیقه برای ورز دادن کافی است و پس از آن خمیر به آن لطافت موردنظرمان می‌رسد.
  5. خمیر را داخل کاسه‌ای که کمی چرب شده قرار دهید و روی آن را ابتدا با سلفون و بعد با یکپارچه تمیز بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در جایی گرم استراحت دهید. این مرحله استراحت اولیه خمیر شما در طرز تهیه پیتزا ناپولی است و بسیار اهمیت دارد.
  6. بعد از یک ساعت مجدد به سراغ خمیر بروید. پف خمیر را با مشت کردن دستتان بخوابانید و بعد آن را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. از هر قسمت یک چانه گرد بگیرید و آن‌ها را روی سطح آرد پاشی شده به کمک وردنه باز کنید.
  7. روی سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیرها را که با قطر دلخواهتان باز کردید روی سینی فر قرار دهید.
  8. آخرین مرحله از  تهیه خمیر در طرز تهیه پیتزا ناپولی استراحت دوم خمیر است. روی خمیر را با پارچه بپوشانید و آن را به مدت ۱۵ دقیقه در دمای آشپزخانه استراحت دهید. در این فرصت ۱۵ دقیقه‌ای فر را با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید.
  9. از مواد پیتزا ناپولی روی خمیرها ریخته و آن را به مدت ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر بپزید. برای پخت پیتزا در فر باید پنج دقیقه آخر آن را به طبقه بالا منتقل کرده و گریل را روشن کنید تا روی پیتزای شما حسابی طلایی و خوش‌رنگ شود.

خوشحال می‌شویم تجربه خودتان را در استفاده از این دستور طرز تهیه پیتزا ناپولی با ما به اشتراک بگذارید.



0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات