ماشروم برگر (قارچ برگر) را با دستوری ساده در خانه آماده کنید!

کمتر کسی پیدا میشود که همبرگر را به عنوان یکی از خوشمزهترین و محبوبترین غذاهای فست فودی قبول نداشته باشد. این غذای خوشخوراک انواع مختلفی دارد که در میان آنها قارچ برگر یا ماشروم برگر از پرطرفدارترینهاست.
اما قارچ برگر چیست؟ قارچ برگر ساندویچی متشکل از یک قرص همبرگر به همراه قارچ اسلایس شده است که معمولاً یک ورقه پنیر چدار یا پنیر موزارلا هم به آن اضافه میشود. این نوع همبرگر که نامش در منو تمام فست فودیها به چشم میخورد دستور تهیه بسیار سادهای دارد. کافیست فوتوفن آماده کردن یک همبرگر حرفه را بدانید و بعد آن را با قارچ ترکیب کنید. آنوقت شک نکنید که این غذا به یکی از محبوبترین گزینهها در لیست غذاهای خانگیتان تبدیل میشود.
برای اینکه ماشروم برگر با پنیر را در خانه آماده کنید کافیست در ادامه این مطلب با طرز تهیه آن همراه دیجی فود باشید.
مواد لازم در تهیه ماشروم برگر
- گوشت چرخکرده ۵۰۰ گرم
- پیاز ۳ عدد متوسط
- سیر ۵ – ۶ حبه
- قارچ ۲۵۰ گرم
- کاهو به مقدار دلخواه
- گوجه حلقه شده به مقدار دلخواه
- آبلیمو به مقدار لازم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- پنیر چدار، گودا یا پنیر پیتزا به دلخواه
- سس خردل، سس تند، سس مایونز به مقدار دلخواه
- ادویه مخصوص همبرگر به مقدار لازم
- نان مخصوص همبرگر به تعداد نفرات
*این میزان از مواد اولیه در تهیه ماشروم برگر برای ۵ نفر کافیست.
*اگر با ترکیبات ادویه همبرگر آشنایی ندارید کافیست روی مجله دیجی فود به سراغ مطلب آموزشی مربوط به تهیه ادویه همبرگر رستورانی بروید و این ادویه خوش عطر و بو را در خانه آماده کنید.
دستور سریع
- برای تهیه ماشروم برگر ابتدا گوشت چرخکرده را با ادویه همبرگر، پیاز و سیر مخلوط کرده و خوب ورز بدهید.
- گوشت را به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت دهید و سپس آن را به پنج قسمت تقسیم کنید.
- با کف دست تکههای گوشت را به شکل دایرههایی با پهنای ۱۲ سانتیمتر و قطر ۱ سانتیمتر باز کنید.
- کف تابه را با مقداری رون چرب کنید، بهتر است از تابه گریل استفاده کنید.
- وقتی روغن گرم شد قرصهای همبرگر را داخل تابه سرخ کنید.
- در تابه این دیگر قارچهای اسلایس شده را به همراه مقداری آبلیمو، نمک و فلفل تفت دهید.
- سی ثانیه قبل از برداشتن از روی حرارت، یک لایه پنیر روی هر قطعه گوشت بگذارید.
- ماشروم برگر شما آماده است. قرصهای همبرگر را به همراه پنیر و قارچ داخل نانها بچینید و به همراه ترکیب سسها، پیاز حلقه شده، کاهو، قارچ، همبرگر و گوجه نوش جان کنید.
دستور تهیه ماشروم برگر با پنیر مرحله به مرحله
- برای تهیه ماشروم برگر بهتر است از گوشت گوساله استفاده کنید. استفاده از گوشت چرب گوسفندی باعث جمع شدن همبرگر و استفاده از گوشت گاو باعث خشک شدن آن میشود. وقتی همبرگر را با گوشت گوساله میپزید در نتیجه قارچ برگر علاوه بر طعم خوب، ظاهر زیبایی هم خواهد داشت.
گوشت چرخکرده را به همراه ادویه همبرگر، پیاز رنده شده و آب گرفته و سیر رنده شده به خوبی ورز بدهید. ورز دادن را تا جایی ادامه دهید که گوشت و مواد کاملاً یکدست شوند. - اگر برای خوردن ماشروم برگر خانگیتان زیاد عجله ندارید، حدود بیست دقیقه تا نیم ساعت به مخلوط گوشت زمان دهید تا هم خنک شود و هم مواد به خورد هم بروند. بعد از گذشت این زمان گوشت را از یخچال خارج کنید و از آن پنج گلوله هماندازه بگیرید.
- گلولههای گوشت را میان دو لایه پلاستیک فریزر یا کاغذ روغنی قرار داده و به کمک کف دستتان پهن کنید. قرصهای برگر شما باید پهنایی حدود دوازده سانتیمتر و قطری حدود یک سانتیمتر داشته باشند. این سایز استاندار نانهای مخصوص همبرگر است. اگر نانهای کوچکتری خریدهاید میتوانید اندازه قرصهای همبرگر را هم کوچکتر کنید.
- قارچها را بشویید و به کمک یک کارد تیز اسلایسهای نازکی از آن ایجاد کنید. سپس بدون روغن در یک تابه ریخته تا آب آنها تبخیر شود. مقداری آبلیمو، نمک و فلفل هم اضافه کنید تا علاوه بر طعم بهتر رنگ آن در حین پخت سیاه نشود.
- برای سرخ کردن همبرگرها میتوانید از تابه و یا دستگاه گریل استفاده کنید. البته ماشروم برگر زغالی هم حسابی طرفدار دارد پس اگر برایتان مقدور است آن را روی باربیکیو خانگی کباب کنید. در غیر این صورت تابه یا دستگاه گریل را گرم کنید و مقداری روغن داخلش بریزید و اجازه بدهید روغن خوب داغ شود. سپس همبرگر را داخل ظرف بگذارید و حدود ده الی دوازده دقیقه زمان به سرخ شدن همبرگرها بدهید.
- اگر میخواهید ماشروم برگر را با پنیر سرو کنید سی ثانیه قبل از اینکه همبرگرها را از روی حرارت بردارید، یک ورقه پنیر روی هر همبرگر قرار بدهید تا با حرارت همبرگر آب شود. در انتها قارچهای تفت داده شده را روی برگرها بچینید و به سراغ آماده کردن ساندویچها بروید.
- نان همبرگر را از وسط برش بدهید. سس خردل، سس تند و سس مایونز را باهم ترکیب کنید و روی نان بریزید. حالا به دلخواه ترکیبی از انواع سبزیجات مانند پیاز حلقه شده، کاهو، گوجه و خیار شور را روی نان بچینید و همبرگر را روی سبزیجات قرار دهید. لایه دوم نان را روی همبرگر گذاشته و با دیپ پنیر یا دیگر سسهای محبوبتان سرو کنید. نوش جان.
سس قارچ برای قارچ برگر
طرفداران همبرگر معتقدند بهترین سس برای تهیه ماشروم برگر سس قارچ است. اگر میخواهید در کنار ساندویچ یک سس جانبی و البته سنگین هم داشته باشید بهترین کار آماده کردن سس قارچ است.
برای این کار کافیست مقداری از قارچهای اسلایس شده را با کره، سیر، خامه و شیر تفت دهید، وقتی کمی غلیظ شد مقداری پنیر پارمزان به آن اضافه کرده و در کنار سیب زمینی سرخ کرده و ساندویچ سرو کنید.
سرو قارچ برگر
برای سرو ماشروم برگر میتوانید مقداری سیب زمینی سرخ کرده، قارچ و پیاز سوخاری آماده کنید. دیپ پنیر گودا هم برای سرد در کنار این ساندویچ گزینه هیجانانگیزی است. علاوه بر این میتوانید از انواع سالاد کلم، سالاد اندونزی و سالاد فصل برای کامل کردن میز غذای خود کمک بگیرید.
اگر پیشنهاد دیگری برای سرو ماشروم برگر دارید در کامنتها برایمان بنویسید.
[…] […]