طرز تهیه سوپ شیر با جو پرک دستوری سریع برای زمان‌هایی که عجله دارید!

طرز تهیه سوپ شیر با جو پرک دستوری سریع برای زمان‌هایی که عجله دارید!

هرچند که ما معمولاً برای پذیرایی در مجالس سوپ جو رستورانی را به عنوان پیش‌غذا انتخاب می‌کنیم اما همیشه گزینه‌های دیگری هم وجود دارد که از آن‌ها غافلیم. طرز تهیه سوپ شیر با جو پرک از آن دستورهای کاربردی و ساده ایست که می‌توانید آن را جایگزین سوپ جو رستورانی در مجالس کنید.

هرچند که این سوپ معمولاً به عنوان پیش‌غذا در نظر گرفته می‌شود اما با توجه به مواد اولیه‌ای که در پخت آن به کار می‌رود می‌توان آن را به عنوان یک وعده غذای کامل اما رژیمی در نظر گرفت. کالری سوپ شیر به ازای هر ۱۰۰ گرم تنها ۱۰۵ کالری است.

دستورهای متنوعی در طرز تهیه سوپ شیر وجود دارد اما در این میان سوپ شیر با جو از باقی دستورها طرفداران بیشتری دارد. این سوپ پرخاصیت اگر که با قارچ و خامه هم آماده شود باز بسیار خوشمزه و مقوی است و در فصول سرد سال به عنوان یک وعده غذای کامل حسابی می‌چسبد. اگر که در پخت انواع آش و سوپ مهارتی ندارید کافی است یک‌بار طرز تهیه سوپ شیر با دستور دیجی فود را در خانه امتحان کنید تا از آن به بعد سوپ‌های خانگی‌تان زبانزد دوست و آشنا شود.

این سوپ دستور پخت ساده‌ای دارد پس از امتحان کردنش نترسید. حتی اگر هیچ سررشته‌ای در آشپزی نداشته باشید باز هم به شما این اطمینان را می‌دهیم که با کمک این دستور سوپ جو شیر با قارچ و جو پرک را بی‌هیچ عیب و نقصی در خانه آماده کنید.

سوپ شیر - دیجی فود

مواد اولیه در طرز تهیه سوپ شیر

  • شیر ۲ پیمانه
  • جو پرک ۱ پیمانه سر خالی
  • هویج ۱ عدد
  • قارچ ۳۰۰ گرم
  • پیاز متوسط ۱ عدد
  • پودر سیر یک قاشق چای‌خوری
  • تخم گشنیز یک قاشق چای‌خوری
  • نمک و فلفل سیاه یک قاشق چای‌خوری
  • جز هندی به مقدار خیلی کم
  • جعفری و گشنیز خرد شده به مقدار لازم

سوپ شیر - دیجی فود

دستور سریع پخت سوپ شیر

در طرز تهیه سوپ شیر با جو پرک ابتدا جو را به همراه مقداری آب روی حرارت قرار دهید. وقتی جوشید هویج نگینی شده را به آن اضافه کنید.

پس از نیم ساعت مقداری از سوپ را به همراه یک عدد پیاز و ادویه‌ها داخل میکسر ریخته و به خوبی میکس کنید. این مخلوط را به قابلمه سوپ برگردانید و اجازه دهید دوباره جوش بیاید.

قارچ‌ها را از وسط نصف کنید، ورقه‌ای برش بزنید و به سوپ اضافه کنید. بعد از نیم ساعت شیر را اضافه کنید.

در آخرین مراحل پخت سبزی را به سوپ اضافه کرده و ده دقیقه بعد از روی حرارت بردارید.

سوپ شیر - دیجی فود

طرز تهیه سوپ شیر مرحله به مرحله

  1. در اولین مرحله از طرز تهیه سوپ جو به سراغ پخت جو پرک بروید. برای این کار یک پیمانه جو پرک شده را با آب سرد بشویید و به همراه یک و نیم لیوان آب روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید.
  2. در این فاصله یک عدد هویج بزرگ را شسته و پوست بگیرید. هویج را می‌توانید به شکل‌های مختلفی برش بزنید؛ اما فرم خلالی و نگینی بهترین حالت برای اضافه کردن هویج به سوپ شیر است. حواستان باشد هویج را زیاد ریز خرد نکنید تا در مراحل پخت سوپ له نشود.
  3. وقتی جو پرک جوش آمد هویج‌های خرد شده را به آن اضافه کنید.
  4. برای این مرحله از طرز تهیه سوپ شیر باید از یک دستگاه میکسر کمک بگیرید. حدود ده دقیقه بعد از اضافه کردن هویج به سوپ یک ملاقه از آن را به همراه یک عدد پیاز و ادویه‌ها داخل میکسر بریزید و به خوبی میکس کنید. می‌توانید این کار را با گوشت‌کوب برقی یا غذا ساز هم انجام دهید.
  5. مخلوط ادویه‌ها و پیاز را به قابلمه سوپ برگردانید و اجازه دهید تا مجدداً جوش بیاید.
  6. در این فاصله قارچ‌ها را به خوبی بشویید. سپس قارچ‌ها را از وسط نصف کرده و به شکل ورقه‌ای برش بزنید.
  7. پس از جوش آمدن سوپ قارچ‌ها را اضافه کنید و اجازه دهید به مدت نیم ساعت بپزد.
  8. بعد از گذشت نیم ساعت قارچ‌ها نرم و سوپ هم غلیظ می‌شود. حالا نوبت اضافه کردن شیر است. ابتدا دو سه قاشق از آب سوپ را داخل شیر بریزید و هم بزنید تا دمای شیر بالا برود و به اصطلاح پس از اضافه کردن به سوپ بریده نشود. حالا شیر را کم کم به سوپ اضافه کنید و در همین حین سوپتان را هم بزنید. سوپ باید نیم ساعت دیگر بپزد البته با درب باز!
  9. در آخرین مرحله از طرز تهیه سوپ شیر کمی جعفری و گشنیز خرد شده را به آن اضافه کنید. حدود ده دقیقه بعد سوپ خوشمزه شما آماده است. نوش جان.
  10. نکات بیشتر برای پخت سوپ شیر
  • شما می‌توانید برای پخت سوپ شیر از مواد دیگری مانند ذرت و یا سینه مرغ پخته شده هم استفاده کنید.
  • استفاده از جوز هندی در طرز تهیه سوپ شیر اختیاری است پس اگر جوز هندی ندارید می‌توانید از اضافه کردن آن به سوپ صرف ‌نظر کنید.
  • اگر می‌خواهید طرز تهیه سوپ شیر با خامه را امتحان کنید کافیست در آخر پخت زمانی که سوپ را از روی حرارت برداشتید دو قاشق غذاخوری خامه صبحانه را با مقداری سوپ رقیق کرده و به قابلمه سوپ شیر اضافه کنید. فقط توجه داشته باشید که استفاده از خامه در دستور پخت سوپ کالری آن را بسیار بالا می‌برد.
  • اگر به هر دلیلی سوپتان غلیظ شد می‌توانید نصف پیمانه دیگر شیر به آن اضافه کنید. البته توجه داشته باشید که نباید از شیر سرد برای استفاده کرد. بهتر است شیر ولرم باشد.

اگر سؤال و یا نکته‌ای در مورد طرز تهیه سوپ شیر به ذهنتان می‌رسد حتماً با ما به اشتراک بگذارید.

طرز تهیه
recipe image
دستور پخت
طرز تهیه سوپ شیر
نویسنده
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
زمان کل


0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات