طرز تهیه اسنک گوشت به دو روش، با دستگاه ساندویچ ساز و بدون دستگاه

اسنک گوشت یکی از سالمترین و خوشمزهترین میان وعدههایی است که میتوانید برای خود و اهل خانه آماده کنید. هرچند که درست کردن آن برخلاف دیگر انواع اسنکها خیلی سریع پیش نمیرود و نمیتوان به آن لقب پیشغذای سریع و فوری را بخشید اما طعم آن در میان دستورهای مختلف برای تهیه اسنک بیمانند است. در طرز تهیه اسنک گوشت نیاز داریم به ترکیبی از گوشت گوساله پخته شده، قارچ و پنیر پیتزا که در بین دو عدد نان تست غوغا میکنند.
اگر در منزل ساندویچ ساز دارید که هیچ کافیست نانهای پر شده از مواد را داخل دستگاه ساندویچ ساز قرار داده و یک اسنک خوشمزه دریافت کنید، اما اگر ساندویچ ساز ندارید اصلاً جای نگرانی نیست ما در این مقاله طرز تهیه اسنک گوشت در ماهیتابه را هم به شما آموزش میدهیم. با ما در ادامه این مقاله از دیجی فود همراه باشید تا طرز تهیه این پیشغذای خوشمزه و سالم را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه اسنک گوشت
- گوشت گوساله ۳۵۰ گرم
- پیاز ۱ عدد
- قارچ ۲۵۰ گرم
- پنیر ورقهای به میزان لازم
- سس فرانسوی ۲ قاشق غذا خوری
- نان تست به مقدار لازم
- نمک و فلفل سیاه، پودر سیر، کاری، رزماری، آویشن به مقدار لازم
طرز تهیه اسنک گوشت مرحله به مرحله
- در طرز تهیه اسنک گوشت باید ابتدا گوشت را بپزید. برای این کار گوشت گوساله را به خوبی شسته و به قطعات کوچکتری تقسیم کنید. یک قابلمه را روی حرارت قرار دهید. مقداری روغن بریزید و قطعات گوشت را بدون هیچ افزودنی در روغن تفت دهید. وقتی گوشتها به خوبی سرخ شدند درب قابلمه را ببندید تا گوشت آب بیندازد.
- حالا یک عدد پیاز را پوست گرفته و خلالی خرد کنید. پیاز را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید. وقتی پیازها نرم شدند نوبت اضافه کردن ادویهها به گوشت است. به ترتیب پودر پیاز، رزماری، آویشن، فلفل سیاه، کاری و پودر سیر را به قابلمه اضافه کتید و هم بزنید.
- وقتی عطر ادویه بلند شد مقداری آب جوش داخل گوشت ریخته و اجازه دهید گوشت به مدت یک ساعت با درب بسته به خوبی بپزد. حواستان باشد که شعله گاز را کم کنید تا آب گوشت یک دفعه خشک نشود.
- گوشتها را از سس خارج کنید و اجازه دهید کمی سرد شوند. حالا به کمک دو چنگال یا با دستتان گوشتهای پخته شده را ریش ریش کنید.
- مرحله بعد از طرز تهیه اسنک گوشت اسلایس کردن قارچها و تفت دادن گوشت و قارچ است. برای این کار ابتدا قارچها را خوب شسته و به کمک یک چاقوی تیز آشپزخانه بر روی تخته برش بزنید. برشها باید نازک باشند. قارچها را روی حرارت بالا تفت دهید و کمی بعد گوشتهای ریش ریش شده را به آن اضافه کنید. البته نباید گوشت و قارچ را زیاد تفت دهید. هیچ نیازی به سرخ شدن نیست. چراکه باعث خشک شدن و از دست رفتن آب گوشت میشود.
- در انتها مقداری نمک به آن اضافه کنید و گوشت را برای آماده کردن اسنک از روی حرارت بردارید تا کمی خنک شود.
- برای درست کردن اسنکها، نیاز به نان تست دارید. دستگاه ساندویچ ساز را آماده کنید و یک نان تست بر روی صفحه زیرین بگذارید. داخل نان کمی سس فرانسوی بمالید و گوشت و قارچ پخته شده را به همراه پنیر ورقهای روی نان قرار دهید. سپس نان تست بعدی را روی مواد قرار دهید با دست فشار کمی ایجاد کنید. در ساندویچ ساز را ببندید تا حدود ۱۰ دقیقه. بعد اسنک گوشت شما آماده شود.
- بعد از پخت اسنک میتوانید آن را همراه با انواع سسهای لذیذ میل کنید. همچنین در کنار اسنک، گوجه فرنگی و خیارشور خرد کنید و آن را تزئین کنید.
اگر دستگاه ساندویچ ساز ندارید:
در صورت نداشتن دستگاه ساندویچ ساز میتوانید از ماهیتابه استفاده کنید. کافیست در کف ماهیتابه یک لایه نان به صورت یکدست چیده و مواد اسنک را بر روی نان بریزید، لایهی دوم نان را گذاشته و ماهیتابه بر روی حرارت قرار داده و روی نانها یک جسم سنگین را که با فویل آلومینیمی پیچیدهاید (میتوانید از سنگ و یا آجر پیچیده شده در فویل آلومینیمی استفاده کنید) قرار دهید، تا نانها به هم خوب بچسبند. بعد از برشته شدن لایه زیرین، اسنکها را چرخانده تا دو طرف خوب برشته شوند.
طرز تهیه اسنک گوشت با نان لواش
برای تهیه اسنک گوشت با نان لواش، نانها را به اندازه صفحه دستگاه ساندویچ ساز برش بزنید. یک لایه نان کف دستگاه قرار دهید و از مواد روی آن بریزید. حتماً در زیر و روی مواد از پنیر پیتزا استفاده کنید تا دو لایه نان به خوبی به هم بچسبند. لایه دوم نان را روی مواد قرار دهید و در ساندویچ ساز را ببندید تا نانها برشته شوند. برای برشته شدن نان لواش در دستگاه ساندویچ ساز به زمان بیشتری نیاز است.
ما در این مقاله از طرز تهیه اسنک گوشت را به شما آموزش دادیم اما خوشحال میشویم تا شما هم ترکیب موردعلاقه خودتان برای درست کردن اسنک را در قسمت کامنتها برای ما و همراهان دیجی فود بنویسید.