لازانیا بدون فر دستوری خوشمزه برای کسانی که فر ندارند!

لازانیا بدون فر دستوری خوشمزه برای کسانی که فر ندارند!

به طور قطع می‌توان گفت لازانیا بدون فر یا با فر، رولی یا لایه‌ای هرچه که باشد محبوب‌ترین نوع پاستای ایتالیایی در بین مردم ایران است. فرقی نمی‌کند در کدام رنج سنی قرار داشته باشید، جوان باشید یا میانسال، مرد باشید یا زن، نظر ما بر این است که تحت هر شرایطی قطعا برای یکبار هم که شده لازانیا را امتحان کرده‌اید. البته که پاستاهای دیگری چون پنه آلفردو هم به اندازه لازانیا محبوب هستند اما شاید تعداد افراد کمتری آن را امتحان کرده باشند! در هر صورت پخت این غذای خوشمزه ایتالیایی در خانه ما ایرانی‌ها حسابی طرفدار دارد و طعم آن به هر شیوه‌ای که طبخ شود لذت بخش و دلپذیر است.

ما پیش از این نحوه پخت لازانیا در فر را به شما آموزش داده‌ایم و حالا در این مقاله به سراغ لازانیا بدون فر رفتیم تا اگر جز آن دسته افرادی هستید که در خانه فر ندارند یا نحوه کار با فر خانگی خود را بلد نیستند باز هم بتوانید یک لازانیای خوشمزه خانگی تدارک ببینید. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای پخت لازانیا بدون فر برای ۴ نفر

  • لازانیا ۱ بسته
  • پیاز ۲ عدد متوسط
  • سیر ۱ حبه
  • فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
  • قارچ ۲۰۰ گرم
  • گوشت چرخ‌کرده ۴۰۰ گرم
  • رب گوجه‌فرنگی دو قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا به مقدار کافی
  • سس بشامل به میزان لازم
  • روغن به مقدار کم
  • نمک، فلفل و آویشن با توجه به ذائقه

دستور سریع

طرز تهیه لازانیا بدون فر بسیار ساده‌تر از چیزی است که انتظارش را دارید. کافی است با مواد گفته‌شده یک سس غلیظ گوشت درست کنید و بعد از جوشاندن ورقه‌های لازانیا در یک ظرف مناسب به صورت لایه‌لایه از ورقه‌های لازانیا، سس گوشت و پنیر پیتزا اضافه کنید. روی لایه آخر را با پنیر فراوان بپوشانید و در تابه رژیمی بر روی حرارت گاز بپزید.

البته که می‌توانید به جای گوشت چرخکرده از مرغ ریش ریش شده هم استفاده کنید. استفاده از قارچ  و فلفل دلمه‌ای هم سلیقه‌ایست.

لازانیا بدون فر مرحله به مرحله

  1. برای پخت لازانیا باید ابتدا به سراغ تهیه سس گوشت و قارچ بروید. برای این منظور اول پیاز و سیر را ریز کنید و در ماهیتابه با یک قاشق روغن تفت دهید. در این فاصله تا طلایی شدن پیازها به سراغ ریز کردن قارچ و فلفل دلمه‌ای‌ بروید. قارچ‌ها را ورقه ورقه کرده و فلفل دلمه‌ای را نگینی خردکنید. پیازها که طلایی شد گوشت چرخ‌کرده را اضافه کنید تا با حرارت ملایم بپزد. بعد از ده دقیقه قارچ را به ترکیب گوشت و پیاز اضافه کنید. شعله را کمی بیشتر کنید تا آب قارچ‌ها سریع‌تر تبخیر شود.
  2. بعد از تبخیر شدن آب قارچ فلفل دلمه‌ای نگینی شده را به همراه ادویه‌ها به موادتان اضافه کنید و تفت دهید. در این قسمت نوبت اضافه کردن سس یا پوره گوجه فرنگی به مواد است. اجازه دهید سس گوشت شما با حرارت ملایم به مدت یک ربع تا بیست دقیقه بپزد.
  3. حالا که سس در حال آماده شدن است شما باید ورقه‌های لازانیا را مطابق دستوری که روی جعبه نوشته‌شده است آماده کنید. فرقی ندارد در پخت لازانیا بدون فر یا با فر بعضی ورقه‌های پاستا نیازبه جوشیدن دارند اما برای بعضی برندها فقط کافی است به مدت ۳ دقیقه در آب گرم قرارشان دهید.
  4. حالا تا ورقه های لازانیا نرم می‌شوند باید سس بشامل را آماده کنید. دستور تهیه این سس را در انتها برایتان نوشته‌ایم.
  5. کف یک تابه مستطیلی شکل یک کاغذ روغنی پهن کنید. ورقه‌های لازانیا را کف ظرف موردنظرتان بچینید روی آن یک‌لایه سس بشامل بریزید، کمی پنیر پیتزا اضافه کنید، یک‌لایه‌ی نازک سس گوشت روی ورقه‌های لازانیا بریزید، مجدد کمی پنیر پیتزا بریزید (این پنیر به چسبیدن لایه‌های لازانیا به یکدیگر کمک می‌کند) و مجدد ورقه لازانیا بچینید. این ترتیب را تا تمام شدن سس گوشت ادامه دهید. لایه آخر را با سس بشامل و پنیر پیتزا بپوشانید و برای نیم ساعت بر روی شعله متوسط گاز بپزید.
  6. بهتر است از تابه رژیمی دو طرفه استفاده کنید و واشر دور درب را هنگام پخت لازانیا درآورید تا بخار از درون تابه خارج شود.

مواد لازم برای درست کردن سس بشامل

  • یک قالب کره ۵۰ گرمی
  • دو قاشق آرد سفید
  • دو لیوان شیر
  • یک قاشق غذاخوری خامه
  • نصف لیوان پنیر پارمزان
  • نمک، فلفل، آویشن و جوز هندی به مقدار لازم (اضافه کردن ادویه‌ها دلخواه است)

روش تهیه

برای درست کردن سس سفید یا سس بشامل کره را با آرد تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهد. سپس شیر را اضافه کرده به مدت یک تا دو دقیقه هم بزنید تا یکدست شود. پنیر پارمزان، نمک، فلفل و در صورت تمایل کمی آویشن و جوز هندی به سس اضافه کنید و از روی حرارت بردارید. برای درست کردن بشامل می‌توانید از ادویه‌ای که داخل جعبه ورقه‌های لازانیا قرار دارد هم استفاده کنید. بعد از خاموش کردن گاز خامه را به سس اضافه کنید و هم بزنید. در بعضی دستورها می‌بینید که سس بشامل را از دستور پخت لازانیا بدون فر حذف کرده‌اند اما باید بدانید که اینکار کیفیت لازانیای شما را از ۱۰۰ به ۷۰ تغییر می‌دهد.

طرز تهیه لازانیا - دیجی فود

نکات سرآشپز در پخت لازانیا بدون فر

  • فراموش نکنید که در ای روش روی لازانیای شما برشته و طلایی نخواهید شد پس از اضافه کردن پنیر زیادی بر روی لازانیا خودداری کنید.
  • اجازه دهید ورقه‌های لازانیا به خوبی نرم شوند چراکه در این روش پخت لازانیا بر روی گاز فقط به منظور آب شدن پنیر انجام می‌شود نه برای پخت بیشتر لایه های لازانیا!
  • در میزان استفاده از سس گوشت زیاده‌روی نکنید. مایه لازانیا اگر از حد معمول بیشتر باشد شکل و فرم انتهایی غذا به خصوص در روش پخت لازانیا بدون فر بسیار تغییر خواهد کرد.
  • سس گوشت باید کم چرب باشد تا کیفیت لازانیای شما بالاتر رود.
  • برخلاف سس بشامل که زیادی روی در استفاده از آن مجاز و پسندیده است، استفاده از پنیر پیتزای زیادی توصیه نمی‌شود.

خوشحال می‌شویم نر شما را درباره دستور دیجی فود برای پخت لازانیا بدون فر بدانیم، در کامنت‌ها با ما در ارتباط باشید.

طرز تهیه
recipe image
دستور پخت
لازانیا بدون فر
نویسنده
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
زمان کل


0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات