طرز تهیه پاستا ایتالیایی ؛ خانه را به رستوران ایتالیایی تبدیل کنید!

پاستا ایتالیایی یکی از پرطرفدارترین غذاها در میان عده زیادی از مردم جهان و همینطور مردم کشورمان است. جالب است بدانید چندین نوع مختلف پاستا و در نتیجه چندین نوع طرز تهیه پاستا ایتالیایی وجود دارد. طرز تهیه انواع پاستا بسیار ساده و بسته به نوع پاستای انتخابی شما، معمولا زمان کمی را به خود اختصاص میدهد. اگر دوست دارید پاستا را دقیقا به همان روشی درست کنید که سرآشپزهای ایتالیایی آن را طبخ میکنند، باید بگوییم کار شما کمی سخت میشود ولی انجام آن غیرممکن نیست. از آنجایی که بررسی طرز تهیه انواع پاستا به طور یکجا امکانپذیر نیست، قصد داریم در این مطلب طرز تهیه پاستا چیکن آلفردو را به شما آموزش دهیم. اگر هنوز فوت و فنهای طرز تهیه پاستا ایتالیایی را خوب بلد نیستید، پیشنهاد میکنیم در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
مواد لازم در طرز تهیه پاستا ایتالیایی چیکن آلفردو
- پاستا پنه: ۵۰۰ گرم
- سینه یا فیله مرغ: ۶۰۰ گرم
- قارچ: ۴۰۰ گرم
- شیر: ۱ پیمانه
- خامه: ۳۰۰ گرم
- سیر: ۲ یا ۳ حبه
- پیاز: ۱ عدد متوسط
- پنیر پارمزان: یک چهارم پیمانه
- آرد سفید: ۲ قاشق غذا خوری
- عصاره مرغ: ۲ پیمانه
- کره: به مقدار لازم
- جعفری تازه: به مقدار لازم
- آبلیمو: به مقدار لازم
- نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن: به مقدار لازم
مواد گفته شده موادی هستند که در طرز تهیه پاستا پنه استفاده میشوند؛ پاستایی که به پاستا چیکن آلفردو و پاستا با مرغ و قارچ هم معروف است. جالب است بدانید طرز تهیه پاستا ایتالیایی که ما قصد آموزشش را داریم، موافقها و مخالفهای زیادی دارند و محل اختلاف بر سر این طرز تهیه تنها چند نکته کوچک اما بسیار مهم است. با این وجود، ما سعی میکنیم نسخهای از طرز تهیه پاستا آلفردو با مرغ و قارچ را در اختیار شما بگذاریم که بیشترین شباهت به نسخه اصیل و ایتالیایی این پاستا دارد.
مواد گفته شده در لیست بالا، برای طرز تهیه پاستا چیکن با سس آلفردو برای شش نفر کافی است. اگر میخواهید برای تعداد بیشتر یا کمتری پاستا درست کنید، میتوانید مقدار مواد را دو برابر یا نصف کنید.

دستور پخت سریع پاستا ایتالیایی در منزل
- سینه یا فیله مرغ را داخل ظرفی پر از آب قرار دهید و مقداری پیاز خرد شده، آبلیمو و فلفل به آن اضافه کنید و اجازه بدهید یک ساعت بماند.
- مرغها را از آب خارج کرده، به صورت مکعبی خرد کنید و با کمی کره، نمک و فلفل و روی حرارت کم تفت بدهید تا خوب مغز پخت شوند.
- قارچها را خوب شسته و به صورت ورقهای خرد کنید. سپس آنها را به همراه کمی کره، نمک، فلفل و آبلیمو تفت بدهید.
- کره را داخل تابهای بزرگ بیندازید و سیر رنده شده را به آن اضافه کنید و تفت بدهید.
- پودر آویشن، نمک، فلفل، جعفری ریز شده و آب مرغ را به سیر اضافه کنید و اجازه بدهید مواد چند دقیقه روی شعله کم باهم بپزند.
- یک قابلمه بزرگ را پر از آب کنید و روی گاز بگذارید تا به جوش بیاید. سپس پاستا را داخل آب جوش بریزید و اجازه بدهید دانههای پاستا خوب نرم شوند و سپس پاستا را آبکش کنید.
- وقتی مخلوط آب مرغ و جعفری و ادویهها خوب جوشید، خامه را به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا خامه و باقی مواد یکدست شوند. سپس پنیر پارمزان را اضافه کنید.
- بعد از اینکه پنیر کامل آب شد و ترکیب یکدستی ایجاد شد، شیر را به مواد اضافه کنید و چند دقیقه صبر کنید تا ترکیب کمی غلیظ شود و سپس، مرغ و قارچ را به این مواد اضافه کنید.
- پاستای آبکش شده را به سس آماده شده اضافه کنید و مواد را به خوبی باهم مخلوط کنید. پاستای شما آماده است.
دستور پخت مرحله به مرحله؛ طرز تهیه پاستا ایتالیایی با جزئیات کامل
طرز تهیه پاستا آلفردو با مرغ و قارچ بسیار ساده و در عین حال لذتبخش است. در واقع شاید این حرف را بتوان درباره طرز تهیه انواع پاستا زد؛ ولی پیچیده نبودن دستور پخت پاستا پنه و در عین حال فوقالعاده خوشمزه بودن آن، این غذای ایتالیایی را به یکی از محبوبترین غذاها در میان مردم تبدیل کرده است. اگر میخواهید پاستا آلفردو شما تفاوتی با پاستای اصیل ایتالیایی نداشته باشد، باید جزئیاتی که در دستور پخت مرحله به مرحله پاستا آلفردو گفته میشود را رعایت کنید:
مرحله اول: از بین بردن بوی بد مرغ یکی از کلیدیترین نکتهها برای خوشمزه شدن پاستای شما است. پس قبل از هر کاری، مرغها را داخل یک ظرف پر از آب بگذارید، پیاز خرد شده به همراه آبلیمو و فلفل به آن اضافه کنید پس از گذشت حدودا یک ساعت، مرغها را از آب خارج کنید و اجازه بدهید کاملا خشک شوند.
مرحله دوم: پس از اینکه مرغها خوب خشک شدند، آنها را به صورت مکعبی خرد کنید و با مقداری کره، نمک و فلفل روی حرارت کم تفت بدهید. سعی کنید در مصرف نمک زیادهروی نکنید؛ چون در مراحل بعدی هم نیاز به استفاده از نمک خواهید داشت و نباید اجازه بدهید پاستای لذیذ شما شور شود.
مرحله سوم: قارچها را شستشو بدهید و سپس آنها را به صورت ورقهای خرد کنید. تکههای درشت قارچ میتوانند هم ظاهر بهتری به پاستا بدهند و هم روی طعم خوب آن تاثیر بگذارند. قارچها را داخل مقداری کره به همراه کمی نمک، فلفل و آبلیمو تفت بدهید. استفاده از آبلیمو از سیاه شدن قارچها جلوگیری میکند. به یاد داشته باشید که به هنگام سرخ کردن قارچها، نباید درب ظرف را بگذارید؛ چون این کار باعث آب انداختن و کوچک شدن قارچها میشود.
مرحله چهارم: سیرها را با رنده ریز رنده کنید و داخل یک تابه به همراه کمی کره تفت بدهید. شعله گاز باید کم باشد تا از سوختن سیرها جلوگیری شود. سپس پودر آویشن، نمک (در صورتی که فکر میکنید هنوز لازم است)، فلفل، جعفری ریز شده و آب مرغ را به سیر اضافه کنید. به ترکیب این مواد چند دقیقه فرصت بدهید تا باهم بپزند.
مرحله پنجم: از آنجایی که پاستا دم گذاشته نمیشود، طرز تهیه پاستا ایتالیایی تا حدودی با طرز تهیه ماکارونی خودمان تفاوت دارد. به این صورت که باید زمان بیشتری به جوشاندن پاستا در آب اختصاص بدهید. البته این فرآیند باید تا جایی پیش برود که دانههای پاستا نرم شوند و نباید اجازه بدهید به مرحله له شدن برسند. درنهایت پاستا را آبکش کنید.
مرحله ششم: حالا زمان آن رسیده که خامه را به مخلوط آب مرغ، جعفری تازه و ادویهها اضافه کنید. این ترکیب را خوب به هم بزنید و این کار را تا جایی ادامه بدهید که هیچ اثری از گلولههای خامه به جا نماند و ترکیب یکدستی ایجاد شود. سپس پنیر پارمزان را به مواد اضافه کنید.
مرحله هفتم: مواد را خوب مخلوط کنید و بعد از اینکه پنیر پارمزان کاملا آب شد، شیر را به مواد اضافه کنید و چند دقیقه به مواد فرصت بدهید. سپس مرغها و قارچها را به ترکیب اضافه کنید و چند دقیقه صبر کنید تا ترکیب نسبتا غلیظی به دست بیاید. طرز تهیه سس پاستا به همین سادگی است.
مرحله هشتم: پاستای آبکش شده را به سس پاستا اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا مواد به خورد هم بروند. پاستا چیکن آلفردو شما آماده است.

پاستا ایتالیایی را چطور سرو کنیم؟
یادگیری درست طرز تهیه پاستا ایتالیایی به شما کمک میکند بتوانید یک غذای فوقالعاده خوشمزه که زمان آماده شدن آن زیاد طول نمیکشد را به منوی غذای هفتگیتان اضافه کنید. پاستا آلفردو با مرغ و قارچ همچنین میتواند یک گزینه عالی برای سرو در مهمانیهای شما باشد. یادتان باشد با کمی تغییر میتوانید غذایی با طعم جدید بسازید، البته اصلا لازم نیست نگران باشید چرا که لیست انواع پاستای ایتالیایی بسیار بلندبالاست و تقریبن با این مواد هرچیزی که بپزسد یک پاستای ایتالیایی به حساب میآید
برای سرو پاستا ایتالیایی میتوانید مقداری پنیر پارمزان روی ظرف پاستا بپاشید و چند برگ جعفری یا ریحان روی پاستاها قرار بدهید. استفاده از چند عدد زیتون در تزئین ظرف پاستا هم میتواند به زیباتر شدن غذای شما کمک کند. فراموش نکنید نظرات و تجربیات خود درباره طرز تهیه پاستا ایتالیایی را با ما در میان بگذارید.
اگر به طرز تهیه پاستا علاقه مند هستید:
انواع سس پاستا ، شما معمولا پاستا را با چه سسی سرو میکنید؟
طرز تهیه پیتزا با دو روش متفاوت، آموزش پخت پیتزا در فر و تابه
انواع ماکارونی ، در کمترین زمان ممکن یک غذای لذیذ و خوشمزه بپزید

[…] اما در این مورد شکی نیست که لازانیا محبوبترین پاستا ایتالیایی در خانهی ما ایرانیهاست. البته عدهای معتقدند که […]
[…] درست کردن پاستا ایتالیایی با سس آلفردو ابتدا کره را داخل تابه روی شعله گاز گرم […]