طرز تهیه سالاد اندونزی با سه دستور متفاوت در دیجی فود

طرز تهیه سالاد اندونزی با سه دستور متفاوت در دیجی فود

طرز تهیه سالاد کاهو و کلم را همگی بلدیم، یک سالاد بسیار ساده که با خرد کردن کاهو و کلم و تزئین گوجه، هویج و خیار آماده می‌شود؛ اما اگر قرار باشد یک سالاد مجلسی‌تر آماده کنیم بهتر است به جای ترکیب ساده کاهو و کلم به سراغ یک دستور مجلسی برویم. طرز تهیه سالاد اندونزی برای چنین مواقعی بسیار مناسب است.

سالاد اندونزی که معمولا به عنوان چاشنی در کنار غذاهای گوشتی مانند استیک، انواع کباب و حتی در کنار انواع پلو و خورشت سرو میشود از لحاظ شکل ظاهری و نوع سرو(در ظروف یک نفره) برای تهیه در مهمانی و مجالس بسیار کاربردی است. این سالاد با توجه به موادی که در تهیه آن استفاده میشود انواع گوناگونی دارد که ما در این مقاله از دیجی فود به سراغ سه مدل مختلف آن رفته‌ایم. با ما در ادامه این مقاله همراه باشید تا شما را با سه دستور خوشمزه سالاد اندونزیایی آشنا کنیم.

طرز تهیه سالاد اندونزی - دیجی فود

روش اول: سالاد اندونزی با ژامبون

مواد لازم

  • کلم سفید متوسط ۱ عدد
  • هویج متوسط ۲ عدد
  • کلم قرمز رنده شده ۱ پیمانه
  • ژامبون مرغ خرد شده ۱ پیمانه
  • کشمش پلویی ۱۰۰ گرم
  • سس مایونز به اندازه کافی
  • آب لیموترش ۱ قاشق چای‌خوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

طرز تهیه سالاد اندونزی مجلسی با ژامبون

  1. برای تهیه این مدل از سالاد اندونزیایی ابتدا چند برگ رویی کلم سفید را جدا کنید، آن را به چهار قسمت تقسیم کنید و درون محلول آب و نمک خیس کنید. بعد از ده دقیقه کلم را به خوبی بشویید. وقتی کلم‌ها کمی خشک شدند. قسمت‌های برش زده را روی تخته به شکل نوارهای رشته‌ای و باریک برش بزنید.
  2. کلم‌ها را داخل یک کاسه گود بریزید و حالا برای تهیه سالاد کلم سفید و هویج به سراغ هویج‌ها بروید. پوست هویج‌ها را با پوست‌کن بگیرید. با رنده درشت یا خلالی رنده بزنید و به کلم سفید اضافه کنید. برای رنگ بهتر می‌خواهیم مقدار کمی کلم قرمز هم به سالاد اضافه کنیم. پس کلم قرمز را هم به همان ترتیبی که برای شستن کلم سفید توضیح دادیم، شسته و با رنده درشت رنده کنید. مقدار کلم قرمز باید یک‌چهارم تا یک‌پنجم کلم سفید باشد.
  3. در مرحله بعد از طرز تهیه سالاد اندونزی سالاد را به خوبی هم بزنید و ژامبون خرد شده را به همراه کشمش‌های پلویی شسته شده به سالاد اضافه کنید. داخل یک کاسه سس را با آب لیمو، نمک و فلفل سیاه ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. سس را به ترکیب سالاد اضافه کنید. سالاد به را خوبی زیرورو کنید تا سس به همه جای سالاد برسد. سپس آن را به ظرف سرو منتقل کنید. می‌توانید سالاد اندونزی را در ظرف‌های تک‌نفره کنار بشقاب اصلی هر نفر سرو کنید.
  4. برای تزئین سالاد اندونزی خود از مغز گردو و چند برگ سبزی تازه استفاده کنید.

طرز تهیه سالاد اندونزی - دیجی فود

روش دوم: سالاد اندونزی گیاهی

مواد لازم

  • کلم سفید متوسط ۱ عدد
  • هویج متوسط ۲ عدد
  • کلم قرمز رنده شده ۱ پیمانه
  • نخود فرنگی نصف پیمانه
  • قارچ اسلایس شده و بخارپز ۱ پیمانه
  • کشمش پلویی ۱۰۰ گرم
  • سس مایونز به اندازه کافی
  • آب لیموترش ۱ قاشق چای‌خوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

طرز تهیه سالاد اندونزی گیاهی

  1. در روش دوم از طرز تهیه سالاد اندونزی مانند روش اول با شستن کلم شروع میکنیم. مانند توضیحات قبل ابتدا چند برگ رویی کلم سفید را جدا کنید، آن را به چهار قسمت تقسیم کنید و درون محلول آب و نمک خیس کنید. بعد از ده دقیقه کلم را به خوبی بشویید. وقتی کلم‌ها کمی خشک شدند. قسمت‌های برش زده را روی تخته به شکل نوارهای رشته‌ای و باریک برش بزنید.
  2. نخود فرنگی و قارچ‌های اسلایس شده را بخارپز کنید. میتوانید قارچ‌ها را داخل تابه روی حرارت ملایم بپزید و به جای نخود فرنگی بخارپز شده از کنسرو نخود فرنگی استفاده کنید.
  3. کلم‌ها را داخل یک کاسه گود بریزید، پوست هویج‌ها را با پوست‌کن بگیرید. با رنده درشت یا خلالی رنده بزنید و به کلم سفید اضافه کنید. کلم قرمز را هم به همان ترتیبی که برای شستن کلم سفید توضیح دادیم، شسته و با رنده درشت رنده کنید. مقدار کلم قرمز باید یک‌چهارم تا یک‌پنجم کلم سفید باشد.
  4. حالا سالاد را به خوبی هم بزنید، قارچ، نخود فرنگی، کشمش‌های پلویی شسته شده را به آن اضافه کنید. داخل یک کاسه سس را با آب لیمو، نمک و فلفل سیاه ترکیب کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود. سس را به ترکیب سالاد اضافه کنید. سالاد به را خوبی زیرورو کنید تا سس به همه جای سالاد برسد. سپس آن را به ظرف سرو منتقل کنید. می‌توانید سالاد را در ظرف‌های تک‌نفره کنار بشقاب اصلی هر نفر سرو کنید. در این روش از طرز تهیه سالاد اندونزی میتوانید از مقداری ذرت هم استفاده کنید.

طرز تهیه سالاد اندونزی - دیجی فود

روش سوم: سالاد اندونزی با مرغ

مواد لازم

  • کلم سفید متوسط ۱ عدد
  • هویج متوسط ۲ عدد
  • کلم قرمز رنده شده ۱ پیمانه
  • سینه مرغ ریش ریش شده ۱ پیمانه
  • کشمش پلویی ۱۰۰ گرم
  • سس مایونز به اندازه کافی
  • آب لیموترش ۱ قاشق چای‌خوری
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی

طرز تهیه سالاد اندونزی با مرغ

این مدل از سالاد اندونزی کاملا شبیه به دستور تهیه سالاد در روش اول است با این تفاوت که سینه مرغ پخته شده و ریش ریش شده جایگزین ژامبون میشود. فقط بد نیست این نکته را متذکر شویم که اگر تصمیم دارید در طرز تهیه سالاد اندونزی از مرغ به جای کالباس یا ژامبون استفاده کنید برای اینکه مرغ خوش طعم‌تر شود به جای آب آن را با استاک، ساقه کرفس، پیاز و هویج بپزید. استاک یا آب گوشت، مرغ، ماهی یا سبزیجات از حرارت دادن استخوان‌ها به همراه سبزیجات ساقه‌ای و تعداد محدودی ادویه تهیه می‌شوند.

استاک‌ها در انواع سوپ ها، انواع سس‌ها و البته بسیاری از غذا‌های دیگر مورد استفاده قرار گرفته و تاثیر بسیاری در طعم و مزه غذا‌ها دارند، اگر استاک اماده ندارید می‌توانید قرص‌های فشرده شده آن را از فروشگاه‌های مواد غذایی تهیه کنید.

حالا برایمان بنویسید شما کدام روش بالا را در طرز تهیه سالاد اندونزی میپسندید؟

طرز تهیه
recipe image
دستور پخت
طرز تهیه سالاد اندونزی
نویسنده
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
زمان کل


0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات