طرز تهیه لیموناد در پنج دقیقه، چطور در خانه لیموناد تهیه کنیم؟

آموزش طرز تهیه لیموناد در خانه قطعاً طرفداران زیادی دارد چراکه لیموناد یک نوشیدنی بسیار خوشمزه و محبوب است که به خاطر طبع سردش بیشتر در روزهای گرم سال به عنوان یک نوشیدنی خنک در کافیشاپها و رستورانها سرو میشود. البته این اصلاً به معنای آن نیست که شما نمیتوانید در یک روز سرد زمستانی هوس یک لیوان لیموناد خانگی کنید!
همانطور که از نامش پیداست اصلیترین ماده اولیه در تهیه این نوشیدنی لیمو تازه یا آبلیمو است. اگر هم بخواهیم از مزه آن بگوییم این شرب یک نوشیدنی شیرین با عطر لیموترش و گاهی همراه با عطر نعناست که حس خنکی آن را تشدید میکند.
در هر صورت هر زمان که حس کردید یک نوشیدنی خنک میخواهید تنها به چهار ماده اولیه نیاز دارید تا بتوانید لیموناد خانگی خود را آماده کنید. طرز تهیه لیموناد سادهتر از چیزی است که تصور میکنید ما قصد داریم در ادامه این مطلب دستور تهیه این نوشیدنی را به چند روش ساده به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
لیموناد چیست؟
پیش از اینکه طرز تهیه لیموناد را برایتان توضیح دهیم بد نیست به سراغ پاسخ یک سؤال پرتکرار برویم. لیموناد چیست؟ این سؤال معمولاً برای تمام کسانی که اولین بار با نام این نوشیدنی را میشنوند، مطرح میشود.
به طور کلی به هر نوع نوشیدنی که ترکیب اصلی آن آب لیموترش باشد لیموناد میگویند. حالا این نوشیدنی میتواند میزان متفاوتی از شکر، آب، عسل، عرق نعناع و … را هم در خود داشته باشد. چیزی که برای ما اهمیت دارد این است که هر نوع نوشیدنی که پایه و اساس آن آب لیموترش و در بهترین حالت آب لیموترش تازه باشد لیموناد نام دارد. این نوشیدنی میتواند با آب گازدار و یا آب معمولی تهیه شود.
تفاوت در طرز تهیه لیموناد گازدار با نوشیدنی بدون گاز آن در این است که لیموناد بدون گاز نوعی معمولاً با لیموی تازه و شیرینکنندههایی مانند عسل شکر تهیه میشود، اما لیموناد گازدار را معمولاً به صورت ترکیب با دیگر انواع نوشیدنی مصرف میکنند.
طرز تهیه لیموناد و نعناع
مواد لازم
- آب خنک ۴ لیوان
- آب ولرم ۱ لیوان
- شکر ۱ پیمانه
- آبلیموی تازه به میزان لازم
- چند شاخه نعنای تازه
- چند حلقه لیمو برای تزئین
- یخ به میزان کافی
طرز تهیه لیموناد به روش کافی شاپی
- طرز تهیه لیموناد کافی شاپی اصلاً سخت نیست. برای تهیه این شربت ابتدا لیموهای تازه را شسته و برای چند دقیقه داخل آب جوش قرار دهید تا نرم شوند. همچنینی میتوانید لیموها را به مدت ۲۰ ثانیه داخل مایکروفر قرار دهید همینکه پوست آن گرم شود کافیست. با این روش آبگیری لیموها راحتتر میشود. برای این میزان شربت دو عدد لیموترش تازه کافیست. البته میزان لیمو در شربت لیموناد به سلیقه و ذائقه خودتان بستگی دارد.
- بعد از اینکه آبلیموی تازه خود را آماده کردید باید به سراغ طرز تهیه ی شربت لیموناد بروید. برای این کار قابلمهای متوسط انتخاب کنید و آب ولرم را به همراه شکر درون قابلمه ریخته و روی شعله متوسط گاز قرار دهید. مخلوط آب و شکر را به آرامی روی حرارت هم بزنید تا شکر به خوبی در آب حل شود.
- حالا چند برگ نعناع تازه درون آب بریزید و اجازه دهید شربت شما برای چند دقیقه بجوشد و غلیظ شود. وقتی شربت شما به غلظت کافی رسید آن را کنار بگذارید تا دمای آن پایین بیاید. حواستان باشد که هنگام مصرف شربت در طرز تهیه لیموناد برگهای نعناع را از آن خارج کنید.
- در آخرین مرحله از طرز تهیه لیموناد شربت سرد شده را به همراه آب خنک درون پارچ بریزد و هم بزنید تا یکدست شود. حالا آبلیموی تازه را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. اگر میزان شیرینی لیموناد برایتان زیاد بود میزان آبلیمو را بیشتر کنید. به میزان کافی یخ بریزید و پس از خنک شدن در کنار غذا یا کیک عصرانه نوش جان کنید.
- میتوانید برای تزئین از چند برگ نعناع تازه و چند حلقه لیمو روی پارچ استفاده کنید. این لیموناد را میتوانید به مدت ۵ روز در یخچال نگهداری کنید.
روشی دیگر در طرز تهیه لیموناد
مواد لازم
- لیموترش ۵ عدد
- شکر نصف پیمانه
- آب سه پیمانه
- یخ به میزان کافی
- برشهای لیمو برای تزئین
طرز تهیه لیموناد خانگی
- برای تهیه لیموناد با این دستور مانند روش قبل با آبگیری لیموها شروع کنید. میتوانید از تکنیکهای گفتهشده در بالا برای آبگیری راحتتر لیموها استفاده کنید. برای گرفتن آبلیمو بهتر است از دستگاه آب مرکبات گیری استفاده کنید اما این کار را میتوان با دست و فشار لیمو هم انجام داد.
- در مرحله بعد از طرز تهیه لیموناد باید به سراغ ترکیب آبلیمو و شکر بروید. در این روش خبری از تهیه شربت نیست و شما شکر را مستقیماً با آبلیمو تازه ترکیب میکنید. برای این کار شکر را به آبلیمو اضافه کنید و با همزن دستی به آرامی هم بزنید تا جایی که شکر به خوبی در آبلیمو حل شود.
- آب را به ترکیب آبلیمو و شکر اضافه کنید و به خوب هم بزنید. شربت لیموناد را قبل از سرو حداقل به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید.
- بعد از یک ساعت به میزان کافی یخ اضافه کنید و برشهایی از لیمو را برای تزئین به پارچ اضافه کنید. لیموناد شما آماده است. نوش جان.
ما دو دستور متفاوت در طرز تهیه لیموناد را به شما آموزش دادیم حالا اگر شما دستور دیگری در تهیه لیموناد دارید خوشحال میشویم روش و مراحل آن را در کامنتها برایمان بنویسید.