طرز تهیه همبرگر خانگی به روشی رستورانی و خاص!

طرز تهیه همبرگر خانگی به روشی رستورانی و خاص!

همبرگر یکی از غذاهای خوشمزه و پرطرفداری است که لازم نیست برای پیدا کردن یک وعده خوشمزه از آن حتما به رستوران بروید. کافی است طرز تهیه همبرگر خانگی به روش رستورانی را بلد باشید تا بتوانید لذت چشیدن طعم یک همبرگر لذیذ در خانه خودتان را تجربه کنید. اگر تا به حال فقط طرز تهیه همبرگر معمولی خانگی را بلد بودید، حالا زمان آن رسیده که با روش تهیه همبرگر خانگی به روش رستورانی آشنا شوید و خود را به صرف یک وعده همبرگر خانگی حرفه‌ای مهمان کنید! اگر می‌خواهید با طرز تهیه همبرگر رستورانی در خانه آشنا شوید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

مواد لازم در طرز تهیه همبرگر خانگی

  • گوشت چرخ‌کرده: ۵۰۰ گرم
  • پیاز: ۳ عدد متوسط
  • سیر: ۵ – ۶ حبه
  • قارچ: ۲۵۰ گرم
  • کاهو: به مقدار دلخواه
  • گوجه حلقه شده: به مقدار دلخواه
  • آبلیمو: به مقدار لازم
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • پنیر گودا: به مقدار لازم
  • سس خردل، سس تند، سس مایونز: به مقدار دلخواه
  • ادویه مخصوص همبرگر: به مقدار دلخواه
  • نان مخصوص همبرگر: ۵ عدد
طرز تهیه همبرگر خانگی - دیجی فود

اگر برای اولین بار است که با اسم ادویه مخصوص همبرگر مواجه می‌شوید، اجازه بدهید شما را با طرز تهیه ادویه مخصوص همبرگر خانگی آشنا کنیم. ادویه مخصوص همبرگر ترکیبی از این مواد است: فلفل سیاه، جوز هندی، پودر سیر، تخم گشنیز، میخک، خردل، زنجبیل، کاری و آویشن. تمام این ادویه‌ها را در آسیاب ریخته تا خوب پودر شوند و سپس باهم مخلوط کنید. ادویه مخصوص همبرگر خانگی شما آماده است. آن را داخل یک ظرف دربسته بریزید و هربار که کسی از شما درباره فوت کوزه‌گری طرز تهیه همبرگر خانگی سوال کرد، درباره ادویه خاص خود به او بگویید!

مواد گفته شده برای درست کردن همبرگر خانگی برای ۵ نفر کافی است. اگر می‌خواهید برای تعداد بیشتر یا کمتری همبرگر درست کنید، می‌توانید میزان مواد را دو برابر یا نصف کنید.

دستور پخت سریع همبرگر خانگی

  1. گوشت چرخ‌کرده را با ادویه همبرگر، پیاز و سیر مخلوط کرده و خوب ورز بدهید.
  2. چند دقیقه به مخلوط گوشت زمان بدهید و سپس آن را به پنج قسمت تقسیم کنید.
  3. تکه‌های گوشت را به شکل دایره‌هایی با پهنای ۱۲ سانتی‌متر و قطر ۱ سانتی‌متر دربیاورید.
  4. روغن را داخل تابه یا دستگاه گریل که از قبل گرم کرده‌اید بریزید.
  5. قطعات همبرگر را داخل تابه یا دستگاه گریل قرار بدهید تا خوب سرخ شوند و سی ثانیه قبل از برداشتن از روی حرارت، یک لایه پنیر گودا روی هر قطعه گوشت بگذارید.
  6. تکه‌های قارچ را به همراه مقداری آبلیمو، نمک و فلفل سیاه تفت بدهید.
  7. ترکیب سس‌ها، پیاز حلقه شده، کاهو، قارچ، همبرگر و گوجه را در میان دو لایه نان قرار بدهید و نوش جان کنید.
طرز تهیه همبرگر خانگی - دیجی فود

دستور پخت مرحله به مرحله؛ طرز تهیه همبرگر خانگی با جزئیات!

اگر می‌خواهید طرز تهیه همبرگر رستورانی در خانه را دنبال کنید و نمی‌خواهید یک همبرگر معمولی درست کنید، کافی است قلق‌های خاصی را در مراحل آشپزی خود رعایت کنید. یکی از نکاتی که معمولا به هنگام درست کردن همبرگر خانگی در نظر گرفته نمی‌شود، استفاده از ادویه مخصوص همبرگر خانگی است. مطمئن باشید اگر از ادویه مخصوصی که برای پخت همبرگر معرفی کردیم استفاده کنید، تشخیص همبرگر خانگی شما از همبرگر رستورانی سخت خواهد شد.

در ادامه، طرز تهیه همبرگر خانگی را مرحله به مرحله و با جزئیات کامل بررسی می‌کنیم:

مرحله اول: بهتر است برای پخت همبرگر از گوشت گوساله استفاده کنید تا همبرگر شما جمع نشود و علاوه بر طعم خوب، ظاهر زیبایی هم داشته باشد. گوشت چرخ‌کرده را به همراه ادویه همبرگر، پیاز رنده شده و سیر رنده شده خوب ورز بدهید و تا جایی که مطمئن شدید ترکیب گوشت کاملا یکدست شده است، این کار را ادامه بدهید.

مرحله دوم: اگر زیاد عجله ندارید، حدود بیست دقیقه تا نیم ساعت به مخلوط گوشت زمان بدهید تا مواد به خورد هم بروند. سپس، مخلوط گوشت را به پنج گلوله هم‌اندازه تقسیم کنید.

مرحله سوم: گلوله‌های گوشت را صاف کرده و به دایره‌هایی تقسیم کنید که پهنایی حدودا دوازده سانتی‌متری و قطری حدودا یک سانتی‌متری دارند. البته نیازی نیست این اندازه‌ها کاملا دقیق باشند و برای اندازه‌گیری حدودی، می‌توانید از سایز نان همبرگر کمک بگیرید.

مرحله چهارم: برای سرخ کردن همبرگرها می‌توانید از تابه و یا دستگاه گریل استفاده کنید. البته اگه امکانش را دارید، می‌توانید همبرگر خود را کبابی هم بکنید. تابه یا دستگاه گریل را گرم کنید و مقداری روغن داخلش بریزید و اجازه بدهید روغن خوب داغ شود. سپس همبرگر را داخل ظرف بگذارید و حدود ده الی دوازده دقیقه زمان به سرخ شدن همبرگرها بدهید.

مرحله پنجم: سی ثانیه قبل از اینکه همبرگرها را از روی حرارت بردارید، یک ورقه پنیر گودا روی هر همبرگر قرار بدهید تا با حرارت همبرگر آب شود. استفاده از پنیر گودا یکی از کارهایی است که کمک زیادی به خوشمزه شدن همبرگر می‌کند.

مرحله ششم: قارچ‌ها را از پهنا برش بزنید و به همراه مقداری آبلیمو، نمک و فلفل سیاه تفت بدهید. در این مرحله نیازی به استفاده از روغن نیست و استفاده از آبلیمو باعث می‌شود قارچ‌ها هنگام سرخ شدن سیاه نشوند.

مرحله هفتم: نان همبرگر را به دقت برش بدهید. سس خردل، سس تند و سس مایونز را ترکیب کرده و روی نان بریزید. سپس، پیاز حلقه شده را روی سس بریزید و یک لایه کاهو روی آن قرار دهید. بعد همبرگر به همراه پنیر گودای ذوب شده را روی کاهو قرار دهید و در مرحله آخر، قارچ سرخ شده را روی پنیر بریزید. لایه دوم نان را روی قارچ قرار بدهید. طرز تهیه همبرگر خانگی شما به پایان رسیده و همبرگر حرفه‌ای شما آماده است!

طرز تهیه همبرگر خانگی - دیجی فود

دستور پخت همبرگر خانگی چه انواعی دارد؟

همبرگر خانگی را می‌توان به شکل‌های دیگر و با استفاده از مواد دیگر هم درست کرد. اگر به طعم سویا علاقه دارید، می‌توانید مراحل طرز تهیه همبرگر خانگی با گوشت و سویا را انجام بدهید. برای انجام این کار کافی است به مخلوط گوشت چرخ‌کرده، مقداری سویای چرخ شده اضافه کنید. اگر دوست دارید همبرگر مرغ درست کنید، می‌توانید طرز تهیه همبرگر مرغ خانگی را پیش ببرید که کاملا شبیه به مراحل گفته شده است و فقط کافی است به جای گوشت چرخ‌کرده، باید از مرغ چرخ‌کرده استفاده کنید.

طرز تهیه همبرگر خانگی - دیجی فود

همبرگر خانگی را چطور سرو کنیم؟

همانطور که دیدید، طرز تهیه همبرگر خانگی که شبیه به همبرگر رستورانی باشد، بسیار ساده است و زمان کمی هم از شما می‌گیرد. برای سرو همبرگر خانگی می‌توانید مقداری مقداری سیب زمینی یا قارچ سوخاری کنار همبرگر بگذارید. داشتن سالاد فصل، سالاد کلم و یا سالاد اندونزی در کنار همبرگر خانگی می‌تواند غذای شما را به یک غذای کاملا حرفه‌ای و البته فوق‌العاده لذیذ و کامل تبدیل کند.

طرز تهیه
recipe image
دستور پخت
طرز تهیه همبرگر خانگی
نویسنده
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
زمان کل
میانگین امتیاز
۵1star1star1star1star1star Based on ۱ Review(s)


0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات