طرز تهیه چیکن برگر خانگی به روش حرفه‌ای‌ترین سرآشپزها!

طرز تهیه چیکن برگر خانگی به روش حرفه‌ای‌ترین سرآشپزها!

همبرگر را که همه می‌شناسیم؛ یک فست فود سالم و خوشمزه که تقریباً در منو تمام فست فودی‌های شهر به چشم می‎خورد. اما همبرگری که در خانه می‌پزید کجا و همبرگر رستورانی کجا!  البته که با کمی دقت و توجه می‌توان غذاهای فست فودی را با همان طعم و کیفیت در خانه هم تهیه کرد. ما پیش از این روش‌های مختلفی در طرز تهیه همبرگر را به شما آموزش دادیم و حالا در این مقاله از دیجی فود به سراغ نوع دیگری از همبرگر یعنی چیکن برگر خانگی رفتیم. طرز تهیه چیکن بگر دقیقا مشابه همان دستور تهیه همبرگر با گوشت قرمز است اما این‌بار با سینه مرغ! اگر تا به حال فقط طرز تهیه همبرگر معمولی خانگی را بلد بودید، حالا زمان آن رسیده که با این روش، خودتان در خانه یک چیکن برگر حرفه‌ای بپزید. اگر می‌خواهید با طرز تهیه چیکن برگر به روش بهترین سرآشپزها آشنا شوید، در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.

طرز تهیه چیکن برگر - دیجی فود

مواد لازم در طرز تهیه چیکن برگر

  • سینه مرغ چرخ شده ۵۰۰ گرم
  • پیاز ۳ عدد متوسط
  • سیر ۵ – ۶ حبه
  • قارچ ۲۵۰ گرم
  • کاهو به مقدار دلخواه
  • گوجه حلقه شده به مقدار دلخواه
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • پنیر گودا به مقدار لازم
  • سس خردل، سس تند، سس مایونز: به مقدار دلخواه
  • ادویه مخصوص همبرگر به مقدار دلخواه
  • نان مخصوص همبرگر ۵ عدد

شاید در میان این لیست نام ادویه همبرگر رستورانی کمی به گوشتان ناآشنا باشد، این ادویه ترکیبی از چند ادویه مخصوص در تهیه مایه همبرگر است که می‌توانید به صورت آماده از عطاری‌ها خریداری کنید اما ما هم پیش از این طرز تهیه ادویه مخصوص همبرگر خانگی را برایتان نوشته‌ایم. تهیه این ادویه در خانه اصلا کار سختی نیست. ادویه مخصوص همبرگر ترکیبی از این مواد است: فلفل سیاه، جوز هندی، پودر سیر، تخم گشنیز، میخک، خردل، زنجبیل، کاری و آویشن. تمام این ادویه‌ها را در آسیاب ریخته تا خوب پودر شوند و سپس باهم مخلوط کنید. این ترکیب یکی از مهم‌ترین طعم دهنده‌ها در طرز تهیه چیکن برگر است که نباید از ان غافل شد.

مواد گفته شده برای درست کردن چیکن برگر برای ۵ نفر کافی است. اگر می‌خواهید برای تعداد بیشتر یا کمتری چیکن برگر بپزید، می‌توانید میزان مواد را نصف یا چند برابر کنید.

دستور پخت سریع چیکن برگر

  1. سینه مرغ چرخکرده را با ادویه مخصوص همبرگر، پیاز و سیر مخلوط کرده و خوب ورز بدهید.
  2. مخلوط گوشت را نیم ساعت در یخچال استراحت دهید و سپس آن را به پنج قسمت تقسیم کنید.
  3. تکه‌های گوشت را به شکل دایره‌هایی با پهنای ۱۲ سانتی‌متر و قطر ۱ سانتی‌متر دربیاورید.
  4. روغن را داخل تابه یا دستگاه گریل که از قبل گرم کرده‌اید بریزید.
  5. قطعات چیکن برگر را داخل تابه یا دستگاه گریل قرار بدهید تا خوب سرخ شوند و سی ثانیه قبل از برداشتن از روی حرارت، یک لایه پنیر گودا روی هر قطعه گوشت بگذارید.
  6. تکه‌های قارچ را به همراه مقداری آبلیمو، نمک و فلفل سیاه تفت بدهید.
  7. ترکیب سس‌ها، پیاز حلقه شده، کاهو، قارچ، همبرگر و گوجه را در میان دو لایه نان قرار بدهید و نوش جان کنید.

طرز تهیه چیکن برگر - دیجی فود

طرز تهیه چیکن برگر مرحله به مرحله

  1. در اولین مرحله از طرز تهیه چیکن برگر سینه مرغ چرخ‌کرده را به همراه ادویه همبرگر، پیاز رنده شده و سیر رنده شده خوب ورز بدهید و تا جایی که مطمئن شدید ترکیب گوشت کاملا یکدست شده است، این کار را ادامه بدهید.
  2. گوشت مرغ مانند گوشت قرمز سفت نیست و حتما باید پیش از پخت حداقل برای نیم ساعت داخل یخچال استراحت کند. اگر زیاد عجله ندارید، خوب است که برای یک ساعت به مخلوط گوشت زمان بدهید تا هم مواد به خورد هم بروند و هم گوشت خودش را بگیرد. سپس، مخلوط گوشت مرغ را به پنج گلوله هم‌اندازه تقسیم کنید.
  3. گلوله‌های گوشت مرغ را صاف کرده و به دایره‌هایی تقسیم کنید که پهنایی حدودا دوازده سانتی‌متری و قطری حدودا یک سانتی‌متری دارند. البته نیازی نیست این اندازه‌ها کاملا دقیق باشند و برای اندازه‌گیری حدودی، می‌توانید از سایز نان همبرگر کمک بگیرید.
  4. برای سرخ کردن چیکن برگر می‌توانید از تابه و یا دستگاه گریل استفاده کنید. البته اگه امکانش را دارید، می‌توانید چیکن برگر خود را کبابی هم بکنید. تابه یا دستگاه گریل را گرم کنید و مقداری روغن داخلش بریزید و اجازه بدهید روغن خوب داغ شود. سپس قرص‌های چیکن برگر را داخل ظرف بگذارید. حدود هشت دقیقه زمان برای سرخ شدن دو طرف برگرها کافیست. هر طرف چیکن برگر را برای ۴ دقیقه بپزید.
  5. در مراحل آخر از طرز تهیه چیکن برگر درست سی ثانیه قبل از اینکه چیکن برگر را از روی حرارت بردارید، یک ورقه پنیر گودا روی هرکدام قرار دهید تا با حرارت برگرها آب شود. استفاده از پنیر گودا یکی از کارهایی است که کمک زیادی به خوشمزه شدن چیکن برگر شما می‌کند.
  6. قارچ‌ها را از پهنا برش بزنید و به همراه مقداری آبلیمو، نمک و فلفل سیاه تفت بدهید. در این مرحله نیازی به استفاده از روغن نیست و استفاده از آبلیمو باعث می‌شود قارچ‌ها هنگام سرخ شدن سیاه نشوند.
  7. نان همبرگر را به دقت برش بدهید. سس خردل، سس تند و سس مایونز را ترکیب کرده و روی نان بریزید. سپس، پیاز حلقه شده را روی سس بریزید و یک لایه کاهو روی آن قرار دهید. بعد چیکن برگر به همراه پنیر گودای ذوب شده را روی کاهو قرار دهید و در مرحله آخر، قارچ سرخ شده را روی پنیر بریزید. لایه دوم نان را روی قارچ قرار بدهید. طرز تهیه چیکن برگر حرفه‌ای شما به پایان رسید. نوش جان!

طرز تهیه چیکن برگر - دیجی فود

نحوه سرو چیکن برگر

طرز تهیه چیکن برگر از ساده‌ترین دستورهایی است که می‌توانید در خانه امتحان کنید. برگرها به سرعت آماده می‌شوند و یک وعده غذای هیجان انگیز را برایتان می‌سازند. البته خوب است که برای سرو چیکن برگر خانگی و کامل‌تر شدن میز شامتان از گزینه‌های دیگری مانند سیب زمینی یا قارچ سوخاری هم کمک بگیرید. همچنین سرو سالاد فصل، سالاد کلم و یا سالاد اندونزی هم در کنار چیکن برگر می‌تواند غذای شما را به یک غذای حرفه‌ای و البته کامل تبدیل کند. خوشحال می‌شویم نظرتان را در مورد این دستور در طرز تهیه چیکن برگر برایمان بنویسید.  

طرز تهیه
recipe image
دستور پخت
طرز تهیه چیکن برگر
نویسنده
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
زمان کل


0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات