طرز تهیه خوراک بادمجان کبابی برای دوستداران طعم بادمجان 

طرز تهیه خوراک بادمجان کبابی برای دوستداران طعم بادمجان 

اگر از غذا‌های تکراری خسته شده‌اید، به‌دنبال تجربه غذا‌های جدید هستید و همچنین طعم بادمجان نیز از جمله طعم‌هایی است که می‌پسندید، خوراک بادمجان کبابی از جمله غذا‌های لذیذی است که توصیه می‌کنیم حتما آن را امتحان کنید. این خوراک در مناطق مختلف به شیوه‌های متفاوتی طبخ می‌شود؛ از‌این‌رو ما در این مطلب ۲ طرز تهیه خوراک بادمجان کبابی که محبوبیت بیشتری دارند و مرسوم‌ترند را به شما آموزش داده‌ایم. تهیه این خوراک بسیار راحت است و مراحل طبخ آن به‌سرعت پیش می‌رود. در نتیجه این خوراک می‌تواند گزینه‌ای عالی برای افرادی باشد که وقت زیادی ندارد و در‌عین‌حال می‌خواهند غذا‌های متنوع و لذیذ تجربه کنند. 

طرز تهیه خوراک بادمجان - دیجی فود

طرز تهیه خوراک بادمجان کبابی 

در این بخش طرز تهیه اصلی خوراک بادمجان کبابی که در میان ایرانی‌ها مرسوم‌تر است را آورده‌ایم. 

مواد لازم برای تهیه خوراک بادمجان کبابی

  • بادمجان کبابی: ۴۰۰ گرم 
  • پیاز متوسط: ۱ عدد
  • رب گوجه‌فرنگی: ۳ قاشق غذاخوری
  • آلو خورشتی: ۱۰ تا ۱۲ عدد
  • روغن: به میزان لازم
  • زردچوبه، نمک و فلفل:‌ به میزان لازم 

طرز تهیه خوراک بادمجان کبابی به‌صورت مرحله‌به‌مرحله 

  • مرحله اول

پیش از هر‌کاری ابتدا آلو خورشتی‌ها را داخل ظرفی مناسب ریخته و روی آن یک لیوان آب گرم بریزید تا نرم شوند. پس از این کار یک عدد پیاز متوسط را به‌صورت نگینی خرد کنید. ماهیتابه‌ای را برداشته و داخل آن کمی روغن بریزید و روی حرارت بگذاریدو پس از آنکه روغن داغ شد، پیاز‌ها را به آن اضافه کرده و تا زمانی که رنگ‌ها آن‌ها طلایی شود، تفت دهید. سپس رب گوجه‌فرنگی، زردچوبه، نمک و فلفل را نیز به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا خامی رب گرفته شده و عطر ادویه‌جات آزاد شود. 

  • مرحله دوم

پس از آنکه کمی ترکیب رب گوجه‌فرنگی و پیاز‌داغ را تفت دادید، بادمجان‌های کبابی را به آن اضافه کنید و مجدد کمی تفت دهید تا مواد به خورد بادمجان‌ها رفته و کمی باهم‌ سرخ شوند. 

نکته: می‌توانید بادمجان کبابی آماده تهیه کرده یا خودتان بادمجان‌ها را درون فر یا روی اجاق گاز کبابی کنید. 

  • مرحله سوم

در ادامه آلو‌هایی که از قبل خیس کرده بودید را به‌همراه آبشان به ترکیب بادمجان کبابی و پیاز‌داغ اضافه کنید و کمی هم بزنید. پس از آنکه خوراک شما به جوش آمد، حرارت را تا حد ممکن کاهش داده و سپس درب ماهیتابه را بگذارید. در این مرحله از طرز تهیه خوراک بادمجان کبابی، حدود یک ساعت زمان لازم است تا محتویات داخل خوراک شما به‌خوبی پخته شوند و طعم مواد به خورد بادمجان‌ها رود. 

  • مرحله چهارم

پس از حدود یک ساعت درب ماهیتابه را بردارید و حرارت را کمی افزایش دهید تا آب اضافه خوراک بادمجان کبابی شما گرفته شود. 

  • مرحله آخر 

هم‌اکنون خوراک بادمجان کبابی خوش‌عطر‌و‌طعم شما آماده سرو است. آن را داخل ظرفی مناسب ریخته و همراه با برنج یا نان سرو کنید. نوش جان. 

طرز تهیه خوراک بادمجان - دیجی فود

طرز تهیه خوراک بادمجان کبابی به سبک ترکیه‌ای‌ها

خوراک بادمجان کبابی در ترکیه نیز طبخ می‌شود و طرفداران بسیاری دارد. البته باید بدانید که طرز تهیه خوراک بادمجان کبابی به سبک ترکیه‌‌ای‌ها، کمی متفاوت است؛‌ از‌این‌رو ما در ادامه روش پخت این سبک از بادمجان کبابی را به‌صورت مرحله‌به‌مرحله آورده‌ایم. 

مواد لازم برای تهیه خوراک بادمجان کبابی به سبک ترکیه‌ای‌ها

  • بادمجان متوسط: ۴ عدد
  • گوجه فرنگی متوسط: ۲ عدد
  • فلفل سبز: ۲ عدد
  • فلفل قرمز: ۱ عدد
  • پیاز متوسط: ۱ عدد
  • سیر: ۲حبه
  • جعفری خرد‌شده: به میزان دلخواه 
  • روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
  • رب گوجه‌فرنگی: ۱ قاشق چایخوری
  • نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز: به میزان لازم 

طرز تهیه ٰخوراک بادمجان کبابی به سبک ترکیه‌ای‌ها به‌صورت مرحله‌به‌مرحله

  • مرحله اول

برای داشتن یک خوراک بادمجان کبابی لذیذ به سبک ترکیه‌ای‌ها، ابتدا باید بادمجان‌ها را خوب بشویید، سپس آن‌ها را درون فر بگذارید یا روی اجاق گاز کبابی کنید. در ادامه پوست بادمجان‌ها را جدا کرده و هر‌کدام را به چند برش بزرگ تقسیم کنید.

  • مرحله دوم

در مرحله بعد، بادمجان‌ها را کنار بگذارید و به سراغ گوجه‌فرنگی‌ها بروید. بهتر است پوست گوجه‌فرنگی را بگیرید، سپس آن‌ها را به‌صورت نگینی خرد کنید و کنار بگذارید. 

  • مرحله سوم

در ادامه فلفل‌ها را نیز شسته، به‌صورت حلقه‌ای برش داده و داخل ظرفی مناسب کنار بگذارید. همچنین پوست سیر‌ها را نیز جدا کرده و هر حبه را به ۲ یا ۴ قسمت تقسیم کنید و کنار بگذارید. 

  • مرحله چهارم

در این مرحله از طرز تهیه خوراک بادمجان کبابی به سبک ترکیه‌ای‌ها، یک عدد پیاز متوسط را به‌صورت نگینی خرد کنید و درون ماهیتابه‌ای با روغن تفت دهید تا نرم و سبک شوند. سپس فلفل‌ها و سیر را به پیاز‌داغ‌ها اضافه کرده و کمی تفت دهید. در ادامه حدود ۱ لیوان آب جوش به ماهیتابه اضافه کرده، درب آن را بگذارید و حرارت را کاهش دهید. 

  • مرحله پنجم

پس از حدود ۵ تا ۱۰ دقیقه، بادمجان‌های کبابی را به‌همراه فلفل چیلی، فلفل سیاه، فلفل قرمز و مقداری نمک به ماهیتابه افزوده و کمی هم بزنید تا با‌هم مخلوط شوند. سپس مجدد درب ماهیتابه را گذاشته و اجازه دهید مواد به مدت ۵ دقیقه دیگر با‌هم پخته شوند. 

  • مرحله ششم 

پس از حدود ۵ دقیقه، جعفری خرد شده را نیز به ترکیب اضافه کنید. در این مرحله اگر آب خوراک شما زیاد بود، درب ماهیتابه را برداشته، حرارت را افزایش دهید و بگذارید آب اضافه آن بخار شود. 

  • مرحله آخر 

خوراک بادمجان کبابی خوش رنگ‌و‌لعاب ترکیه‌ای شما آماده سرو است. می‌توانید این خوراک لذیذ را در کنار برنج خوش‌عطر ایرانی یا نان سرو کرده و چشیدن طعم آن لذت ببرید. نوش جان. 

در این مطلب از مجله آشپزی دیجی فود، تلاش ما بر این بود که ۲ طرز تهیه بادمجان کبابی که محبوبیت بیشتری دارند و متداول‌تر هستند را به‌بیانی ساده، به‌صورت مرحله‌به‌مرحله به شما آموزش دهیم. همچنین در طول آموزش سعی داشتیم تا جای ممکن نکات و ترفند‌هایی را بیان کنیم تا شما بتوانید همچون یک آشپز حرفه‌ای و با‌تجربه، خوراکی خوش‌طعم و لذیذ طبخ کنید. هم‌اکنون وقت آن رسیده تا ضمن تهیه مواد اولیه این خوراک، دست‌به‌کار شده و هنر آشپزی خود را به‌رخ اطرافیان کشیده و لذت چشیدن خوراکی لذیذ را به آن‌ها هدیه دهید. 

 

طرز تهیه
recipe image
دستور پخت
طرز تهیه خوراک بادمجان
نویسنده
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
زمان کل


0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات