طرز تهیه پیتزا یونانی به روش سرآشپز + نکات و ترفندهایی برای بهتر شدن

طرز تهیه پیتزا یونانی به روش سرآشپز + نکات و ترفندهایی برای بهتر شدن

پیتزا یونانی یکی از انواع پیتزاهای محبوب نسل جوان است. طعم تندی دلپذیری که در این پیتزا احساس می کنیم، فوق العاده جذاب بوده و از این جهت باید طرز تهیه پیتزا یونانی را به عنوان یکی از خوشمزه ترین پیتزاها بلد باشیم.

پیتزا یونانی یکی از پیتزاهای بسیار خوشمزه می باشد که مواد زیادی برای تهیه آن نیاز نیست و یکی از مهم ترین نکات تهیه پیتزا یونانی عمق کم می باشد و مانند پیتزاهای آمریکا خمیر را زیاد ضخیم نمی گیرند و در تابه های کم عمق تهیه می شود و مواد رویه آن کاملا سلیقه ای می باشد. در ایالات متحده آمریکا، پیتزا به سبک یونانی در مناطق نیوانگلند و مناطقی از ایالت شرقی نیویورک رایج است این پیتزا در سال ۱۹۵۴ توسط مردم یونان اهل آلبانی کشف شد در سال ۱۹۸۰ در کانتیکت حدود ۴۰% فروش پیتزا توسط یونانی ها اداره می شد. امروز در این مطلب از دیجی فود طرز تهیه پیتزا یونانی به روش رستورانی را به شما آموزش خواهیم داد با ما همراه باشید.

طرز تهیه پیتزا - دیجی فود

مواد لازم در طرز تهیه پیتزا یونانی

  • تخم مرغ ۲ عدد
  • روغن مایع ۳ ق غذا خوری
  • جوش شیرین ۱ ق چای خوری
  • ماست ۱/۲ پیمانه
  • آرد به مقدار لازم
  • مواد لازم برای تهیه پیتزا یونانی
  • پیاز قرمز ۱ عدد
  • فلفل دلمه رنگی ۱ عدد
  • زیتون سیاه ۱۰ عدد
  • پونه کوهی ۱ ق چای خوری
  • گوجه ۱ عدد
  • پنیر فتا ۲۰۰ گرم
  • پنیر پیتزا به مقدار لازم
  • سس کچاب به مقدار لازم
  • پودر سیر به مقدار لازم

مرحله اول: آماده سازی خمیر در طرز تهیه پیتزا یونانی

در اولین مرحله از طرز تهیه پیتزا یونانی یک کاسه بزرگ بردارید. تمام مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه خمیر پیتزا را در کاسه بریزید و با هم ترکیب کنید. خمیر به دست آمده را ورز دهید تا چسبناک شود. روی ظرف را با کیسه پلاستیکی بپوشانید. اجازه دهید خمیر به مدت ۸ تا ۱۲ ساعت استراحت کند. در صورتی که نمی خواهید ۸ ساعت صبر کنید، می توانید به جای یک دوم قاشق چایخوری مخمر خشک فعال، از ۳ قاشق چایخوری مخمر استفاده کنید.

مرحله دوم: شکل دهی به خمیر پیتزا یونانی

خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. این دو قسمت را به شکل دو توپ گرد درآورید. یک کاغذ روغنی پهن کنید و روی آن مقداری آرد بپاشید. یک قسمت از خمیر را در مرکز کاغذ روغنی بگذارید. آن را با دست صاف کنید. سپس به کمک انگشتان خود و حرکات دایره ای دست، از مرکز خمیر به سمت لبه ها بکشید تا دایره بزرگی به وجود آید. حالا اجازه دهید خمیر ۲۰ دقیقه استراحت کند. این کار را برای تکه دیگر خمیر هم تکرار کنید.

مرحله سوم: آماده سازی فر

فر را روشن کرده و در دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد یا ۳۹۰ فارنهایت آن را تنظیم کنید. اگر از سنگ پیتزا استفاده می کنید، آن را هم در فر بگذارید تا گرم شود. در غیر این صورت از همان سینی فر استفاده کنید.

مرحله چهارم: تهیه سس گوجه فرنگی

در مرحله بعد از طرز تهیه پیتزا یونانی یک کاسه کوچک بردارید. تمام مواد اولیه لازم برای تهیه سس گوجه فرنگی را در کاسه بریزید. رب گوجه فرنگی، آب، پودر سیر و پونه کوهی را خوب با هم میکس کنید. سپس سس را برای استفاده روی دو خمیر پیتزا، به دو قسمت تقسیم کنید. سس را به کمک پشت یک قاشق غذاخوری، روی سطح خمیر پیتزا پخش کنید.

مرحله پنجم: چیدن تاپینگ در طرز تهیه پیتزا یونانی

در این مرحله نوبت به چیدن مواد اولیه روی پیتزا یونانی می رسد. پنیر فتا را خرد و ریز کنید و روی پیتزا بریزید. حالا پونه کوهی، زیتون ها، پنیر موزارلا، فلفل دلمه ای سبز، گوجه فرنگی و پیاز خرد شده را اضافه کنید. می توانید از گوجه گیلاسی خرد شده هم استفاده کنید. حالا کمی روغن زیتون روی پیتزاها بریزید.

مرحله آخر: پخت و سرو

پیتزا را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر بپزید. زمانی که پنیر روی پیتزا ذوب شد و نان پیتزا قهوه ای رنگ شد، می توانید آن را از فر خارج کنید. حالا پیتزای شما آماده سرو است. نوش جان.

خمیر پیتزای فوری - دیجی فود

روشی دیگر در تهیه خمیر پیتزا یونانی

مواد لازم

  • آرد گندم یا آرد سفید ۳ پیمانه
  • شکر یک دوم قاشق چایخوری
  • پودر خمیر مایه فوری ۱ و یک دوم قاشق چایخوری
  • آب ولرم ۱ پیمانه
  • روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک ۱ قاشق چایخوری

مراحل تهیه خمیر در طرز تهیه پیتزا یونانی

  1. درست کردن خمیر با این روش در طرز تهیه پیتزا یونانی بسیار راحت و بدون دردسر است، برای تهیه این خمیر آسان کافیست آرد، نمک، شکر و پودر خمیر مایه فوری را داخل یه کاسه بزرگ مخلوط کنید. البته یک دوم پیمانه از آرد را نگه دارید و کنار دستتان داشته باشید.
  2. در مرحله بعد آب ولرم و روغن را به مواد خشک خمیر اضافه کنید، ابتدا مواد را با قاشق هم بزنید و بعد با دست مشغول ورز دادن خمیر شوید.
  3. مواد خمیر پیتزای فوری را تا جایی با دست ورز دهید که کاملا یک دست شوند. اگر در حین ورز دادن خمیر احساس کردید خمیر چسبناک است، آردی که کنار گذاشته بودید را کم کم به آن اضافه کنید و به ورز دادن ادامه دهید تا خمیر شکل گرفته و به دست نچسبد.
  4. در طرز تهیه خمیر پیتزای فوری از اضافه کردن آرد زیادی خودداری کنیدف اینکار باعث بی‌کیفیت شدن بافت خمیر شما شده و نان پیتزا را سفت و خشک میکند. این خمیر احتیاجی به استراحت یک الی دو ساعت ندارد و بعد از شکل گرفتن آماده طبخ است. فقط دقت کنید که این خمیر باید با ضخامت نیم میلیمتر برای تهیه پیتزا باز شود. پس با دقت و حوصله مشغول وردنه کشی خمیر شوید و آن را حسابی باز کنید.
  5. مواد دلخواهتان را روی خمیر بریزید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.

نکات کلیدی در طرز تهیه پیتزا یونانی

  • جوش شیرین را نمی توانید با بیکینگ پودر جایگزین کنید.
  • در هنگام آماده سازی مواد روی پتیزا روی خمیر را بپوشانید تا خشک نشود.
  • کف تابه مورد نظر را کمی چرب و آردپاشی کنید تا پیتزا یونانی به تابه نچسبد.
  • می توانید برای لطافت بیشتر خمیر یک کاسه آب داخل فر قرار دهید.
  • می توانید بجای سس کچاب از سس پوره گوجه فرنگی استفاده کنید.
  • نیاز به افزودن نمک نیست چون پنیر و زیتون به اندازه کافی نمک دارد.پ

شما کدام دستور را در طرز تهیه پیتزا یونانی ترجیح می‌دهید؟



0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات