طرز تهیه میگو سوخاری با دو روش متفاوت و خوشمزه در خانه

میگو یک غذای خوشمزه دریایی است که به مدلهای متفاوتی تهیه میشود. میگو سوخاری و میگو پلو دو شیوه پرطرفدار در طبخ میگو هستند. طرز تهیه میگو سوخاری بسیار ساده است و میتوان آن را به راحتی در خانه آماده کرد. اگر شما هم از عاشقان سوخاری و این غذای دریایی هستید حتماً طبخ این غذا را با دستور دیجی فود امتحان کنید. میگو سوخاری یک غذای فست فودی است که هم به عنوان وعده کامل و هم به عنوان پیشغذا سرو میشود. کالری آن نسبتاً بالاست و باید در مصرف آن احتیاط کرد.
هر ۱۰۰ گرم میگو سوخاری حدود ۲۵۰ کیلوکالری دارد.
این سوخاری جذاب به خاطر دریایی بودن با دیگر سوخاریها مانند مرغ و قارچ و سیبزمینی تفاوت زیادی دارد. اگر میخواهید میگو سوخاری را به عنوان وعده اصلی سرو کنید، پیشنهاد میکنیم در کنار آن قارچ و پیاز سوخاری هم آماده کنید. ما قبلاً در مجله دیجی فود طرز تهیه قارچ سوخاری را برایتان نوشتهایم و حالا در این مطلب به سراغ طرز تهیه میگو سوخاری با دو روش مختلف میرویم. با ما همراه باشید.
روش اول: طرز تهیه میگو سوخاری با آرد سوخاری
مواد لازم
- سیر ۵ حبه
- تخممرغ ۱ عدد
- آرد سفید ۱ لیوان
- آرد سوخاری ۱ لیوان
- آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری
- میگو ۱ کیلوگرم
- روغن سرخکردنی به اندازه کافی
- نمک و فلفل سیاه به اندازه کافی
طرز تهیه میگو سوخاری مرحله به مرحله
- مراحل پخت در طرز تهیه میگو سوخاری کاملاً مشابه دیگر سوخاریهاست، پس برای درست کردنش ابتدا میگوها را تمیز کنید، رگ سیاه پشت کمر میگو را به کمک یک چاقو و خلالدندان خارج کنید. حالا مجدد میگوها را بشویید و اجازه دهید کمی خشک شوند و آبشان برود.
- سیرها پوست کرده و در یک کاسه بزرگ با رنده ریز رنده کنید. حالا میگوها را اضافه کنید و آبلیمو و نمک و فلفل را روی آنها بریزید. کمی با دست مخلوط کنید و به مدت دو تا سه ساعت داخل یخچال استراحت دهید. (روی کاسه را حتماً با سلفون بپوشانید.)
- مرحله بعد در طرز تهیه میگو سوخاری آماده کردن مواد سوخاری است. تخممرغ را در کاسهای بشکنید و با چنگال هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شود. آرد سفید و آرد سوخاری را هم در کاسههای جدا بریزید.
- یک تابه گود انتخاب کنید. بهتر است تابه شما کوچک با عمق زیاد باشد. آنقدر روغن بریزید که اگر میگوها را به تابه اضافه کنید داخل روغن شناور بمانند. حرارت را کم کنید تا روغن آرام آرام داغ شود.
- در این فاصله میگوها را از یخچال خارج کنید. رنده سیر را از روی میگوها بردارید و حالا میگو طعم دار شده را ابتدا در آرد سفید، بعد داخل تخممرغ و در آخر داخل کاسه آرد سوخاری بغلتانید تا به خوبی با آرد پوشیده شود.
- هر زمان روغن به خوبی داغ شد این مراحل را یکی یکی روی میگوها انجام دهید و آنها را داخل روغن سرخ کنید تا بپزند. مغزپخت شدن میگو به زمان زیادی احتیاج ندارد همینکه میگوها طلایی شدند آنها را از روغن بیرون بیاورید و برای گرفتن روغن اضافی روی دستمال آشپزخانه قرار دهید.
بد نیست بدانید که این روش در طرز تهیه میگو سوخاری به میگو سوخاری فرانسوی شهرت دارد.
روش دوم: طرز تهیه میگو پفکی با خمیر بنیه
مواد لازم برای طعم دار کردن میگوها
- میگو ۵۰۰ گرم
- پیاز متوسط ۲ عدد
- فلفل دلمهای یک عدد
- پودر سیر، نمک و فلفل به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه خمیر بنیه
- تخممرغ ۳ عدد
- بیکینگپودر یک و نیم قاشق چایخوری
- عصاره قرص گوشت یک عدد
- ماءالشعیر ساده بدون طعم ۲ لیوان
- آرد ۲ لیوان
- نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه میگو سوخاری از نوع پفکی
- برای تهیه میگو سوخاری با این روش ابتدا به همان روال سابق میگوها را پاک کنید رگ سیاه پشت میگو را بیرون آورده و به خوبی بشویید. حالا میگوها را با پیاز رنده شده، فلفل دلمهای رنده شده، پودر سیر، نمک و فلفل به خوبی مخلوط کرده و به مدت ۲ ساعت داخل یخچال استراحت دهید.
- طرز تهیه میگو سوخاری با خمیر بنیه کمی متفاوت از دستورهای معمول در طرز تهیه انواع سوخاری است. از این دستور برای تهیه میگو پفکی استفاده میشود. میگو سوخاری پفکی طعم متفاوتی دارد و خیلی باب میل بچههاست. برای تهیه میگو با این روش باید قبل از هر کار مایه بنیه را آماده کنید.
- دستور تهیه مایه میگو پفکی خیلی ساده است. ابتدا تخممرغها را با همزن دستی آنقدر بزنید تا کف کند. در این مرحله بیکینگپودر، عصاره گوشت و ماءالشعیر را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. آرد را کمکم به مخلوط تخممرغ و ماءالشعیر اضافه کنید و با همزن دستی بزنید تا یکدست شود. خمیر بنیه در تهیه میگو سوخاری باید غلیظ و کشدار باشد.
- شما میتوانید به مقدار نیاز نمک و فلفل هم به خمیر بنیه اضافه کنید. اگر حس میکنید خمیر شل است مقداری آرد به آن اضافه کنید و اگر خمیر سفت است کمی ماءالشعیر اضافه کنید.
- حالا در مرحله آخر از طرز تهیه میگو سوخاری پفکی کافی است میگوهای طعم دار شده را درون این خمیر بغلتانید و داخل روغن داغ سرخ کنید. سعی کنید تابهای که برای این کار انتخاب میکنید کوچک و گود باشد.
طرز تهیه یک سس مخصوص برای سرو میگو
سس تارتار یک سس بسیار خوشمزه است که معمولاً در ادامه طرز تهیه میگو سوخاری آموزش داده میشود تا طعم بهتری به غذای شما ببخشد. این سس خانگی به سادگی آماده میشود و برای تهیه آن به مراحل پیچیده و مواد زیادی نیاز ندارید.
- تخممرغ آبپز ۱ عدد
- جعفری ساطوری شده ۱ قاشق غذاخوری
- سیر رنده شده ۲ حبه
- پیاز ریز خرد شده نصف یک پیاز کوچک
- خیارشور ریز خرد شده ۱ عدد
- سس مایونز نصف لیوان
- سس خردل یک قاشق مرباخوری
- آب لیموترش، نمک و فلفل به میزان دلخواه
برای آماده کردن سس تارتار و سرو در کنار میگو سوخاری و میگو پفکی تمام مواد بالا را داخل کاسهای مخلوط کنید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال استراحت دهید. سپس میگوها را به همراه این سس در کنار قارچ سوخاری، پیاز سوخاری و سیبزمینی سرخ شده سرو کنید.
چند نکته در طرز تهیه میگو سوخاری
- میگوها را روی حرارت خیلی زیاد سرخ نکنید. با این کار روغن شما به سرعت میسوزد و قبل از پختن میگو روی آن برشته میشود.
- اندازه روغن در تابه باید طوری باشد که روی میگوها را بگیرد. برای اینکه روغن کمتری مصرف کنید بهتر است از تابه کوچک و گود استفاده کنید.
- برای اینکه میگوها دقیقاً مانند دستور طرز تهیه میگو سوخاری ترد و پفکی شوند آنها را بیشازحد سرخ نکنید.
- برای گرفتن روغن اضافی میگو حتماً آنها را پس از سرخ شدن بر روی دستمال کاغذی و یا داخل صافی بریزید.
- میگو هرچه بیشتر در سس استراحت کند طعم بهتری به خود میگیرد و خوشمزهتر میشود.
- میگو سوخاری با برنج میتواند به عنوان یک غذای متفاوت و خوشمزه برای ناهار آماده شود.
- میگو سوخاری به علت سرخ شدن کالری زیادی دارد و مصرف آن برای افراد مسن مناسب نیست.
- اگر رژیم غذایی خاصی را دنبال میکنید، میتوانید برای پایین آوردن کالری این غذا به جای سرخ کردن میگو در روغن از طرز تهیه میگو سوخاری در فر استفاده کنید.
ما تمام نکات ضروری و موردنیاز در طرز تهیه میگو سوخاری را به شما آموزش دادیم حالا شما به ما بگویید معمولاً سوخاریها را در خانه به چه روشی آماده میکنید؟ چاشنی موردعلاقه شما برای طعمدار کردن میگو و مرغ چیست؟
