طرز تهیه قارچ سوخاری فست فودی به همراه نکات سرآشپز

طرز تهیه قارچ سوخاری فست فودی به همراه نکات سرآشپز

سوخاری انواع مختلفی دارد که هم به عنوان غذای اصلی و هم به عنوان پیش‌غذا در رستوران‌های فست فودی سفارش داده می‌شود. بعد از طرز تهیه مرغ سوخاری که یک وعده اصلی به شمار می‌رود، طرز تهیه قارچ سوخاری فست فودی بیشترین تعداد جستجو در گوگل را به خود اختصاص داده است. پس اغراق نیست اگر بگوییم قارچ سوخاری محبوب‌ترین غذای سوخاری شده بعد از مرغ است. خصوصاً اگر رژیم داشته باشید و بخواهید یک سوخاری کم‌کالری و سالم بخورید، آن‌وقت لذت خوردن این پیش‌غذا با یک لایه کرانچی مانند و پر ادویه در روی بافت نرم و لطیف قارچ برایتان با خوردن یک وعده غذای کامل برابری خواهد کرد.

در ادامه این مطلب قرار است به طرز تهیه و نکات مربوط درست کردن قارچ سوخاری رستورانی با دو دستور متفاوت بپردازیم. مدت‌زمان لازم برای درست کردن این پیش‌غذای محبوب فست فودی ۴۰ دقیقه است.

مواد لازم در طرز تهیه قارچ سوخاری فست فودی

  • قارچ ۵۰۰ گرم
  • تخم‌مرغ ۱ عدد
  • آرد سفید یا آرد گندم به مقدار لازم
  • پودر سوخاری به مقدار لازم
  • روغن سرخ‌کردنی به میزان لازم
  • نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
  • پودر سیر در صورت تمایل

این مقدار قارچ در طرز تهیه قارچ سوخاری فست فودی برای درست کردن پیش‌غذا به تعداد ۴ نفر کافی است. اگر می‌خواهید مقدار بیشتری قارچ سوخاری داشته باشید، می‌توانید به میزان دلخواه مواد را افزایش دهید.

دستور سریع طرز تهیه قارچ سوخاری فست فودی

برای درست کردن قارچ سوخاری به روش فست فودها کافی است قارچ‌ها را با دستمال نم‌دار تمیز کرده به ترتیب در تخم‌مرغ، آرد سفید یا گندم، مایع تخم‌مرغ و آرد سوخاری بغلتانید و سپس در روغن داغ سرخ‌کنید.

طرز تهیه قارچ سوخاری فست فودی - دیجی فود

مرحله‌ به‌ مرحله با طرز تهیه قارچ سوخاری فست فودی

  1. قارچ‌ها را با دستمال نم‌دار تمیز کنید و یا اگر حس می‌کند با دستمال تمیز نمی‌شوند پوست رویی قارچ را با چاقو به راحتی جدا کنید. به هیچ عنوان قارچ‌ها را نشویید. این کار باعث آبدار شدن و نرمی بیش‌ازحد بافت قارچ سوخاری شما می‌شود.
  2. در ظرفی تخم‌مرغ را شکسته و به مقدار کافی نمک، فلفل، پودر سیر و زردچوبه اضافه کنید. می‌توانید از یک قاشق شیر هم در این ترکیب استفاده کنید. مخلوط تخم‌مرغ و ادویه را به خوبی هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شود.
  3. در ظرف دیگری آرد سفید یا آرد گندم ریخته و کنار بگذارید.
  4. آرد سوخاری را هم در ظرفی گود بریزید و کنار دستتان قرار دهید.
  5. قارچ‌ها را یکی‌یکی داخل تخم‌مرغ بغلتانید، سپس در ظرف آرد زده و مجدد به تخم‌مرغ آغشته کنید. حالا نوبت پوشاندن قارچ‌ها با آرد سوخاری است. قارچ‌ها را بعد از اینکه برای بار دوم به تخم‌مرغ آغشته کردید در ظرف آرد سوخاری به خوبی بغلتانید. این مراحل را به همین ترتیب را برای تمام قارچ‌ها انجام دهید.
  6. یک ظرف گود انتخاب کرده و روغن مخصوص سرخ‌کردنی را درون آن بریزید. ظرف را روی گاز بگذارید تا روغن با حرارت بالا حسابی داغ شود. البته حواستان باشد روغن داغ با روغن‌سوخته زمین تا آسمان تفاوت دارد.
  7. پس از داغ شدن روغن، قارچ‌ها را درون ظرف بیندازید تا با حرارت بالا طلایی شوند.

اما اگر با روغن میانه‌ی خوبی ندارید، پیشنهاد می‌کنیم به جای دستور طرز تهیه قارچ سوخاری فست فودی از دستور دوم در این آموزش استفاده کنید. در این دستور بدون هیچ روغنی فوت‌وفن درست کردن قارچ سوخاری در فر را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم در طرز تهیه قارچ سوخاری در فر

  • قارچ ۱۰ عدد
  • آرد سفید ۱ پیمانه
  • آرد ذرت نصف پیمانه
  • بیکینگ‌پودر یک قاشق چای‌خوری سرخالی
  • نمک نوک قاشق چای‌خوری
  • پودر سوخاری ۲ پیمانه
  • آب ۱ پیمانه

نکته‌ی مهم: توجه کنید که پیمانه در این دستور معادل یک لیوان دسته‌دار فرانسوی است!

طرز تهیه قارچ سوخاری فست فودی - دیجی فود

طرز تهیه قارچ سوخاری بدون روغن

  1. برای درست کردن قارچ سوخاری با این روش ابتدا آرد سفید، بیکینگ‌پودر و نمک را مخلوط‌کنید و تا جایی که یک خمیر صاف و روان به دست بیاید به آن آب اضافه کنید. برای این مقدار آرد حدوداً یک لیوان آب نیاز است.
  2. قارچ‌ها را به همان روشی که در طرز تهیه قارچ سوخاری فست فودی گفتیم، تمیز کنید و یکی‌یکی آن‌ها را به این مخلوط آغشته کنید.
  3. قارچ‌ها را در پودر سوخاری بغلتانید تا همه جای آن‌ها به این پودر آغشته شود.
  4. فر را روی دمای ۳۶۵ درجه فارنهایت یا به عبارت دیگر روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید. سینی فر را با روغن چرب کرده و قارچ‌ها را روی آن بچینید.
  5. قارچ‌ها را در فر گذاشته و تا زمانی که قهوه‌ای و طلایی نشدند از فر خارج نکنید.

نکات و ترفندها در طرز تهیه قارچ فست فودی

  1. به هیچ عنوان قارچی که قرار است آن را سوخاری کنید با آب نشویید. این کار نتیجه قارچ سوخاری شما را به کل خراب می‌کند. این‌طور بگویم که نکته اصلی در درست کردن یک قارچ سوخاری بی‌نقص در گرو رعایت کردن همین نکته‌ ساده و کوچک است.
  2. به هیچ عنوان قارچ سوخاری را در روغن کم و یا با حرارت پایین سرخ نکنید. اگر می‌خواهید یک سوخاری ترد و عالی داشته باشید باید قارچ‌ها را در روغن فراوان و داغ سرخ‌کنید تا قارچ پیش از آنکه فرصت آب انداختن و نرم شدن پیدا کند طلایی و برشته شود.
  3. سعی کنید در طرز تهیه قارچ سوخاری از قارچ‌های کوچک استفاده کنید و اگر قارچ کوچک پیدا نکردید قارچ‌ها را نصف کرده و بعد در مواد سوخاری بغلتانید.
  4. حتماً قارچ‌ها را پس از سرخ شدن روی کاغذ خشک مخصوص آشپزی یا دستمال حوله‌ای قرار دهید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود.
طرز تهیه قارچ سوخاری فست فودی - دیجی فود

سرو قارچ سوخاری پس از سرخ شدن

بعد از اینکه قارچ‌ها را از روغن درآوردید و روغن اضافه‌شان را گرفتید آن‌ها را به ظرف اصلی انتقال دهید. می‌توانید برای سرو این پیش‌غذای محبوب از انواع سس به خصوص سس قارچ سوخاری استفاده کنید. این سس که یک نوع سس سیر ایتالیایی است؛ که معمولاً به عنوان سس مخصوص قارچ سوخاری در کنار این پیش‌غذای محبوب سرو می‌شود. می‌توانید دستور سس قارچ سوخاری را اینجا بخوانید.اگر شما هم تا به حال تجربه‌ی درست کردن این پیش‌غذا را در منزل داشته‌اید و روش خاصی در طرز تهیه قارچ سوخاری فست فودی دارید حتماً در کامنت‌ها با ما در میان بگذارید.

اگر به سوخاری علاقه مند هستید:

طرز تهیه میگو سوخاری با دو روش متفاوت و خوشمزه در خانه

طرز تهیه مرغ سوخاری حرفه‌ای؛ KFC را به خانه بیاورید!

ماشروم برگر (قارچ برگر) را با دستوری ساده در خانه آماده کنید!



0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
2 دیدگاه ها
قدیمی ترین
جدید ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات
trackback

[…] ممکن یک وعده مرغ سوخاری خوشمزه آماده کنید. البته اگر طرز تهیه قارچ سوخاری را هم بلد باشید، می‌توانید میز متنوعی بچینید و به خوبی […]

trackback

[…] و پیاز سوخاری هم آماده کنید. ما قبلاً در مجله دیجی فود طرز تهیه قارچ سوخاری را برایتان نوشته‌ایم و حالا در این مطلب به سراغ طرز […]