طرز تهیه مرغ سوخاری حرفه‌ای؛ KFC را به خانه بیاورید!

طرز تهیه مرغ سوخاری حرفه‌ای؛ KFC را به خانه بیاورید!

پخت مرغ سوخاری شاید به ظاهر سخت و پیچیده به نظر بیاید ولی باور کنید وقتی با روش پخت آن آشنا شوید، خود را سرزنش خواهید که چرا زودتر از اینها طرز تهیه مرغ سوخاری را یاد نگرفته بودید. زمان پختن مرغ سوخاری در منزل بسیار کوتاه است و وقت‌هایی که عجله دارید و یا مهمان سرزده به خانه‌تان می‌آید، می‌توانید در کوتاه‌ترین زمان ممکن یک وعده مرغ سوخاری خوشمزه آماده کنید. البته اگر طرز تهیه قارچ سوخاری را هم بلد باشید، می‌توانید میز متنوعی بچینید و به خوبی از مهمانان خود پذیرایی کنید. اگر تا به حال موفق نمی‌شدید مرغ سوخاری را به شکلی حرفه‌ای درست کنید، نگران نباشید! چرا که در این مطلب قصد داریم طرز تهیه مرغ سوخاری مثل بیرون را با هم بررسی کنیم. در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم در طرز تهیه مرغ سوخاری

  • ران مرغ: ۴ تکه
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • آرد سوخاری: ۱ پیمانه
  • آرد سفید: ۱ پیمانه
  • سبزیجات معطر: به مقدار دلخواه
  • نمک: یک دوم قاشق چای‌خوری
  • فلفل سیاه: به مقدار دلخواه
  • پودر سیر: یک دوم قاشق غذاخوری
  • پیاز: ۱ عدد متوسط
  • روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم
طرز تهیه مرغ سوخاری - دیجی فود

همانطور که می‌دانید روش‌های زیادی برای پختن مرغ سوخاری وجود دارد و مواد لازم در هر روش تا حدودی متفاوت است. برای مثال، یکی از مواد لازم در طرز تهیه مرغ سوخاری پفکی ، شیر است. مواد نام برده شده در لیست ما همگی موادی هستند که در طرز تهیه مرغ سوخاری رستورانی به کار می‌روند.

میزان هر کدام از مواد موجود در لیست ما، در طرز تهیه مرغ سوخاری برای ۴ نفر کافی هستند. اگر می‌خواهید برای افراد کمتر یا بیشتری مرغ سوخاری درست کنید، می‌توانید مقدار مواد را نصف یا دو برابر کنید.

دستور پخت سریع مرغ سوخاری در منزل

  1. مرغ‌ها را به مدت ۲۰ دقیقه به همراه یک عدد پیاز و مقداری نمک نیم‌پز کنید.
  2. تخم مرغ‌ها را داخل یک ظرف گود ریخته و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
  3. آرد سفید، سبزیجات معطر، نمک، فلفل و پودر سیر را در ظرفی ریخته و خوب مخلوط کنید و سپس، پودر نهایی را داخل یک سینی بریزید.
  4. آرد سوخاری را داخل یک سینی بریزید.
  5. مرغ‌های نیم‌پز شده که کاملا سرد شده‌اند را ابتدا در مخلوط آرد سفید بغلتانید، سپس به تخم مرغ آغشته کنید و بعد خوب در آرد سوخاری بغلتانید.
  6. دو سوم حجم تابه یا دستگاه سرخ‌کن را با روغن پر کنید و بعد از اینکه روغن خوب داغ شد، تکه‌های مرغ را داخل آن بیندازید. حدود ۶ الی ۱۰ دقیقه زمان برای کاملا سرخ شدن مرغ‌ها کافی است.
طرز تهیه مرغ سوخاری - دیجی فود

دستور پخت مرحله به مرحله؛ طرز تهیه مرغ سوخاری با جزئیات کامل

اگر می‌خواهید غذای خود را طبق طرز تهیه مرغ سوخاری مثل بیرون بپزید، یا دوست دارید دستورات طرز تهیه مرغ سوخاری KFC را دنبال کنید، کافی است نکات ریز و قلق‌های خاصی را به هنگام پخت مرغ سوخاری رعایت کنید تا نتیجه نهایی دلخواه شما و شبیه به مرغ‌های سوخاری شود که در رستوران‌ها پیدا می‌شوند. در ادامه و به هنگام بررسی مرحله به مرحله پخت مرغ سوخاری در منزل، این نکات ریز را هم در مراحل پخت می‌گنجانیم:

مرحله اول: قبل از هر کاری باید تکه‌های مرغ را به همراه یک عدد پیاز و مقداری نمک نیم‌پز کنید. دقت کنید که مرغ‌ها نباید کامل بپزند و نرم شوند؛ چرا که اگر این اتفاق بیفتد، نتیجه کار شما یک مرغ سوخاری به اصطلاح وا رفته خواهد شد. اگر مرغ‌های شما یخ زده نیستند، مدت زمان ۲۰ دقیقه برای نیم‌پز شدن آنها کافی است. پس از ۲۰ دقیقه، مرغ‌ها را از آب خارج کرده و اجازه بدهید کاملا سرد شوند.

مرحله دوم: عده‌ای معتقدند استفاده از زرده تخم مرغ به تنهایی، می‌تواند طرز تهیه مرغ سوخاری را حرفه‌ای‌تر کند. ولی حقیقت این است که مخلوط زده و سفیده تخم مرغ می‌تواند باعث انسجام مواد روی تکه‌های مرغ شود. پس تخم‌ مرغ‌ها را بدون جدا کردن زرده و سفیده، داخل ظرفی ریخته و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.

مرحله سوم: استفاده از تک تک مواد به جز آرد سفید، به ذائقه و سلیقه شما بستگی دارد. شما می‌توانید با کم و زیاد کردن مقدار فلفل و پودر سیر، طعم دلخواه خود را به مرغ سوخاری بدهید. استفاده از مقداری سبزیجات معطر می‌تواند طعم جذابی به مرغ سوخاری بدهد. پس آرد سفید، پودر سیر، ادویه‌های دلخواه، نمک و سبزیجات معطر دلخواه را با هم مخلوط کرده و داخل یک سینی بریزید.

مرحله چهارم: آرد سوخاری را داخل ظرفی بریزید که آغشته کردن تکه‌های مرغ به آرد را برایتان راحت کند.

مرحله پنجم: در این مرحله تکه‌های مرغ باید کاملا سرد شده باشند. هر تکه را ابتدا خوب در مخلوط آرد سفید بغلتانید تا تمام قسمت‌های آن پوشیده از آرد شود. سپس آن را به تخم مرغ آغشته کنید و بعد، خوب در آرد سوخاری بغلتانید و مطمئن شوید آرد سوخاری تمام سطحش را پوشانده است.

طرز تهیه مرغ سوخاری - دیجی فود

مرحله ششم: داخل تابه یا دستگاه سرخ‌کن روغن بریزید و اجازه بدهید خوب داغ شود. مقدار روغن باید حدود دو سوم ظرف شما را تشکیل دهد. فراموش نکنید روغن هرچه بیشتر داغ شود، کمتر جذب تکه‌های مرغ می‌شود؛ پس زمان کافی را به داغ شدن روغن اختصاص بدهید. سپس تکه‌های مرغ را داخل تابه یا سرخ‌کن بیندازید و با حرارت زیاد آنها را سرخ کنید. در این مرحله به هیچ عنوان نباید درب تابه یا سرخ‌کن را ببندید. چرا که این کار باعث کف کردن تخم‌های به کار رفته در مواد می‌شود.

طرز تهیه مرغ سوخاری اسپایسی چیست؟

اگر از علاقه‌مندان غذاهای تند هستید و ترجیح می‌دهید مرغ سوخاری اسپایسی درست کنید، باید در مراحل آماده‌سازی مواد یک تغییر کوچک ایجاد کنید. کافی است دو قاشق غذاخوری پودر فلفل تند به همراه مقداری نمک را با آرد سوخاری مخلوط کنید تا هنگامی که مرغ را در آرد سوخاری می‌غلتانید، فلفل تند خوب به خورد مرغ برود و بتوانید با اطمینان ادعا کنید روش پخت مرغ سوخاری شما با طرز تهیه مرغ سوخاری KFC مو نمی‌زند!

طرز تهیه مرغ سوخاری - دیجی فود

مرغ سوخاری را چطور سرو کنیم؟

همانطور که مشاهده کردید طرز تهیه مرغ سوخاری در منزل بسیار راحت است و به زمان کمی نیاز دارد. حالا که مرغ سوخاری شما آماده شده، می‌توانید به شکل‌های مختلفی آن را سرو کنید. اگر با طرز تهیه سیب زمینی سوخاری و قارچ سوخاری آشنا هستید، می‌توانید مقداری سیب زمینی و قارچ سوخاری در ظرف کنار مرغ‌ها قرار بدهید. بسته به سلیقه و ذائقه خود، می‌توانید مرغ سوخاری را با سس تند یا کچاپ، به همراه سالاد کلم و یا سالاد فصل سرو کنید.

نظر شما درباره پختن مرغ سوخاری در منزل چیست؟ آیا سبک خاصی برای پخت مرغ سوخاری دارید؟ لطفا نظرات و تجربیات خود درباره طرز تهیه مرغ سوخاری را با ما در میان بگذارید.



0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات