طرز تهیه مرغ با ۵ روش مختلف

طرز تهیه مرغ با ۵ روش مختلف

طرز تهیه مرغ روش‌های مختلفی دارد که هر فردی بر اساس ذائقه و سلیقه، حتی با یک ابتکار کشف جدیدی هم برای طبخ آن پیدا می‌کند. در ادامه می‌خواهیم روش تهیه مرغ به سبک‌های مختلف را آموزش دهیم تا با ذائقه افراد زیادی متناسب باشد.

طرز تهیه مرغ زعفرانی

مرغ زعفرانی یکی از پرچمداران روش طبخ مرغ است. زعفران به خوبی بوی مرغ را از بین می‌برد و عطر بی‌نظیری به آن می‌دهد. برای طرز تهیه مرغ با این روش، حدود ۴۰ دقیقه تکه‌های مرغ را بپزید. سپس آن را درون آبکش بریزید و آب مرغ را برای درست کردن سس کنار بگذارید.

برای طرز تهیه مرغ با زعفران درون یک تابه نچسب مقداری آب زعفران و کره بریزید. آن را روی حرارت متوسط قرار دهید و مرغ‌های پخته شده را کف ماهیتابه بچینید. هر ۲ طرف مرغ را سرخ کنید. این هم طرز تهیه مرغ سرخ کرده زعفرانی!

برای تهیه سس مرغ زعفرانی، درون همان ماهیتابه که مرغ‌ها را خارج کردید، مقدار دیگری کره و روغن مایع بریزید. به میزان لازم رب اضافه کنید و تفت دهید. زمانی که رب رنگ باز کرد نصف قاشق چایخوری زردچوبه هم اضافه کنید و تفت دهید. این مواد را داخل آب مرغ بریزید. ۲ قاشق آبلیمو ترش هم به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود.

حالا مقداری آب زعفران داخل سس مرغ بریزید و مرغ‌ها را درون سس قرار دهید تا حدود ۱۰ دقیقه دیگر بپزد.

طرز تهیه مرغ - دیجی فود

طرز تهیه مرغ آب پز

ممکن است به دلایلی ترجیح بدهید مرغ آبپز آماده کنید. برای طرز تهیه مرغ به روش آب پز که همه با آن آشنا هستیم باید فوت و فن حذف کردن بوی مرغ را بدانیم.

درون قابلمه به میزان مرغ‌ها آب بریزید و مرغ‌ها را درون آن بر روی حرارت قرار دهید.

زمانی که به جوش آمد، کف تشکیل شده بر روی آن را به کمک یک قاشق بگیرید و دور بریزید. با این کار سس یا آب مرغ شما لذیذتر شده و رنگ بهتری خواهد داشت.

۱ هویج و ۱ پیاز را حلقه حلقه کرده و به همراه ۱ حبه سیر له شده درون مرغ‌ها بریزید. برای پخت گوشت مرغ از همان ابتدا می‌توانید مقدار لازم نمک را اضافه کنید. نصف قاشق چای‌خوری زردچوبه هم اضافه کنید و درب ظرف را ببندید تا به مدت ۱ ساعت کامل بپزد.

دقت داشته باشید که آب برای طبخ مرغ را خیلی زیاد نریزید. در حین پخت مرغ‌ها مقداری رب گوجه فرنگی را داخل یک تابه با یک قاشق کره تفت دهید و این ترکیب را به ظرف مرغ‌ها اضافه کنید تا یک سس خوشمزه داشته باشید.

طرز تهیه مرغ - دیجی فود

روش پخت مرغ شکم پر

یکی از لذیذترین روش‌های طبخ مرغ است که برای دورهمی‌ها و مهمانی‌های شما پیشنهاد می‌شود.

برای طرز تهیه مرغ شکم پر، یک مرغ کامل با سایز متوسط انتخاب کنید.

حالا مواد داخل مرغ را آماده کنیم. ۱ عدد پیاز متوسط را به صورت نگینی خرد کرده و سرخ کنید.

سبزی‌های معطری مانند گشنیز، جعفری، ترخون، نعناع را ریز خرد کرده، به پیازها اضافه و کمی تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.

۳ حبه سیر خرد شده را به اضافه کنید و تفت دهید.

مقداری گردو خرد شده و زرشک را به سبزی‌ها اضافه کنید.

برای طرز تهیه مرغ خوشمزه و شکم پر، ۲ قاشق رب انار ترش را هم به این ترکیب اضافه کنید. اگر رب انار ترش معده شما را اذیت می‌کند، از نوع ملس آن استفاده کنید.

داخل مرغ را خالی کرده و بشویید. مقداری آب لیمو ترش داخل شکم مرغ بریزید و سپس شکم مرغ را با مواد آماده شده پر کنید.

شکم مرغ را با نخ آشپزی بدوزید. یا آن را به کمک چند خلال دندان محکم کنید.

مرغ را درون یک ظرف قرار دهید و روی آن به خوبی روغن زیتون و زعفران بزنید. مقداری هم ادویه دلخواه روی پوست مرغ بپاشید.

اطراف آن را با حلقه‌های سیب زمینی، هویج، برش‌های فلفل‌دلمه‌ای پر کنید.

روی مرغ را فویل بکشید و درون فر قرار دهید.

نکته: لازم نیست داخل ظرف برای طبخ آب بریزید. حرارت فر را روی شعله ملایم تنظیم کنید تا مرغ به آرامی بپزد.

طرز تهیه مرغ - دیجی فود

دستور پخت مرغ ترش شمالی

بریم شمال؟ طرفداران غذاهای شمالی دست‌ها بالا. از نامش پیداست که ترش بودنش را مدیون چیست؟ برای طرز تهیه مرغ با رب انار، مرغ‌ها را درون یک تابه به همراه مقداری کره و زعفران سرخ کنید.

یک پیاز متوسط را نگینی خرد کرده و بر روی مرغ‌ها بریزید. برای چند دقیقه درب تابه را بگذارید تا پیازها نرم شوند.

سپس شعله را بیشتر کنید و در ظرف را بردارید تا پیازها حجم خود را از دست بدهند و طلایی شوند. پیازها را با مرغ‌ها زیر و رو کنید تا نسوزد.

مقداری سیر رنده شده هم به آن اضافه کرده و تفت دهید.

زردچوبه، نمک، فلفل و گلپر را اضافه کنید. ۴ قاشق رب انار ترش یا ملس به انتخاب خودتان به مرغ‌ها اضافه کرده و به میزان لازم آبجوش روی مرغ‌ها بریزید و اجازه دهید به خوبی بپزد.

در آخر مقداری گردوی خرد شده هم بر روی مرغ‌ها در ظرف مورد نظر برای سرو بریزید.

طرز تهیه مرغ - دیجی فود

طرز تهیه مرغ مجلسی

پخت مرغ در فر

طبخ مرغ در فر هم امکان‌پذیر است . احتمالا برای یکبار هم که شده این روش را امتحان کرده‌اید.

برای طرز تهیه مرغ درون فر، تکه‌های مرغ را با آبلیمو، روغن زیتون، پودر سیر و هر ادویه دلخواه مزه‌دار کنید.

سپس مرغ‌ها را درون پیرکس یا هر ظرف مناسب دیگری که بتوان داخل فر قرار داد، بچینید. بهتر است زیر مرغ‌ها یک لایه‌از حلقه‌های سیب‌زمینی و پیاز قرار دهید سپس مرغ‌ها را روی آن بچینید.

اطراف مرغ را با حلقه‌های پیاز، سیر، هویج و رزماری پر کنید.

با چاقو چند شکاف بر روی پوست مرغ ایجاد کنید تا بهتر پخته شود.

روی ظرف را فویل بکشید و درون فر با حرارت ملایم قرار دهید تا به مدت ۱ ساعت و نیم به آرامی بپزد. ۵ روش طرز تهیه مرغ را برای شما توضیح دادیم. اما روش‌های دیگری هم وجود دارد. ما دوست داریم بهترین نوع روش طبخ استادانه توسط شما را هم بدانیم. آن را با ما در میان بگذارید.

طرز تهیه
recipe image
دستور پخت
طرز تهیه مرغ
نویسنده
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
زمان کل


0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات