طرز تهیه ذرت مکزیکی برای یک عصرانه‌ی خوشمزه

طرز تهیه ذرت مکزیکی برای یک عصرانه‌ی خوشمزه

اگر می‌خواهید بپرسید که ذرت مکزیکی یکباره از چه زمانی سر و کله‌ش پیدا شد؟ ما هم نمی‌دانیم! فقط از اسمش مشخص است که برای اولین بار در کشور مکزیک کشف شد و امروزه یکی از لذیذترین میان وعده‌های مردم است. البته چون مواد و مخلفات این خوراکی کمی چرب و چیل! هست، باید مراعات افراد سالمند خانه خود را هم بکنید. ذرت مکزیکی در هر ۱۰۰ گرم ۸۵۰ کالری دارد. در ادامه به شما طرز تهیه ذرت مکزیکی با همه جزئیات را توضیح می‌دهم.

راستی! من اکثرا دیدم که این خوراکی خوشمزه در فصل سرد زمستان طرفداران بیشتری دارد. البته مواد غذایی آن در همه فصول در دسترس است، شاید دلیل محبوبیت آن در فصل سرما، گرم سرو شدن آن باشد.

مواد لازم در طرز تهیه ذرت مکزیکی بیرونی

  • ذرت کنسرو شده شیرین: یک قوطی
  • قارچ: ۵ یا ۶ عدد
  • سس مایونز: ۱ قاشق غذاخوری
  • پنیر پیتزا: ۱ قاشق غذاخوری
  • کره: نصف قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل قرمز و سیاه، آویشن، پودر سیر: به میزان دلخواه
  • آب لیمو ترش: ۱ قاشق غذاخوری

دستور پخت سریع

  1. برای طرز تهیه ذرت مکزیکی قارچ‌های خرد شده را با کره تفت دهید.
  2. کنسرو ذرت شیرین را ۲۰ دقیقه بجوشانید.
  3. قارچ و ذرت را بر روی حرارت ملایم گذاشته و با هم مخلوط کنید.
  4. حالا پنیر پیتزا را به قارچ و ذرت اضافه کرده و هم بزنید.
  5. بعد از آب شدن پنیر پیتزا، سس مایونز و آبلیمو و ادویه‌ها را اضافه کنید.
  6. بعد از ۱ دقیقه ذرت مکزیکی شما آماده‌ست. آن را درون ظرف سرو بریزید.

طرز تهیه ذرت مکزیکی - دیجی فود

راهنمای گام به گام طرز تهیه ذرت مکزیکی با کنسرو ذرت

قارچ‌ها را به خوبی بشویید، به اندازه‌های دلخواه خرد کنید. چند قطره آبلیمو ترش روی قارچ‌ها بریزید و با کره برای مدت ۴ دقیقه تفت دهید.

کنسرو ذرت شیرین را به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید، محتویات آن را با احتیاط به ظرف مناسبی انتقال دهید و بر روی حرارت  ملایم بگذارید.

قارچ‌های تفت داده شده را به ذرت‌ها اضافه کنید.

پنیر پیتزا را اضافه کرده و آن‌ها را با هم مخلوط کنید تا پنیر به آرامی آب شود.

سس مایونز را اضافه کرده و هم بزنید.

حالا نوبت اضافه کردن ادویه‌ها و آبلیمو است. برای حدود یک دقیقه این ترکیب را بر روی حرارت ملایم هم بزنید.

ذرت مکزیکی شما آماده است.

طرز تهیه ذرت مکزیکی با ذرت خام

شما حتی می‌توانید برای طرز تهیه ذرت مکزیکی از ذرت خام هم استفاده کنید. ابتدا دانه‌های ذرت را از بلال به کمک چاقو جدا کنید. بهتر است این کار را با دقت انجام دهید، چون دانه‌های ذرت به سادگی له می‌شود.

سپس دانه‌های ذرت را با مقداری آب و نمک برای مدت ۴۵ دقیقه بپزید تا نرم شوند. باقی مراحل مثل نکات گفته شده است.

طرز تهیه ذرت مکزیکی با کالباس

قرار شد یکم هیجان این میان وعده را هم بیشتر کنیم. البته خودش به سادگی آنقدر خوشمزه هست که جای تبلیغ ندارد. بله شما می‌توانید راه کالباس و ژامبون را هم به این ترکیب جذاب باز کنید. برای آماده کردن ذرت مکزیکی با کالباس، همه مراحل را طبق دستور بالا پیش برید، فقط مقداری کالباس گوشت یا مرغ را در اندازه‌های کوچک برش بزنید و با قارچ‌ها کمی تفت بدید. برای این میزان، حدود ۲ ورق کالباس کافی هست.

طرز تهیه ذرت بخارپز

اگر از عاشقان ذرت باشید، با هر روش طبخی دست رد به سینه آن نمی‌زنید. شاید به هر دلیلی امکان طبخ ذرت مکزیکی را نداشته باشید. شما می‌توانید ذرت‌های نرم را برای چند دقیقه بخارپز کنید و به همراه مقداری نمک آن را نوش جان کنید.

البته من یه پیشنهاد جذابتر هم دارم! ذرت‌های بخارپز شده را بعد از سرد شدن داخل مقداری ماست شیرین بریزید و در کنار غذا سرو کنید. کمی هم تخم کتان به این ترکیب اضافه کنید تا محشر شود.

طرز تهیه ذرت مکزیکی - دیجی فود

طرز تهیه ذرت مکزیکی در ماکروفر

بله با طرز تهیه ذرت مکزیکی درون ماکروفر هم آشنا شوید. ذرت جوشانده شده را به همراه قارچ‌های حرارت دیده درون ظرف مخصوص ماکروفر بریزید.

این ترکیب را به مدت ۲ دقیقه درون ماکروفر بگذارید تا گرم شود. پیشنهاد میکنم هر چند ثانیه ذرت و قارچ‌ها را کمی زیر و رو کنید تا همه جای آن گرم شود.

سپس ظرف را بیرون آورده، سس، پنیر پیتزا، آبلیمو، کره و ادویه‌ها را به آن اضافه کرده و ۱ دقیقه درون ماکروفر بگذارید تا پنیر پیتزا آب شود.

آن را با آویشن و فلفل قرمز تزیین و نوش جان کنید.

طرز تهیه پاپ کورن

متوجه شدید که برای طرز تهیه ذرت مکزیکی باید از نوع ذرت نرم استفاده کنید. حالا که تا اینجا آمدید چند تا فوت و فن جذاب هم از پاپ کورن به شما بگم! این طفلکی اسم‌های زیادی دارد… پاپ کورن، پف فیل، ذرت بو داده، ذرت پفکی،گل بلال! و …

اگر نوع آماده شده و کارخونه‌ای پاپ کورن را خریداری کنید که هیچ! بسته‌بندی را باز کرده و جلوی تلویزیون آن را نوش جان می‌کنید. اما اگر بخواهید با دست‌های خودتان این شاهکار را درست کنید ادامه متن را بخوانید.

ذرت‌های خام هم انواع مختلفی دارند و بعضی از آن‌ها مرغوب‌ترند. برای درست کردن آن، بهتر است اندازه قابلمه شما خیلی بزرگ‌تر از حجم ذرت‌ها باشد تا ذرت‌ها فضای کافی برای باز شدن داشته باشند.

اول از همه قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید. مقداری روغن داخل آن بریزید تا داغ شود. سپس چند قاشق ذرت داخل روغن‌ها بریزید. نسبت روغن و ذرت‌ها باید به قدری باشد که ذرت‌ها نه در روغن غوطه‌ور شوند، نه قسمت‌هایی از ذرت بدون روغن کف قابلمه بمانند.

کمی نمک هم روی آن‌ها بپاشید و هم بزنید. بعد از چند ثانیه صدای باز شدن ذرت‌ها به گوشتان می‌رسد. در قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید.

به کمک دوتا دستگیره هر از گاهی قابلمه را تکان دهید و بچرخانید تا ذرت‌ها نسوزد.

بعد از این که صدای باز شدن ذرت‌ها خیلی کم شد، در قابلمه را باز کنید و شعله را خاموش کنید.

تو این مرحله شما می‌توانید هنرنمایی کنید. مقداری پودر سیر یا پودر گوجه خشک یا مقداری پودر پنیر پارمزان به ذرت‌ها اضافه کرده و هم بزنید.

طرز تهیه ذرت مکزیکی - دیجی فود

نکات مهم و ترفندها برای طرز تهیه ذرت مکزیکی

  • برای تفت دادن قارچ از همان ابتدا از دمای زیاد استفاده کنید. تفت دادن قارچ‌ها با دمای ملایم باعث آب انداختن آن‌ها شده و حجم آن را کم می‌کند. اگر اطراف قارچ‌ها را سریعا سرخ کنید، آب داخلی بافت آن حفظ شده و طعم بهتری خواهد داشت.
  • این میان وعده ممکن است برای افرادی که دچار چربی خون، اضافه وزن و سن بالایی دارند، مضر باشد. شما می‌توانید پنیر پیتزا و کره را از این دستور حذف کنید. حتما برایتان سوال پیش آمد که با حذف کره، قارچ‌ها را چطوری تفت بدیم؟ قارچ‌ها را بدون تفت دادن، با ذرت‌ها بر روی شعله ملایم زیر و رو کنید تا کمی نرم شوند. بعد از آن باقی مراحل را دنبال کنید.
  • میزان آبلیمو را به دلخواه خودتان کم و زیاد کنید. حتی امکان حذف آن را هم دارید. ولی با توجه به این که در این میان وعده از سس و پنیر پیتزا استفاده می‌شود بهتر است آبلیمو را به این ترکیب اضافه کنید. طعم بهتری هم به آن اضافه می‌کند!
  • کنسرو ذرت را بلافاصله بعد از جوشاندن باز نکنید. آن را زیر شیر آب سرد بگیرید تا کمی از دمای آن کم شود. حالا قفل آن را کمی باز کنید و آب آن را به آرامی دور بریزید. در ادامه باقی درب کنسرو را باز کنید.
  • حالا که با طرز تهیه ذرت مکزیکی آشنا شدید، می‌توانید آن را برای میان وعده، پیش غذا یا حتی برای بعد از غذا با حجم مناسب هم سرو کنید.

نحوه سرو ذرت مکزیکی

اگر بخواهید برای سرو ذرت مکزیکی مانند دکه‌های ذرت فروشی بیرون عمل کنید، باید لیوان‌های کاغذی یکبار مصرف داشته باشید.

اما در محیط خانه شاید دلتان بخواهد تنوع بیشتری برای سرو و طرز تهیه ذرت مکزیکی داشته باشید، آن را درون کاسه‌های کوچک بریزید و روی آن را با فلفل قرمز و آویشن، خوشرنگ و لعاب کنید.

طرز تهیه
recipe image
دستور پخت
طرز تهیه ذرت مکزیکی
نویسنده
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
زمان کل


0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات