طرز تهیه دوبل برگر برای عاشقان برگر خانگی!

طرز تهیه دوبل برگر برای عاشقان برگر خانگی!

طرفداران فست فود به دو دسته تقسیم می‌شوند! بعضی‌ها برگر دوست دارند ولی ممکن است که هنگام سفارش غذا چیزی به جز همبرگر درخواست کنند؛ اما بعضی دیگر در زمره عاشقان این غذای فست فودی قرار می‌گیرند. برای این عزیزان همبرگر جوابگو نیست آن‌ها معمولا هنگام سفارش غذا درخواست دوبل برگر می‌کنند! حالا اینکه برگر دوبل چیست و طرز تهیه دوبل برگر چه تفاوت هایی با همبرگر معمولی دارد را در ادامه به شما خواهیم گفت.

مواد لازم در طرز تهیه دوبل برگر

  • گوشت چرخ‌کرده یک کیلوگرم
  • پیاز ۶ عدد متوسط
  • سیر ۸ حبه
  • قارچ ۲۵۰ گرم
  • کاهو به مقدار دلخواه
  • گوجه حلقه شده به مقدار دلخواه
  • آبلیمو به مقدار لازم
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • پنیر چدار ورقه‌ای به مقدار لازم
  • ترکیب سس خردل، سس تند، سس مایونز به مقدار لازم
  • ادویه مخصوص همبرگر به مقدار دلخواه (برای این میزان گوشت حدود سه قاشق چای خوری ادویه کافیست.  شما می‌توانید بر حسب ذائقه خود مقدار ادویه را کم و زیاد کنید.)
  • نان مخصوص دوبل برگر ۵ عدد (اگر نان سه قسمتی دوبل برگر پیدا نکردید، می‌توانید از نان همبرگر استفاده کنید.)

این میزان از مواد در طرز تهیه دوبل برگر برای درست کردن ۱۰ قرص برگر و ۵ ساندویچ دوبل برگر کافیست. اگر تعدادتان کمتر یا بیشتر است اندازه گوشت را به نسبت تعداد نفرات نصف یا چند برابر کنید.

طرز تهیه دوبل برگر - دیجی فود

دستور سریع در پخت دوبل برگر

  • گوشت چرخ‌کرده را با ادویه همبرگر، پیاز و سیر مخلوط کرده و خوب ورز بدهید.
  • چند دقیقه به مخلوط گوشت زمان بدهید و سپس آن را به پنج قسمت تقسیم کنید.
  • تکه‌های گوشت را به شکل دایره‌هایی با پهنای ۱۲ سانتی‌متر و قطر ۱ سانتی‌متر دربیاورید.
  • روغن را داخل تابه یا دستگاه گریل که از قبل گرم کرده‌اید بریزید.
  • قطعات برگر را داخل تابه یا دستگاه گریل قرار بدهید تا خوب سرخ شوند و سی ثانیه قبل از برداشتن از روی حرارت، یک ورقه پنیر چدار روی هر قطعه گوشت بگذارید.
  • تکه‌های قارچ را به همراه مقداری آبلیمو، نمک و فلفل سیاه تفت بدهید.
  • پیاز را به شیوه کاراملی بپزید.
  • نان دوبل برگر را به سه قسمت برش بزنید.
  • ترکیب سس‌ها، پیاز کاراملی، کاهو، قارچ، همبرگر و گوجه را در میان لایه های نان قرار بدهید و نوش جان کنید.

طرز تهیه دوبل برگر - دیجی فود

طرز تهیه دوبل برگر مرحله به مرحله

  1. اولین مرحله در طرز تهیه دوبل برگر آماده کردن گوشت برگرهاست. بهتر است برای پخت  دوبل برگر از گوشت گوساله استفاده کنید تا برگر شما هنگام پخت به خاطر چربی زیاد جمع نشود و علاوه بر طعم خوب، ظاهر زیبایی هم داشته باشد. برای شروع گوشت چرخ‌کرده را به همراه ادویه همبرگر، ۵ عدد پیاز رنده شده و سیر رنده شده خوب ورز بدهید و تا جایی که مطمئن شدید ترکیب گوشت کاملا یکدست شده است، این کار را ادامه بدهید.
  2. اگر زیاد عجله ندارید، حدود بیست دقیقه تا نیم ساعت به مخلوط گوشت زمان بدهید تا مواد به خورد هم بروند. سپس، مخلوط گوشت را به پنج گلوله هم‌اندازه تقسیم کنید.
  3. گلوله‌های گوشت را صاف کرده و به دایره‌هایی تقسیم کنید که پهنایی حدودا دوازده سانتی‌متری و قطری حدودا یک سانتی‌متری دارند. البته نیازی نیست این اندازه‌ها کاملا دقیق باشند و برای اندازه‌گیری حدودی، می‌توانید از سایز نان همبرگر کمک بگیرید.
  4. برای سرخ کردن برگرها می‌توانید از تابه و یا دستگاه گریل استفاده کنید. البته اگه امکانش را دارید، می‌توانید برگر خود را کبابی هم بکنید. تابه یا دستگاه گریل را گرم کنید و مقداری روغن داخلش بریزید و اجازه بدهید روغن خوب داغ شود. حالا قرص‌های گوشت را داخل تابه قرار داده و اجازه دهید گوشت ها برای مدت ده تا دوازده دقیقه به خوبی سرخ شوند.
  5. سی ثانیه قبل از اینکه همبرگرها را از روی حرارت بردارید، یک ورقه پنیر چدار روی هر همبرگر قرار بدهید تا با حرارت همبرگر آب شود.
  6. قارچ‌ها را ورقه ورقه برش بزنید و به همراه مقداری آبلیمو، نمک و فلفل سیاه تفت بدهید. در این مرحله نیازی به استفاده از روغن نیست و استفاده از آبلیمو باعث می‌شود قارچ‌ها هنگام سرخ شدن سیاه نشوند.
  7. یک عدد پیاز باقی مانده را خلالی برش بزنید و با مقداری روغن و آب به شیوه کاراملی سرخ کنید. هرجا احساس کردید آب کاملاً تبخیر شده مجددا به آن آب اضافه کنید تا جایی که پیازها پخته و کاراملی شوند.
  8. نان دوبل برگر برش خورده در فروشگاه های بزرگ مانند هایپر مارکت‌ها پیدا می‌شود. اما اگر نتوانستید نان مخصوص دوبل برگر پیدا کنید کافیست نان همبرگر را با دقت به سه قسمت تقسیم کنید. آن سمت نان که به داخل دوبل برگر قرار می‌گیرد را روی تابه سوخاری کنید و بعد از ترکیب سس خردل، سس تند و سس مایونز روی سطح داخلی نان بریزید.
  9. حالا یک لایه کاهو روی نان قرار دهید. روی آن یک قرص برگر گذاشته و روی برگر پیاز کاراملی، قارچ و گوجه بچینید. لایه بعدی نان را قرار دهید و مجدد این ترتیب را برای قرص بعدی برگر ادامه دهید. آخرین لایه نان برگر را قرار دهید حالا دوبل برگر شما آماده است.

طرز تهیه دوبل برگر - دیجی فود

طرز تهیه دوبل برگر چه تفاوتی با همبرگر دارد؟

دوبل برگر و همبرگر در اصل دستور تفاوت چندانی با یکدیگر ندارند و شاید بزرگترین تفاوت آن‌ها را بتوان در اندازه ساندویچ دانست. همبرگر از یک نان دولایه، یک قرص برگر، قارچ ورقه شده، یک نوع پنیر(ترجیحا پنیر چدار یا گودا) و سبزیحاتی مانند کاهو، گوجه و خیارشور تشکیل می‌شود. در مقابل دوبل برگر تشکیل شده از یک نان سه لایه، دو عدد قرص برگر، پنیر ورقه‌ای چدار، سبزیجات، پیاز کاراملی و قارچ ورقه شده است.

همبرگر به نسبت دوبل برگر ساندویچ سبک‌تری است و معمولاً در کنار آن سیب زمینی و قارچ سوخاری هم سرو می‌کنند اما حجم دوبل برگر برای یک نفر سیر کننده است و دیگر نیازی به سرو پیش‌غذا در کنار آن نیست.

طرز تهیه دوبل برگر به اندازه همبرگر معمولی ساده و آسان است. اگر تجربه پخت این غذا در خانه را دارید برای ما از نتیجه بگویید.

 

طرز تهیه
recipe image
دستور پخت
طرز تهیه دوبل برگر
نویسنده
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
زمان کل


0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
1 دیدگاه
قدیمی ترین
جدید ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات
trackback

[…] خوشمزه و پرطرفدار فست فودی است که انواع مختلفی دارد. دوبل برگر، چیکن برگر، ماشروم برگر و …، در این میان یکی از […]