طرز تهیه پوره سیب زمینی رژیمی به روش دیجی فود + نکات

طرز تهیه پوره سیب زمینی رژیمی به روش دیجی فود + نکات

همان طور که میدانید پوره سیب زمینی با ترکیب خامه، شیر و کره یک ترکیب بسیار پرکالری و سنگین اما مقوی است که به خصوص برای کودکان بسیار مفید است. اما سوال اصلی اینجاست که چطور می‌توان پوره سیب زمینی را رژیمی درست کرد؟ غذایی که پایه اصلی پخت آن سیب زمینی است مگر می‌تواند رژیمی باشد؟ در این مقاله از دیجی فود به سراغ طرز تهیه پوره سیب زمینی رژیمی رفته‌ایم تا به شما نشان دهیم این امر امکان پذیر است. با ما همراه باشید.

خیلی‌ها در نگاه اول متعجب می‌شوند، پوره سیب زمینی رژیمی!  سیب زمینی جایگاهی در غذاهای رژیمی ندارد اما با نگاهی ساده متوجه می‌شویم که پخت غذای رژیمی با سیب زمینی هم ممکن است. چرا؟ سیب زمینی دارای چربی بسیار کم و پتاسیم نسبتا بالایی است که برای سلامت بدن بسیار مفید است. اگر رژیم کم کربوهیدرات دارید احتمالا پوره سیب زمینی چه به شکل رژیمی و چه معمولی برای شما مناسب نیست اما در غیر اینصورت می‌توانید روی این دستور به عنوان یک غذای کم کالری و سالم و مقوی حساب کنید.

هر یک وعده پوره سیب زمینی که با خامه؛ شیر پرچرب و کره تهیه شده باشد حدود ۲۵۰ کالری خواهد داشت؛ این در صورتیست که کالری پوره سیب زمینی رژیمی با حذف خامه و شیر حدود ۱۵۰ است به همین دلیل می‌تواند برای افراد دارای رژیم مناسب باشد.

طرز تهیه پوره سیب زمینی رژیمی - دیجی فود

مواد لازم در طرز تهیه پوره سیب زمینی رژیمی

  • سیب زمینی متوسط ۳ عدد
  • روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری
  • پیاز خرد شده ۲ فنجان
  • نمک ۱ قاشق چایخوری
  • فلفل به میزان لازم
  • شیر کم چرب یک فنجان
  • کره ذوب شده سه قاشق غذاخوری

طرز تهیه پوره سیب زمینی رژیمی - دیجی فود

طرز تهیه مرحله به مرحله

  1. برای شروع به عنوان اولین مرحله در طرز تهیه پوره سیب زمینی رژیمی ابتدا سیب زمینی‌ها را در یک قابلمه قرار دهید، قابلمه را تا ۳ سانتی‌متر بالای سیب زمینی از آب پر کنید. آب را به جوش بیاورید، حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا ۳۰ دقیقه یا تا زمانی که سیب زمینی‌ها پخته شود، بجوشد. می‌توانید در آب مقداری نمک بریزید، اینکار باعث میشود که سیب زمینی ها تا پایان پخت دفرمه نشوند.
  2. وقتی سیب زمینی پخت آن‌ها را از داخل آب خارج کرده و پوست سیب زمینی را بگیرید. سپس در همان قابلمه یا ظرفی دیگر سیب زمینی را بکوبید تا کاملا پوره شوند. می‌توانید از رنده هم برای پوره کردن سیب زمینی استفاده کنید.
  3. یک تابه متوسط نچسب را روی حرارت متوسط گرم کنید. به ماهی تابه روغن اضافه کنید، اجازه دهید روغن همه ماهی تابه را چرب کند.
  4.  پیازها را اضافه کنید، ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که به رنگ زرد طلایی در آمدند بپزید، مرتب هم بزنید. این کار را روی حرارت ملایم انجام دهید چراکه روغن زیتون نباید خیلی حرارت ببیند و داغ شود.
  5. یک چهارم قاشق چایخوری نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید. شیر و کره را در یک ماهی تابه کوچک روی حرارت متوسط گرم کنید، تا زمانی که کره آب شود. میکس پیاز، سه چهارم نمک باقی مانده، و میکس شیر را به پوره سیب زمینی اضافه کنید و خوب بهم بزنید تا با هم ترکیب شوند. حالا پوره سیب زمینی رژیمی شما آماده است.

طرز تهیه پوره سیب زمینی رژیمی - دیجی فود

نکات مهم برای پخت پوره رژیمی

در دستور طرز تهیه پوره سیب زمینی رژیمی حتما به چربی مانند کره نیاز دارید اما می‌توانید آن را با روغن زیتون که فاقد چربی اشباع است استفاده کنید و آن را جایگزین کره کنید.

سیب‌زمینی‌ها را در آب سرد و نمک قرار دهید سپس حرارت آن را زیاد کنید تا آب بجوشد و سپس حرارت را کم کنید تا در آب به جوش بیاید. اگر آنها را در آب داغ بپزید، به صورت نرمال پخته نمی‌شود زیرا قبل از آنکه مغزپخت شود لایه بیرونی آن جدا خواهد شد.

بافت سیب‌زمینی هنگامی که پخته می‌شود، نرم و لطیف می‌شود. با شدت هم زدن یا به مدت طولانی هم زدن آنها بافت سیب‌زمینی را از بین می‌برد و ظاهر چسبنده و بدشکل به آن می‌دهد.

می‌توانید با اضافه کردن سبزیجاتی چون پیازچه و یا جعفری خرد شده طعم پوره سیب زمینی را ارتقا دهید.

اگر از دستور دیگری در طرز تهیه پوره سیب زمینی رژیمی استفاده می‌کنید آن را در کامنت‌ها برایمان بنویسید.

طرز تهیه
recipe image
دستور پخت
طرز تهیه پوره سیب زمینی رژیمی
نویسنده
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
زمان کل


0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
1 دیدگاه
قدیمی ترین
جدید ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات
محمد
محمد
6 ماه قبل

طرز تهیه همین منتها بنده برخی مواد اولیه رو عوض کردم و نتیجه عالی بود
سیب زمینی ، پنیر کاتیج ، کنجد ، روغن زیتون ، جعفری
روش پخت همینه منتها جعفری رو به صورت نیمپز با بخار آب آماده میکنم و داخل کاسه آب یخ که داخلش ۱ قاشق نمک هم داره میریزم که بافتش کاملا تغییر میکنه و در آخر به پوره اضافه کرده و هم میزنم .
میتونین برای بالا بردن فیبر این غذا نخود فرنگی ، مارچوبه، آووکادو و یا هویج هم اضافه کنید.
بنده ۵۰ گرم جوانه ماش هم اضافه میکنم .