طرز تهیه سوپ قارچ خامه ای با دو دستور متفاوت و نکات سرآشپز

طرز تهیه سوپ قارچ خامه ای با دو دستور متفاوت و نکات سرآشپز

هرچند که ما معمولاً برای پذیرایی در مجالس سوپ جو رستورانی را به عنوان پیش‌غذا انتخاب می‌کنیم اما همیشه گزینه‌های دیگری هم وجود دارد که از آن‌ها غافلیم. طرز تهیه سوپ قارچ خامه ای از آن دستورهای محبوبی است که اگر تنها یکبار امتحان کنید عاشقش می‌شوید. دستور پخت این سوپ بسیار ساده است و می‌توانید آن را جایگزین سوپ جو رستورانی در مجالس کنید.

طرز تهیه سوپ قارچ خامه‌ای به روش های مختلفی آموزش داده می‌شود، مانند سوپ قارچ با آرد سفید، سوپ قارچ خامه ای با سس بشامل، سوپ قارچ با جو و … اما در این میان سوپ قارچ با جوپرک از باقی دستورها طرفداران بیشتری دارد؛ بسیار خوشمزه و مقوی است و در فصول سرد سال به عنوان یک وعده غذای کامل حسابی می‌چسبد. اگر از طعم قارچ در سوپ لذت میبرید یا از طرفداران پروپا قرص قارچ هستید اما احساس میکنید که در پخت انواع آش و سوپ مهارتی ندارید و از پسش برنمی‌آیید، کافی است یک‌بار طرز تهیه سوپ قارچ خامه ای با دستور دیجی فود را در خانه امتحان کنید تا از آن به بعد اهالی خانه مشتری دائمی آن شوند.

این سوپ دستور پخت ساده‌ای دارد پس از امتحان کردنش نترسید. حتی اگر هیچ سررشته‌ای در آشپزی نداشته باشید باز هم به شما این اطمینان را می‌دهیم که با کمک این دستور سوپ قارچ و خامه را بی‌هیچ عیب و نقصی در خانه آماده کنید. با دیجی فود همراه باشید.

طرز تهیه سوپ قارچ خامه ای - دیجی فود

مواد اولیه در طرز تهیه سوپ قارچ خامه ای

  • جو پرک ۱  پیمانه
  •  قارچ ۴۰۰  گرم
  •  پیاز ۱  عدد کوچک
  •  کره ۱۰۰  گرم
  •  آب مرغ ۳  پیمانه
  •  خامه ۱  پیمانه
  •  نمک و فلفل به میزان کافی
  •  جعفری (سبزی معطر) به میزان کافی
  •  شیر ۱ پیمانه

روش اول در طرز تهیه سوپ قارچ با خامه

  1. در طرز تهیه سوپ قارچ خامه ای با جو پرک ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و سرخ کنید.
  2. قارچ‌ها را از وسط نصف کنید، ورقه‌ای برش بزنید و به همراه کره داخل تابه تفت دهید.
  3. آب و آب مرغ را به پیاز سرخ شده اضافه کنید.
  4. جو پرک و قارچ تفت داده شده را نیز به مواد اضافه کنید و در ظرف را نیمه باز بگذارید تا همراه با هم به مدت ۲۰ دقیقه بپزند.
  5. وقتی آب داخل قابلمه کم شد برای جبران آن شیر را اضافه کنید.
  6. نمک و ادویه مورد نظر را اضافه کنید.
  7. پس از جوش آمدن شیر، خامه را با مقداری از سوپ رقیق کرده و به قابلمه اضافه کنید و بگذارید ۵ دقیقه روی حرارت بماند تا سوپ شیر شما غلیظ شود.
  8. در آخرین مراحل پخت سبزی را به سوپ اضافه کرده و ده دقیقه بعد از روی حرارت بردارید. نوش جان

طرز تهیه سوپ قارچ خامه ای - دیجی فود

روش دوم در طرز تهیه سوپ قارچ خامه ای

  1. در این روش تهیه سوپ را با پخت جو پرک شده شروع میکنیم. برای این کار جو را با آب سرد بشویید و به همراه یک و نیم لیوان آب روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید.
  2. در این فاصله قارچ ها را شسته و ورقه ای برش بزنید.
  3. وقتی جو پرک جوش آمد قارچ‌های خرد شده را به آن اضافه کنید.
  4. در مرحله بعد یک عدد پیاز و ادویه‌ها را به همراه یک ملاقه از سوپ داخل میکسر بریزید و به خوبی میکس کنید. می‌توانید این کار را با گوشت‌کوب برقی یا غذا ساز هم انجام دهید. مخلوط ادویه‌ها و پیاز را به قابلمه سوپ برگردانید و اجازه دهید تا مجدداً جوش بیاید.
  5. بعد از گذشت نیم ساعت قارچ‌ها نرم و سوپ هم غلیظ می‌شود. حالا نوبت اضافه کردن شیر است. ابتدا دو سه قاشق از آب سوپ را داخل شیر بریزید و هم بزنید تا دمای شیر بالا برود و به اصطلاح پس از اضافه کردن به سوپ بریده نشود. حالا شیر را کم کم به سوپ اضافه کنید و در همین حین سوپتان را هم بزنید. سوپ باید نیم ساعت دیگر بپزد البته با درب باز!
  6. در آخرین مرحله از طرز تهیه سوپ قارچ خامه ای، خامه را با مقداری از سوپ رقیق کرده و به قابلمه اضافه کنید، پنج دقیقه بعد  کمی جعفری و گشنیز خرد شده را به سوپ اضافه کنید. حدود ده دقیقه بعد سوپ خوشمزه شما آماده است. نوش جان

طرز تهیه سوپ قارچ خامه ای - دیجی فود

نکات بیشتر برای پخت سوپ قارچ خامه ای

  • شما می‌توانید برای پخت سوپ قارچ خامه ای از مواد دیگری مانند ذرت، قارچ و یا سینه مرغ پخته شده هم استفاده کنید.
  • استفاده از جوز هندی عطر خوبی به سوپ شما می‌دهد اما حواستان باشد که در استفاده از آن زیاده روی نکنید، جز هندی عطر بسیار قوی دارد و یک پنس از ان کافیست.
  • اگر می‌خواهید طرز تهیه سوپ شیر با خامه را امتحان کنید حواستان باشد که خامه را پنج دقیقه آخر به قابلمه سوپ شیر اضافه کنید. برای این کار باید خامه را با مقداری سوپ رقیق کنید تا زودتر در سوپ باز شود و به اصطلاح به دلیل تفاوت دما خامه بریده برید نشود. فقط توجه داشته باشید که استفاده از خامه در دستور پخت سوپ کالری آن را بسیار بالا می‌برد.
  • اگر به هر دلیلی سوپتان غلیظ شد می‌توانید نصف پیمانه دیگر شیر به آن اضافه کنید. البته توجه داشته باشید که نباید از شیر سرد برای استفاده کرد. بهتر است شیر ولرم باشد.

اگر سؤال و یا نکته‌ای در مورد طرز تهیه سوپ قارچ خامه ای به ذهنتان می‌رسد حتماً با ما به اشتراک بگذارید.

طرز تهیه
recipe image
دستور پخت
طرز تهیه سوپ قارچ خامه ای
نویسنده
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
زمان کل


0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات