طرز تهیه همبرگر به روش سرآشپز؛ آشپز حرفه‌ای خودتان باشید!

طرز تهیه همبرگر به روش سرآشپز؛ آشپز حرفه‌ای خودتان باشید!

همبرگر از آن دسته غذاهایی است که افراد زیادی ادعا می‌کنند در پخت آن صاحب سبک هستند و دستپخت هیچ سرآشپزی به گرد پای آنها هم نمی‌رسد! از طرف دیگر، عده‌ای معتقدند هر چقدر هم در طرز تهیه همبرگر خلاقیت و دقت به خرج بدهند، باز هم نمی‌توانند کیفیتی مثل همبرگرهای رستورانی به دست بیاورند. حقیقت این است که پخت یک ساندویچ همبرگر باکیفیت و خوشمزه تنها چند قلق ساده دارد و با رعایت تعدادی نکته کوچک ولی مهم، می‌توانید ادعا کنید طرز تهیه همبرگر شما با طرز تهیه همبرگر رستورانی مو نمی‌زند! در ادامه با ما همراه باشید تا نحوه پخت یک ساندویچ همبرگر خوشمزه و حرفه‌ای را با هم بررسی کنیم.

مواد لازم برای پخت همبرگر حرفه‌ای

  • گوشت چرخ‌کرده گوساله: ۶۰۰ گرم
  • تخم مرغ: ۱ عدد
  • پیاز ریز شده: ۲ عدد متوسط
  • پودر نان خشک: یک چهارم لیوان (برای تهیه پودر نان خشک می‌توانید یک نان باگت را خشک کرده و آسیاب کنید و یا به جای آن از پودر سوخاری استفاده کنید.)
  • سیر رنده شده: ۲ حبه
  • نمک: یک دوم قاشق چای خوری
  • فلفل قرمز: به میزان دلخواه
  • نان باگت گرد: ۶ عدد
  • سس مایونز: یک چهارم لیوان
  • سس کچاپ: یک چهارم لیوان
  • گوجه فرنگی حلقه‌ شده: به میزان دلخواه
  • پیاز بنفش یا سفید حلقه شده: به میزان دلخواه
  • برگ کاهو: به میزان دلخواه

اگر جایی اسم ادویه مخصوص همبرگر به گوشتان خورد، بدانید که این ادویه چیزی خارج از مواد مورد نیاز ما برای پخت همبرگر نیست. درواقع، ادویه مخصوص همبرگر ترکیب پودر نان خشک، سیر، نمک و فلفل است.

مقدار مواد گفته شده در طرز تهیه همبرگر برای ۶ نفر کافی است. اگر می‌خواهید برای افراد کمتر یا بیشتری همبرگر درست کنید، می‌توانید مقدار مواد را نصف یا دو برابر کنید.

طرز تهیه همبرگر - دیجی فود

دستور پخت سریع؛ طرز تهیه همبرگر حرفه ای در یک نگاه

  1. گوشت چرخ‌کرده را خوب ورز بدهید.
  2. گوشت چرخ‌کرده، تخم مرغ، پیاز آب گرفته شده و ادویه همبرگر را مخلوط کرده و خوب ورز بدهید تا مایه کاملا یکدستی ایجاد شود.
  3. مایه همبرگر را به شش قسمت مساوی تقسیم کرده و هر کدام را به صورت گرد پهن کنید. پهنای هر قسمت باید حدود ۱۲ سانتی‌متر و ضخامت هر کدام باید حدود ۱ تا ۱.۵ سانتی‌متر باشد.
  4. یک تابه یا دستگاه گریل را گرم کنید و دو طرف همبرگرها را روی شعله ملایم به مدت ۷ تا ۸ دقیقه گریل کنید.
  5. دو طرف نان‌ها را به مدت ۳۰ ثانیه گریل کنید.
  6. کاهو، پیاز، گوجه فرنگی و سس‌های خود را لایه لایه به همراه همبرگر در میان نان‌ها بچینید و از همبرگر حرفه‌ای خود لذت ببرید!
طرز تهیه همبرگر - دیجی فود

دستور پخت مرحله به مرحله؛ طرز تهیه همبرگر با جزئیات کامل

 حقیقت این است که فرقی نمی‌کند بخواهید با طرز تهیه همبرگر معمولی پیش بروید و یا بخواهید جزئیات طرز تهیه همبرگر رستورانی را دنبال کنید؛ در هر صورت، برای پخت یک ساندویچ همبرگر خوشمزه باید زمان، دقت و حوصله کافی به فرآیند آشپزی خود اختصاص بدهید. اجازه بدهید در ادامه جزئیات طرز تهیه همبرگر را مرحله به مرحله بررسی کنیم:

مرحله اول: یکدست بودن مایه همبرگر به طور مستقیم روی طعم همبرگر شما تاثیر می‌گذارد. پس قبل از هر کاری، گوشت چرخ‌کرده خود را به خوبی ورز بدهید.

مرحله دوم: ظرف بزرگی انتخاب کنید و در آن گوشت چرخ‌کرده، تخم مرغ، پیاز ریز شده یا رنده شده که خوب آب آن را گرفته‌اید و ادویه مخصوص همبرگر را مخلوط کنید. مواد را به خوبی با دست ورز بدهید و این کار را تا جایی ادامه دهید که مایه کاملا یکدستی حاصل شود. سپس اجازه بدهید مایه همبرگر شما چند دقیقه استراحت کند تا مواد به خورد هم بروند و گوشت طعم بگیرد.

مرحله سوم: در این مرحله باید مایه همبرگر را به شش قسمت مساوی تقسیم کنید و فرم گردی به هر قسمت بدهید. پیشنهاد می‌کنیم مواد خود را به صورت گلوله گلوله جدا کنید تا برای صاف کردن آنها با مشکل مواجه نشوید. می‌توانید از یک وردنه برای صاف کردن هر قسمت استفاده کنید. گوشت همبرگر شما در بهترین حالت باید پهنای ۱۲ سانتی‌متری و قطری حدود ۱ تا ۱.۵ سانتی‌متری داشته باشد. البته نیازی نیست ابعاد گوشت را با خط‌کش اندازه‌گیری کنید! می‌توانید نان همبرگر را به عنوان معیار پهنای گوشت در نظر بگیرید.

طرز تهیه همبرگر - دیجی فود

مرحله چهارم: در این قسمت از طرز تهیه همبرگر باید از یک تابه گریل یا دستگاه گریل برای گریل کردن همبرگرها استفاده کنید. تابه یا دستگاه را به مدت ۱ دقیقه گرم کنید و سپس، همبرگرها را روی شعله خیلی ملایم گریل کنید. مدت زمان کافی برای پخت کامل همبرگر و گریل شدن هر دو سمت آن، حدودا هفت دقیقه است. اگر تمایل داشته باشید، می‌توانید دو طرف نان باگت را هم به مدت ۳۰ ثانیه گریل کنید.

طرز تهیه همبرگر - دیجی فود

قلق‌های طرز تهیه همبرگر که غذای شما را متفاوت می‌کنند!

افراد مختلف سلیقه‌های متفاوتی دارند و انواع مختلفی از گوشت را می‌پسندند. اگر با طعم گوشت گوساله مشکلی ندارید، بهترین نوع گوشت در طرز تهیه همبرگر خوشمزه و حرفه‌ای همان گوشت گوساله است. ولی اگر طعم گوشت گوسفند را ترجیح می‌دهید، می‌توانید از مخلوط گوشت گوسفند و گوساله استفاده کنید. گوشت گوسفند می‌تواند طعم بهتری به همبرگر شما بدهد، ولی به خاطر داشتن چربی بیشتر، همبرگر موقع سرخ شدن جمع خواهد شد. پس اگر می‌خواهید با طرز تهیه همبرگر رستورانی غذای خود را آماده کنید، بهتر است از گوشت گوساله استفاده کنید.

طرز تهیه همبرگر - دیجی فود

آیا می‌توان با مرغ و سویا هم همبرگر درست کرد؟

بله! جالب است بدانید طرز تهیه همبرگر مرغ و طرز تهیه همبرگر با سویا هم تفاوت چندانی با نحوه تهیه همبرگر گوشت ندارد. کافی است به جای گوشت گوساله از مرغ یا سویا استفاده کنید و با استفاده از دستگاه مخلوط‌کن، مرغ و یا سویای خود را پوره کنید و از ادویه‌های مورد علاقه‌تان برای طعم‌دار کردن مواد استفاده کنید.

طرز تهیه همبرگر - دیجی فود

همبرگر خانگی خود را چطور سرو کنیم؟

همانطور که دیدید، طرز تهیه همبرگر در خانه آنقدرها هم سخت نیست و نکته‌ای که روی طعم غذای شما تاثیر می‌گذارد، نسبت مواد مختلف و زمان انجام هر مرحله از پخت است. تمام اینها را که کنار بگذاریم، شاید بتوان به جرات گفت نحوه سرو همبرگر مهمترین بخش آماده‌سازی این غذا است. برای سرو همبرگر به طور حرفه‌ای، باید نان‌ها را به دقت برش بزنید و روی هر برش نان، سس کچاپ و سس مایونز بمالید و سپس به ترتیب برگ کاهو، برش‌های گوجه فرنگی، همبرگر و حلقه‌های پیاز را قرار بدهید. اگر دوست دارید همبرگر را با قارچ یا پنیر سرو کنید، می‌توانید قارچ را به طور جداگانه با آبلیمو تفت بدهید و یک لایه قارچ به لایه‌های ساندویچ خود اضافه کنید. برای اضافه کردن پنیر هم کافی است در لحظات پایانی گریل شدن همبرگر، یک لایه پنیر گودا روی آن بگذارید تا به آهستگی آب شود. حالا هم می‌توانید ماشروم برگر داشته باشید و هم چیز برگر!

نظر شما درباره طرز تهیه همبرگر چیست؟ آیا طرز تهیه همبرگر حرفه ای مخصوص به خود را دارید؟ فراموش نکنید نظرات و تجربیات خود از پخت همبرگر در خانه را با ما در میان بگذارید.



0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات