طرز تهیه جوجه چینی ، از فینگرفودهایی که به میز غذای شما رنگ و لعاب می‌دهد!

طرز تهیه جوجه چینی ، از فینگرفودهایی که به میز غذای شما رنگ و لعاب می‌دهد!

پیش‌غذا و در واقع فینگرفودها امروزه طرفداران زیادی دارند. حتی می‌توانند به اندازه غذای اصلی خوشمزه و سیر کننده هم باشند. بنابراین ما سعی می‌کنیم آموزش‌های بیشتری از این نوع خوراکی‌ها برای شما آماده کنیم. طرز تهیه جوجه چینی یکی از آموزش‌های دیگر ماست که با بیان ساده و ذکر تمام نکات آن را در اختیار شما می‌گذاریم.

اگر تمامی مواد اولیه آن را در دسترس دارید، لذت درست کردن این غذا را برای امروز از دست ندهید.

مواد لازم جهت طرز تهیه جوجه چینی رستورانی

  • فیله مرغ: ۵۰۰ گرم
  • پیاز متوسط: ۲ عدد
  • سیر: ۱ حبه
  • آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک، زعفران، ادویه دلخواه: به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه خمیر بنیه جوجه چینی

  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • دلستر ساده: ۱ لیوان
  • شیر: نصف لیوان
  • بکینگ پودر: ۱ قاشق چای‌خوری
  • خمیر مایه فوری: ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • آرد: ۱ لیوان

طرز تهیه جوجه چینی - دیجی فود

دستور پخت سریع و طرز تهیه جوجه چینی به روش آسان

برای طرز تهیه جوجه چینی فیله‌ها را از طول و عرض برش دهید. یعنی هر ۱ تکه فیله مرغ باید تبدیل به ۴ قسمت شود.

حالا آن‌ها را با نمک، ادویه، زعفران، آبلیمو، سیر رنده شده و پیاز خلالی شده مزه دار کنید و درون ظرف در بسته برای مدت ۳۰ دقیقه داخل یخچال بگذارید.
خمیر مایه را درون شیر ولرم بریزید.

سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کنید. سفیده را به خوبی هم بزنید تا کف کند.

دلستر و زرده تخم مرغ و بکینگ پودر و ادویه‌ها را با هم مخلوط کنید. این ترکیب را به شیر و خمیر مایع اضافه کرده و با آرد به خوبی هم بزنید.

روغن مایع را درون ظرف گود بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود.

مرغ‌ها را به خمیر مایه آغشته و درون روغن داغ بیندازید. آن را زیر و رو کنید تا به خوبی سرخ شود.

سپس روی دستمال جذب روغن بگذارید.

راهنمای گام به گام برای طرز تهیه جوجه چینی

  1. حالا با هم طرز تهیه جوجه چینی مرحله به مرحله را دوره کنیم.
  2. برای شروع مرغ‌ها را آماده کنید. بعد از این که به خوبی آن‌ها را شستید، داخل آبکش بریزید تا آب آن خالی شود.
  3. فیله‌ها را به ۴ قسمت مساوی از جهت طول و عرض برش بزنید.
  4. پیازها را خلالی برش دهید.
  5. سیر را رنده کنید.
  6. پیاز، سیر، ادویه‌ها، زعفران و آبلیمو را درون ظرفی بریزید و مخلوط کنید. سپس مرغ‌ها را داخل این مواد زیر و رو کنید تا مزه‌دار شوند. درب ظرف را گذاشته و برای ۳۰ دقیقه اجازه دهید مزه‌دار شود و استراحت کند.
  7. برای طرز تهیه جوجه چینی به خمیر بنیه نیاز دارید. حالا باید خمیر بنیه را آماده کنید. شیر را گرم کنید. حرارت شیر باید ولرم باشد یعنی دست را نسوزاند.
  8. خمیر مایه را درون آن بریزید.
  9. دلستر، تخم مرغ، بکینگ پودر، ادویه‌ها و آرد را با هم مخلوط کنید. سپس این ترکیب را به شیر و خمیر مایه اضافه کنید. اگر خمیر بنیه شما غلظت کافی را نداشت، مقداری دیگر آرد به آن اضافه کنید.
  10. این هم از خمیر بنیه! که باید حدود ۱ ساعت داخل ظرف در بسته درون یخچال استراحت کند.
  11. بعد از این زمان، فیله‌ها و خمیر بنیه را از درون یخچال بیرون آورید.
  12. ظرف گودی برای سرخ کردن انتخاب کنید و به همراه روغن مایع بر روی شعله قرار دهید تا روغن داغ شود.
  13. مرغ‌ها را درون خمیر بنیه بزنید تا دور تا دور آن را به خوبی پوشش دهد. سپس آن‌ها را درون روغن داغ بیندازید تا سرخ شوند.
  14. بعد از سرخ شدن هر جوجه چینی‌ آن را درون دستمال جذب روغن قرار دهید.

طرز تهیه جوجه چینی - دیجی فود

طرز تهیه جوجه چینی بدون دلستر

اگر می‌خواهید بدانید برای طرز تهیه جوجه چینی از چه ماده غذایی دیگری می‌توانید استفاده کنید، به شما می‌گویم که خیلی ساده‌ست! شما تنها دلستر را حذف کنید و با همان میزان شیر این غذا را درست کنید. اما یک نکته را باید رعایت کنید، میزان آرد را کمتر بریزید تا خمیر بنیه شما بیش از حد غلیظ نشود.

طرز تهیه جوجه چینی در فر

شما می‌توانید این غذا را به صورت رژیمی هم آماده کنید. مرغ‌ها را مزه‌دار کنید، خمیر بنیه را هم طبق دستور گفته شده آماده کنید.

اما حالا به تابه پر از روغن نیازی ندارید. کف یک پیرکس را کمی روغن بمالید و مرغ‌های آغشته شده به خمیر بنیه را کف آن بچنید.

اگر اسپری روغن دارید، به کمک آن بر روی مرغ‌ها کمی روغن اسپری کنید و سپس داخل فر بگذارید. اگر این اسپری در دسترس شما نبود، میزان ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع درون خمیر بنیه بریزید و مخلوط کنید، سپس مرغ‌ها را درون آن بغلتانید.

با این روش، چربی کمتری مصرف خواهید کرد و البته دردسرهای تمیز کردن اجاق گاز را هم نخواهید داشت.

طرز تهیه جوجه چینی - دیجی فود

نکات مهم و ترفندها

  • غلظت خمیر بنیه باید مانند ماست باشد. بنابراین یادتان باشد میزان آرد در دستورات این غذا به طور دقیق ذکر نمی‌شود. بهتر است آرد را کم کم اضافه کرده و هم بزنید تا غلظت آن را بسنجید.
  • برای مزه‌دار کردن مرغ‌ها از هر مواد و ادویه دلخواهی می‌توانید استفاده کنید.
  • بهتر است خمیر بنیه را هم به مدت ۱ ساعت داخل یخچال استراحت دهید تا بکینگ پودر و خمیر مایه به خوبی به بافت آن نفوذ کند.
  • آرد استفاده شده برای این غذا بهتر است آرد گندم باشد. اما شما می‌توانید با آرد ذرت هم یک جوجه چینی خوشمزه درست کنید.
  • نحوه سرو جوجه چینی
  • بعد از این که با طرز تهیه جوجه چینی آشنا شدید، می‌خواهیم نحوه سرو آن را هم به شما بگوییم. این جوجه‌های خوشمزه را می‌توان به عنوان پیش‌غذا یا حتی غذای اصلی انتخاب کرد. اما فکر می‌کنم برای پیش غذا مناسب‌تر باشند.
  • آن‌ها را درون ظرف مناسبی بچینید و اطراف آن را با سبزیجات دلخواه تزیین کنید. هویج، کاهو، خیارشور، قارچ تفت داده شده، نخود فرنگی و ذرت پخته شده، گوجه‌های حلقه شده، سیب زمینی سرخ‌کرده و … همگی برای تزیین این غذا انتخاب خوبی هستند.
  • انواع سس‌های خوش طعم را برای این غذا انتخاب کنید و سر سفره بگذارید.
  • البته این غذا به همراه سس تارتار هم طرفداران زیادی دارد. مواد اولیه‌ای که برای آماده کرده سس تارتار نیاز دارید: ۲ زرده تخم مرغ پخته و رنده شده، ۳ قاشق غذاخوری خیارشور خرد شده، ۱ قاشق غذاخوری پیاز خرد شده، ۳ قاشق غذاخوری سس مایونز، ۲ قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی و فلفل به میزان لازم. تمامی مواد ذکر شده را با هم مخلوط کنید تا یک سس تارتار خوشمزه داشته باشید.

شما از چه زمانی با طرز تهیه جوجه چینی آشنا شدید؟ من برای اولین بار این غذا را داخل رستوران خوردم و همان موقع به دنبال دستور تهیه آن شدم.

طرز تهیه
recipe image
دستور پخت
طرز تهیه جوجه چینی
نویسنده
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
زمان کل


0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات