طرز تهیه استیک مرغ ، سریع و خوشمزه

طرز تهیه استیک مرغ ، سریع و خوشمزه

استیک‌خور هستید؟ آهان! اصلا توضیح دهیم استیک به چجور غذایی گفته می‌شود؟ استیک درواقع به روش طبخ مواد غذایی گفته می‌شود. شما حتی می‌توانید سبزیجات را هم به صورت استیک تهیه کنید. در ادامه طرز تهیه استیک مرغ را توضیح می‌دهیم. بد نیست بدانید استیک مرغ در هر ۱۰۰ گرم ۱۸۰ کالری دارد.

استیک‌ها عموما غذاهای سالمتری نسبت به سوخاری شدن غذاها دارند. چون با روغن خیلی کمی طبخ شده و ارزش غذایی آن حفظ می‌شود. ابعاد و ظاهر استیک مرغ شبیه به شنیسل مرغ است، با این تفاوت که شما برای تهیه شنیسل باید آن را سوخاری کنید.

مواد لازم در تهیه استیک مرغ خوش طعم

  • سینه مرغ بدون استخوان: ۲ عدد
  • پیاز کوچک: ۱ عدد
  • سیر: ۲ حبه
  • روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و ادویه‌های دلخواه: به میزان لازم

دستور پخت سریع

  1. برای طرز تهیه استیک مرغ بدون پوست و استخوان را با پیاز و ادویه‌ها و روغن زیتون مزه‌دار کنید.
  2. این ترکیب را برای حداقل ۲ ساعت داخل یخچال بگذارید.
  3. بعد از این زمان تابه گریل را گرم کرده و مرغ‌ها را با حرارت کم، گریل کنید.
  4. زمانی که هر ۲ سمت مرغ‌ها به خوبی گریل شد، آن را برای سرو آماده کنید.

طرز تهیه استیک مرغ - دیجی فود

راهنمای گام به گام طرز تهیه استیک مرغ در ماهیتابه

برای طرز تهیه استیک مرغ خوشمزه در ماهیتابه، پوست مرغ و استخوان آن را جدا کنید.

بعد از شستشو و خشک کردن مرغ، باید آن را مزه‌دار کنید.

پیاز و سیر را ریز خرد کنید. ادویه‌ها و روغن زیتون را به آن اضافه کنید. مرغ را داخل این مواد بگذارید و همه‌جای آن را مزه‌دار کنید.

این ترکیب را برای حداقل ۲ ساعت داخل ظرف در بسته در یخچال نگهداری کنید.

ماهیتابه مخصوص گریل را روی حرارت ملایم بگذارید. زمانی که کمی گرم شد، تکه‌های مرغ را بدون مواد مزه‌دار کردن آن درون ماهیتابه قرار دهید تا به آرامی گریل شود.

اگر سطح ماهیتابه شما دارای خط‌های مخصوص گریل باشد، تکه‌های مرغ را جابجا نکنید. برای افتادن خط گریل بر روی مرغ، ابتدا یک طرف آن را گریل کنید، سپس همان طرف را حدود ۹۰ درجه بچرخانید تا اشکال لوزی شکل بر روی سطح مرغ شما بیفتد.

بعد از پخت کامل آن را درون ظرف سرو قرار دهید و دورچین‌های خوشمزه در کنار آن قرار دهید.

طرز تهیه استیک مرغ با پنیر

برای این با طرز تهیه استیک مرغ جذاب‌تری آشنا شوید، به کمی پنیر پیتزا یا پنیر گودا نیاز دارید. بعد از این که هر ۲ سمت مرغ را گریل کردید، پنیر پیتزا یا پنیر گودا بر روی مرغ قرار دهید و یک درب روی آن بگذارید تا پنیر کمی آب شود.

البته بهتر است پنیر ورقه‌ای استفاده کنید تا همه سطح مرغ را به صورت یکنواخت بگیرد.

یک روش آسان‌تر برای طبخ استیک مرغ

برای طرز تهیه استیک مرغ در فر که روش راحت‌تری هم هست، زمان بیشتری برای شما باقی می‌ماند. تنها کافیست تکه‌های مرغ مزه‌دار شده را درون ظرف پیرکس یا هر ظرف مناسب و مقاوم در برابر حرارت فر قرار دهید. اطراف مرغ را با سبزیجات مختلف مثل هویج و سیر و پیاز و ترخون پر کنید. سپس روی ظرف را فویل بکشید. روی سطح فویل را با چاقو چند شیار بزنید و آن را درون فر با حرارت متوسط در طبقه وسط قرار دهید. بعد از حدود ۴۵ دقیقه به مرغ‌ها سر بزنید. اگر به خوبی پخته شده بود، فویل را بردارید و برای چند دقیقه حرارت بالا را روشن کنید تا روی مرغ‌ها هم گریل شود.

طرز استیک مرغ با سس قارچ

اگر بخواهید طعم ویژه‌تری به این غذا بدهید، سس قارچ برای آن درست کنید. بعد از این که مرغ‌های مزه‌دار شده را گریل کردید، برای تهیه سس قارچ آماده شوید. در ادامه توضیح می‌دهیم.

طرز تهیه سس قارچ برای استیک مرغ

برای طرز تهیه استیک مرغ با سس قارچ چند عدد قارچ را درون آب و مقداری نمک قرار دهید تا ضدعفونی شود. سپس دانه دانه هر کدام را بشویید.

قارچ‌ها را حلقه حلقه کنید و با مقداری کره و حرارت بالا تفت دهید.

در ظرف دیگری ۲ حبه سیر را رنده کرده و با مقدار کمی کره تفت دهید. حالا ۲ قاشق غذاخوری سرخالی آرد سفید به آن اضافه کنید و تفت دهید. حدود ۱ لیوان شیر به آرد و سیر اضافه کرده و تا زمان غلیظ شدن، هم بزنید.

حالا قارچ‌ها را به مخلوط شیر و آرد اضافه کنید. مقداری نمک و فلفل فراموش نشود.

طرز تهیه استیک مرغ رژیمی

این غذا را برای افرادی که رژیم دارند هم می‌توانید آماده کنید. تمامی مراحل آموزش داده شده را انجام دهید. فقط شما باید حجم کمتری را برای هر فرد در نظر بگیرید و اطراف غذا را با سبزیجات تازه یا پخته شده چیدمان کنید. کرفس خرد شده بهتر گزینه است.

یادتان باشد که برای رژیمی بودن این غذا، سس قارچ یا پوره سیب زمینی آماده نکنید.

طرز تهیه استیک مرغ - دیجی فود

نکات مهم و ترفندها برای طرز تهیه استیک مرغ

  • اجازه دهید قبل از گریل کردن، مرغ‌ها به دمای محیط برسند. اگر مرغ سرد را بر روی صفحه گریل بگذارید، قسمت خارجی مرغ میسوزد و داخل آن نپخته می‌ماند.
  • برای بهتر مزه‌دار کردن مرغ می‌توانید چند قطره لیمو ترش تازه هم اضافه کنید.
  • گریل کردن مرغ را با حرارت ملایم انجام دهید تا داخل آن هم به خوبی پخته شود.
  • قبل از گریل کردن می‌توانید مرغ‌ها را داخل یک کیسه فریزر بگذارید و به کمک گوشتکوب یا بیفتک‌کوب بکوبید تا نازک شده و پخت آن بهتر انجام شود.
  • انواع سس را می‌توانید با این غذا سرو کنید. بهتر است سس کمی چاشنی فلفل و سیر هم داشته باشد.

نحوه سرو استیک مرغ

برای سرو استیک مرغ گریل شده می‌توانید از هر دورچین مورد علاقه خود استفاده کنید. انواع سبزیجات دلخواه مانند گوجه گیلاسی، جعفری، پیازچه، قارچ خام یا پخته، ذرت، سیب‌زمینی سرخ کرده، فلفل دلمه‌ای، برگ کاهو و کرفس، هویج و نخود فرنگی پخته شده، زیتون و … را در کنار این غذا می‌توانید سرو کنید.

اما پیشنهاد جذابتری هم برای سرو این غذا وجود دارد. شما می‌توانید برای هر تکه استیک، مقداری پوره سیب‌زمینی آماده کنید. سیب زمینی پخته شده را پوره کنید. مقداری کره و شیر به آن اضافه کنید. فلفل سیاه و پیازچه خرد شده آن را بی‌نظیر می‌کند. برای هر پرس استیک، چند قاشق پوره سیب زمینی در کنار بشقاب قرار دهید.

طرز تهیه استیک مرغ را برای شما با جزئیات توضیح دادیم. شما از چه روش‌ها و نکات دیگری برای طبخ این غذایی لذیذ استفاده می‌کنید؟ راهکارهای خود را با ما در بخش نظرت در میان بگذارید.

طرز تهیه
recipe image
دستور پخت
طرز تهیه استیک مرغ
نویسنده
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
زمان کل


0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات